Kodak online store

Gebruikers over webshop Kodak online store

De website zit redelijk overzichtelijk in elkaar, ik heb de accesoires kunnen vinden via mijn camera, dus weet je zeker dat het past. Echter is het ook geen pareltje. Ik vind bijvoorbeeld dat je na inloggen niet je bestelstatus kunt zien vreemd: je moet dan na inloggen je bestelnummer opzoeken en nogmaals je wachtwoord invoeren. Snap deze redundantie niet.
Alle producten (5 stuks) waren volgens de webshop op voorraad, ik kon betalen via Paypal en ik kreeg snel een bevestiging van mijn bestelde producten. So far so good! Echter had ik na drie weken nog steeds mijn bestelling niet binnen. Ik heb navraag gedaan bij de klantenservice via email, en ben daar wel zo ongelooflijk kwaad over geworden. Mijn eerste mailtje werd niet gelezen, maar kreeg een standaard antwoord waar drie onjuistheden in stonden die ik nota bene in mijn mailtje noemde! De uitkomst was dat één product toch niet op voorraad bleek, en ik maar gewoon moest wachten tot die binnen kwam. Let wel, ik wachtte onderhand al drie weken. Ik vroeg om een deellevering van de 4 artikelen die wel op voorraad waren, maar dit was pertinent onmogelijk. Ik heb ze gewezen op de wettelijke levertijd van 30 dagen, maar met geen mogelijkheid wil Kodak hierin tegemoet komen. Uiteindelijk hebben ze, terwijl ik heb gezegd het niet eens te zijn met die oplossing, het product dat niet op voorraad was geannuleerd en duurde het nog ruim een week voor de producten binnen waren: 5 dagen NA de wettelijke termijn van 30 dagen. In alle mailtjes van de klantenservice is geen enkel woord van excuus voorgekomen. Sterker nog, ik werd telkens overtuigd van mijn ongelijk. Zelfs met niet bestaande punten uit hun eigen Algemene Verkoopvoorwaarden. Onvoorstelbaar!

Ik sta echt versteld van jullie houding Kodak! Ik bestel zeer veel via internet, maar heb dit nog nooit meegemaakt. Ik kom nooit meer terug in die webshop van jullie, en raad iedereen aan een alternatief te kiezen, indien mogelijk.

Zoals ik noemde was de verzendtijd 35 dagen, terwijl de producten die geleverd zijn allemaal op voorraad waren. Jammer dat ik niet lager kan geven dan één ster, want die is zelfs niet verdiend.

De klantenservice van Kodak heeft het bloed onder mijn nagels vandaan gezogen. De mevrouw (M.) die mijn mailtjes behandelde snapt helemaal niks van het woord service. Ze geeft geen antwoord op vragen, draait overal omheen en probeert kostte wat het kost haar gelijk te halen. Uiteindelijk heeft de klantenservice iets gedaan waarbij ik had aangegeven dat ik het niet wilde. Ik ben het hier nog steeds niet mee eens, maar wil absoluut niet weer een discussie met deze mevrouw aangaan. Dat is bij voorbaat al kansloos.

Ik hoop maar dat mijn producten van goede kwaliteit zijn en blijven werken, want ik zou er zeer erg tegenop zien om weer met deze mevrouw te moeten corresponderen.

Scorekaart voor Kodak online store