CPC Computers

Gebruikers over webshop CPC Computers

Ik heb een web-cam besteld en die was in no-time geleverd. CPC was de allergoedkoopste, daarbij kwam nog dat er geen verzendkosten bijkwamen als je vóór 31 dec. bestelde en betaalde. Fantastische service en snelheid ! Volgende keer bestel ik weer bij jullie !

Kreeg na mijn bestelling keurig een mailtje dat de muis MS Intellimouse Optical Bulk niet op voorraad was en wanneer hij weer binnen zou komen.

Hij werd vandaag keurig op de afgesproken dag bezorgd voor 31 Euro, en dat is niet duur voor deze muis.

Ik heb hier een adaptertje gehaald voor mijn batterij-verslindende Psion 5MX organiser. Na betaling van het verschuldigde bedrag via een overschrijving, was het bestelde spul binnen een werkdag binnen.

Snel, accuraat, gewoon zo als het hoort, dus!

Ik kan iedereen aanraden om hier te kopen, en zal in de toekomst ook zeker weer een bestelling plaatsen als ik er weer iets nodig heb.

Keep up the good work! :)

Grote keuze uit ruim assortiment. Alleen maar A-merken. Goede service. Soms niet al te snel met leveren, bijvoorbeeld problemen met processor levering. Meest concurrerende prijzen uit oostelijk zuid limburg.
Zelf computers samenstellen mogelijk. 3 jaar garantie op arbeidsloon.

Scorekaart voor CPC Computers