BesteKeus.nl

Gebruikers over webshop BesteKeus.nl

Zeer overzichtelijke website, makkelijk bestellen. En geleverd binnen de termijn zoals aangekondigd. Was eerste bestelling ooit en die site staat bij mij geklasseerd als een aanrader.

Site was voor mij onbekend maar heeft een groot aanbod.
Ik miste een nieuw model van receiver en stuurde een bericht.
Na wat communicatie uiteindelijk receiver en 5.1 set gekocht.
Perfect en stipt geleverd en uiterst scherpe prijs.

Na enige twijfel over de website zelf, die er toch wat simpel uitziet, toch maar een bestelling geplaatst. Ze waren een stuk goedkoper dan de rest en de reviews zagen er goed uit. Pakketje netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden van de status. Prima winkel!

Product was op voorraad, besteld om 16:00 uur, grote groene tekst met "Voor 17:00 uur besteld is morgen in huis", maar helaas is dat niet gelukt. Kreeg het product een dag later. Absoluut geen ramp, maar toch jammer.

Duidelijke website, de levering is ruim binnen de tijd uitgevoerd, goede verpakking van het product, beste prijs, ofwel zeer tevreden.

Prima.

ik heb een product besteld , een hoofd telefoon besteld en betaling proces war goed en simpel

de levering was goed , ik kreeg van elke verandering kreeg ik netjes een bericht

je kan ook een verzekering afsluiten voor je product een goede optie

Ons gezin had acuut een nieuwe wasmachine nodig. Via de pricewatch heb ik al mijn perfectionistische eisen doorgegeven en kwam uit op de Siemens iQ700 afgeprijsd van 1000 voor 599 euro. Ik heb na sluitingstijd support besteld en had hem daadwerkelijk de volgende dag in huis. Ook heb ik een verzekering van extra 24 maanden afgesloten. Toen ik na in gebruik name support belde vertelden zij mij dat de polis apart gefactureerd en gemaild worden. Die heb ik nog niet ontvangen, ik verwacht omdat ik nog onder het herroepingsrecht val. Kleine mierenneuk puntjes waren dat de sessie cookie heel kort staat afgesteld op de site en dat niet duidelijk wordt gemaakt dat de assurantiën via een derde partij en aparte transactie betaald worden met de creditcard. Tot slot ergerde ik mij aan de knop "Verder winkelen" - Dit is grappig bedacht door winstoptimalisatie nerds die geen enkele mensenkennis bezitten, maar in de realiteit bestelt iemand niet na >600 te hebben uitgegeven nog wat meer via weer een aparte transactie. Waarvoor is het winkelmandje anders bedoeld?!

De mensen van postNL Extra hebben hem tot aansluiten en testen toe afgeleverd. Helemaal perfect. Ik kon hier nog 8 euro extra verzekering op bestellen maar dat is natuurlijk onzin gezien de wetgeving m.b.t. online aankopen. Dat wil zeggen: Als hij kapot was afgeleverd had ik hem retour gestuurd en was de winkel verplicht mij schadeloos te stellen.
De mensen van PostNL waren vriendelijk, service gericht en efficient in het afleveren uitpakken en aansluiten van de wasmachine en het afvoeren van de inmiddels 9 jaar oude verongelukte Indesit.

Mij was dus niet helemaal duidelijk waar de verzekeringspolis bleef, maar met 1 belletje om 10:00 uur de volgende dag waren we er uit hoe de procedure zou verlopen. Ik vertrouw er op dat dit inderdaad zo goed komt.

Zeer goedkoop (Vögel's muurbeugel +100€ goedkoper dan bij populairdere concurrenten). Levering zeer snel en duidelijke communicatie. Deze mensen zien me zeker terug!

na erg veel negativiteit hier eerst getwijfeld.Bestelling na telefonisch overleg met klantenservice doorgezet. Absoluut geen spijt van! Ben zeer netjes behandeld, heb een hele nette prijs betaald en is ook nog een netjes verpakt binnen 24 uur geleverd. Top webwinkel waar ik graag vaker zaken mee zal doen

Pakket was zeer zorgvuldig verpakt. Is binnen 24 uur geleverd.

Heb gebeld met klantenservice. De manier waarop ik te woord gestaan werd was erg prettig. Een volgende keer zou ik absoluut niet aarzelen weer te bellen

Bestelde en betaalde producten worden zonder opgave niet geleverd, mails of telefoon niet of deels beantwoord. Website is niet of slecht bereikbaar. Het lijkt op een sterfhuisconstructie waar met zeer lage prijzen nog liquide middelen aangetrokken worden......

bestelde product wordt niet geleverd, ook niet als je al betaald hebt en er voorraad was op het moment van bestelling....

geen antwoorden op verzoeken of toeliching, niet bereikaar ondanks toezegingen op de website, voor zover die in de lucht is.....

Heb een SAMSUNG LED 4K UHD UE40KU6400 besteld. Ze hadden 'm op voorraad. Hij werd snel geleverd. Was een origineel Nederlands product Dit konden andere webshops niet garanderen. Wel zo fijn met de Ziggo certificering.

21 december besteld en verzonden. Dus snelle levering.

Het mailcontact verliep stroef. Korte antwoorden waar ik niet zo veel mee kon. Wel snelle reactie via de mail. Dit is echt een verbeterpunt. Toen maar gebeld.
Waren goed telefonisch bereikbaar en alsnog antwoord gekregen op mijn vragen.

C3010nd besteld bij bestekeus.nl na een week wachten hebben ze het geannuleerd omdat ze een fout hadden gemaakt, had de printer graag gekregen. Dit was zeer onpersoonlijk

Hun maken een fout en order wordt geannuleerd na ongeveer een week zonder enige directe feedback over wat ik zou willen. Had nog goed geken of dit de papier tray was of the printer, volgens info website lijkt het te gaan over de printer samsung c3010nd die ik graag wil,hebben. Vond het destijd een goede aanbieding, helaas was dat dus. Iet.

Ook ik heb zeer slechte ervaringen. Leveren niet, zijn bijna niet bereikbaar, bellen niet terug en komen schriftelijke en mondelinge toezeggingen over levertijden niet na. De laatste stuiptrekkingen van een bedrijf dat op omvallen staat? Ik denk van wel. De prijzen zijn te laag, wel betalen en niet leveren. Kortom, nog even zakken vullen voordat ze ploffen.

Een klantenservice kennen ze niet. Bel ze maar eens en verbaas je er over hoe ze de telefoon opnemen, je te woord staan en hoe ze informatie " opzoeken".

WAARDELOZE webshop. Ik was op zoek naar de Benq BL3200PT monitor. Deze heb ik hier besteld, betaald via iDeal. Maar dan komt het. Ik krijg een e-mail terug met de opmerking dat de informatie bij de monitoren (de prijs dus) niet zouden kloppen vanwege een technisch defect. Blijkbaar hebben ze de monitor voor een te lage prijs aangeboden en proberen ze er onder uit te komen door bestellingen te annuleren. Ook al geef je aan dat je hier niet mee akkoord gaat!

Belachelijk, want ik als klant heb met het bedrijf een bindende koopovereenkomst!

ZEER SLECHT, want ze leveren het niet uit ondanks dat het product op voorraad is.

ZEER SLECHT, de antwoorden van de klantenservice zijn zeer summier. Na een uitgebreid verhaal van mijn kant, waarbij het op neer komt dat ik niet akkoord ga met een terugstorting van het bedrag, antwoorden zij met:

"bestelling wordt terugbetaald, Marcel, Bestekeus.nl, T:0184-417267"

en na aangeven dat ze niet conform de regels handelen:

"De bestelling is geannuleerd, ik kan niet aan onderstaand verzoek voldoen"

Kortom: De klantenservice is bij deze webshop ook ondermaats. Wordt vervolgd via o.a. een klacht via consuWijzer.

Product wat ik wilde bestellen was bijna 60 euro goedkoper dan bij de bekendere webwinkels. Een uur na mijn bestelling stond de status echter nog steeds op Betaling Verwerken, dus heb ik ze gebeld. Bleek dat er een extra check uitgevoerd werd omdat mijn IP-adres op het werk buitenlands is. Status werd meteen aangepast naar Verwerken Bestelling.

Een dag na de bestelling kreeg ik een email dat het product bij het externe magazijn doorbesteld is, en nog een dag later kwam PostNL het bezorgen, keurig op de dag die tijdens de bestelling al aangegeven was.

Gemakkelijk een nieuwe account aangemaakt. Bestelling was dan ook snel geplaatst op de website. Levering is ook netjes binnen de gestelde 3 dagen bezorgd.

Wasdroger hier besteld omdat zij op dat moment de enige waren die dit specifieke model in het assortiment had.
Slechte communicatie, email uitleg en daadwerkelijke uitvoering komen niet overeen. Beloofde levertijd wordt (zonder bericht) niet nagekomen.

Chauffeurs zeer ongeïnteresseerd, onkundig en niet behulpzaam. Water gelekt over drie verdiepingen, niet nadenken wat ze aan het doen zijn, fout informeren over het aftekenen voor de levering om weer snel weg te zijn.
Gelukkig laminaat en houten trappenhuis, maar met vloerbedekking was dit een schadepost geweest.

Op een uitgebreide email met al deze bevindingen naar de klantenservice krijgt men (na zes weken wachten) totaal geen reactie. Dan maar hier proberen de schade voor anderen te beperken. Wat jammer dat een webwinkel je bij zo'n flinke aankoop je zo klantonvriendelijk behandeld. Ik koop hier nooit meer.

Afgelopen week heb ik bij Bestekeus.nl een muis besteld. Het bestellen opzich verloopt soepel. Alleen is de site een beetje onoverzichtelijk en mag deze wel een upgrade gebruiken.

De bestelling moest vanaf een extern magazijn komen, maar desalniettemin was de bestelling binnen 5 werkdagen bij mij bezorgd.

Speakers aangeboden op bestekeus.nl waarvan de prijs een stuk lager lag dan bij de concurrent. Levertijden goed aangegeven en duidelijke emails omtrent deellevering en verwachtte bezorgdatum, deel van de speakers zou 13 juli geleverd worden, de 6e al in huis! Top!

Prima. Goedkoop en snel. Maar wel een rommelige site. Het is dat ik via een linkje in de Tweakers Pricewatch direct naar het product kon.

Leverdatum was inderdaad de leverdatum

reageerde snel op een email met een vraag

Duidelijke site. Makkelijk bestellen. Betalen met ideal of achteraf betalen mogelijk. Goede correspondentie per mail.

Ondanks de feestdagen een snelle levering. De droger werd door een extern bedrijf geleverd. Dit bedrijf nam ook per mail contact met mij op. Ik kon zelf de afleverdatum bepalen. Op de dag van levering werd ik door het bedrijf gebeld hoe laat ze er precies zouden zijn. Oude apparaat werd volgens afspraak meegenomen.

Scorekaart voor BesteKeus.nl

Qshops