BesteKeus.nl

Gebruikers over webshop BesteKeus.nl

Van tevoren afgesproken dat ik de BTW terug zou krijgen bij inlevering van electronische bewijs van de douane.

Vervolgens niets meer gehoord na opsturen van het bewijs, na meerdere herhalingsemails.

Levering iets later dan verwacht.

Er wordt niet reageert op emails en afspraken worden niet nagekomen.

Bij een apparaat werd een "Laagste Prijs Garantie" gegeven, met de mededeling dat hiervoor via email contact opgenomen moest worden. Heb ik gedaan. Het antwoord was "Op dit model kunnen wij niks met de prijs doen". Dus heb ik gebeld. Men wist mij toen te vertellen dat de het aanbod van de site was verwijderd en dat het dus niet (meer) geldig was. Men was niet aanspreekbaar op de onredelijkheid van deze truuk.

Personeel is niet aanspreekbaar op een overduidelijk geval van misleiding.

Beste Keus reageert niet op vragen via e-mail. Ook telefonisch zijn ze slecht bereikbaar door lange wachttijden

Ondanks dat er op de site stond dat het product snel leverbaar was binnen een paar dagen, duurde het meer dan een week voor het afgeleverd werd

Geen response op e-mail door de klanten service van Beste Keus Lange wachttijden telefoon.

Sony BDP-S1100 als vervanger voor de defecte dvd-speler bij mijn ouders gevonden via de Pricewatch, deze shop was één van de twee die dit oude ding nog had, en ze hadden hem op voorraad. Grappig, op het moment van schrijven van deze review, zie ik in de Pricewatch bij deze blu-ray speler dat Bestekeus.nl niet genoemd wordt. Zou ik de laatste gekocht hebben? De website doet wat oubollig aan, maar het hele bestel- en betaalproces ("click, click, oh ja profieltje aanmaken en ok"), was een eitje. Bij dit product adverteerden ze met "besteld vóór tijdstip <<x>>, morgen in huis". En inderdaad, dat was niet gelogen. Gisteren besteld, postbode stond rond elven bij de deur. :)

Dinsdag een wasmachine besteld, deze zou woensdag waarschijnlijk nog geleverd worden, bestelling gedaan inclusief installatie. Na 3 dagen eindelijk iemand aan de deur, bleek het een droger te zijn i.p.v de bestelde wasmachine. Toen we hiervoor telefonisch contact opnamen met Bestekeus.nl kregen wij de schuld nog in onze schoenen geschoven ook. Maargoed, voordeel van de twijfel gegeven, en een nieuwe afspraak gemaakt. Ook deze afspraak wordt niet nagekomen, en na andermaal telefonisch contact blijkt dat de vervoerder ook helemaal niet van plan is om de betaalde(!) installatieservice uit te voeren.
Voor ons is de maat nu vol, deze verschikkelijke service heeft ons definitief weggejaagd, en wij raden anderen dan ook zeker aan om dit bedrijf te mijden.

Het niet houden aan de afgesproken levertijd en de afgesproken installatieservice. En de levering van het verkeerde product.

De afgesproken installatieservice niet leveren en bij het leveren van het verkeerde product de schuld bij de klant leggen.

Speakers gekocht bij deze site omdat ze veruit het goedkoopste waren. Echter was de levertijd "enkele werkdagen". Ik had dus wel verwacht dat ik ze niet direct zou krijgen. Uiteindelijk duurde het bijna 2 weken voordat ik de speakers had.

Product in goede staat afgeleverd. Verzending duurt alleen langer dan vermeld.

Binnen 1 dag feedback over een vraag n.a.v. levertijd

Product niet onmiddellijk leverbaar maar dat staat erbij. Betaling hoeft niet vooraf als je kan afhalen. Dit is wel handig als je niet zeker weet hoe lang het gaat duren (ben nogal achterdochtig van aard).

Afgehaald dus uitstekend geleverd door mijzelf :-) Siemens product verpakt door fabrikant; geen schade. Het product was er iets vroeger dan voorzien.

Het hele koopproces liep erg soepel. Het betrof de aankoop van een nieuwe hoofdtelefoon in mijn geval. Nu is het niet de eerste keer dat ik een internet bestelling plaats maar vond het bij BesteKeus opvallend lekker lopen. Zoeken naar, winkelmand, account registeren (zonder email te moeten bevestigen), iDeal betaling. Snel, duidelijk en zonder enige hiccup.

Het uiterlijk van de site stamt toch wel van rond het XP tijdperk en heeft met prio een moderne jas nodig. Klinkt misschien gek maar het geeft een wat onbetrouwbare indruk nu.

Levering was perfect op tijd zoals te volgen bij PostNL en zoals ook toegezegd door BesteKeus support.

Ietsje minder vond ik de verpakking. Welliswaar hoogstpersoonlijk maar voor mij moet een doos echt goed opgevult zijn met materiaal wat voorkomt dat het product gaat schuiven. Zeker als we het hebben over zoiets als een hoofdtelefoon.

Edit: bij het opruimen van de doos een week later zie ik dat naast de adressering op de doos ook precies omschreven is wat de inhoud is. Dat vind ik nou echt niet handig. Kan toch wel héél aantrekkelijk zijn voor iemand om het pakket te laten verdwijnen.

Dit is waar BesteKeus doorslaggevend positief was. Per email vroeg ik of het product daadwerkelijk op voorraad was om zeker te weten dat het correct op de website is weergegeven. Ook wilde ik 'garantie' dat het de volgende dag in huis zou zijn. Ik denk dat ik binnen 10-15 minuten een antwoord had met het goede bevestigende nieuws. Bestelling dus geplaatst maar door mijn browser instellingen wilde de iDeal website de eerste keer niet openen. Weer een rap antwoord op hoe we dat gingen oplossen. De bestelling was al geannuleerd voordat het antwoord bij me binnen was en er werd verzocht deze nogmaals uit te voeren.

Wat zoals gewoonlijk volgde is een email die aangeeft dat de bestelling in behandeling is. Omdat daarin ook gezegd wordt dat gewacht wordt op iDeal die de verwerking uitvoert, verwachtte ik dat er een status update daarover zou komen. Die kwam er ook laat in de avond maar maakte in plaats van de verwachte status update uitgebreid melding van het track&trace nummer en proces. Zodoende wist ik dus ook voldoende. Dit was overigens rond de door BesteKeus vooraf aangegeven tijd van 22:15. Weer bonuspunten.

Wat ik met bovenstaande wil zeggen, misschien handig voor BesteKeus en met name de klant, om even een status update te geven nadat iDeal de betaling heeft goedgekeurd.

Al met al, goede ervaring en tevreden!

Kwamen als goedkoopste uit de bus voor Samsung S34e790c
Voor het plaatsen van mijn order telefonisch contact gezocht en wat vragen gesteld. Werd netjes te woord gestaan en mijn vragen zijn prima beantwoord. Op maandagmiddag besteld. Dinsdag ochtend rond 11 uur al in huis. Top dus.

Ik twijfelde om een dergelijk prijzige bestellinge te plaatsen bij een voor mij nog onbekende webshop. Het uiterlijk van de webshop helpt wat dat betreft niet echt mee maar laat je dus niet misleiden door de verschrikkelijke website. Het bestellen gaat prima.

Website was overzichtelijk, de prijs was uitstekend en bestelproces verliep erg soepel. Aanrader wat mij betreft.

Meerdere losse aankopen gedaan bij Bestekeus.nl. Voor de betreffende producten veruit de laagste prijs, keurig op tijd geleverd en ook nog vriendelijk geholpen. Prima winkel!

Producten kwamen op tijd aan met netjes de avond ervoor een mail met track & trace nummer.

Vriendelijk geholpen en goed advies gekregen.

UD7007 besteld voor een zeer gunstige prijs :) 150,- goedkoper dan de goedkoopste aanbieder.

Levertijd zou binnen een aantal werkdagen zijn en in extern magazijn in voorraad zijn.

Naar aanleiding van deze gunstige prijs en de feedback die ik tegen kwam toch wat argwanend de bestelling aangegaan die boven mijn verwachting gunstig is verlopen.

Binnen een week in mijn bezit :)

Binnen een uur ben ik teruggebeld naar aanleiding van een vraag over de levertijd.

Product was makkelijk te vinden, site werkt snel, voldoende betaalmogelijkheden en eenvoudig te vinden hoe contact op te nemen met hun klantenservice.

Het juiste producten werdt binnen de op de site aangegeven periode geleverd.

Had een paar vragen waarop heel vlot antwoord werd gegeven.

Tot op heden geen klachten gehad, dus kan geen score geven voor de klachtenafhandeling.

Product besteld op 24/11/2014 die op de site de voorraadstatus "in voorraad" had. Op 12/01/2015 mijn bestelling geannuleerd en geld terug geëist. Reactie duurt soms 2 dagen (mail). Afrader

Antwoord via mail komt er pas na 2+ dagen. Is het label van "internetwinkel" in 2015 onwaardig

Prima winkel. Vijf dagen na het ontvangen van mijn tv (Sony 55w805b) was deze in prijs verlaagd. Ik had de tv inmiddels al uit de doos en aangesloten. Ik had hem kunnen inpakken en ermee terug kunnen gaan, echter had ik hier niet zo'n zin in natuurlijk. Gebeld en gevraagd wat mogelijk was om het verschil toch terug te krijgen. Aanbod was de helft, prima dit hoefde ze niet te doen en het scheelt mij heel wat moeite en toch een leuke onverwachte meevaller.

De levering was zonder mail veranderd naar levering in wk 50 ipv wk 47. Plots een mail in wk 49 dat hij onderweg was. Een mail dat er vertraging was zou heel welkom zijn geweest, zeker rond de vakantie periode.

Zie eerdere opmerking, bellen en snel een compensatie ontvangen voor een prijsdaling nadat ik de tv al had ontvangen.

Bezorgtijd van 42 dagen voor een Samsung magnetronoven is echt veel te lang. Op de website stond 5 tot 10 werkdagen.

Prima bezorging door Exchange Logistics uit Nieuwegein.

Echter deze zin in de e-mail van Bestekeus geeft te denken over de nazorg: " SCHADE MELDINGEN ACHTERAF KUNNEN WIJ NIET IN BEHANDELING NEMEN.".

E-mail wordt steeds pas na twee dagen beantwoord en de inhoud is teleurstellend.

Bijvoorbeeld: "Er wordt een gedeelte deze week geleverd, echter zijn aantallen en Leverdag nog niet bekend."

De vraag was wanneer ik mijn oven (één doos) krijg. Blijkbaar zat mijn oven niet bij het "gedeelte" van deze week, maar pas een week daarna.

Het product was goed te vinden. De site is wat ouderwets. Het betalen met iDeal liep haperend, maar kon wel worden voltooid.

"Vandaag besteld, morgen in huis." Een totaal waardeloos concept. Ik bestel iets bij een webwinkel omdat ik geen tijd heb om naar de winkel te gaan. Dan zit ik dus ook niet op de postbode te wachten op mijn vrije zaterdag. PostNL gaf aan ergens tussen 08:30 en 21:30 uur te komen leveren. Wat heb ik daar nou aan? Nou kan ik met een niet-thuis bericht zogenaamd zelf de bezorging wijzigen. Maar dat is maar schijn! Ik kan alleen aangeven dat ik het pakje op DINSDAG na 16:00 op het gewone afhaalpunt wil laten bezorgen. Dat is helemaal geen service, want dat is de standaardprocedure voor wanneer ik maandag ook niet thuis ben. Goh, laat ik nou op mijn werk zijn maandag.... Het enige wat ik hiermee bereik is dat PostNL maandag niet bij me aan hoeft te bellen. Nou laat maar. Dan rijden ze nog maar een keer.

Voor €5 verzendkosten verwacht ik zelf aan te kunnen geven waar en wanneer ik mijn pakje laat bezorgen. Maak er anders €6 van voor mijn part.

Beste Keus heeft het boetekleed aangetrokken en excuses gemaakt.
De keukenmachine is alsnog geleverd met een grote korting voor het ongemak,
ze hebben hun gemaakte fout hiermede goedgemaakt ! Prima zo !

Zending binnen 24 uur na betaling i n huis.

Snelle acceptabele oplossing van de door hun gemaakte fout .. Chapeau !

Laagste prijs op vergelijkingssite (o.a. Beslist) bij bestellen hadden ze snel de prijs
aangepast van € 109,00 gisteren in het winkelwagentje naar maar liefst € 199,00
vandaag bij de verdere bestelling en betaling ! Bewijsvoering via screendump 'Beslist'
bewijst leugenachtige houding van BesteKeus !!

Geen communicatie mogelijk met hoofdpersoon, en laat leugens door assistente verspreiden de held ! Product heden besteld bij Bol voor zelfs lagere prijs (incl. verzendkosten)
Veel slechte recensies te lezen over deze firma..onderdeel van Rots BV te Zaltbommel en Bate B.V.

Scorekaart voor BesteKeus.nl

Qshops