Boudrie Telecom en Computers

Gebruikers over webshop Boudrie Telecom en Computers

Ik was op zoek naar een compleet Athlon XP 1700 systeem, maar had nog wat vragen met betrekking tot een wijziging van de door hun geleverde configuratie.
(Ik wilde een grotere harde schijf en snellere videokaart)
Ik werd op vriendelijke wijze te woord gestaan en kreeg alle medewerking om het systeem aan mijn wensen aan te passen.
De bestelling was daarna ook zeer snel binnen.
Enthousiaste mensen die nog de tijd voor je nemen.

Heb er de laatste maanden veel aangeschaft en elke keer was de service echt perfect. Mensen die hun vak verstaan en goede prijzen.
In deze zaak wordt er met aandacht naar je geluisterd en ze nemen er de tijd voor je. Perfect!!

Weinig voorraad maar toch snelle levering.
Zeer klantvriendelijk en eigenlijk nog nooit problemen gehad. Ook na de verkoop kun je op hun rekenen.

Zeer amateuristisch winkeltje. Zoals Bob Oude Velthuis onder me al aangeeft is het altijd de schuld van de klant als iets niet werkt, en Boudrie schroomt vervolgens niet om weer een vette rekening te sturen.

Heeft me zelfs ooit een keer een Cyrix120 processor verkocht, draaiend op 133 Mhz, en me ook laten betalen voor de 133 !!! Zou wel eens willen weten of hij dit vaker doet.

Oldenzalers: als je iets meer betaalt, koop je bij Thijsoft iig iets goeds. Je wordt er nog steeds als een hond behandeld, maar het WERKT wel als je thuis bent.

Algemene uitstraling is verre van professioneel. Technische kennis in minimaal hoewel men doet geloven dat alle expertise in huis is.

Service is ronduit slecht, mankementen aan produkten worden gezien als resultaat van het handelen van de klant. Erg onvriendelijke benadering.

Komt vaak voor dat bestelling "vergeten" wordt; komt niet echt professioneel over. In de winkel is het een rotzooi.

Heeft bijna nooit iets op voorraad, werkt bijna alleen maar met B-merken.

Scorekaart voor Boudrie Telecom en Computers