Foto Hafo

Gebruikers over webshop Foto Hafo

Ik heb hier 2 camera's gekocht, 2X hetzelfde pakket (vanwege diefstal): Nikon F65 met afstandsbediening, Nikor 28-70 & een Nikor 70-300, beide met Hama UV filters, daarnaast een nog wat suplementen voor mijn Minolta Dimage 5: UV filter, adapter.
Daarnaast nog 2x een mooie Lowe pro rugzak om die camera's in op te bergen (eerste was ook gejat bij diefstal).

Bij de 2e aanschaf van die Nikon F65 miste ik een flitschoentje. In eerste instantie wilde de verkoper hem er niet bijdoen, maar na aandringen dat m'n vorige camera die wel had haalde hij hem van een F80 in een vitrine kast af :$.

Afdruk kwaliteit is zeker beter dan bij de Kruidvat. Ook digitale afdrukken (via internet) zijn prima. Echter is het door hun zelf laten afdrukken van digitale afdrukken is wel gigantisch duur, maar daarentegen ook veel sneller...

De uitleg die ze geven over producten is werkelijk waar top. Heel duidelijk en vooral eerlijk!. Je moet alleen niet op drukke tijdstippen (do avond en zaterdag) uitgebreide productinformatie vragen.

De prijs ligt door de goede service echter wel wat hoger dan dat je op internet kan vinden.

Vandaag even langs geweest voor mijn Minolta Riva 160.
Als je de shop binnenkomt sta je gelijk tussen de camera's en lenzen, behoorlijk veel dus ;)
De verkoper vraag ik gelijk naar het geen wat ik wil en ik zeg daarbij al dat ik eerst een Minolta Riva 160 had gekocht die krassen had aan de buiten kant en 1 op de lens waar de film achter licht.
Die vond dat toch wel knap hoe zoiets kon en moest ook wel lachen toen die hoorde dat om een zaak ging die onder de Combi Foto vlag viel ;)
Omdat ik al bekend was met de camera was verdere uitleg niet nodig. De verkooper liet em ook zien en de lens aan de binnenkant was brandschoon, ook buiten niks te zien, perfect dus ;) Mooi tasje erbij die em goed gaat beschermen bij concerten want daar ga ik em voor gebruiken. Ook nog gevraagd naar extra garantie, maar dat heb ik om financiele redenen dan toch maar gelaten (bovendien mag ik mijn extra verzekering die ik had bij de eerste camera, zelf annuleren, lekker makkelijk van Combi Foto (not dus!)).
Al met al dus een aanrader en de 280 euro ook, want hij was eigenlijk 299, maar de website gaf 280 aan en de verkoper heeft em ook voor 280 afgerekend ;)
Zeker als je in de buurt woont, ik dus niet, want mijn vader had 169,5 km op de klok toen we thuis kwamen.

Bij Hafo werd ik uitstekend geholpen. Ik ben er persoonlijk naar toe gegaan om de camera te bekijken en het verbaasde me dat de prijs lager lag dan op tweakers.net. Ik werd uitstekend geholpen. Geen verkooppraatjes. Veel uitleg over digitale camera's in het algemeen. Echt perfect. Ik heb echter geen ervaring met bestellingen of service wat betreft garanties.
Voor aankoop van digitale camera's is deze zaak een een absolute aanrader!

Scorekaart voor Foto Hafo