Data-Media Computers

Gebruikers over webshop Data-Media Computers

Kocht op de hcc 2x een pentium 3 met 128mb ram en dvd-rom speler. Thuisgekomen bleek 1 van de pc's slechts 64mb ram te hebben en een defecte dvd-rom speler. Ik heb toen gemailt op het mogelijk was om een nieuwe dvd-rom speler en 64mb ram per post naar mij toe te sturen omdat ik niet in staat ben op eigen vervoer naar barendrecht te komen. Met een PC in de trein zie ik niet zitten. Ik kreeg een slordige e-mail terug van ene deniz (stond ook als afzendernaam). Die zei dat ik er maar mee langs moest komen. Nogmaals uitgelegd dat ik daar niet toe in staat was waarop ik het volgende antwoord kreeg:
Ik graag u probleem oplossen. Wij kunnen ook niet naar jou toe komen.
Ik moet dus maar gewoon langskomen en anders niet. Slechte garantie dus. Als je een gebruikte pc koopt met garantie mag je er toch wel vanuigaan dat ze die getest hebben???

Op de PC dump beurs in de Rai had ik harddisk gekocht. Scherpe prijs en correct personeel. Helaas bleken de MX400 64mb videokaarten uitverkocht te zijn. Ik heb mijn gegevens achter gelaten en vervolgens is de kaart is mij direct de maandag daarna toegestuurd. Ruim assortiment en goede pijs.

Ik ben tevens geattendeerd op de laatste aanbieding op hun website. Ik heb ook een brander besteld.

Kortom: Een prima levering, geen winkelshowroom, maar wel goede service op de beurs en achteraf. :)

Scorekaart voor Data-Media Computers