Gebruikers over webshop Advance
Review toevoegenAls aanvulling omdat ik dit stukje zelf niet duidelijk vond overkomen...
Quote:
"De prijzen daarintegen zijn niet het goedkoopst in verhouding tot de wat bekendere merken maar je krijgt dan ook alleen maar kwaliteits producten..."
Ik wil daarmee zeggen dat de complete laptop prijzen niet goedkoop zijn maar als je de zelfde configuraties zou nemen bij de bekende merken, wat gewoonweg niet altijd mogelijk is, kom je waarschijnlijk ook op hetzelfde uit..!! Het is dus de inhoud en extra's die bepalen wat je uiteindelijk betaald en dan zijn ze zeker concurerend en voor mij doorslaggevend geweest!
Advance is wat meer gericht op de profesionele markt en volgens mij niet te bekend bij de gewone consument maar als particulier (zoals ik) kun je hier heel goed terecht. De internetsite is simpel maar duidelijk en overzichtelijk en bevat de nodige en correcte informatie. (Op een enkel detail daargelaten... maar met de snel veranderende hardware wereld en de te verkrijgen uitvoeringen is dit ook amper bij te houden.) Het bedrijf is zeer goed telefonisch bereikbaar en de mensen staan je vriendelijk te woord en reageren zeer adequaat op E-mails. Binnen enkele uren heb je al antwoord!! Of je nou een technische vraag hebt of je wilt iets verduidelijkt hebben qua configuratie of mogelijkheden... geen probleem! De prijzen daarintegen zijn niet het goedkoopst in verhouding tot de wat bekendere merken maar je krijgt dan ook alleen maar kwaliteits producten en een zeer uitgebreide persoonlijke service en de laptop is in de toekomst ook nog upgradable. Ze leveren o.a. barebones die naar eigen believe geupgrade kunnen worden naargelang de wensen. Op de site worden dan ook maar enkele voorbeelden van specificaties getoond maar je kunt alles dus aanpassen en een specifieke offerte aanvragen. Indien een je OS of software kiest, installeren ze deze incl. alle updates en drivers etc. en krijg je alles origineel op CD. Dit integenstelling tot andere laptop leveranciers die toch een hoop niet bruikbare rommel pre-installeert en hoge verzendkosten rekenen.
Kortom als je alles naast elkaar zet zijn de algemene, verzending en aftersales zeer goed te noemen! Professioneel en toch persoonlijk gericht bedrijf met een goed advies en een goede garantie en backup mogelijkheid.
De verzending is ook goed te noemen en de genoemde prijzen zijn dan ook incl. verzendkosten. Ze versturen het via DHL indien vooraf betaald en er is een rembours optie (of je kunt het natuurlijk afhalen in Heemstede en daar betalen.) Een opmerking wil ik wel plaatsen en dat betreft een melding in de alg. voorwaarde qua verzenden. Ze hebben het over een eigen risico van 227,- dat bij de afnemer ligt als het zoekt raakt door de transporteur maar na dit te hebben aangekaart en te hebben afgewezen is dit risico dan ook netjes via de mail bevestigd dat zij dit risico dragen. Het bestelde product is correct geleverd en alles was goed verpakt. Ze zeggen dat het +/- twee weken zou duren na ontvangst betaling en ook dat klopte. Track & trace is niet echt nodig want ze versturen het vanuit Nederland en duurt doorgaans niet langer dan een dag of twee dagen.
KlantenserviceIk heb een aantal kleine vragen gehad omtrent de machine na levering en ook hier was de mail binnen enkele uren beantwoord. Zelfs toen de medewerker welk email adres ik gebruikte met vakantie was. Ze lezen dus elkaars mail ook goed. De helpdesk voor technische ondersteuning is gewoon een normaal tel. nr. in Heemstede (ook hier was het antwoord binnen 5 minuten afgehandeld!) en is dus niet duur. Enkel ondersteuning voor software is een betaald 0900 nr. maar dit is dan ook wel gescheiden van elkaar. Indien je een 3jr C&R garantie kiest dan ben je m.i. zeer goed gedekt tegen allerlei risico's (115,- ex). Als extra hebben ze dat je de machine 1x p/jr gedurende deze 3 jaar kunt laten afleveren of brengen voor prefentief onderhoud en dan maken ze compleet van binnen en buiten schoon en stofvrij.
Ik heb een 3 jr C&R maar nog gelukkig geen gebruik van hoeven maken... ze hebben een eigen technische dienst dus hoeft niet naar her en der verstuurd te worden maar ik heb het volste vertrouwen erin mocht er wat aan de hand zijn dat dit ook conform alle eerdere gemelde afhandelings tijden wordt afgehandeld.