Gebruikers over webshop MyHardware.nl
Review toevoegenWebsite is lekker snel en overzichtelijk!
Ik ging op zoek naar een Siemens C450 IP telefoontoestel. Goedkoopste kwam uit bij Myhardware. Heb de beoordelingen gelezen en zo te zien prima. Dat zijn ze ook! Niets meer dan lof.
Ze zijn telefonisch te bereiken, email en zelfs MSN!
Ik had een aantal dagen geen Internet, dus ik belde er heen om te vragen wat de status was. Niemand nam op, maar binnen 2 min werd ik terug gebeld!
Status werd gegeven en dat ik het zaterdag in huis zou hebben. Klopte ook allemaal! (natuurlijk een gok, maar goed)
Bevestiging mailtjes etc allemaal gekregen en blijkbaar ook telkens wanneer de status werd veranderd, maar dat zie ik nu pas, omdat ik net weer Internet heb....
1 tot 4 werkdagen stond bij de levering. Klopte ook.
Toestel zit zelf in een stevige doos, maar was extra verpakt met genoeg piep schuimpje! Factuur erbij. Dus dat zit ook dik in orde.
Mocht ik weer wat bestellen, dan neem ik zeker een kijkje bij Myhardware.
Nog niet nodig gehad.
Overzichtelijke site en correcte informatie er is meer dan voldoende kennis aanwezig. Ben op locatie in Emmeloord al meerdere keren geholpen door Patrick en die weet waar hij het over heeft, kortom een aanrader.
Klantenservice1 belletje is al genoeg zels op een vrije dag van een medewerker wordt ik nog teruggebelt
Op 2 maart even naar Emmeloord geweest voor Ddr2 geheugen en harddisk coolers.
Je wordt daar echt perfect geholpen en er is heel veel mogelijk ga zo door kom zeker terug.
Had bij de shop een hdd besteld.
Eenmaal thuis gekomen bleek mijn maxtor 250gb niet goed te zijn.
Ik heb ze meteen opgebeld en ze zijden dat ik hem terug kon brengen. (Maar ze zeiden meteen dat ze er niet nog 1 op voorraad hadden)
Ik ballen natuurlijk maar ze hebben het goed opgelost door een zelfde grote van ander merk voor zelfde prijs mee te geven.
Heb vaker bij hun besteld
Hun bereikbaarheid is zeer verbeterd
Ook fijn dat ze via msn berijkbaar zijn echt super makkelijk!!!!
De site is overzichtelijk
Het zijn geen studenten en hun kennis is ruim voldoende.
Had keer mijn moederbord stuk.
Opgestuurd voor rma en zij melde meteen dat het tijdje kon duren.
Ik vertelde ze toen dat ik niet lang zonder pc kan. Ze kwamen mij meteen tegemoet door een leen moederbord mee te geven.
Echt GEWELDIG
Ik kwam in mijn zoektocht naar een nieuwe pc bij deze webshop terecht, vooral omdat deze erg dicht in de buurt is. De site opzich is overzichtelijk, maar wat ik erg mis is dat er (bijna) geen product info of een linkje naar de fabrikant in staat.
In het verleden heb ik hier al wat losse onderdelen gekocht, wat me toen vooral opviel, toen ik het kwam ophalen, is dat het een paar studenten zijn met matig ICT kennis, zodra je een echt technische vraag hebt kunnen ze je daar niet mee helpen.
[EDIT] Nog 1 ding over de website, ik heb nooit begrepen waarom de website zo'n enorme schuifbalk moet hebben, je kunt op de site een enorm eind naar rechts scrollen, waar niks staat.
Goede winkel. Toen ik ze leerde kennen waren ze nog goedkoop, maar nu zitten ze boven de 100%. Maar omdat ze in de buurt zitten heb ik geen last van verzendkosten. En dan zijn ze uiteindelijk toch goedkoper dan andere winkels.
Enigste nadeel vind ik wel dat afhalen alleen opafspraak 's middags kan.
En nu ik net op hun sit kijk schiet mij weer wat te binnen. RECLAME-POP-UP'S ZIJN NIET KLANTVRIENDELIJK!!!
De website is overzichtelijk. Vooral de mogelijkheid om via MSN met de shop te communiceren vind ik er handig.
Ik heb hier dan ook gebruik van gemaakt en gevraagd of de door mij gezochte computerkast op voorraad was. Dit was niet het geval, maar als ik hem zou bestellen zou hij de dag erop binnen zijn. Dit heb ik gedaan en de dag erop kon ik de kast ophalen.
Omdat ik waarschijnlijk niet om 17:00 in Emmeloord kon zijn werd mij gevraagd om even te bellen als het later zou worden. Helaas werd de telefoon niet opgenomen en toen ik om 17:15 voor de winkel stond was deze gesloten. Gelukkig werd er een 06 nummer vermeld op de deur en na ongeveer 15 minuten werd ik teruggebeld (ik was onderhand weer richting huis, ook in Emmeloord, vertrokken) met excuses en de vraag of ik 's avonds ook thuis was zodat de bestelling thuis bezorgd zou worden.
Wel jammer dat men niet aanwezig was bij de zaak (en telefonisch voor 17:00 slecht bereikbaar), maar uiteindelijk is het toch netjes opgelost.
zie verhaaltje bij het 'Algemene' gedeelte.
Ik ga hier zeker vaker bestellen (mits ze natuurlijk niet te duur zijn met onderdelen )
op 24 maart per mail gevraagd of er een aantal onderdelen (systeem) op voorraad waren. Binnen een uurtje mail terug dat alleen het moederbord en CPU niet op voorraad waren. Deze zouden ze eventueel vandaag (25 maart) op voorraad kunnnen hebben mits ik zou bestellen voor 18.30.
VerzendingIk had aangegeven om de producten zelf op te halen. Maar omdat de eigenaar van het bedrijf in dezelfde woonwijk woont wou hij het ook wel even langs brengen. Heb het spulletje net binnen! Zal gelijk gaan bouwen! MyHardware Bedankt! Ik zal hier zeker vaker bestellen.
KlantenserviceNog geen problemen tot nu toe!
Je krijgt logingegevens en kan op de website en via e-mail vernemen wat je order status is. De specificaties op de site kloppen.
VerzendingIk heb meer dan een maand op mijn bestelling van 2 mp3-spelers moeten wachten.
- Na 1.5 week eens ge-emaild, kreeg ik te horen dat één van de spelers niet op voorraad was.
- Na 3 weken eindelijk mijn orderstatus naar verzonden, maar wat komt er geen mp3 spelers.
- Paar dagen terug daarover ge-emaild kreeg ik een e-mailtje terug:
- Vandaag eindelijke de mp3 spelers binnen.Door een storing in ons magazijn hebben een aantal zendingen vertraging
opgelopen!
Volgens mij wachten ze tot ze 100+ bestellingen hebben, en kopen dan pas de mp3spelers in bij hun leveranciers omdat dat goedkoper is
Er blijkt er dus één niet te werken ik benieuwd hoe dit afgehandeld word. Voor de kapotte vandaag een vervanging binnen gekregen en die werkt wel gewoon. Deze RMA ging relatief snel ongeveer een week.
Na betaling heb ik mijn bestelling na ruim een week nog niet binnen. Ik had per email aangegeven mijn bestelling snel te verwachten en ik kreeg eerst per email het bericht dat het vorige week zou worden verzonden. Deze week maar eens gebeld en nu krijg ik te horen dat ze niet met een eigen voorraad werken en het nog een week kan duren voordat ik alles binnen heb.
Ik heb mijn bestelling dus maar geannuleerd. De website veronderstelt dat ze met een eigen voorraad werken (http://www.myhardware.nl/conditions.php). Een werknemer gaf telefonisch aan dat dit niet het geval is waardoor ze wat levertijden betreft afhankelijk zijn van distributeurs... Hier ga ik dus nooit meer bestellen.
Goede website, wat mij betreft overzichtelijk.
Goed telefonisch/ E-mail contact en prettig geholpen.
Prijzen liggen voor de door mij bestelde artikelen (Thermaltake case "Bach"+ Medialab) goed .
Levertijd medialab viel wat tegen (nog niet in huis), werd echter prompt gemeld en de verzendkosten werden gereduceerd, zodat de twee verzendingen totaal nauwelijks hoger uitvielen.
De case zou vrijdag de 16e verzonden worden, zodat het systeem in het weekend gemonteerd zou kunnen worden.
Zaterdagochtend om half tien 's ochtends werd ik onder de douche vandaan gebeld door de postbode: razendsnel dus....... door ga ik hem zelf niet voor halen.
Nalevering medialab moet nog volgen.
De website is niet echt overzichtelijk, en rendert niet goed in Konqueror. Het regeren op email is niet best; hoewel er wel MSN beschikbaar is wat een positief punt is.
Het bestelde artikel bleek niet meer leverbaar, maar het duurde meer dan een week voordat ik dat hoorde toen ik zelf via MSN contact opnam over de status van mijn bestelling.
Hallo ATS,
Eerst even kort over de overzichtelijkheid: zoals je in de andere surveys ziet krijgen we hier eigenlijk overwegend positieve reacties op, graag zou ik van je vernemen wat hier aan te verbeteren valt zodat de gebruiksvriendelijkheid wellicht kan toenemen!
Over de rendering in Konqueror: we proberen onze site voor zoveel mogelijk browser geschikt te maken, maar gezien 97.9% van onze bezoekers IE of FireFox gebruikt is het wel logisch dat we niet veel tijd en kosten in de rest steken. Natuurlijk willen we graag dingen aanpassen die bijvoorbeeld het shoppen onmogelijk maken, we staan altijd open voor suggesties.
Dat je product helaas niet meer leverbaar was tijdens je orderdoorlooptijd is inderdaad vervelend, echter het duurde ook enige tijd voordat wij hiervan op de hoogte werden gesteld door onze leverancier, vervelend dat het zo liep, hiervoor onze excuses, ik begrijp dat dat niet leuk is maar het kan soms voorkomen.
Wat betreft de reactietijd:we proberen mail altijd dezelfde dag te beantwoorden maar toch uiterlijk binnen 24 uur. Je mailde 'sochtends en kaartte dezelfde middag het probleem voor MSN aan, waarmee de zaak afgehandeld werd.
De opmerking: "de reactie op email is niet best" is dus buitengewoon onterecht m.i.
Tot zover onze kant van het verhaal, om het plaatje even compleet te maken!
Mvg,
M Broek
Verkoop en Informatie
MyHardware.nl
Ik vond dit een goede winkel , ik heb hier mijn kast besteld .
Ik heb hem afgehaald het enige jammeren was dat je niet kon pinnen .
Maar ik had hem dus donderdag besteld en vrijdag kon ik hem al ophalen dat vond ik iets heel goeds.
Iets wat zeker lekker werken is , msn .
Ze hebben zelf een msn adres dus tussen 9 en 6 ofzo kan je met hun chatten over je bestelling
Opgehaald .
KlantenserviceEr is nog niks mis gegaan , maar ik laat het weten als er wat is .
Website is overzichtelijk en duidelijk, bij het bestellen krijg je statusupdates per email. Telefonisch zijn ze ook goed bereikbaar. Prijzen zijn ook wel ok gezien de overige toko's hier in de buurt van Kampen/Zwolle. De levertijd kan naar mijn inziens beter. Heb al enkele keren iets bij hun besteld en heb toch altijd wel minstens één week moeten wachten.
VerzendingIs voldoende, waar ik niet zo blij mee was dat de pakketdienst het pakketje bij de voordeur zette omdat er niemand thuis was! Zet de spullen dan bij de achterdeur. Gelukkig regende het niet en is de buurt redelijk betrouwbaar dus het is wel goedgegaan ;-)
Dit is trouwens niet helemaal myHardware aan te rekenen maar ik ga ervanuit dat ze hierover afspraken kunnen maken met hun bezorgservice.
Producten waren trouwens goed verpakt!
Heb ik geen ervaring mee, maar ik verwacht dat ze een goede service zullen leveren.
Had gevraagd om een levertijd indicatie en ontving deze binnen 2 dagen (weekend). Wordt per mail op de hoogte gehouden van verdere status en verwachtte vandaag dus ook pakketje.
Wel jammer dat het produkt dat ik had besteld niet helemaal aan mijn verwachtingen voldeed, zie http://tweakers.net/productsurvey/survey/1515.
Maar dat is niet aan de winkel te wijten, zij moeten ook maar op sweex vertrouwen.
Heb de bestelling vrijdagavond geplaatst en geld overgemaakt. Geld was maandag binnen en donderdag ontving ik mijn pakketje. Had denk ik niet sneller gekund, jammer dat het weekend ertussen zit. Maar deze had ik gelukkig ook niet zo snel nodig.
Pakketje kwam in een flinke berg schuim aangeleverd, terwijl dit nou niet bepaald schokgevoelig is. Misschien een beetje overkill, maar liever teveel dan te weinig.
Duidelijk een winkel die ik wel eens een HD zou laten versturen naar me.
Dinsdag bestelling gedaan, meteen geld overgemaakt via internetbankieren.
Het geld was de volgende dag ontvangen en dezelfde dag werd het product verzonden.
Het product was goed verpakt met luchtbelletjes verpakking.
Wat ik wel handig zou vinden al zouden de trace nummers doorgeven aan de klant zodat ik kan zien of mijn pakje al in de buurt is.
MyHardware.nl heeft een erg overzichteijke website die regelmatig opgefrist wordt, nieuwe look, nieuwe artikelen MET artikelinformatie. Het winkelen gaat gemakkelijk en er zijn verschillende betalingsmogelijkheden. De boys zijn erg klantvriendelijk, ze zijn te bereiken per telefoon, natuurlijk email maar je kunt ze ook op MSN aanspreken met allerlei vragen, dus ook als het niet over je product gaat (en soms ook gewoon voor een babbeltje ;-) ).
Qua prijzen zweeft MyHardware.nl tussen "goedkoop" en "redelijk geprijsd" in. Sommige artikelen kunnen wel eens goedkoper zijn maar meestal zijn het billijke prijzen en de meerwaarde zit 'm nog altijd in de service.
Over de verzending heb ik geen klachten over MyHardware.nl. Zij verzenden alles zo snel mogelijk waarna het verder de taak is aan TPG post om het pakketje te bezorgen en daar gaat het nog wel eens wat langzamer dan wenselijk.
Wel kun je altijd de Track & Trace code krijgen zodat je zelf kunt zien waar je pakket zich bevindt. Ze gebruiken geen Track & Trace op hun site maar daar heb je de TPG-site voor :-).
Ik heb nog geen DOA of RMA zaken hoeven afhandelen met deze heren. Maar eventuele problemen met een besteld artikel naast de bestaande hardware werden serieus bekeken en samen kwamen we er altijd weer uit.
Product kopen gaat prima. Kan ook bijna niet anders, lijkt me.
VerzendingDuurde even voordat ik het product ontving, maar goed.
Klantenserviceik was kwaad na alles wat ik dit jaar heb meegemaakt. Een aantal harde schijven zijn stukgegaan, en alles wat ik met de computer doe, lijkt te mislukken.
Ik had een defecte harde schijf opgestuurd en kreeg een defecte terug. Ik heb er 2 maanden op moeten wachten, maar dit is gewoon domme pech.
Wel 1 minpuntje: verzendkosten heen en terug is voor de rekening verkoper...
Inderdaad was in dit geval de geheel nieuwe schijf ook defect, een kleine kans dat dit gebeurt, maar daarom niet minder vervelend!
We zijn blij te kunnen melden dat we dit inmiddels toch tot beider tevredenheid hebben kunnen oplossen.
A Bentveld
verkoop en Informatie