Compuservice

Gebruikers over webshop Compuservice

Even een kleine toevoeging; bedrijf is onderhand failliet. <font color=#786562>* Jackabuzah wou net een nieuwe geluidskaart halen, en kom voor een dichte deur.
</font>

Maar goed kun je ze ook niet noemen :P

Hier een tijdje geleden een HP 930c printer gekocht, omdat ze goedkoopste hier in de omgeving waren (prijs weet ik zo niet meer). De printer was niet op vooraad maar moest er met een weekje wel zijn, ik wachten en bel er eens heen na een week, zeggen ze dat ze mij bellen als ie binnen is.

Na 2 weken bel ik die lui maar weer op omdat ik niks van ze hoor. Nee, de printer was er nog niet, maar die kon elk moment binnenkomen.

Na dik 3 weken en nog een aantal telefoontjes eindelijk de printer binnen, ze hadden hem ergens anders vandaan gehaald omdat ze hem niet van de leferancier konden krijgen :?. Vaag verhaal, maarja, de printer was er.

Op naar die zaak om het ding te halen, willen ze hem veel duurder verkopen omdat dat nu in de prijslijst stond! Die kerel zei dat ze hem niet goedkoper konden wegdoen, maar pas na drijgen om naar een andere zaak te gaan kreeg ik hem mee :(.

Gelukkig werkt de printer wel goed :).

Scorekaart voor Compuservice