Logitech Webshop

Gebruikers over webshop Logitech Webshop

Gebruik gemaakt van een black-friday actie, en vervolgens na een paar dagen was het zogenaamd een prijsfout, en is de bestelling eenzijdig geannuleerd. Volgens Logitech door mezelf.

Geen levering. Vorig jaar ook iets besteld en daarvan was de levering wel prima.

Ik krijg geen antwoord van de klantenservice. Ook geprobeerd te bellen maar toen waren ze dicht.

Net als iedereen, bestelling geplaatst voor G510s. Gaat niet geleverd worden.
Ik heb op maandag gebeld of alles goed was gegaan mbt de betaling. Die was volgens deze medewerker niet verwerkt, hij ging een ticket aanmaken om ervoor te zorgen dat het product alsnog zo spoedig mogelijk geleverd te krijgen. Via mail ook een bevestiging van telefoongesprek gekregen.

Vrijdag kom ik terug van een lange dag, om een mail te lezen dat mijn order (notabene door mezelf?!?! volgens hun wat niet waar is) geannuleerd is. Zo gek was de prijs niet met betrekking tot Black Friday (zeker niet voor een ouder model, want ze hebben nieuwe modellen uitgebracht).

Al met al een slechte gang van zaken en ik heb toch een ander toetsenbord nodig. Maar dit zal geen Logitech worden, want service en eenduidigheid heb ik niet kunnen vinden.

Zie de tekst onder het kopje algemeen. (meer dan 10 woorden nodig)

Zoals de rest heb ik ook mijn G510s niet ontvangen. Volgens Logitech heb ik mijn order geannuleerd terwijl dat totaal niet waar is.

1 week gewacht en ze zeggen van nee we gaan niet leveren. Dus ik heb het product niet ontvangen.

Hier een X100 speaker en 2x G510S toetsenbord besteld,X100 netjes ontvangen maar daarna een mail gehad dat IK de bestelling geannuleerd had, onzin!!!

de X100 speaker is goed aangekomen maar de G510S is nooit aangekomen.

Afgescheept met een heel simpel emailtje, men weet bij de klantenservice zelf niet wat nou de bedoeling is, heel onprofessioneel.

Ze kunnen beter stoppen met het uitbaten van een webshop en hun spullen gewoon alleen via shops verkopen. Knullige en tegen de wet ingaand gedrag straalt slecht af op het merk

Waardeloos bedrijf, nooit meer Logitech voor mij.

Op Black Friday een Logitech Harmony besteld, betaald en orderbevestiging gekregen. Gedurende de week nog contact met de support gehad en de toezegging gekregen dat ie geleverd zou worden wanneer er weer voorraad zou zijn. Een aantal mensen hadden ze al proberen af te wimpelen met "uw bestelling is geannuleerd, want we hebben uw betaling via Paypal niet ontvangen".

Vervolgens krijg je doodleuk een mail dat de bestelling "op mijn verzoek" was geannuleerd. Daarna 30 minuten aan de lijn hangen om nul op rekest te krijgen. De aanbieding heeft 3-4 dagen online gestaan en ze hebben intern 1 hele week moeten vergaderen over wat ze moeten doen?!?!

Kreeg het stomme excuus dat de belangstelling te groot was en dat er geen voorraad was, maar in de webshop stond het apparaat doodleuk aangegeven als "op voorraad".

Kortom, leugenachtige/niet geïnformeerde backoffice, zeer slechte "aftersales". Hele vreemde praktijken daar.

Er is nooit een product verzonden, eenzijdig geannuleerd door Logitech.

Nietszeggende support. Weinig informatie en elkaar tegensprekend. 30 Minuten aan de lijn gehangen, zonder resultaat.

Ze bieden producten aan en sturen later doodleuk een mailtje dat deze is geannuleerd op verzoek. Hier is nooit verzoek naar gedaan en daarna melden ze een excuus dat er een prijsfout was. Een deel van de mensen die hetzelfde product met deze 'prijsfout' hebben besteld hebben hun product wel gekregen !

Het product is nooit verzonden, de bestelling is zonder reden geannuleerd.

Iedereen staat je vriendelijk te woord maar later krijg je een mailtje met een slecht beredeneerd excuus

Deze webshop liegt tegen zijn klanten. Eerst zeggen dat de prijzen gewoon kloppen en vervolgens zeggen dat het niet klopt.

NIET gebeurd. Ze leveren het product niet ondanks dat er gewoon voor betaald is.

Waardeloze webshop. Bestelling gedaan en vervolgens leveren ze niet en houden ze zich niet aan de verkoopovereenkomst. Ze storten gewoon geld terug zonder dat hiermee akkoord is gegaan.

Logitech probeert zich uit een aanbieding te wurmen op het frauduleuze af. Er zijn keyboards uitgeleverd aan een gedeelte van de klanten, de rest is geannuleerd. Hun mailtje dat ik zelf geannuleerd zou hebben maakt me extra boos.

Met mijn autistisch trekjes een garantie om nooit meer Logitech te kopen en mijn mening nog vaak te uiten over deze arrogante streek van een bedrijf dat zijn afspraken niet nakomt.

Langzaam en niet compleet, ook niet meteen duidelijk wat wel en niet verzonden was.

Verwarrende en tegenstrijdig antwoorden. Paar keer gebeld, paar keer een ander verhaal.

Bestelling gedaan voor een G510S. Vervolgens een week in behandeling geweest. Hierna is mijn bestelling pardoes geannuleerd, een paar uur later een e-mail opvolgend met een "Refund".

Op fora's lees je verschillende dingen over de reacties van het Logitech support team. Originele prijs op de website is rond de €130, met black friday was het mogelijk om dit toetsenbord voor €25 aan te schaffen. Ik heb hem voor €30,01 geprobeerd aan te schaffen. Nada.

Het product is nooit verzonden, de bestelling is zonder rede geannuleerd.

Je wordt in de meeste gevallen vriendelijk te woord gestaan, maar in dit geval krijg je verschillende antwoorden van verschillende mensen. Het is dus niet te veronderscheiden wat je kunt verwachten.

annuleert je bestelling zonder reden. en probeert eronder uit te komen met verschillende onduidelijke en ongepaste redenenen

verzending was niet te pas gekomen. terwijl de bestelling een week geleden is geplaats

beloven dat je het product alsnog krijgt. uur later krijg je een mail dat de bestelling definitief is geannuleerd

Tijdens Black Friday zowel de G510s als de Harmony Touch besteld en betaald. Kreeg een week later (op 4-12-2015) opeens mailtjes dat de prijs van beide artikelen een prijsfout betrof.
Anderen hebben hun order wel uitgeleverd gekregen.
Nog iets later mailtjes ontvangen dat ik zelf de bestelling had geannuleerd wat niet zo is.
Klantenservice gebeld, 20 minuten wachttijd, medew. kon/mocht/wilde niets zeggen over afwikkeling behalve dat er vandaag een mail verstuurd zou worden met de uiteindelijke beslissing.
Later op de dag een terugbetaling voor de order van de G510s en de Harmony Touch via Paypal gehad. Mail met beslissing nog steeds niet gehad.

Medewerkers klantenzervice geven geen eenduidig antwoord op dezelfde vragen mbt de levering. Ene keer wordt er gezegd dat er geen sprake is van ene prijsfout en dat er geleverd gaat worden, andere keer zou het wel om een prijsfout gaan en zal er niet geleverd worden. Voor mijn beide orders zou een case aangemaakt worden; er is er maar een aangemaakt. de toegezegde mail met de beslissing van Logitech - welke op 04-12-2015 verstuurd zou worden - is niet verstuurd.

Werkelijk de allerbelabberdste communicatie bij dit bedrijf.

Bedenk goed of je zaken wilt doen met een bedrijf dat liegt tegen z'n klanten:
1 - claimen dat ik orders heb geannuleerd wat ik niet gedaan heb en dan later zeggen dat dit kwam door een technische fout.
2- zeggen dat er wel uitgeleverd gaat worden terwijl dat niet gebeurt.
3 - Beloven dat er een mail gestuurd wordt met info over de afwikkeling maar die niet sturen
4 - claimen dat de G510s niet op voorraad is terwijl deze zelfs nu nog in hun webshop te bestellen is tegen uiteraard een hogere prijs.)

Bestelling gedaan bij Logitech. Kreeg gelijk een bevestiging en geld was gelijk afgeschreven. Krijg ik een aantal dagen later een mail dat ik m'n bestelling heb geannuleerd wat ik niet heb gedaan. Slaat natuurlijk nergens op.

Verzendbelofte word niet waargemaakt. Bestelde artikel niet geleverd en dan zeggen dat ik het zelf geanuleerd heb wat niet zo is. Erg slechte communicatie.

Wachttijden van letterlijk uren aan de telefoon, customer support op internet die niet werkt of waarbij je bij de Amerikaanse versie uitkomt. Allemaal erg slecht geregeld bij deze shop. Ik zal er nooit meer iets bestellen.

G510s gekocht, betaling voltooid, vervolgens werd de bestelling door Logitech geannuleerd en werd de betaling maar gedeeltelijk teruggestort.

Meermaals contact gehad met de klantenservice waarbij telkens andere informatie werd verteld m.b.t. de levering van het product. Uiteindelijk is het product om voor mij nog onbekende redenen niet geleverd en is de bestelling door Logitech geannuleerd.

Klantenservice werkte om elkaar heen, heel onduidelijk over wat er nou precies gaat gebeuren m.b.t. de aflevering van het product.

Waardeloze service. Black Friday Deal Logitech G510S wordt gewoon klakkeloos geannuleerd met een excuus dat het een fout van het systeem was terwijl er wel geleverd is aan mensen die het zelfs later hebben besteld.Logitech bied geen alternatief aan en houdt zich stil.

Logitech heeft alleen de X100 speaker geleverd en dit was niet eens datgene wat ik wou hebben. de verpakking was gescheurd en er werd niet eens om een handtekening of Identiteitsbewijs gevraagd.

De klantenservice heeft geen idee hoe zij dit moeten aanpakken.

De volgende redenen heb ik al gehoord.

- het gaat om een systeemfout vanwege dubbele orders
- het is niet meer op voorraad terwijl de website duidelijk aangeeft op voorraad en te bestellen.
- er wordt wel nog geleverd
- er wordt definitief niet meer geleverd

Niemand die iets duidelijks kan aangeven.

Bestelling is geannuleerd, waarbij de mail aangeeft dat dit op mijn eigen verzoek is gedaan. Dit is echter NIET het geval. Hierop contact opgenomen met Logitech (contactlinkjes in de mail werken niet). In de mail zat tevens een kortingsbon als goedmakertje: 30% korting in de Logitech webshop. Deze is echter alleen geldig op normale (niet actie) prijzen. Gezien ze adviesprijzen hanteren is het gewoon online kopen van de producten in de meeste gevallen goedkoper. Inmiddels een mail naar Logitech verzonden, in afwachting van reactie.

Geen snelle reactie. Vreemde manier van annuleren (alsof ik dit zelf heb gevraagd).

Bestelling is geannuleerd. Waarbij staat dat ik deze zelf heb geannuleerd wat nooit is gebeurd.
Het geld is wel automatisch terug gestuurt.

Klanten service annuleerd personen hun bestellingen en geeft vervolgens als reden dat de klant dit zelf heeft gedaan. Schandalig

Toetsenbord besteld. Vervolgens deze geannuleerd, ruim op tijd, zoals de medewerker van Logitech aangaf. Diezelfde avond tóch een verzendbevestiging gehad, ondanks mijn annulering. Ik was niet in staat om te weigeren. Uiteindelijk weer met Logitech aan de lijn, na voor de 3e keer een kwartier(!) in de wachtrij te hebben gestaan, om te vragen hoe ik dat pakket nu terug kan sturen.

Ze gaan een verzendlabel aanvragen, wat weer 2 dagen kan duren. Vervolgens moet ik het pakket terugsturen. En dáárna kan het nog 5 werkdagen duren voordat ik mijn geld terug heb. En dat alles omdat ze een simpele annulering niet kunnen verwerken.

Wat mij echter het meeste stoort is het feit dat ze zo ontzettend slecht bereikbaar zijn. Telefonisch sta je ontzettend lang in de wachtrij en per e-mail ontvang ik géén reactie.

De verzending naar mij toe was in zekere zin prima. Het product had op tijd geweest, als ik het product daadwerkelijk had willen ontvangen!

De klantenservice zelf is prima, de bereikbaarheid is echter ronduit slecht. 3 keer 15 minuten in de wachtrij staan, is niet iets waar ik behoefte aan heb. Reactie per e-mail ontvang ik simpelweg niet.

Scorekaart voor Logitech Webshop