Gebruikers over webshop OneStarSystems
Review toevoegenWeer is wat besteld bij ze , dit keer een belinea 19" 2 daagjes later netjes bezorgd kon dit keer gewoon op rekening kopen ( vaste klant!) wederom zeer goede service jongens!
tot een volgende bestelling.
was netjes verpakt en binnen een korte tijd geleverd.
Lamp werkt uitstekend, bedankt voor de snelle afhandeling.
VerzendingDe extra beamer lamp was uitstekend verpakt zodat beschadiging tijdens vervoer tot een minimum was beperkt. Ik kreeg netjes bericht dat het pakketje was verstuurd.
KlantenserviceDe beamerlamp was niet op voorraad maar wel binnen een paar dagen te leveren. Omdat ik een al wat oudere beamer heb was het vrij lastig om hier een vervangende lamp voor te vinden. Na wat zoekwerk kwam ik uit bij deze shop en dankzij goed en duidelijk contact kan ik nu weer fijn voetbal op bioscoop formaat kijken. Topservice. Staat nu onder Favorieten voor als het tijd wordt voor een nieuwe beamer.
Heb wat Belkin app. besteld. Kreeg duidelijk uitleg om welke producten het ging (ze hadden geen afbeeldingen daarvan op de site) met links naar de prod. op de belkin site. Kreeg bericht dat 1 van de 3 prod. 2 weken levertijd had en kon eventueel een vervangend prod. krijgen. Ik koos ervoor te wachten en kreeg netjes een bericht wanneer de bestelling verstuurd was en de volgende dag kwam de PTT-ster hem brengen. (binnen twee weken nog). Wat mij betreft een goede service, goede winkel, hele goede eerste indruk, er hadden op de site wel afbeeldingen mogen staan (krijg je een beter beeld van je bestelling). Voor de rest snelle reactie op mail en scherpe prijzen (heeelll belangrijk).
Wat mij betreft een aanrader en zal ook zeker in de toekomst hier weer kijken voor producten.
TOPPERTJE
Zou de heer/mevr. dickhead01 en/of weirdhein contact op willen nemen met de verkoop van OneStarSystems: verkoop@onestarsystems.nl.
Wij zouden graag willen weten om welke klanten/producten dit ging. Als we niet weten waar het om ging kunnen wij hieraan niets verbeteren natuurlijk. Aangezien er geen email adres bij hun profiel stond doe ik het maar op deze manier.
V.w.b. dhr. J. van Keulen: Het betreft hier de Logitech Z680 waarbij het bekende ruisprobleem is aangetroffen. Na contact met Logitech zelf hebben zij ons een telefoon nr. gegeven zodat de klanten zelf dit konden regelen met Logitech. Dit vond Logitech toendertijd de beste en snelste optie.
Regelmatig wat gekocht bij hun en nooit geen problemen mee gehad en ook niet als er iets niet goed mee was. Ik ben positief over ze,maar goed het kan niet altijd naar wens zijn van iedereen.
Ik had precies hetzelfde probleem met mijn videokaart. Ik stuur effe een mailtje dat ik problemen heb met dat ****-ding, en dan krijg ik als antwoord: "U kunt het beste contact opnemen met de fabrikant".
Als ik ergens iets koop, verwacht ik wel een beetje service. OneStartSystems=ZeroStarSystems
Ze doen hun best om iets te verkopen en daar is ook helemaal niks op aan te merken maar voor problemen sturen ze je direct door naar de fabrikant. Na veel mailwisselingen toch duidelijk kunnen maken dat hun de vernatwoordelijke zijn voor de verkochte goederen.
Echter, ik was al bij de fabrikant geweest en daar ik zonder problemen en zonder extra kosten een complete nieuwe set gekregen , zo hoorde het te zijn en dat had ook makkelijker gekund zonder daar een maand voor te moeten mailen en bellen
Winkel maakt in eerste instantie geen slechte indruk...maar op het moment dat er iets mis is met het produkt wordt je doorverwezen naar de website van de fabrikant !!
Ik was op zoek naar een Asus I-panel basic wat nogal redelijk lastig te verkrijgen is dus ik had ze eerst een e-mail gestuurd om te vragen wat de levertijd van het panel was en ik kreeg binnen 1 kwartier al antwoord ( dit heb ik nog nooit meegemaakt dat een bedrijf zo snel reageerd).
Het i-panel was niet meer op voorraad maar konden ze binnen 2/3 dagen leveren en dat was inderdaad het geval.Ik kreeg nog netjes een bericht dat het verstuurd was en dat het de volgende dag geleverd werd.
Waanzinnige service jongens het is wel eens anders
Hier blijf ik vaste klant bij.
Bedankt
Xexes.F