Klein

Gebruikers over webshop Klein

Een lens gekocht bij foto Klein. Prima service in de winkel, hoewel misschien iets te opdringerig met 'bloatware' en overige producten. Door de prijs ervan is een verzekering geboden welke de eerste 2 maanden 'gratis' is. Echter om er zeker van te zijn dat je niet te lang aan zo'n dienst blijft hangen, heb ik gevraagd of er ook voor het ingaan van de betaal-periode een opzeg mogelijkheid is. Dit was er, en ik zou via de mail die mogelijkheid/herinnering krijgen.

U raad het al, herinnering is nooit gekomen.. en daardoor zit ik nu al 3 maanden te lang vast aan een 'contract' wat niet al te gemakkelijk is met opzeggen. (Site van verzekeraar werkt niet.)

Kortom, aanschaf van een mooi product met een zure nasmaak van slechte 'bij-producten'.

Klacht over de miscommunicatie is vlot verholpen. Vandaar deze korte aanvulling dat de klantenservice van Klein prima op orde is. Vandaar 5 sterren voor de snelheid en oplossing die geboden is.

Beste Case_C,

Heel vervelend dat je problemen hebt met de verzekering. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen over dit probleem en je slechte gevoel trachten weg te nemen door de verzekering te annuleren.

Het Klein Team

Na zoektocht op internet en diverse winkels na een nieuwe Samsung 65inch TV ook even bij Klein in Ridderkerk binnengelopen. Kreeg een mooi aanbod en TV laten bezorgen.

Volgende dag konden ze al bezorgen maar kwam mij niet uit. In overleg met bezorgdienst ( helaas wel een 0900 nummer ) op een andere dag laten bezorgen. Netjes en op tijd.

Online een TV steun uitgezocht. Deze was niet voorradig in de winkel Breda, maar ik kreeg direct een duurder alternatief aangeboden voor dezelfde prijs! Bij het afrekenen zag ik dat ik €100 korting kon krijgen als ik een energiecontract via Klein zou afsluiten. Ik had had net 3 dagen van tevoren een energiecontract afgesloten, maar de verkoper van Klein was zo vriendelijk om zeer geduldig te blijven wachten totdat ik het energiebedrijf had gebeld met de vraag of ik het eerder afgesloten contract kon annuleren om vervolgens direct weer een nieuw contract af te sluiten. Vervolgens bracht de verkoper het nieuwe contract in orde. Als kers op de taart kon ik ook nog een cadeaubon van €20 overleggen, dus uiteindelijk hoefde ik op een TV steun van € 149, maar € 9,95 af te rekenen, dus ik liep met een zeer grote grijns de deur uit. Het behoeft geen betoog dat ik dit verhaal aan al mijn vrienden heb verteld!

Duidelijke beschrijving, zelfs een online video montage uitleg. Ik ben erg tevreden.

De website vind ik niet zo duidelijk, maar een bezoek aan de zaak levert het gemak van persoonlijk advies op. Prijzen zijn goed en er zijn regelmatig leuke aanbiedingen. Er zijn mogelijkheden om workshops te volgen, gegeven in diverse steden.

s' avonds besteld, volgende dag geleverd, geen verzendkosten.

Enige tijd een Monopod besteld, volgende dag niet geleverd. s' avonds gebeld, en tot mijn verrassing een prima oplossing verzorgd, en een combinatie van veel duurdere artikelen dan besteld, en volgende dag voor 11:00 uur ontvangen.
Geweldige service.

Ne heel veel getreuzel van mijn kant het het grote geduld en uitleg van Foto Klein XL in Barendrecht uiteindelijk een keus kunnen maken voor de Leica D-Lux. Daar wordt de mens vrolijk van met die kwaliteit.

Via internet besteld, was niet op voorraad, maar na 3 dagen kreeg ik een mailtje dat alles klaar lag in de dichts bijzijnde winkel. Goed geholpen en voor het wachten kreeg ik nog een code wat mij 10 euro korting opleverde.

Een Kobo e-reader en dan in HD uitvoering. Ik kan moeilijk lezen wanneer het niet licht genoeg is, maar i.c.m. de achtergrond verlichting kan ik de kleinste lettertjes lezen. Ik heb de e-reader nu 3 weken en ik vind het top!!

ik ben er erg goed geholpen
goede service en klantvriendelijk
ik ben blij met de fotocamera

Ik ben heel goed geholpen met al mijn vragen. Eerst via de chatservice op de website, daarna nogmaals in de winkel. Ook waren alle accessoires aanwezig en werd ik ook daarin goed geadviseerd. Een fijne ervaring en ik ging met een goed gevoel de winkel uit.

Alle producten die ik wilde (gopro hero 4 + geheugen kaart + go pole) waren op voorraad.

Ik heb voor mijn bezoek aan de winkel een groot aantal vragen gesteld via de chatservice waar ik een duidelijk antwoord kreeg. Daarna in de winkel ook door personeel geholpen dat graag uitleg geeft en je helpt.

Uitstekende voorlichting voorafgaand aan de aankoop van mijn spiegelreflexcamera. Bovendien mocht ik in alle vrijheid vooraf proberen of toebehoren van mijn oude camera werkten.
Ik ben goed voorgelicht en voelde mij vrij in mijn keuze, ook om de koop eventueel niet door te laten gaan

Toen niet alle onderdelen in de verpakking bleken te zitten heeft fa. Klein ervoor gezorgd, dat alles in de kortste keren compleet was. De mailwisseling had een prettige toon. Eén van de oplossingen was erg praktisch.

Op een hele plezierige manier heeft de klantenservice geholpen mijn probleem van ontbrekende onderdelen/toebehoren op te lossen

Twee keer iets gekocht, beide keren snelle en correcte levering (online besteld, afhalen bij filiaal). Enige minpunt: ik had besteld via 247discount en beide keren is de korting afgekeurd.

Kocht een printer, en een TomTom,
De laatste ruide ik om.
Alles tot wederzijds genoegen,
Gewoon: Klein, maar fijn.

Bij een navigatie door mij gekocht wilde ik liever een ander merk hebben.
Ik werd door de betreffende verkoper uiterst vriendelijk geholpen, geen enkel commentaar maar dezelfde service als betrof het een eerste aanschaf van een product.

Heb een FITBIT Charge HR gekocht via de website en aangegeven om deze op te halen bij de winkel in Zeist. Bij thuiskomst bleek de FITBIT Charge HR toch niet helemaal te voldoen, een sterk afwijkende hartslagmeting. Wat erg jammer is want voor de rest leek hij wel aan de verwachting te voldoen. Bij de winkel was volop begrip voor het feit dat de hartslagmeting niet juist weergegeven werd in vergelijk met de meting van mijn oude Polar Borstband horloge. De FITBIT Charge HR werd ingenomen en na een paar dagen was het volledige aankooptbedrag terug gestort. Ben dan ook erg tevreden met de afwikkeling ervan.

Via de website besteld en na een paar dagen kon ik de FITBIT Charge HR al ophalen in de winkel. Snel en makkelijk.

Klantenservice gebeld over hoe er gehandeld moet worden om de FITBIT Charge HR te retourneren. Zeer duidelijk geholpen, uitgelegd gekregen hoe het e.a. zou verlopen en het is precies zo gegaan als is uitgelegd door de klantenservice.

Ik had vooraf al lang gezocht naar een Canon EOS 700D en kon hem bijna nergens vinden of hij was ongeloofelijk veel duurder dan bij Klein. Het is een winkel waarbij je hele goede service krijgt.

De service was al heel hartelijk toen ik binnenkwam. Ze vroegen of ze wat voor me konden doen en ik had netkes van te voren gereserveerd (ik had zelfs gevraagd of ik een dag verlenging kon krijgen voor de reservering omdat ik hem kwam ophalen, maar alsnog verder weg woonde). Alles stond klaar en ze boden me ook nog alternatieve opties aan voor een nog goedkopere prijs. Toch bleef ik bij mijn vooraf gemaakte keuze, waar ik tot op heden nog heel blij mee ben!

Erg goed advies gekregen over welke tablet ik het beste kon kopen. De verkoper nam uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden en heeft mij echt een fijne tablet verkocht (Asus memo pad 10).

Toen mijn tablet na een update niet meer zo goed werkte als eerst, kon ik gewoon in de winkel (wassenaar) terecht. Zonder bon en het probleem werd direct opgelost. Vervolgens kreeg ik mijn bon nog een keer mee (omdat ik mijne kwijt was geraakt) boven dien werd er niet vervelend gedaan over het feit dat ik mijn bon kwijt was en dat ik zomaar met mijn tablet langskwam. Ik werd vriendelijk geholpen en stond een kwartier later met een perfect werkende tablet weer buiten (zonder extra kosten)

Bij foto klein al meerdere lenzen en camera's gekocht. Je word altijd professioneel geholpen er loopt veel kennis rond. Ook al een aantal gratis workshops bij gewoond erg leerzaam.

Een verbeter punt is website. De zoek functie is heel slecht de concurrent uit Cappele heeft dit veel beter voor mekaar. Laagste prijs gerantie klopt ook niet altijd al meereere keren thuis gekomen dat een product toch ergens anders goedkoper was.

Zoek niet verder. Van LCD scherm tot AppleTV, goedkoper vind je het niet. Wil je alleen advies, ook dan staan ze klaar voor je. Het is dat er geen geldboompje staat in mijn tuin anders was ik elke week langs gegaan.

LCD scherm gekocht van 55inch. Deze kon ik zelf moeilijk meenemen onder mijn arm ook al is het maar 500 meter verder. Verzendkosten moesten in rekening worden gebracht maar dan kreeg ik een mooie Samsung ophangsysteem erbij. Tuurlijk, oud model en ging uit het assortiment maar genoeg andere die er geld voor willen zien.

Tot nu toe altijd super geholpen, geen reden om bij een concurrent te gaan kijken. Ik ging altijd naar een andere elektronica zaak totdat er iets stuk was en het ver zoeken was naar de high service.

Heb een camera gekocht en daarbij heb ik goede voorlichting gehad. Er werd tijd aan besteed en ze konden op alle vragen antwoordt geven.

Een klantvriendelijke winkel waar de service hoog staat.
Zal het zeker aan bekenden en vrienden aanbevelen.

Werd op de hoogte gehouden via de email hoe het met mijn bestelling verliep. En wanneer ik de bestelling kon ophalen

Goede ervaring met firma Klein. Heb daar een Manfrotto 498 RC2 kop besteld. Volgende dag in huis. Laagste prijs, keurig verpakt. Zal er een volgende keer zeker weer bestellen.

Ik ben normaal niet iemand die snel klaagt maar na de manier waarop ik afgelopen zaterdag ben behandeld in de Klein winkel in Utrecht moet het helaas toch.

Toen ik 2 jaar geleden hier een Kobo wilde aanschaffen met achtergrondverlichting werd mij geadviseerd de Icarus te kopen. Volgens de verkopers was dit veel betere kwaliteit, minder kapot etc. Ondanks de hogere prijs heb ik dat toen gedaan.
Sinds die tijd is de Icarus 2 keer kapot gegaan, twee keer vlak voor mij vakantie. Niet iets waar Klein persoonlijk iets aan kan doen natuurlijk. Maar als ik dan afgelopen weekend in de winkel kom en zeg dat ik ontevreden ben en meer service verwacht wordt ik aangekeken alsof ik van een andere planeet kom. Ik snap heus dat de verkoper niet meteen kan zeggen of het gemaakt kan worden of dat ik mijn geld terug krijg. Maar ik verwacht wel dat als je een klant voor je neus hebt die duidelijk ontevreden is met een product dat jij verkoopt en zelfs aanraad dat je die dan toch een beetje tegemoet komt in plaats van deze te kleineren enkel drogredenen te gebruiken en het idee te geven dat het belachelijk is ook maar iets van medeleven te verwachten! Zelf werk ik ook in een dienstverlenende sector en weet ik dus hoe belangrijk het is de klant op z'n minst het gevoel te geven dat je ze tegemoet komt. Helaas was dit voor de meneer achter de balie te hoog begrepen, hij had duidelijk nog nooit gehoord van klantvriendelijkheid en in plaats van dat ik met een gerust gevoel de winkel uit ging, was ik echt boos toen ik vertrok.

Ik zal dus nooit iemand aanraden om iets bij klein te kopen, mijn behandeling hier door de winkelbediende was zo schandalig dat ik het nog steeds bijna niet kan geloven.

Naar aanleiding van bovenstaande heeft KLEIN contact met mij opgenomen en mij geweldige compensatie aangeboden. Ik ben erg tevreden met hun reactie en hoe ze dit hebben opgelost. Even afhankelijk van de kwaliteit van het vervangende product denk ik dat ze het hier meer dan goed gemaakt hebben!

Beste Missdo,

Iedere klant verdient natuurlijk de allerbeste service, daarom spijt het ons ook heel erg dat de service blijkbaar niet toereikend is geweest. Zeker aangezien het product al 2 maal kapot is gegaan.

Wij zouden daarom heel graag met jou in contact willen treden, maar helaas kunnen wij op basis van de review en je gebruikersnaam geen contactgegevens terugvinden in onze systemen. Zou je daarom zo vriendelijk willen zijn om een mailtje te sturen naar info@klein.nl t.a.v. Paul? Dan zullen wij samen naar een juiste oplossing zoeken!

Het Klein Team

Scorekaart voor Klein