Gebruikers over webshop Logitech Webshop
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk had een Logitech muis (G pro) gekocht via de Logitech webshop, dit was ergens in 2020. Ik had hem begin dit jaar helaas laten vallen. Hierdoor werkte het scroll wieltje niet meer en ook de middle click was hierdoor niet meer mogelijk.
Ik heb contact opgenomen met Logitech via de chat en per mail. Ik heb te horen gekregen dat Logitech geen (betaalde) reparaties aanbiedt voor producten die geen garantie meer hebben. Wel gaven ze aan dat Logitech via iFixit reparatie onderdelen en handleidingen aanbiedt. Hoewel dit een erg goede stap van Logitech is, verkopen ze bijvoorbeeld geen scrollwheel vervanging. Ook vroeg ik door of ik bijvoorbeeld anders een trade in zou kunnen doen, voor de aanschaf van een nieuwe premium muis.
Ik heb opnieuw contact gelegd met Logitech en ze gewezen op de Nederlandse wet en hun plicht als verkoper; je verwacht wel dat een premium muis wel wat jaren meegaat en niet zo maar kapot gaat. Zij zijn hier op ingegaan en hebben mij een vervangende muis aangeboden, waarop geen garantie berust. Dit vond ik uitermate goede oplossing, ik wil Logitech hier ook voor bedanken.
AlgemeenVia Logitech webshop een vervangende kabel voor de Astro A40TR besteld, waarbij een levertijd van 2 à 3 dagen werd aangegeven. Na een week nog niets ontvangen en contact opgenomen.
Daarop werd aangegeven dat de afdeling logistiek minimaal 5 tot 7 dagen nodig heeft en dat de genoemde 2 à 3 dagen enkel betrekking heeft op de verzendtijd.
Heb mijn ongenoegen duidelijk kenbaar gemaakt en duidelijk gemaakt dat dit verre van transparant is naar de klant toe.
Na 2 weken was de kabel nog steeds niet geleverd. Wederom contact opgenomen en de toezegging gekregen dat men de bestelling in de gaten zou houden.
Helaas is er in de tussentijd geen contact opgenomen en tot op heden is de kabel echter niet geleverd.
Nu na 3.5 week wordt de bestelling gewoonweg geannuleerd.
Gezien deze ervaring is het aan te raden om elders te bestellen indien een snelle levering gewenst is.
Voor mij persoonlijk betekent dit dat ik in de toekomst producten die aan Logitech zijn gelieerd zal vermijden, aangezien de klantenservice en afhandeling te wensen overlaten
Na 3.5 weken wachten nog geen producten, sterker nog ze annuleren het gewoon.
KlantenserviceEngelse klantenservice dat voortdurend smoezen en andere excuses zoekt. Eigenlijk kun je je beter je tijd besparen.
AlgemeenTja, inmiddels zou ik toch moeten weten dat je eerst even de ervaringen moet lezen voordat je ergens wat bestelt. Maar hé: het is Logitech, dus dat zit wel goed...not...Via de webshop een MX Master 3S muis besteld. Met Express-verzending! Wow, binnen 1 of 2 werkdagen. Geweldig...
De bestelstatus bleef dagen lang op 'Akkoord' staan. Geen enkele reactie op een ticket of vraag van de kant van 'Logitech'. Na een week stond de status alsnog op 'Verwerkt', maar nog geen pakketje.
Toen ik deze week voor de verandering in de tuin van de schuur naar een hoek van de tuin liep zag ik daar, op een plank van de buitenkeuken, een pakketje liggen. Benieuwd naar de inhoud?
Wat een praktijken...ik weet dat bezorgers het soms zwaar hebben, dik onderbetaald worden en afgerekend worden op wel of niet bezorgd, maar dit slaat alles.
Geen enkele reactie vanuit een 'klantenservice'. Die bestaat gewoon niet blijkbaar. Je verwacht toch echt wel wat anders van dit merk, maar de andere reviews liegen niet.
AlgemeenOp 12 oktober 2023 een Logitech MX Ergo besteld, achteraf €40 duurder dan elders in een Nederlandse webshop. De levering bleef uit. Op 21 oktober krijg ik een mailtje met "Dear Johannes" als aanhef. Mijn naam is geen Johannes en komt daar ook niet eens in de buurt.
De levering heeft vertraging opgelopen door een bepaalde reden. Ik krijg een kortingscode van 20% op een volgende bestelling.
Een paar dagen na deze mail besloten om de bestelling te annuleren. Dit kan via een formulier op de website. Even wat nummers en een e-mailadres invullen en direct versturen. Daarna blijft het stil... In ieder geval voor 3 dagen. Geen bevestiging of wat dan ook. Mails worden behandeld in volgorde van binnenkomst.
Uiteindelijk blijkt dat achter de webshop van Logitech een bedrijf schuil gaat onder de naam Digital River. Zoek ze maar op, lees de ervaringen over dat bedrijf...
AlgemeenAls ik een negatief cijfer zou kunnen geven had ik dit gedaan. De webshop van Logitech is echt beneden alle pijl. Product van €1300 op maandag besteld en is op voorraad. Op donderdag nog steeds niet verzonden.
Status opvragen lijkt onmogelijk, dramatisch systeem voor gasten. Je wordt verwezen naar chats waar niemand reageert. Heb je iemand te pakken wordt er beloofd prioriteit aan je order te geven wat natuurlijk complete lariekoek is. Ze weten niet eens waar die order is in het proces.
Na 3x bellen bij de juiste afdeling. Echter, die mág helemaal niets doen met je order en moet zelf ook een ticket aanmaken. Geld retourneren doen ze moeilijk over, terugbellen wordt beloofd maar dat gebeurd dan uiteraard weer niet.
Blijkt ze hebben een indiaas klantenservice team die eigenlijk helemaal nergens bevoegdheden toe heeft.
Je bent je geld kwijt wat je compleet niet verwacht van een merk als Logitech. De e-commerce is feitelijk een scam. Ik reviews er op na lezen, werkelijk de ene na de andere persoon die exact dezelfde ervaring heeft. Ik kan mezelf voor de kop slaan, ging uit van de goede productnaam.
Koop hier echt nooit!
Nooit verzonden wat wel is beloofd. Ik lees dat zelf dit dramatisch is, de een na de andere klaagt over slechte verpakking. Heb dit statium niet bereikt nog.
KlantenserviceKlantenservice onbereikbaar. Heb je eindelijk via omwegen iemand te pakken is het een Indiaas klantcontactcentrum welke zelf geen enkele bevoegdheid heeft.
AlgemeenNa veel zoeken naar een net uitgebracht product vond ik uiteindelijk dat je hier ook gewoon als nederlander kan bestellen. Hierdoor kon ik toch mijn product vinden (was overal uitverkocht).
AlgemeenIk was even bang, gezien sommige verhalen online, dat ik weken kon wachten op mijn bestellen, maar ik bleek geluk te hebben.Toen ik mijn toetsenbord (MX keys) en muis (MX Master 3) bestelde via Logitech's eigen webshop gaven ze aan dat het tussen de 4 en 6 dagen zou zijn voordat het bezorgd werd. Ik had het zondag (26 april) besteld en het was er vandaag (30 april) rond 12.00 uur, dus ik ben zeer tevreden! Het was wel even spannend, aangezien de status van mijn bestelling op ' in process' bleef staan, dus het was mij niet duidelijk of het al was verzonden (nu staat het overigens nog steeds op 'in process') en ze zijn verder niet heel duidelijk over de verzendprocedure vind ik zelf.
AlgemeenMeer dan een week geleden een Logitech MX Keys toetsenbord besteld. Product is volgens hun eigen shop gewoon op voorraad, maar is nog steeds niet verzonden.
Via Facebook en Twitter gepoogd hen te contacten, maar krijg gewoon geen reactie. Ook via de telefoon waardeloos, er is dus gewoon geen Nederlandse helpdesk.
Ik begrijp niet dat je als wereldwijde marktleider in deze productcategorie zo'n waardeloze e-commerce kunt runnen.
Ik zal dus ook echt nooit meer iets rechtstreeks via Logitech bestellen.
Product op voorraad maar na meer dan een week nog steeds niet verzonden.
KlantenserviceKlantentenservice? er IS geen klantenservice. Niet te bereiken via Telefoon, Facebook of Twitter.
Helaas, altijd zeer tevreden over de Logitech producten zelf maar de klantenservice van deze webshop is bijna onbereikbaar.
KlantenserviceSlechts per email bereikbaar en dan duurt het gemiddeld 1 - 2 weken tot je antwoord krijgt.
Komen afspraken niet na. Volgens de wet moet er uitgeleverd worden maar je wordt van het kastje naar de muur gestuurd voor mij geen logitech meer
KlantenserviceVerschrikkelijke klantenservice niet vriendelijk niet bevoegd om problemen op te lossen en standaard knip en plak mails zijn de regel.
Foute prijsinformatie, slechte e-mails (komen van verschillende domeinen waardoor het snel als spam word gemarkeerd)
VerzendingVerzending is prima, maar duurt lang.
KlantenserviceGeven totaal geen reactie via meerdere klachten/opmerkingen via het contactformulier. Dit was altijd top bij Logitech, wat is er gebeurd? Ik ben teleurgesteld.
Op black friday heb ik een Harmony Touch besteld op de webshop van Logitech. Hiervoor heb ik de maandag er op gebeld of de prijs correct was, dinsdag heb ik dit per e-mail ook nog zwart op wit ontvangen.
Vervolgens heb ik een week lang niks gehoord en bleek mijn order eenzijdig, en onwettelijk te zijn geannuleerd. Dit is niet de manier waarop je omgaat met klanten en bestellingen.
Waar-de-loos! Ik heb ruim 60 minuten in de wacht gestaan verspreid over 3 telefoontjes. Op e-mails wordt niet meer gereageerd en als je ze eindelijk aan de lijn hebt wordt er gezegd dat je maar gerechtelijke stappen moet ondernemen want ze doen toch niks.
Logitech G510s besteld tijdens black friday. Ik heb een evestiging gekregen dat het geleverd zou worden. Na 3 dagen ineens een mail dat mijn bestelling geannuleerd was, maar dat was een compleet ander ordernummer dan de mijne! Dus ik gemaild maar geen reactie ontvangen. Daarns na een week ineens een mail in mijn spambox gekregen dat de bestelling geannuleerd was. Daarover gebeld, maar de klantenservice zei dat de bestelling gewoon nog stond en dat ik het toetsenbord nog ging krijgen. Ik kreeg een paar uur later ineens een mailtje met een annulering die op mijn verzoek is ingediend! Dat was natuurlijk niet zo.
Daarna een stuk of 5 maild gestuurd naar de klantenservice en nooit een reactie ontvangen. Logitech zou pas geld van mijn creditcard afschrijven als ze het product zouden verzenden. Nou geld was afschrijven, maar product nooit ontvangen... Daarover ook nog mail gestuurd en gebeld, maar een reactie blijft uit. Begin er niet aan, want Logitech is waardeloos!
Tja ik heb het product dus nooit ontvangen dus een waardeloze levering. Wel beloven, niet daad bij woord voegen.
KlantenserviceDe klantenservice is ontzettend onwetend en bedenkt allemaal waanzinnige verhalen die kant nog wal raken. Op mails wordt niet gereageerd en op Twitter krijg je een standaard reactie dat zij je niet kunnen helpen en dat je maar moet mailen of bellen!
Product besteld tijdens black friday, Bevestiging gekregen dat het geleverd zou worden. Na aantal dagen email in spambox gekregen dat ik de levering geannuleerd had ( dit was niet het geval). Daarna een email gestuurd naar de klantenservice en nooit een antwoord erop gekregen. Het product is nooit geleverd terwijl dit wel beloofd was.
VerzendingNooit een levering gekomen. Onbetrouwbare site, geen zaken meer mee doen!
KlantenserviceOnbetrouwbare site, geen zaken meer mee doen! Klantenservicemedewerker A zegt dat het product geleverd wordt, klantenservicemedewerker B verteld dat het niet
In chrome ontbreekt bij mij op een of andere manier de stylesheet van de website (kan door een extensie komen, niet naar gekeken), dus vandaar met een andere browser de website bezocht.
Nadat er flinke kortingen (voorafgaand aan black friday) via de e-mail werden aangekondigd, besloot ik een bestelling te plaatsen. Ik ontving netjes een bevestiging en dacht dat alles ok was. Een week later kreeg ik ineens te horen dat mijn bestelling was geannuleerd (door mezelf??). Ik contact opgenomen met de klantenservice en die gaf aan dat het een fout in de webshop betrof, wanneer dit echt het geval zou zijn lever je (als je het mij vraagt) niet een bestelling uit aan de helft van je klanten, en de andere helft niet. (tweakers staat vol met klachten)
Voor mij was logitech 6 dagen te laat met het annuleren van mijn bestelling, wanneer dit 1 of 2 dagen later was gebeurd had ik kunnen begrijpen dat het een fout was, maar het is schandalig om verkeerde info naar een klant te communiceren en vervolgens een bestelling zomaar te annuleren.
Logitech gaat op een schandalige manier om met klanten en ze hebben het blijkbaar erg hoog van zichzelf zitten om zo'n streek bij klanten uit te halen, voor mij is het door deze actie geen logitech meer in de toekomst. Een goede klant verloren en een reputatie verpest voor het leven.
Geen product ontvangen en dus ook geen verzending! Ik had erg graag gezien dat mijn product werd verzonden maar dat is dus niet gebeurd..
KlantenserviceKlantenservice is vriendelijk maar komt continu met tegenstrijdige info, uiteindelijk niet tot een oplossing kunnen komen en wat mij betreft dus waardeloos. Tevens was een 'kortingscode' die ik ontving als compensatie voor deze actie niet eens geldig.
Op de site ging tijdens het bestellen van mijn Logitech Harmony alles prima tijdens Black Friday. Zoals bij veel sites korting pas in winkelmandje tenslotte. Keurig bevestiging van bestelling en betaling. Dan verwacht je je product.
VerzendingHet bestelde liet op zich wachten. Dat kan als er geen voorraad is. Dus ik wacht keurig af. Een hele week zonder enig bericht. Dus dan ga je er van uit dat je bestelling nog loopt en er niks mis mee is. Krijg ik dus na een volle week een mailtje dat ik geannuleerd heb. Bewaar het mailtje goed als bewijs dat u geannuleerd heeft. Ik heb helemaal niks geannuleerd! Ik heb besteld en betaald en wil dus mijn afstandsbediening gewoon ontvangen. 's Avonds werd het geld terug gestort, dus ik zal ook niet meer ontvangen.
KlantenserviceMail gestuurd naar aanleiding van de claim van Logitech dat ik zelf geannuleerd zou hebben. Daarop gewoon geen antwoord, meer dan een week later nog helemaal niks. Pas nu ik op Twitter er ruchtbaarheid aan geef, komen ze via DM met een link naar een pagina waarin er, voor mij en mijn situatie, pas voor het eerst gesproken wordt over een technische fout. Twee volle weken nadat ik de afstandsbediening besteld heb en pas na dat ik op twitter melding gedaan heb. Belachelijke zaak!
Als er sprake is van een prijsfout ontstaan door een technische danwel menselijke fout... dan denk ik: kan gebeuren. Dan ga ik niet lopen zeuren, hoewel ik misschien wettelijk recht heb op het alsnog ontvangen van de producten. Maar als je daar pas na 2 weken mee komt? Mijn bestelling bevestigd en een week laat sudderen? Nee, als je een fout maakt dan kom je daar het liefst binnen 24 uur mee en anders de volgende werkdag. Ik heb de bestelling geplaatst op black Friday, dan had ik op zijn minst maandag, uiterlijk eventueel misschien.... dinsdag. Maar niet pas vrijdagavond!
En kom dan met het echte verhaal. Hoezo heb ik de order geannuleerd?!? Ik ben niet moeilijk, maar in dit geval vind ik echt dat ik recht op het ontvangen van de bewuste Harmony Touch voor het door mij betaalde bedrag. Ik vind het erg slecht dat een merk als Logitech zijn goede naam te grabbel gooit om op deze beschamende wijze met deze situatie en haar klanten om te gaan. De reputatieschade is ook wat waard lijkt me. Als ik die Harmony niet krijg voor dat bedrag, koop ik van mijn leven nooit iets van Logitech weer, dat is een ding dat zeker is.
Bestelling gedaan voor een paar afstandsbedieningen op Black Friday, uit latere mailing blijkt dat ik zélf aangegeven zou hebben te willen annuleren... Dit is dus zéker niet het geval;
VerzendingAlleen een zéér klein deel van de bestelling is geleverd (speaker), de rest is simpelweg niet geleverd;
KlantenserviceContact gehad, hier bleek uit dat het product wél geleverd zou gaan worden. Later kreeg ik een tegenstrijdige mail.
Product tijdens black friday besteld. Vervolgens een mail gekregen dat ik zelf het product geannuleerd zou hebben.
KlantenserviceKlantenservice loopt langs elkaar heen. De ene medewerker zegt dit en de ander dat.
G510 en harmoy besteld en gebeld met confirmatie dat het geen fout was en dan een mail krijgen dat het niet verzonden gaat worden
VerzendingNIET VERZONDEN en leugens over dat het nog verzonden zou worden.
KlantenserviceVriendelijke geholpen maar vals informatie gegeven dat het allemaal klopte en dat het 100% verzonden ging worden
Net als vele anderen een bestelling geplaatst (G510S) en de bevestiging gekregen van Logitech zelf dat hij geleverd zou worden, wordt vervolgens zonder dat ik nergens wat weet op mijn verzoek geannuleerd? Vind het heel spijtig dat Logitech zo met haar klanten omgaat terwijl ze juist zulke goede producten hebben
VerzendingBestelling geplaatst en zonder mijn weet is het geld teruggestort en het product geannuleerd ZONDER dat ik ergens wat van wist. Tevens de 30% kortingscode werkt ook nog eens niet, Logitech weet dus wel wat ze weer weggeven.
KlantenserviceEen week later na mijn bestelling ging ik maar eens aan achter mijn bestelling aan, dit omdat al verschillende mensen zijn/haar keyboards geleverd hadden gekregen. Een vriendelijke medewerker van Logitech vertelde mij dat ik geen zorgen hoefde te maken of mijn bestelling wel geleverd zou worden, want ze hadden een grote achterstand zei hij, Nu moest me dus wel zorgen maken want een paar uur later werd mijn bestelling al geannuleerd op mijn verzoek, wat ook heel frappant is omdat ik dat zelf dus niet gedaan heb.