Gebruikers over webshop Eynstein
Review toevoegenIets bested, vond het al dubious omdat er geen recente reviews van Eynstein computers te vinden waren, website stond op dat prijzen in 2014 ververst waren, maar geen producten in tweakers prijsvergelijker. Maar goed, ze hadden iets wat ik wilde wat elders niet te bestellen was, en het gaat om 20 euro, dus dat risico kon ik wel lopen.
VerzendingNu ben ik al een tijdje verder (enkele maanden, ik had geen haast, dus beetje laat actie ondernomen), maar nog niets ontvangen. De website geeft aan dat het is verstuurd, maar ja, als ik niks ontvang heb ik daar niets aan.
KlantenserviceMeerdere malen per e-mail de zaak Eynstein benaderd, maar geen respons gekregen. Telefoonnummer staat niet op de site, wel 2 telefoonnummers gevonden na enig googlen, 1tje kreeg ik de voicemail van heel iemand anders (mobiel nummer, zal wel opnieuw uitgegeven zijn) de andere ging over maar er werd niet opgenomen.
Ik plaats deze review dus om anderen te waarschuwen, ik ben zelf nog niet klaar met deze zaak.
Ik heb inmiddels nog wat andere opties, eerst alle e-mail adressen van Eynstein aangeschreven, misschien levert dat iets op. Daarna ga ik bellen, via drimble.nl wat andere deelnemingen gevonden, en daar weer telefoonnummers en adressen van. Maar goed, hier niet bestellen dus.
Eynstein, als u dit leest: gaarne contact, ik wil m'n product of m'n geld graag terug.
Veel en heldere informatie op website. Helaas geen afhaalmogelijkheid of mogelijkheid om te bellen, maar op mail wordt goed en snel gereageerd.
Ook aan kleine verzoeken werd voldaan en alle producten voldeden aan verwachting. Na de aflevering was er een klein probleempje van mijn zijde, maar Eynstein is hier professioneel mee omgegaan; kortom, dikke 10.
Door een leveranciersprobleem duurde de verzending iets langer, maar dit werd helder door gecommuniceerd. Verzending goed verlopen, producten goed en betrouwbaar verpakt.
Klantenserviceik had een klein probleem met de werking van het apparaat. Vanuit Eynstein goede nazorg. Geen problemen verder en een positief gevoel aan overgehouden
De vragen die ik had over diverse kasten / moederborden en andere onderdelen werden direct per mail beantwoord. Later bleek dat er een kast niet beschikbaar was bij leverancier werd hier ietwat laat over gewaarschuuwd maar kon zo een andere uitzoeken en het geld wat er overbleef werd terug gestort op rekening.
Prima zaak klein aanbod waardoor de keuze makkelijk blijft.
Verzonden en een paar dagen later in huis in een keurige doos met daarin de nodige bescherming voor alle componenten.
KlantenserviceGeen ervaring mee maar verwacht dat dit geen problemen opleverd
Na een kapot mobo (niet gek na 6 jaar continue bedrijf ;-)) contact gezocht met eynstein, waar ik toenertijd de pc heb samengesteld. jammer genoeg nergens meer een soortgelijk mobo te vinden, dus besloten gelijk een flinke systeem upgrade te doen.
aantal zaken bij elkaar gezocht en besteld, kreeg meteen een mail dat ik het verkeerde mobo bij mijn gekozen processor had gekozen. met meteen een alternatief.
later bleek dat de 4 x 1 GB die ik mee had besteld niet werkte in dit mobo, ook dit werd zonder problemen omgeruild. de missende firewireaansluiting op het moederboard wilde ik oplossen middels een extra te bestellen kaartje, dit kreeg ik kosteloos meegestuurd met het geheugen, wegens het ongemak van het om te ruilen geheugen.
Top service!!
netjes verpakt, en bovendien erg snel
Klantenservicegelijk na de bestelling werd er gecontroleerd of het bestelde wel werkte met elkaar, andere bedrijven stoppen het bestelde in een doos en zeggen: dit heeft u toch besteld?
Website geeft aan of producten op voorraad zijn. Verder wordt er erg snel op e-mail gereageerd. Ik heb wegens tijdgebrek de computer door hun laten bouwen. Dat doe ik nooit meer zelf. Voor 34,50 zetten ze de computer netjes in elkaar, kabels netjes bijeen gebonden met tie-wraps. OS + driver geïnstalleerd op verzoek. En een duurtest gedaan, daaruit bleek dat het RAM wat ik had uitgezocht niet goed werkte met het moederbord, dat is dus vervangen.
VerzendingBestelling is op tijd ontvangen ondanks oponthoud door RAM-probleem.
KlantenserviceLaatste keer dat ik hier kocht is alweer 3 jaar geleden, toen was de garantieafhandeling erg goed.
Nu ook weer goede aftersales ervaring. Ik was vergeten dat er nog zoiets bestond als een DVD-speler. Ik had dus de goedkoopste optical drive besteld zonder erbij na te denken dat die dus niet kon branden. Ik merkte dit pas op toen zij de computer al af hadden. Na mailtje hebben ze het kosteloos vervangen door een brander.
Bestel sinds een aantal jaren m'n PC bij Eynstein, dit was alweer m'n 3e. Een complete systeem samenstellen is dankzij hun systeem bouwer zo gedaan.
Duidelijke website met medewerkers die meedenken en goede service leveren. Had oorspronkelijk een andere voeding besteld maar ivm met m'n videokaart was er een andere nodig. Eynstein heeft de meerprijs hiervan voor haar rekening genomen. Netjes.
Ook na de bestelling volgen verschillende updates en op email wordt snel en duidelijk gereageerd (meestal email, 1x telefonisch).
Met track & trace is alles goed te volgen. Bestelling is goed ingepakt.
Enigste minpuntje is dat in de haast om alles snel te leveren ze m'n toestenbord, muis etc waren vergeten mee op te sturen.
Op m'n email werd ik meteen de volgende dag 's morgens teruggebeld waarop de rest is nagezonden. Bij terugkomst uit Frankrijk was inderdaad alles geleverd.
Zie verzending hierboven.
Ik bestel al enkele jaren mijn complete systemen via de configurator van Eynstein, dit is een prima tool om snel en overzichtelijk een gecustomized systeem te bestellen.
Status is altijd goed te volgen en ze zijn uitstekend in beantwoording van emails.
Ik had spijt van een 8500GT videokaart en vroeg om een omruilmogelijkheid naar de populaire 8800GT. Uiteindelijk na 3 maanden wachten is de kaart nu hier en daar beschikbaar en kon ik mijn 'oude' videokaart nog steeds omruilen.
Zeer behulpzaam!
Levering via TPG, te volgen met track 'n trace. Een fysieke afhaallokatie ontbreekt, dit zou wel handig zijn.
Materiaal is altijd goed verpakt.
Zeer behulpzaam!
Ik wil het alleen even hebben over de aftersales, omdat ik daar kort geleden mee te maken had.
KlantenserviceIk wil het bij deze alleen even hebben over de aftersales van deze shop. Ong. een maand geleden de shop gemaild om een RMA aan te vragen voor m'n moederbord die toentertijd nog nét in de garantie zat. Shop reageert niet. Nog een mail gestuurd omdat m'n bordje toen nog maar een paar dagen garantie had. Helaas weer geen reactie, wat dus resulteerde dat m'n garantie verlopen was door het niet reageren van deze shop. Erg slecht dus!
Ik bestel ook al een aantal jaren spullen bij Eynstein. Deze keer weer een volledige PC (de 2e) en zoals altijd gaat alles zoals het hoort. De site is duidelijk en de prijzen zijn prima. De Configuratie Wizard maakt het een eitje om tot een complete setup te komen. Betaling veilig en gemakkelijk via overmaking. E-mail reactietijd is erg snel en constante status updates van de bestelling.
VerzendingSnel en goed verpakt. Track & Trace wordt gebruikt. We hadden per e-mail afgesproken dat er een 2e vga-dva adaptertje bij zou zitten. Deze ontbrak helaas. Ik stuurde een e-mailtje en binnen 2 (!) dagen lag er een nieuwe in de brievenbus. Super service!
Klantenservice(Zie verhaaltje bij verzending)
Ik was wel weer toe aan nieuwe pc. Door de handige systeembouwer is dat een gemakkelijk klusje. Deze heb ik incl. assemblage besteld, aangezien ik eerder pc's bij Eynstein heb besteld en de afwerking was altijd perfect! Zo nu ook, alles keurig gebundeld en netjes weggewerkt, en dat voor een kleine meerprijs, is echt aan te bevelen!
Ik had een paar wijzigingen doorgegeven en deze zijn keurig veranderd in de order. Ik wou achteraf een Q6600 aangezien er toen net een forse prijsdaling was. Deze was echter nog niet doorgevoerd op de site. Na een mailtje te hebben gestuurd is de prijs aangepast en bovenop nog een korting!
Er waren wat problemen met de bestelde videokaart, deze was slecht leverbaar. In overleg zit er nu een iets duurdere kaart in, die wel op voorraad was. Ze zijn erg sterk in het meedenken en het oplossen van problemen.
Ik bestel al sinds 2001 spullen bij Eynstein, en nog nooit problemen gehad, RMA's ook altijd keurig afgewerkt, veel vakkennis en voldoende keuze. Vooral bij deze grotere uitgaven ga ik liever voor kwaliteit en service dan voor de prijs, ook al zijn ze zeker niet de duurste.
De 7e augustus verstuurd, de 8e binnengekomen. Keurig een Track & Trace nr, dus het pakket was goed te volgen.
Helaas zat de CPU cooler los, gelukkig nog net met 1 schroefje vast, anders was ie vast door de hele kast heen gestuiterd, en 600 gram puur koper kan veel schade aanrichten! Dit ligt niet aan Eynstein, want zoals eerder gezegd, de assemblage is van een zeer hoog niveau! De TNT is nou niet echt de voorzichtigste met transport. Nadat ik de CPU cooler vast had gezet was het starten en installeren! Goede service dat (de meebestelde) Vista al startklaar op de HD stond om geinstalleerd te worden!
Bij deze bestelling nog geen aftersales, maar bij vorige bestellingen meerdere keren contact met ze gehad, en nooit problemen bij RMA's/vragen, altijd keurig opgelost.
Ben net als mijn voorganger wat verbaasd dat het stiller is bij deze shopsurvey, al moet ik wel zeggen dat het assortiment van deze webwinkel tegenwoordig wat kleiner is dan menig concurrent. In sommige categorieën (bv. harddisks) is nauwelijks keus. Een compleet systeem bestellen zal ik er dan ook niet snel doen, wel is het in mijn ogen al geruime tijd een betrouwbare winkel voor producten die ze wel op voorraad hebben.
Ik had zaterdag 3 december een reepje geheugen besteld maar besloot er maandag ook nog een aantal andere artikelen te bestellen. Gemailed of dit bij dezelfde bestelling kon i.v.m. de verzendkosten, was geen probleem. Mail werd snel beantwoord, bestelprocedure als het hoort: bestel-, betaal- en verzendbevestiging per e-mail.
Producten waren - inclusief de extra bestelde producten - op 6 februari besteld. Het geheel werd bezorgd op 15 februari. Ik had rekening gehouden met een dergelijke termijn maar je hoopt toch altijd dat het er al na een paar dagen is.
Verzending zoals ik dat gewend ben bij Eynstein: goed. Verpakt in twee aparte dozen, zonder extra verzendkosten.
Weinig reacties bij deze shop.
Onterecht overigens!
Ik heb hier al meerdere malen wat besteld, en altijd werd het netjes en snel geleverd.
Een keer was een 6cm koeler kapot.
Even een mailtje gestuurd en binnen een dag werd ik teruggebeld.
Vervolgens werd er direct een nieuwe fan opgestuurd.
Nette service!
Prima website en ze reageren snel op je email. Ik had een speciaal verzoek mbt een AMD cpu die ik van een bepaalde stepping wilde hebben. Ik heb dit verzoek naar meerdere webshops gemaild en Eynstein was de enigste die wilde helpen. Wat mij betreft dus zeer goede service! Andere webshops vonden het teveel moeite of reageerden niet eens op mn verzoek.
Via cpu-world.com heb ik gecontroleerd of de stepping juist was en het klopte.
Via email werd de bestelling bevestigd en later kreeg ik ook een email dat ze het verzonden hadden en een link naar de pakket trace zodat je ziet wanneer tpg het ongeveer komt afleveren.
Eerder dan verwacht had ik het in huis.
De cpu zat uiteraard in zijn doosje en verder was er flink wat bubbeltjesplastic omheen gewikkeld en dat zat weer in een doos, dus prima verpakt.
Track&trace wordt gebruikt en het was de juiste cpu.
n.v.t.
Overzichtelijke, goed werkende website met handige systeembouwer. De medewerkers beschikken over gedegen kennis en adviseren ook bij de samensteling van de computer. Het contact verloopt voornamelijk via email en er word snel en deskundig gereageerd op vragen. De prijzen zijn mischien niet de allerlaagste , maar daar staat een zer goede service en advies tegenover. Niet op vooraad zijnde producten kunnen in overleg vervangen worden door gelijkwaardige(of zelfs betere) alternatieven.
VerzendingBestellingen worden zeer snel verwerkt en binnen de de afgesproken tijd verzonden. Er word gewerkt met het track&trace systeem zodat het traject goed te volgen is. De computer was goed verpakt en de bestelde tft monitor werd nog eens van een extra doos voorzien, ter bescherming.
Klantenserviceverzoek om het terugstorting van bedrag van een achteraf op advies niet geinstalleerde dvd-drive werd direct gehonoreerd
Ik kon vinden wat ik nodig had, bestellen ging zonder onnodige klikken. Prijs goed, tft scherm goedkoper dan MediaMarkt, ondanks verzendkosten.
VerzendingGevraagd of bestelling na een bepaalde datum geleevrd kon worden, korrekt nagekomen., prima verpakt, geen mankementen. Track & Trace werkte ook helemaal goed.
Ik weet het ,het is een goede zaak maaaaar nu gaat er wel iets mis.
Op 10/5 een mailtje gestuurd met de melding dat mijn moederbord stuk gegaan is en dat ik garatie claim.
mailtje terug was oke ,rma formulier invullen en aankoopnota erbij en opgestuurd.
16/5 mobo is aangekomen op het postkantoor en ligt klaar om afgehaald te worden.
19/5 mailtje gestuurd waarom dat moederbord niet word afgehaaldt.
22/5mailtje terug dat er geen toegang is tot de postbus??
27/5 mailtje gestuurd of er al aktie ondernomen was en dat de claimdatum op 10juni afloopt.
2/6 nog steeds geen reactie en het moederbord ligt nog steeds waar die ruim 2 weken geleden ook al lag namelijk in de postbus.
ik vul nog geen beoordeling in omdat het allemaal nog goed kan komen en berust het op een misverstand.
update.
En ja hoor tpg had de status niet veranderd en dus was het bord allang afgehaald maar kon ik dat niet zien.
Echter ik kreeg geen garantie omdat de fabrieksgarantie periode telt vanaf de produktiedatum en niet de aanschafdatum en daar was ik 4maand overheen.
Eynstein belde met deze boodschap en vond het heel vervelend en had dit zelf ook nooit aan de hand gehad mar bood geheel gratis een gelijkwaardig bord aan.
dus toch een supershop !!!!!
Een aantal jaar bestel ik bij Eynstein spullen. Hun overzichtelijke website geeft me alle informatie die ik nodig heb, en als ik toch nog met vragen zit, dan is een mailtje naar eynstein@eynstein voldoende om daar snel een antwoord op te krijgen.
Tevens houden ze je goed op de hoogte van levertijden van producten, en de status van je bestelling.
Laatst heb ik er een compleet nieuw AMD systeem besteld, en kreeg deze al na een aantal dagen perfect geassembleerd in huis.
Mijn bestellingen zijn altijd goed verpakt. Er wordt gebruik gemaakt van stevig karton, en genoeg dempend materiaal zodat er geen beschadigingen kunnen ontstaan.
KlantenserviceAls je met vragen zit na aflevering van je bestelling, word je nog steeds als klant behandeld. Hun service gaat verder dan het alleen leveren van hardware.
Kortom: een aanrader!!!!
Al jaren klant bij ze, overzichtelijke site.
het assortiment is gigantisch tegenwoordig (mis wel het overzicht van vroeger )
Reageren altijd snel op vragen en deze keer met een rma ging het ook allemaal weer soepel.
Vorig jaar een pc voor mijn vader bij ze besteld. Onlangs stopte de NEC brander met werken. Helaas was mijn vader zo slim geweest om de bon niet te bewaren, maar na contact met Eynstein kwam al snel het bericht dat we de brander op moeten sturen incl rma docje.
Brander opgestuurd en na een weekje maar eens geinformeerd. Brander was doorgestuurd naar de fabrikant en ze hadden nog niks gehoord. Als ze 1 mei nog niks gehoord hadden kreeg ik er een nieuwe. Gistermiddag nog eens gemaild en vandaag wordt er een nieuwe opgestuurd, gister ging helaas niet omdat ze geen zwarte hadden, die komt vandaag binnen.
Het zou nog mooier zijn als ze af en toe spontaan melden wat de status van je rma is maar dat is denk ik een beetje veel gevraagd, ze hebben wel meer te doen neem ik aan.
De reaktie op vragen in de mail is over het algemeen lekker snel.
Zeer tevreden over Eynstein. De website is duidelijk en prettig, met goede links naar fabrikanten. De eerste keer losse onderdelen besteld en zelf gebouwd. Daarna 2x door hen een computer laten bouwen. De adviezen en het meedenken met ons idee voor de samenstelling was erg goed en nuttig en met zeer veel kennis van zaken. Direct na de bestelling kreeg ik een orderbevestigings mail met daarin hoe te betalen. Ook de email conversatie met Eynstein was snel en goed. 's Nachts stuurde ik m'n mail en 's morgens had ik al een reactie. Aangezien er iets niet duidelijk was in een bestelling werd ik door één van de heren gebeld, keurig. Op de site is heel goed te volgen wat de status van de bestelling is.
VerzendingVoor verzending krijg je een mail waarin allerlei adviezen over hoe de verpakking eruit moet zien: soort tape, geen deuken in de doos etc. Als de bestelling bij hun de deur uit gaat krijg je een mail waarin (zonder dat je allerlei nummers moet invullen) simpel op een link drukt en dan bij de Track and Trace pagina komt. Bij één van onze bestellingen was het factuuradres verschillend van het afleveradres, ook dat liep prima. De spullen zijn altijd zeer goed verpakt en de leveringen, tot nu toe, sneller dan verwacht.
KlantenserviceBij een van de zendingen deed de DVD speler het niet goed bij een andere zending werkte de Zalman voeding niet, beide zonder enig probleem of discussie zeer snel vervangen.
Er zouden van onze laatste bestelling een paar dingen nageleverd worden. Ik had nog een stekkertje nodig wat nergens te vinden was, dus een mailtje gestuurd (volgens mij hebben ze hem uit een rommeldoos gehaald) maar bij de nalevering zat het er gratis bij. Dat noem ik service, dus petje af! Ook namens degene voor wie de computers waren!
Website zeer duidelijk, unieke mogelijkheid om uit losse componenten gemakkelijk systeem samen te laten stellen. Bevestiging per e-mail, besteld onder rembours (cash bij aflevering) binnen 24 uur reactie op emails, duidelijke uitleg en ondersteuning
VerzendingSnelle levering, compleet systeem binnen 3 werkdagen (eerder dan beloofd), goed verpakt, duidelijke nota en stukslijst Let op bij levering onder rembours dient contant betaald te worden, geen PIN mogelijkheid
KlantenserviceDVD brander begaf na twee weken, is direct vervangen, binnen 24 uur nadat duidelijke diagnose gesteld is. Ben hier zeer positief over!!!!