Free Record Shop

Gebruikers over webshop Free Record Shop

Ik had een spel besteld, levertijd van een dag (mits voor 15:00 besteld). Hier besteld vanwege de lage prijs.

Het spel was niet de volgende dag maar 3 werkdagen later geleverd (technisch gezien zelfs 4 maar ik had na 15:00 besteld). Geen track&trace code. Wel een verzendbevestiging, waarin echter alweer de aangegeven levertermijn niet overeenkwam met de werkelijkheid. Als je iets niet waar kan maken moet je het niet beloven. Verpakking en staat was verder prima.

Ik heb vandaag (30 januari 2013) een game besteld bij Free Record Shop.
Daarvan wilde ik graag de Special Edition. Bijna geen ene winkel heeft deze nog te koop. Ik zag hem staan bij FRS en direct besteld.

Achteraf toch even gebeld om te horen of het wel klopte. Ze leverde de game namelijk ook één dag voor de releasedatum. Hier vertelde ze mij doodleuk dat zij in het systeem al kon zien dat ze niet gingen leveren.

Waarom er dan nog aangeboden wordt op de site is voor mij een grote vraag.
Mijn geld wordt terug gestort. Ik ben echter benieuwd wanneer dit gebeurt en of ik er nog achteraan moet bellen.

Mevrouw kon mij aan de telefoon direct vertellen dat er niet geleverd werd.
Ik heb echter nog geen mail ontvangen die dit bevestigd. Met andere woorden: als ik niet gebeld had, zat ik nu nog te wachten op mijn bevestiging dat mijn pakket verzonden zou worden.

De fysieke winkel loop ik nooit voorbij. Maar de online-shop van FRS is een NO-GO voor mij

Mijn geld wordt terug gestort zonder probleem.
Hopelijk gebeurt dit wel een beetje vlug.
De medewerker gaf wel aan dit niet direct kon gebeuren.
Zij moest dit immer doorgeven aan een andere afdeling.
Dit duurt in mijn ogen niet meer dan een paar uur.

Donderdag 24 januari om 11 uur een product besteld op freerecordshop.nl vanwege de snelle levertijd (volgende dag in huis mits het is besteld voor 15:00) en totaal prijs.

Vier dagen later, nog steeds geen product of verzend bevestiging ontvangen.
Vandaag heb ik maar even de klantenservice gebeld en na 10 minuten (€0,20 per minuut) aan de lijn gehangen te hebben, wisten zei mij te melden dat ze het eigenlijk zelf ook niet wisten waar mijn product is gebleven. Op de website was trouwens vandaag ook nog even de levertijd verhoogd naar 5-10 werkdagen..

Ik zal nog even een update plaatsen wanneer het product daadwerkelijk is geleverd.

Kortom, het is geen aanrader om online iets te bestellen op freerecordshop.nl, ondanks de mooie beloftes op de website.

Van mijn werk via Cadeau Carrousel de keuze mogelijkheid gekregen om mijn kerstcadeau te kiezen.

Daar zat o.a. de mogelijkheid bij om een Free Record Shop cadeau bon te nemen. Zonder eerst de reviews hier te lezen, deze cadeaubon besteld. Twee bestellingen gedaan op een portable speaker en een muis.

Allebei 'voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag binnen'.

En daar begint de ellende al. Geen bevestigingsmail, we zijn twee dagen verder. Status van mijn bestelling staat al twee dagen op 'in behandeling', zonder enige informatie.

De website van FRS was vandaag zelfs een halve dag uit de lucht, wat mijn irritatie alleen maar vergrootte omdat ik handmatig mijn status moet bijhouden. Daarnaast is de website rommeling in elkaar gezet. PC acceciores, staan onder 'PC games' (en hebben geen eigen sectie) en speakers onder het kopje 'muziek' verstopt. Zo ben ik bijna een half uur tot drie kwartier bezig geweest om elk item daadwerkelijk te vinden vanwege de rommelige structuur van de site.

En aangezien ik hier alleen maar slechte ervaringen lees met deze winkel, wat zich een 'webshop' moet noemen, vrees ik het ergste. Ik heb dan nog het geluk dat ik niet eens mijn eigen geld heb uitgegeven, maar dat van mijn baas.

To be continued (en deze review kan wijzigen uiteraard)

Welke verzending? Status van mijn bestelling staat al twee dagen op 'in behandeling' terwijl er beloofd is dat mijn producten de volgende werkdag binnen zouden zijn.

Tevens geen statusupdates, dus telkens handmatig inloggen om te kijken wat de status is.

------ WIJZIGING 1 ---------

Een van de producten (de portable speaker) schijnt onderweg te zijn via Selekt Vracht. Uiteraard werkt de T&T code niet.

Het andere product - de muis - is nu, voor onbekende reden, vertraagd naar 06-01-2013 / WIJZIGING (02-01-13): de muis is nu pas weer beschikbaar op 12-01-2013... WIJZIGING (09-01-13) verschoven naar 21-01-2013 ... -_-

Echt, te triest dat een dag eerder de muis in voorraad stond en een dag later kan ik drie weken wachten op de muis!

------ WIJZIGING 2 ---------

Portable speaker is netjes binnen, op het laatste moment werd ik toch op de hoogte gehouden via een 'verzonden' mail van FRS. Hierin zat toch een T&T code van Selekt vracht. Beoordeling gewijzigd.

Tot slot: vandaag (11-01-2012) het laatste item, de muis, binnen gekregen - geheel onverwachts, terwijl de leverdatum was verplaatst naar 21-01-2012 -

Einde verhaal.

Assortiment is niet echt heel groot voor een webwinkel van tegenwoordig, prijzen zijn meestal wel beter dan bij de directe concurrenten. Verder is de site redelijk duidelijk en het bestelproces zo doorlopen.

Keer op keer blijkt de leverdatum op de site onbetrouwbaar. 'Voor 17:00 besteld, morgen in huis', niet echt dus. Twee (werk)dagen later blijken de helft van de producten ook ineens op een verwachte levertijd van 3-5 dagen te staan, maar geen enkele melding over vertraagde levering. Slechte indicatie en communicatie rond de leveringsdatum dus. Dit begint voor mij echt een reden te worden deze shop te mijden.

Edit:
Toch maar bijgesteld van 'slecht' naar 'zeer slecht'. De verzendbevestiging met track & trace (Selekt Vracht) stelt dat het pakket binnen 24 uur afgeleverd zal worden had ik reeds ontvangen. Nu anderhalve dag later werkt de track & trace code nog steeds niet en heb ik geen bezorger aan de deur gehad.

Allemaal kleine irritaties en vertragingen, maar ik zou liever goed geïnformeerd worden, dan weet je waar je aan toe bent. Volgende keer gewoon weer een betrouwbare shop en bezorger en iets meer betalen.

Speciaal op freerecordshop.nl besteld om het product vandaag in huis te hebben.
Nog speciaal lopen haasten met het bestellen dat het voor 3 uur gebeurde. ( Snel naar huis komen)

Het gaat om een cadeau dus het zou wel fijn zijn als ze hun afspraken na komen.

Zeer teleur gesteld nooit meer iets online bij free record shop bestellen.

Het spel XCOM: Enemy Unknown werd op 9 Oktober 2012 gelanceerd, maar alleen in America. Het lag echter al wel in verschillende winkels in Nederland, onder andere Gamemania en Free Record Shop.

Op 10 Oktober 2012 gekocht op Amsterdam Centraal en thuis geprobeerd te installeren. Steam weigert het spel te activeren omdat het nog niet uit was, zonder verdere details waarom een spel in a fysieke doos dat ik mijn handen houd nog niet uit is.

Op 11 Oktober 2012 terug naar de winkel om geld terug te vragen, de man achter de toonbank "Javier" weigert het geopende spel (moest het openen bij poging te installeren) terug te nemen maar erkent het probleem, spel is pas 12 Oktober beschikbaar, spel is ook niet meer in de schappen te vinden.

Email naar service@freerecordshop.nl (sic) niet beantwoord, telefonisch alleen een duur betaalnummer met een maximum kosten post van slechts 10 euro (1/5 kosten spel).

Zover is het een grote doorschuiif partij, Free Record Shop winkel gooit het op leverancier, op forums (Steam en 2kgames reageren niet) spelen schaapachtige forum leden de bal door van distributeur naar Steam of 2kGames.

En ondertussen zit ik met een spel dat ik niet kan spelen, waar achievements in zitten waar Amerikanen 3 dagen voorsprong op hebben.

Dan vragen mensen zich nog af waarom zoveel mensen hun spellen ophalen bij de piraten.

14 dagen reactie tijd op email
een duur betaalnummer voor klachten
weigering een defect product terug te nemen.

Service? Wat is dat ook al weer. En dan lees je de posts bij de download sites en zie je mensen gratis top technisch advies geven terwijl betalende klanten als afval worden behandeld.

Nooit meer!

Deze keer Battlefield 3 besteld .
Free Record Shop was de goedkoopste.
Site is overzichtelijk en compleet.
Veel keuze en de service deden mij hier doen kopen.

Het bestelde product kwam heel goed verpakt aan.
Binnen 2 werk dagen deze keer in huis.
Via de t.n.t post verzonden,in een kartonnen doosje,dat door de brieven bus past.

Ik kon het spel niet installeren en heb hierover contact gehad,
met de free record shop.
Deze waren zo aardig mij kosteloos nog een exemplaar op te sturen.
Ik vind dit echt goede service.

Ik stuurde een mail dat het spel niet wilde werken.
En ik kreeg hier op direct een email terug met de mededeling,
dat in mijn geval ik een ander exemplaar graties zou krijgen.
En Free record shop houd woord.
Prima zaak,ik koop hier voortaan al mijn nieuwe games.

Aanbieding van Game of Thrones S1 Blueray besteld op zaterdag. Prijs was 15 euro goedkoper als overige websites. Bestelling plaatsen gaat makkelijk. De rest niet!
Na deze ervaring bestel ik hier nooit meer wat!!

Op vrijdag 26 mei 2012 heb ik een bestelling geplaatst.
Op 29 mei ontving ik een email dat het pakket verstuurd werd en dat ik deze binnen 24 uur zou ontvangen. Pakket is tot op heden niet aangekomen. Vervolgens contact opgenomen met free recordshop. Zie kopje aftersales voor al die informatie.

Op vrijdag 1 juni heb ik gebeld dat het pakketje nog niet aangekomen was. Hierop vertelde een medewerken, het pakketje is verstuurd apart dat deze nog niet aangekomen is maar dat hij zou zorgen dat er een nieuw pakketje verstuurd zou worden.
Op 4 juni ontving ik het bericht dat er opnieuw een pakket verstuurd is welke ik binnen 24 uur zou ontvangen. Deze was op 6 juni nog niet binnen waarop ik besloot de klanten service te bellen.

Vervolgens word er in het bandje was het momenteel erg druk en kon de wachttijd oplopen tot enkele minuten. Onder enkele minuten versta ik 5 minuten maximaal 10 minuten.
De wachttijd is zelfs opgelopen tot 1 uur en 40 minuten. Hierna heb ik opgehangen aangezien ik een afspraak had staan waardoor ik niet langer aan de telefoon kon blijven. Ik heb hiervan overigens ook een foto genomen en verstuurd naar freerecordshop met een klacht en de informatie dat ik mijn pakket nog niet ontvangen had.

Hierop krijg ik 4 dagen later een email.
Zie hieronder een quote:
Na controle blijkt dat de verzending reeds heeft plaatsgevonden op 4 juni 2012, hoogstwaarschijnlijk heeft de levering en ons antwoord op uw e-mail elkaar gekruist.

Kortom, ze denken dat alles in orde is en denken er op deze manier van af te komen.
Ik heb vervolgens weer gebelt, na 15(!!!!) minuten kreeg ik iemand aan de telefoon. Het hele verhaal uitgelegd. Ja meneer het spijt me dat het zo loopt. Ik ga hem nogmaals versturen in de hoop dat deze dan wel aan komt. We ervaren dat het telefonisch momenteel erg druk is maar ander half uur was inderdaad niet normaal.
Op de vraag wat er gedaan ging worden met de gesprekskosten die ik gemaakt heb voor het wachten van die ander half uur was het antwoord simpel: Daar kunnen we niks aan doen.
Gevraagd of er iemand hoger is die er wat aan kan doen, nee dat kon niet.

Kortom, ik ben veel duurder uit, ik heb me pakketje nog niet en het kost me alleen maar moeite om een klacht in te dienen bij de klantenservice want die is toch niet te bereiken.
Je verwacht van een groot bedrijf zoals Freerecordshop dat ze een goede klantenservice hebben maar helaas.

Eens, maar nooit meer bestel ik bij Freerecordshop.

Had een demo van Sniper elite v2 gespeeld en wilde de game kopen.
Na beetje zoeken op het web kwam ik bij de
Free Record Shop uit.
50% goedkoper als op steam,dus gekocht.
Verwachte leverdatum was 4-8 dagen.
De website vind ik goed,en makkelijk.

---

Het product zelf is prima in orde,dus verder geen contact hier over nodig gehad.
Op de website staat dat de Free Record Shop.nl je klacht binnen 14 dagen na ontvangst afhandelen. En ook dat als je niet tevreden bent over producten of diensten, je contact op kan nemen met hun Klantenservice.

Het was verpakt in een nutraal doosje,ter groote van
een cd/dvd case.
Binnen 24 uur al in huis.
Ik kreeg een email als bevestiging van de bestelling.

Nooit meer zall ik bij free record shop bestelen ik ben all een maand bezig geld terug te krijgen voor iets dat ik besteld had en nooit had gekregen. Customer service is horrible. om de week moet ik bellen om hun te herrineren dat ik nog geld moet krijgen ze vergeten gewoon telkens. FRS is a gewoon NO Go punt

Ik zall nooit meer bij hun bestellen punt. ik had het 2 keer moeten bestelen zodat ik het kon krijgen maar hun klantenservice is gewoon zeer slecht. nooit in me leven had ik klanten service zoveel moeten bellen om mijn eigen zaak te regelen. ik hoop dat hun mijn geld snel verzenden dat is mijn opinion

te duur en waardeloos ik zall nooit meer iets hier kopen ik ben gewoon bang dat ik het gewoon niet ziet op komen dagen of dat ik het gewoon niet krijgt of ik ervoor moet gaan janken bij de klantenservice voor mijn eigen bestelde product. maar zij verdienen geen plus puntjes meer bij mij. en ik zall nooit iemand daar aanraden.

Duidelijke site die goed navigeerbaar is. De prijzen zijn wel wat bovengemiddeld maar het grote voordeel is dat ze online de entertainmentcard accepteren.
Goede status updates van je bestelling via de mail.

Voor 19.00 uur besteld op de site = de volgende dag thuisbezorgd. In dit geval klopte dat. Prima dus. Zat in een bruine kartonnen envelop en was hiermee voldoende beschermd.

Een tijdje geleden een Bluray (BR+DVD in één) besteld en laten bezorgen in de winkel (weet geen ordernummer meer, vandaar een reactie ipv review). Alles ging prima, kreeg een mailtje dat de film in de winkel klaar lag.

Op een goede middag ging ik langs om de film te halen, en hij zat nog netjes in de kartonnen envelope, tot hier alles in orde. Tot de medewerker de envelop open maakte, met een mesje!

Ja hoor, een diepe kras op het hoesje waardoor het plastic (die het papieren hoesje vasthoudt zegmaar) bijna helemaal gescheurd was en er een kras op de inlay (papieren hoesje) zat, maar deze werd in een zakje gestoken en meegegeven (was al vooruit betaald).

Ik gaf te kennen dat ik hier niet mee akkoord ging. Deze jongen heeft toen zijn collega (jonge vrouw, 25-26 jaar ong) gehaald. Deze kwam erg geirriteerd over. Nogmaals gaf ik aan dat ik niet een beschadigd artikel heb besteld, maar als ik een vervangend BR doosje kon krijgen, ik akkoord ging (de inlay was maar licht beschadigd). Ik weet hierbij naar de Disney films, die dezelfde doosjes hadden als mijn film (doosje met plastic insert waarop de DVD geklikt zit). Na veel mokken pakte ze een BR uit de 5 euro bak, sleurde de hoesjes eruit, duwde de BR en DVD schijf op de plek waar in het vervangende hoesje 1 schijf zat (los dus), prakte (letterlijk!) de inlay in het nieuwe doosje, propte het in het zakje en gaf het mee, zei verder niets en liep weg.

Nu werd ik ook lichtelijk geirriteerd, en pakte het doosje uit het zakje. Hier kwam ik er achter dat dit doosje een paar millimeter dunner was (in de originele doos zat nog een "midden"-plastic waar de DVD op zat) en het hoesje nu "opgerold" in het doosje zat.

Tegen de medewerker vertelde dat dit geen oplossing was. Ik had echter 25 euro betaald voor een film, en dan mag je verwachten dat je niet een hoesje krijgt welke eerst een kras in werd gezet met een mesje, en vervolgens opgebold in een ander doosje werd gepropt (anders kan ik de film net zo goed downloaden, toch?).

Of ze een probleem had weet ik niet, maar het leek of ze me niet wilde snappen. Dus om te laten zien wat ik bedoelde pakte in een Disney BR/DVD combinatie, haalde ik het doosje uit het kartonnen omhulsel en opende het BR doosje. Op dat moment trok ze het uit mijn handen, omdat ik "het doosje beschadigde". Ik bleef hierbij heel beheerst, want mijn handen begonnen eerlijk gezegd te jeuken.

Uiteindelijk kreeg ik wel de film mee in een goed hoesje, helaas zit op de papieren inlay nog wel een kras, maar hier ben ik zelf mee akkoord gegaan, dus zal ik ook niet over klagen, maar de manier waarop je als klant behandelt wordt als je niet akkoord gaat met een beschadiging die zij zelf ter plekke hebben veroorzaakt is natuurlijk belachelijk.

In ieder geval is dit voor mij de laatste keer dat ik iets bij de FRS koop, voortaan kom ik daar alleen nog maar om te kijken welke films ik ga downloaden of welke spellen ik bij bol.com ga bestellen.

Normaal wordt er vrij goed gecommuniceerd als er iets te melden is...
Echter dit keer gaat het helemaal fout!
Kreeg ik gisteren nog een mail: "Niet genoeg exemplaren aanwezig"
Krijg ik vandaag een mail: "Leverancier: wil/kan niet meer uitleveren aan ons"

het gaat hier bij om de Saints Row The Third pre-order pakket...
pre-orderen geeft schijnbaar geen garantie of verhoogde waarde tegen over een nacht opening of gewoon in een winkel.

Ik denk niet dat ik hier nog veel zal bestellen met slechte afhandeling van pre-orders

Edit: pre-order HP 7.2 3D, krijg HP 7.1 en 7.2 2D geleverd... Gaat goed fout zo da's 3 producten die niet goed afgehandeld zijn

game uit - geen game dat niet 1 maar 2 keer (geen genki pack en geen platinum pack)

Datum bij afleverdatum is een gok want op moment van schrijven is er geen datum bekend...

Webshop werkt niet goed. Cadeaukaart vespilt omdat site niet goed werkt. als je hier iets wilt pre-orderen raad ik je het ten zeerste af om dat hier te doen

artikel is op moment van schrijven nog steeds niet verzonden vandaag is de release date nogwel.

heb de game ge pre-orderd voor €40 maar kan ik hem nu kopen voor €35 maar ik heb de korting niet gekregen, ik kreeg wel een cadeaukaart maar die werkt niet meer omdat die al is gebruikt door een mislukte bestelling op de site. ik raad je aan om cadeaukaarten in de winkel te gebruiken

De Free Record Shop is altijd een betrouwbare winkel met redelijk goede deals. Zo heb ik MW3 ge-preordert en BF3 besteld en kreeg er voor €20,- aan Cadeaukaarten bij. Allemaal goed en aardig, maar de verzending was een HEEL stuk minder...
Op de website stond dus dat Battlefield 3 de volgende dag geleverd zou worden. Modern Warfare 3 zou op de dag van release komen.

Zaterdag (de volgende dag) kwam alleen de cadeaukaarten. Zondag is er geen post en maandag nog niks, toen kreeg ik dinsdagochtend een mail dat mijn bestelling verzonden was en kreeg ik deze Woensdag binnen. Voor zo'n grote winkel hoort dit niet te kunnen! Bij de cadeaukaarten kreeg ik zaterdagochtend eenzelfde mail en die kwam gewoon op tijd aan.
Ook wordt er geen Track&Trace geleverd, wat zij als bedrijf wel krijgen. Als je iets besteld wat je niet per sé de volgende dag moet hebben, is de winkel wel oké. Jammer dat ze hun levertijden niet aanhouden, hoop dat Modern Warfare 3 op 8 november op de deur valt... anders koop ik nooit meer iets bij deze winkel!

Breed aanbod tegen een degelijke prijs. De website is zeer duidelijk, overzichtelijk en compleet, veel info bij de meeste artikels. Enig minpunt is in het scherm van de orderstatus had ik gekozen voor verzending naar een kiala punt, dit was echter niet terug te vinden in het orderscherm en als aflever adres stond gewoon mijn naam met het adres van het kialapunt, dit gaf wel even verwarring (indien ze het via TNT of dergelijk zouden versturen).

Geen Track & Trace hoewel de koerier dit wel (zonder extra kost) ondersteund. En de website kondigt aan dat bij een pre-order het op release dag geleverd word hoewel het ongeveer een week later was.

Klantendienst gecontacteerd ivm bestelling waarvan de verzendstatus aangaf verzonden maar door gebrek aan track & trace verder geen controle op was. Email gestuurd met de info maar na 2 werkdagen nog geen antwoord toen zelf maar even gebeld met de klantendienst en dit ging dan wel zeer vlot & behulpzaam.

Recent twee keer een niet zo algemene CD besteld voor scherpe prijzen. Levertijd in overeenstemming met de opgave. Verpakking en verzending prima in orde. Voor verzending een mailtje dat de order onderweg is, wat zeer gewaardeerd word.

Wat beslist niet gewaardeerd word is de stortvloed aan mails achteraf -spam- met kortingsacties, oproepen een shopreview te schrijven (bij deze) en nieuwsbrieven waarvoor ik me zogenaamd heb aangemeld (zeker weten van niet).

Freerecord shop dat moet anders want ik weet niet of ik zo nog wel eens een CD bestel.

Na een aantal zeer goede ervaringen met Free Record Shop online te hebben gehad wil ik ook een mindere ervaring met andere delen.

Op dinsdag 31 augustus had ik een bestelling geplaatst van een muziek CD + DVD: Rising Tied, The (Parental Advisory / +DVD) [PA] voor € 23,99 + € 1,95 verzendkosten. Deze had een levertijd van 3-5 werkdagen. Na 7 *werk*dagen op donderdag 9 september had ik nog niets vernomen en op mijn account bij FRS stond niets bijzonders vermeld, maar alleen dat de bestelling in behandeling was. Dat het een keertje langer duurt dan vooraf aangegeven kan ik begrijpen, maar ook geen contact opnemen van de je klant niet echt. Overigens werd de levertijd aanduiding ook niet aangepast op de site.

Ik moest dus zelf achteraan gaan waar mijn bestelling bleef. In de avond van 9 september een mail gestuurd met de vraag wat de status van mijn bestelling was. Ik kreeg een ontvangsbevestiging dat ze "streven ernaar om binnen 48 uur je e-mail te beantwoorden". Ik kreeg het antwoord pas op 16 september. Er zat wel een weekend tussen, maar dat waren alsnog 5 *werk*dagen. Dit lange wachten op een reactie op mijn mail heeft dus ook zeker bijgedragen aan deze slechte ervaring.

Het antwoord op mijn vraag waar mijn bestelling bleef was ook geen goed nieuws. De bestelling was nóg twee weken vertraagd. Waar ik dus al 16 dagen op mijn bestelling zat te wachten terwijl de weliswaar verwachte levertijd van 3-5 werkdagen al lang was verstreken. Wat ik ook opmerkelijk vond was dat deze verwachte levertijd nog steeds niet aangepast was op de site :?, terwijl nu al duidelijk was dat het in ieder geval nog twee weken zou duren.

Ik kreeg niets horen de twee weken die volgden, maar in de derde week op 5 oktober was er nog meer slecht nieuws: de bestelling was geannuleerd aangezien hun leverancier "de door jou bestelde producten niet meer kan leveren". Erg vervelend uiteraard waar ik me afvraag waarom dit ruim een maand heeft moeten duren voordat dit duidelijk is... En nog steeds was het product nog op de site met dezelfde levertijd. Sterker nog nu anderhalve maand later na de annulering staat hij nog steeds op de FRS site, met een prijs die zelfs 3 euro is gestegen... :? :

Een zeer matige ervaring dus, maar in de reactie van 5 oktober werd wel aangeboden om het bedrag terug te storten. Dat heb ik gelijk laten doen maar daar moest ik ook nog tot 19 oktober wachten, wat overigens wel binnen de 3 weken was die ze hadden vermeld. Ik snap overigens niet waarom dit zo lang moet duren, maar goed ik heb in ieder geval mijn geld terug, hoewel ik lever het product had. (Heb ondertussen het product bij een andere muziek winkel weten te kopen.)

Kortom, er is ruim een maand overheen gegaan waarna pas duidelijk was dat ze een product op de site aanbieden die ze niet kunnen leveren. Overigens staat het product nog steeds op de site, wat mij heel erg verbaast. Ik kreeg wel mijn geld terug, wat vooral heeft geholpen om de uiteindelijke beoordeling nog op 2 i.p.v. 1 ster uit te laat komen.

n.v.t. (Bestelling door webshop uiteindelijk geannuleerd.)

zeer tevreden over free record shop. ze doen wat ze zeggen te doen.
- voor 7 uur besteld volgende dag in huis. dus ook bij mijn bestelde halo: reach.
- goedkoopste op het interweb (aanbieding)
- eenvoudig betalen via ideal
- geen account nodig

product verzonden in stevig dik geribbeld karton. en zoals eerder vermeld: voor 7 uur besteld volgende dag in huis.

Scorekaart voor Free Record Shop