Gebruikers over webshop Computerhome
Review toevoegenOPLICHTERS
een zeer raar bedrijf, heb er een epox mobo gekocht, mijn moeder aangenomen, en bleek 50 piek meer te hebben betaald dan in de email, er zat ook geen bon bij, 2 maanden later kreeg ik mijn bon thuis gestuurd.
zeer raar, raad aan om niks bij dit bedrijf te kopen.
Algemene indruk:
Ik had ff een hele computer in onderdelen bij hun besteld. Na ff vragen wist ik dat ze de meeste dingen wel hadden, maar andere moest ik 'nog ff' op wachten.
De site was niet erg up to date, in december was de laatste update in september.
Service:
Toen ik dus (eindelijk) al de spullen had opgehaald, bleek er een verkeerde videokaart bij te zitten. Geen Geforce 2 GTS deluxe tv maar gewoon Deluxe. Ik hun bellen en ik kon een weekje later een tvkaartje ophalen. Gratis. Ook de geluidskaart bleek kapot te zijn. Na te hebben gebeld lag een paar dagen later ook een nieuwe geluidskaart klaar.
Technische kennis:
Ik had een kast gekocht waar geen directe opening voor een floppydisk in zat. Ik wist toen nog niet dat je het frontje van de drive af kon halen, dus ik hun bellen. 'Er bestaan wel drives die er op passen, maar die zijn heel erg duur' werd er gezegd. Gewoon het frontje erafhalen was ook goed geweest, maar dat was hun niet bekend. :-S
Afhandeling bestelling:
De videokaart was dus geen deluxe tv maar een deluxe en de geluidskaart was kapot. Erg slordig.
Ik zou mensen hier niet laten kopen, want het is te onduidelijk en je kan beter bij een andere zaak kopen die wel voor goede spullen en bestellingen zorgt.
M'n bestelling liet even op zich wachten, maar daar heb ik verder weinig problemen mee. Ik zit er vooral mee dat ik geen factuur bij m'n bestelling kreeg. Ik heb er achteraf via e-mail om gevraagd, waarna ik een hele korte reactie kreeg die mij vertelde dat 'ie zou 'volgen'. Dat was twee weken geleden. Op mailtjes waarin ik nog een keer vraag om de factuur wordt niet meer gereageerd...
Erg vervelend!
Bijna compleet systeem besteld aan onderdelen geheugen had ik nog liggen. Ik woon in de buurt, dus sprak ik af dat het kwam ophalen. Toen bleek dat ze de 'moeilijke' dingen al hadden ingebouwd, moederbord in de kast, processor+koeler gemonteerd, dus ik was al aangenaam verrast. En helemaal toen bleek dat er een optische pogitech muis was bijgeleverd, ipv een gewone scrollmuis.
Er waren nog wat probleempjes met de cd-romdrive, toen kon ik op vrijdagavond(!) bij ze langskomen!!
Dat noem ik nou service. Verder is het ok nog goedkoop, let alleen op de prijzen, ze zijn EXCL. btw...
Goede ervaringen heb ik zeker, ik haal hier al een aantal jaren zonder problemen mijn spullen.
Aardige gozers, zeker wel veel kennis van zaken. Vooral van de Epox borden weten ze alles.
Prijzen zijn goed, altijd al geweest.
De service afhandeling binnen de garantie is bij mij altijd prima verlopen.
2 Epox moederbordjes besteld, kon ze dezelfde dag op komen halen. Ophalen ging een beetje vreemd, aangezien ze niet een echte winkel hebben, een klein kantoortje waar vandaan ze zaken doen, maar niet van computerhome zelf, lijkt alsof het een extra bijverdienste is voor de mensen van computerhome, gewoon naast een normale baan erbij...
Bordjes waren erg goedkoop, verwacht alleen niet teveel van de service, als de borden DOA zouden zijn zouden ze wel meteen een nieuwe meegeven, maar bij eventuele compatibiliteitsproblemen konden ze eigenlijk weinig doen.
Ook nog een goedkoop coolertje (vette Titan voor 10 euro ) meegenomen.
Technische kennis was vrij beperkt, en de twee medewerkers verschillen ook blijkbaar van kennis, de ene vertelde ons niets van problemen met de bordjes te weten, terwijl de andere ons vertelde dat je Radeon kaarten niet goed aan de praat krijgt met dit bord
Al met al redelijk positieve ervaringen, vooral gebaseerd op de bijzonder lage prijs voor de overigens bijzonder stabiele en vlotte moederbordjes.