Gameshop Twente
Gameshop Twente is in 2001 opgericht en vindt haar oorsprong in Hengelo. In 2005 hebben wij een extra locatie geopend in Enschede. Na een samenvoeging van 2 locaties bleek dit pand te klein te zijn om in verder te gaan. Tijd voor een nieuwe locatie! Deze hebben wij gevonden aan het Van Loenshof 2 in Enschede. U kunt ons ook online vinden op www.gameshop-twente.nl.
U kunt bij ons terecht voor de nieuwste games, consoles en accessoires. Ook voor een kleine prijs bent u bij ons aan het juiste adres: wij bieden naast nieuwe ook gebruikte producten aan! Onze winkels bieden voor de liefhebber een uitgebreid assortiment van retrogames én consoles.
Verder hebben wij een groot aanbod van trading cards van bijvoorbeeld Magic: The Gathering, Pokemon, Yu-Gi-Oh! en World of Warcraft.
Ten slotte is Gameshop Twente een verkooppunt van leuke en originele game-gerelateerde merchandise. Wij bieden onze klanten alles aan van knuffels, mokken, snoep, action figures tot t-shirts en posters. Onze merchandise is ook zeer geschikt als u op zoek bent naar een betaalbaar en origineel cadeau.
Diensten
Bezoek ons in 1 van onze winkels en maak gebruik van één onze diensten:- Inruil: U heeft bij ons de mogelijkheid om uw oude games, consoles en accessoires in te ruilen of te verkopen. U kunt contant geld ontvangen of een aantrekkelijke korting op ons assortiment krijgen.
- Pre-Order: Pre-order uw game bij ons en wij zorgen ervoor dat hij op de releasedag voor u klaar ligt. Tevens ontvangt u dubbele spaarzegels en maakt u altijd kans op unieke extra's.
- Reserveren: Op zoek naar een game die niet meer op voorraad is? Reserveer hem vrijblijvend en wij stellen u onmiddellijk op de hoogte zodra het product weer beschikbaar is. Zoals altijd geldt ook hier onze Gameshop formule: U bent niet verplicht tot koop.
- Reparatiedienst: Wij beschikken over een professionele reparatiedienst die uw defecte console voor een scherpe prijs repareert. Wij bieden op al onze reparaties 3 maanden garantie. Voor meer informatie klikt u hier.
- Polijsten: Defect betekent niet gelijk verloren! Wij bieden de unieke mogelijkheid om uw bekraste discs te polijsten. Met behulp van onze polijstmachine wordt de disc krasvrij gemaakt en werkt hij weer naar behoren. Niet goed? Geld terug!
Contact
Als u vragen heeft over de beschikbaarheid van een product, de status van een openstaande bestelling wilt opvragen of als u van ons wilt weten of de nieuwe Call of Duty wel net zo goed is vorige dan kunt u ons bereiken op:![]() | 053-4349239 |
![]() | webshop@gameshop-twente.nl |