Gebruikers over webshop Computerwebstore
Review toevoegenIk was op zoek naar een bepaald item en zij waren de enige welke deze nog konden leveren. Omdat Computerwebstore goed te boek stond bij Tweakers heb ik besloten tot aankopen over te gaan en ik ben zeker niet teleurgesteld door Computerwebstore!
Order was vrijdag ochtend geplaatst en zaterdag ochtend geleverd!
Super!
De doos was wel beschadigd, maar dat was ook netjes aangegeven op de site. Het product was in prima staat.
Order was vrijdag ochtend geplaatst en zaterdag ochtend geleverd!
Super!
Eerst op tweakers gekeken waar het beeldscherm het goedkoopst was en dat bleek hierzo. En er was er nog maar 1 volgens de site op voorraad en heb gelijk gebeld om hem apart te zetten. Kwam aan en kon hem gelijk meenemen.
---
Ze meneer die mij geholpen heeft was zeer vriendelijk, vertelde over het beeldscherm. Bijna alle ins en outs te horen gekregen en natuurlijk even gekeken of er geen dode pixels waren. Betere service voor een nieuwe monitor kan je eigenlijk niet wensen.
Ik koop volgende keer zeker weer bij deze winkel
De computerwebstore scherpe prijzen met een uitmuntende service ! Een van de weinige zaken waar de klant nog echt koning is. Naast de webwinkel is ook hun fysieke winkel een aanrader.
Zowel de webshop als de fysieke winkel zijn een aanrader. De prijzen zijn zeer goed, de medewerkers vriendelijk en er wordt een uitstekende service verleend!
KlantenserviceIk heb een toetsenbord/muis combinatie gekocht bij deze winkel. De eerste set die ik kocht bleek een defect toetsenbord te hebben. Ik ben hierop naar de winkel toegegaan (een week later) en heb direct een nieuwe set meegekregen. Helaas bleek deze ook defect.
Omdat ik een tijd niet in de buurt zou zijn heb ik een mail gestuurd. In eerste instantie duurde het even voor ik een reactie kreeg maar uiteindelijk een zeer correcte reactie gekregen waarbij werd aangegeven dat ik weer langs kan komen als ik in de buurt ben.
Dit gedaan en daar is uitgebreid getest welke muis/toetsenbord combinatie wel werkte. Deze heb ik meegekregen en ik maak er nu met veel plezier gebruik van. Een zeer correcte service dus!
Kreeg een mail van tweakers dat de prs 650 hier opeens voor nog geen €190 te koop was (incl verzenden) meteen gedaan natuurlijk, eerst nog even gebeld, zeer vriendelijke mensen aan de telefoon.
En kreeg keurig de dag erna mijn bestelling in huis!
Donderdagavond (na 12en) een harde schijf besteld om mee te nemen op vakantie (voor foto's). Dat werd een Samsung S1 mini 250GB. Werd vanochtend tegen half 10 bezorgd. Jammer dat ze geen tracking nummer sturen of in ieder geval een bericht dat het verzonden is. Maar ze hebben netjes gedaan wat ze beloofd hebben en voor dat geld zou ik er zo nog een bestellen. Echt spotgoedkoop, zelfs de 120GB versie is duurder in de pricewatch (ik heb 40 euro betaald + 8 euro verzendkosten).
Een HP ZR24w monitor bij Computerwebstore gekocht, na deze gereserveerd te hebben via de website. Zoals de beschrijving op hun website al aangeeft zijn ze een outlet, wat betekent dat ze restpartijen van andere winkels en groothandels verkopen.
Bij inspectie bleek naast een beschadigde doos (vandaar restpartij) er toch ook een kleine beschadiging op de behuizing van de monitor te zien was. Normaliter kopen zij dan ook de producten niet in, waardoor ik de monitor tegen inkoopprijs kon overnemen. Verder testen van de monitor in de winkel was geen probleem en toonde geen mankementen aan het scherm zelf.
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Verder verkopen ze nog veel meer naast de producten die op hun website staan. Zo heb ik ook nog een WLAN kaartje voor een zeer schappelijke prijs meegenomen. Aanrader!
Vandaag was ik langs geweest bij hun, geweldige prijzen! Een Apple Wired Keyboard met numpad voor €12,50 nieuw in doos! En een Vogels ophang systeem voor €10,-.
Wat ze doen is eigenlijk partijen opkopen die retour zijn gestuurd bij Bol.com e.d. Dus je hebt kans dat er kapotte dingen tussen zitten, niet 100% dingen en/of dingen die al zijn gebruikt. Echter is 95% van wat er ligt alleen de doos een beetje beschadigt waardoor grotere winkels naar zeggen van Computerwebstore ze doorverkopen aan hun.
Wat jammer is dat er bijna niks op hun website staat in verhouding tot wat ze hebben liggen. Er lagen echt letterlijk tientallen dozen vol onuitgepakte spullen in hun opslagplaats en ze hadden ook nog een externe plek met spullen. Dat zou allemaal langzaam de winkel indruppelen.
Verder zijn het hele aardige mensen en je mag alles in de winkel gewoon even open maken en bekijken. Althans telkens toen ik dat vroeg was het geen probleem.
Kortom, een aanrader dus! Alleen baseer ik dit wel puur op 'fysieke winkelbezoek', dus hoe ze met hun webshop omgaan durf ik niks over te zeggen.
Ik ben in de winkel geweest.
KlantenserviceVorige keer had ik een defect product, ik kreeg dan ook direct mijn geld terug.
Deze zaak had plotseling een erg goede aanbieding voor een monitor die ik op mijn verlanglijstje had, een Samsung SyncMaster XL2370. Kennelijk wel een kleine voorraad, want dit model is nu al niet meer op de site te bekennen. Ik heb geen contact gehad met de winkel buiten de e-mailbevestiging, die compleet en duidelijk was.
VerzendingOp zaterdag besteld en dinsdag had ik 'm in huis.
KlantenserviceNog geen ervaring mee.
Website ziet er goed uit, overzichtelijk, voldoende info, sommige punten wat schreeuwerig.
Ik kreeg twee mails, een orderbevestiging en een mail dat de betaling was ontvangen. Geen mail dat de bestelling daadwerkelijk was verzonden.
Geen track en trace. Ik heb 's avonds de bestelling geplaatst en de bestelling na twee werkdagen in huis. Snelle levering dus.
Verpakking was wat aan de grote kant en met luchtkussens gevuld.
Hopelijk niet nodig.
Een HP P1505N besteld voor mijn tante. Leuke kleine printer, het goedkoopst bij computerwebstore. Bij het item stond vermeld: nieuw.
VerzendingVoor een nieuwe printer kwam deze aan in een zeer gehavende doos. Dichtgetaped met een grote scheur in de voorkant van de doos. Met nog een half afgescheurd stickertje, waarop een aanbiedingsprijs net niet meer te lezen valt. Ook in de doos is het "piepschuim" gescheurd.
De printer zelf lijkt in orde, maar het geeft mij toch een onprettig gevoel, dat een "nieuw" product zo wordt geleverd.
PS: Dit overschaduwd wel het feit dat de bestelling er binnen 2 dagen was.
Ik ben nog in dubio of ik hier melding van moet maken en ben daarom nog niet in contact geweest voor enige aftersales.
Op de 30 mei had ik besloten om de Logitech Z-5500 speakerset te bestellen via de webshop van computerwebstore. De website ziet er overzichtelijk uit en de voorraad indicator blijkt actueel te zijn. Want nadat ik m'n bestelling had geplaatst en ik kreeg een bevestiging mail terug bleek de voorraad indicator idd up-to-date te zijn .
Dit had ik niet gelezen, dus ik wachtte nog vrolijk op een mail dat ik de bestelling kon komen ophalen, terwijl ik direct een afspraak had kunnen maken om deze op te halen xD.[message]Computerwebstore.nl[/message]Alle op de website vermelde artikelen zijn in eigen magazijn uit eigen voorraad beschikbaar. Levering kan dus direct plaatsvinden middels afhalen of verzending
Op de site stond ook netjes vermeld dat de doos open is geweest, maar dat deze wel in de originele verpakking zat. Verzending
Opgehaald!
KlantenserviceNadat ik de Z-5500 had opgehaald, was ik net als een klein kind die nieuwe speelgoed krijgt. Zo zal het wel met meerdere tweakers zijn . Maar toen ik deze eenmaal had aangesloten, bleek 1 speaker het niet te doen! Dus deze weer terug gebracht, wat bleek nou, dat een paar pinnetjes waren verbogen van de subwoofer (waar men de console op aansluit ). Dus ik was waarschijnlijk hardhandig bezig geweest! Maar deze hebben ze opgelost.
Hier wil ik wel nog een keer bestellen. Het enige min punt (imo) is dat hun assortiment niet zo breed is als azerty/alternate etc. Maar de service compenseert dat.
26 maart een Laser color printer besteld (HP 2600N),was volgens de pricewatch de scherpste prijs.
Website is duidelijk en helder,contactgegevens staan prominent op de site.
Aanbod van artikelen is inderdaad beperkt.
Na bestelling bevestiging per E-mail.
Na betaling (I-deal) bevestiging dat de betaling binnen is.
(zie aftersales)
Postbode klaagde over het gewicht van de doos en vroeg of hij mocht weten wat er in zat (hahahha)
verpakt in orginele HP doos gewikkeld in zwart ondoorzichtig plastic.
Factuur en verzendgegevens zaten op de doos geplakt.
TIP voor computerwebstore: de factuur en verzengegevens zaten op de onderkant van de doos geplakt dus de printer heeft al die tijd op zijn kop gestaan omdat door het plastic niet te zien was of de doos rechtop stond.
Dit heeft echter geen nadelige gevolgen gehad printer was niet beschadigd en werkt perfect.
(presales)
Net voor pasen besteld (donderdag avond) vrijdag gebeld door vriendelijke mevrouw dat als ze het pakket nu verzond dit 4 dagen bij TNT zou staan (pasen).
Overlegd dat ivm met mogelijk vetloren gaan van het pakket dit dinsdag na pasen verzonden mocht worden
Geen track en trace code ontvangen.
goede service en meedenken met de klant.
pakket dus binnen 1 werkdag in huis.
Al met al zeeer tevreden over deze shop ga zo door !!
Aftersales niet nodig gehad.
Op de website is alles wel makkelijk te vinden. Het aanbod is ook niet zo groot maar de prijs is geweldig! Heb 2 "Seagate ST3250410AS" voor 20 euro goedkoper dan normaal kunnen kopen.
Voordat het verstuurd werd wou ik toch nog even weten welke firmware er op de schijven zat. 3 uur later kreeg ik een mailtje waarin stond welke firmware de schijven hadden (3.AAA) en dat hij met de post mee is gegaan.
Ik heb betaald met ideal wat helemaal goed ging en de site bevat de goede informatie.
TOP!
De volgende dag was het pakketje in huis. Alles was heel goed verpakt!! De schijven zaten ingewikkeld in veel bubbeltjesplastic. De doos zat weer helemaal vol met vulmateriaal dat lekker zacht was
Ik heb geen track en trace code gekregen.
Gelukkig geen gebruik van hoeven te maken.
Overzichtelijke website en bestellen is eenvoudig. Naam/Adres/Telefoonnummer invullen , betalen via Ideal (in mijn geval) en klaar.
Zelf heb ik een latop gekocht via deze shop. Bij bestelling aangegeven geen interesse te hebben in gratis tas erbij. Daarop belde een medewerker of ik soms een ander cadeau wilde. Ik kon kiezen uit bijv. een cardreader of een spindle cd's met een opberghoes. Goede service!
Dinsdagavond laat besteld. Donderdagmiddag door TNT bezorgd.
Ik heb 9 mei een logitech set bij computerwebstore besteld. Dit omdat ik goede ervaringen heb met logitech en dat ze normaal een goed product maken.
Toen ik de set thuis gestuurd kreeg viel meteen op dat er geen orginele doos omheen zat. Toen ik in de doos keek waren er ook orginele producten vervangen door andere merkloze producten.
Ik had inplaats van een orginele logitech stroomadapter een of andere namaak troep in de doos.
Ik heb op de set minstens een week moeten wachten. Er werd me naar een aantal keren mailen toch verteld wat de status van het pakketje was.
KlantenserviceIk heb de set toch maar op mijn pc geinstalleerd en werkte vrijwel meteen. Tot mijn verbazing merkte ik de dag daarna dat hij niet meer aan de praat te krijgen was.
Contact opgenomen te hebben met computer webstore kon ik de set terugsturen. Zei constateerde dat de bluetooth dongle kapot was en stuurde de set terug met een nieuwe dongle.
Toen ik de set weer probeerde bleek hij het nog steeds niet te doen en vroeg mijn geld terug. Dit hebben ze na een aantal mails dan ook gedaan nadat ik de set weer opnieuw had moeten opsturen.
Ik ben dus nog wel 20 euro armer aan verzendkosten en ik heb nog steeds geen nieuwe set. Dit is dan ook de laatste keer dat ik bestel bij computer webstore!!
Scherpe prijzen, eenvoudige website, en makkelijke bestelprocedure zonder "verplichte-account-onzin". Na het lezen van de shopsurvey hier mijn bestelling geplaatst. Directe bevestiging per email, en na een paar uur rekening/betalingsinstructie.
VerzendingCorrecte produkt geleverd, in de originele doos omwikkeld met paar lagen zwart plastic; geen enkel probleem wat mij betreft.
Snelle levering via TNT pakketservice. Helaas geen bevestiging van ontvangst van de betaling of track&trace informatie.
Met de pricewatch gezocht naar de HP Officejet 7310. Computerwebstore was zo'n €60 (!) goedkoper dan de een-na-goedkoopste webwinkel. Helaas waren er geen recente (<6 mnd) shopsurveys, maar gezien de goede ervaringen in de oudere recensies toch maar de stap genomen deze all-in-one hier te bestellen.
De website is wat minder overzichtelijk dan die van de bekendere webwinkels (er is bijvoorbeeld geen sorteermogelijkheid), maar door het kleinere assortiment blijft hetgeen je zoekt eenvoudig te vinden.
Productinformatie komt voornamelijk copy-paste van de fabrikant en helaas kon de (zeer vriendelijke!) meneer aan de telefoon mij niet veel verder helpen met mijn vraag (waarop ik het antwoord eigenlijk al wist). Advies: "Bel HP". Omdat het antwoord op mijn vraag ook op de website van HP niet eenvoudig te vinden is, is dit ze echter niet al te zwaar aan te rekenen, ook omdat de meneer verder wel zijn best deed mijn (andere) vragen te beantwoorden.
Bestellen via de website en betalen met iDEAL ging prima, binnen enkele minuten een factuur ontvangen (+/- 12:30 uur). Helaas geen bevestiging van de winkel ontvangen dat zij de betaling binnen hadden.
Daarom om 15:50 nog even gebeld (16:00 was de uiterlijke verzendtijd). Te woord gestaan door een uiterst vriendelijke/enthousiaste dame (bleek te komen doordat ze net mijn bestelling had ingepakt en dus m'n naam direct herkende). Enfin, pakket werd inderdaad die dag verstuurd (donderdag). Track&trace code zou me nog toegezonden worden (16:30 ontvangen).
Bestelling werd volgende dag (vrijdag) bezorgd. Verpakking was ik wat minder enthousiast over: dit bestond alleen uit de doos van de all-in-one (enkellaags karton) met daaromheen zwarte folie gewikkeld. Op zich was het wel voldoende (de printer zelf zat goed verpakt in zijn doos) en door het formaat doos zal er niet zo snel mee gesmeten worden, maar meer verpakking is m.i. meestal beter. Misschien dat ze voor kleinere artikelen wel geschikte dozen hebben...
Uiteindelijk dus een positief oordeel over deze winkel en ik zou een volgende keer zeker weer hier bestellen (mits ze (een van de) goedkoopsten zijn, natuurlijk)
Via pricewatch gezocht voor een HP PSC 1610 ALL IN ONE, deze bij Computerwebstore gevonden voor de laagste prijs.
Gelijk besteld, betaald en een zeer snelle levering.
Een duidelijke bevestiging van de bestelling. Een factuur voor vooruit te betalen en daarna netjes een verzending met tracking nummer bij de TPG. Prima bereikbaar per mail en vooral per telefoon.
VerzendingNette doos van HP waarin product goed verpakt is. In 6 werkdagen afgeleverd met vooruitbetaling is een prima tijd.
KlantenserviceHP 2600N afdrukken zijn kwalitatief niet eens beter als mijn 10 jaar oude HP colorlaserjet 5M. Een afdruk compleet blauw is streperig en loopt van donker paars naar licht blauw. HP Support zegt dat deze printer niet beter kan. Computerwebstore weigert tot nu toe (09-05-2006) de printer terug te nemen, want deze is immers niet stuk. Er wordt netjes heen en weer gebeld maar ik wordt verder niet geholpen en heb een printer die niet bevalt.
16-05-2006. Vorige week telefonisch contact gehad met de eigenaar van computerwebstore die de printer toch terug wilde nemen. Hij zou zelf met HP onderhandelen om de printer retour te sturen. Ik heb zelf de printer teruggebracht naar het magazijn en een creditnota uitbetaald gekregen. Al met al prima opgelost, maar een consument moet wel lang aandringen om zijn recht te krijgen. Beetje kastje naar de muur gevoel gehad de afgelopen weken.