Daxis Computer Systems B.V.

Gebruikers over webshop Daxis Computer Systems B.V.

Twee harddisks een processor en een koeler besteld, zou 3 dagen kunnen duren, oke kan ermee door.

Ik na drie dagen bellen, harddisks waren binnen en de koeler, processor zou nog even duren.

Ik na 3 dagen wachten maar weer eens bellen, blijkt dat de harddisks niet meer op voorraad liggen, maar de proc. is er wel. Hebben die sufkoppen blijkbaar de harddisks gewoon verkocht aan iemand anders.

En dit is me meerdere malen overkomen, maar net even op een andere manier steeds.

Toch een 6 voor technische kennis gegeven want ik heb de servicelijn wel eens moeten bellen en soms kreeg ik iemand die er geen donder van weet en soms kreeg ik inderdaad iemand die wist waar hij het over had.

Dat is eigenlijk het grootste nadeel, je weet niet waar je aan toe bent bij dit bedrijf, dan krijg je weer een professional aan de lijn, dan weer een randdebiel.

Lijkt me op zich niet de slechtste zaak die er is, maar te wisselend in kwaliteit.

Scorekaart voor Daxis Computer Systems B.V.