Gebruikers over webshop Beat-it.nl | alleen zakelijk
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZag via tweakers een fikse prijsdaling voorbijkomen inzake een opruimactie bij deze webshop die ik niet kon laten liggen.
Na wat stress momenten ..
is het product "iets te laat" in goede staat terechtgekomen.
Spijtig genoeg was het onmogelijk deze te bestellen als consument aangezien dit enkel een shop is die aan zelfstandigen/bedrijven verkoopt.
Dus heb ik dit order geplaatst via de zaak waar ik bij werk. Vervolgens kwam dan het probleem naar boven dat er niet met bancontact of maestro kon betaald worden, dat in deze tijd ?
Mijn baas bood vervolgens aan dit met paypal of mastercard te doen, dan vragen ze hier ineens 4% extra bovenop de prijs .. !!
Uiteindelijk met een (onbetrouwbare) vooruitbetaling moeten betalen om deze extra kosten te vermijden.
Vervolgens 2 weken mogen wachten op levering. Zij geven aan dat dit product na 2-5 werkdagen geleverd wordt in België, wat niet zo was.
is afgeleverd geweest door een onbekende bezorgdienst met een aftands blanco busje zei mijn baas .. en dit zonder correcte tracking informatie ?
Pakket en goederen zijn uiteindelijk in goede staat toegekomen.
Tja, heb al erger meegemaakt.
Algemeen- Goede en snelle webshop.
- verzoek tot wijziging van afleveradres perfect op gepakt door beat-it.
- zeer snelle levering
erg tevreden.
verzoek tot wijziging van afleveradres perfect op gepakt door beat-it.
KlantenserviceErg vriendelijk.
op tijd geleverd na verzoek tot wijziging van afleveradres.
(ik ga hier zeker nog een keer bestellen, prima afgehandeld alles.
AlgemeenProduct is netjes verstuurd. Ik werd goed op de hoogte gehouden overt levertijden etc. Communicatie was zeer prettig.
VerzendingLevering was op tijd en netjes verpakt. Ik beveel het iedereen aan.
KlantenserviceKlantenservice was netjes en ik werd goed te woord gestaan.
AlgemeenDoor een plotseling defect, hadden we met enige spoed een nieuwe power-supply nodig. Voor alle zekerheid 2 stuks besteld, uit voorraad leverbaar. Beat-it, bedankt voor de supergoede service!
VerzendingPrima, snelle levering, echter was één van de 2 voedingen de verkeerde. Het bleek een pickfout te zijn, iets dat natuurlijk altijd kan gebeuren. Wat het verschil tussen een ontevreden en tevreden klant maakt, is de wijze waarop met zoiets wordt omgegaan. En daar moeten we Beat-It een compliment geven, uitstekend opgelost. Snelle reactie, nieuwe voeding omgaand opgestuurd, alles (uiteindelijk) top in orde.
KlantenserviceBeetje herhaling van verhaal hierboven. Pickfout werd snel opgelost en een juiste voerding opgestuurd.
AlgemeenOp deze website een computer besteld, er bleek hier niet privé te kunnen worden aangekocht. Ik kreeg binnen een aantal minuten een e-mail dat dit niet mogelijk was, prima dan graag annuleren. Waar eerst de e-mails binnen een aantal minuten werden beantwoord werd het daarna volledig stil. Als dit dan absoluut niet mag waarom pas je dan de website niet aan zodat een bedrijfsnaam verplicht is? Dat scheelt dit soort gedoe.
VerzendingNiets ontvangen, zowel de bestelde computer niet als mijn geld niet om deze elders aan te schaffen. Verder niets meer gehoord helaas.
KlantenserviceHeb niets ontvangen geen bestelbevestiging geen annuleringsbevestiging. Order nummer voor deze review kan ik ook niet opgeven omdat ik de nooit heb ontvangen. Heb nog even gezocht in mijn mailbox daarin zag ik van jaren geleden ook een heel aantal problemen die ik eerder gehad heb met deze webshop. Tip, bestel ergens anders.
Wij leveren al bijna 20 jaar alleen aan bedrijven/instellingen (vandaar ook de toevoeging "zakelijk" in Tweakers). Gebruiker heeft vorig jaar ook al privé besteld en toen de bedrijfsgegevens doorgegeven. Niks aan de hand dus. Maar nu doet hij precies hetzelfde (detail: hij betaalt wel via zijn zakelijke rekening). Dus hij verwijt ons nu dat zijn geheugen hem in de steek laat. Klasse gebruiker.
En ook hier maar even: zoals hem is uitgelegd is de bedrijfsnaam niet verplicht omdat dit soms problemen opleverde met vrije beroepen. Een (tand)arts bijv. bestelt wel zakelijk maar heeft niet altijd een andere bedrijfsnaam. Gemiddeld genomen gaat dit 2x in de maand mis. Dat wordt dan gelijk opgelost/teruggedraaid. En als je dan bedenkt dat we hem dit vorig jaar ook gemeld hebben, kunnen we zeggen dat gebruiker een geval apart is. En in elk geval niet in staat om te kijken naar zijn eigen rol hierin.
AlgemeenDe bestelling plaatsen ging heel vlot, geen enkel probleem ondervonden, en ook de betalingsmogelijkheden waren ruim voldoende
VerzendingWe hadden het product dezelfde dag nodig en onze contactpersoon heeft al het mogelijke gedaan zodat we het zelf konden komen oppikken.
KlantenserviceZowel per mail als telefonisch heel correcte en vriendelijke reactie van onze contactpersoon, toonde ook eigen initiatief om ons zo spoedig mogelijk verder te helpen.
AlgemeenEen ssd bij deze partij besteld voor 250 euro. Onder het mom van "deze ssd is niet meer beschikbaar", "wij leveren alleen aan bedrijven" en "we hebben het geld al geretourneerd" willen ze hun levering niet nakomen. Het vreemde: als zzper ben ik bedrijf, de ssd was binnen twee dagen weer ruim op voorraad. Ik mag hem opnieuw bestellen voor 150 euro meer (prijsverhoging). Dank je de koekoek.
Update: Beat-it heeft gereageerd op mijn review. Dat kan ik waarderen. De opmerking over de email is terecht. Ik heb besteld met een gmail-account. Een gmail-account wil nog niet automatisch betekenen dat het een prive-bestelling is, en nergens wordt een kvk-nummer of iets vergelijkbaars gevraagd. Ja, als je de site opnieuw bekijkt, dan staat er inderdaad dat ze alleen aan bedrijven leveren. Gezien het aantal particulieren op Tweakers vraag ik me af of ze hier niet duidelijker in moeten zijn.
Klantenservice is er duidelijk niet op uit om aan de verplichting te voldoen. Ook niet als je duidelijk maakt dat hun aannames onjuist waren.
Op Tweakers, waar deze klant vandaan kwam, geven we aan dat we alleen aan zakelijke afnemers leveren, op onze site geven we aan dat we alleen aan zakelijke afnemers leveren, in de voorwaarden, waar deze klant mee heeft ingestemd, geven we aan dat we alleen aan zakelijke afnemers leveren. De klant bestelt prive en via een gratis Gmail account. En dus hebben we de bestelling geannuleerd en de betaling teruggestort. Pas daarna geeft de klant aan dat hij ook zakelijk kan bestellen. Ja, dank je de koekoek. Doe dat dan gelijk. Dan hadden we deze situatie niet gehad. De prijzen kunnen wijzigen, zeker in de overgang van december naar januari. Erg flauw om dit allemaal niet mee te krijgen of bewust te negeren en dan achteraf dit zo te reviewen.
AlgemeenMsft Laptop 5 besteld en geheel in lijn met wat op de site wordt weergegeven heb ik de Laptop de volgende dag in huis. Netjes verpakt. Dus al met al uitstekende ervaring.
VerzendingHet feit dat er wordt ingevuld wat er wordt beloofd.
AlgemeenIk moest snel een laptop hebben en had mijn zinnen gezet op een Zbook Firefly. Echter, de HP webshop waar ik besteld had, had mijn order van de vorige dag zonder reden geannuleerd. Bij Beat-IT zag ik de optie om met koerier te bezorgen. Na checken, en snel antwoord via de chat, heb ik een bestelling geplaatst. Kort daarna kreeg ik een mailtje dat het toch niet mogelijk was, en of na het weekend leveren goed was. Ik was behoorlijk teleurgesteld en gaf aan dat het echt spoed had.
Ik kon amper geloven toen ik antwoord terug kreeg, dat een andere koerier, tegen een meerprijs die Beat-IT zelf betaalde, onderweg was. Laptop was een paar uur later afgeleverd, tijdens prettig mail-contact met Beat-IT die ook nog naging of de levering wel aangekomen was.
Al bij al een super ervaring en mijn nieuwe go-to leverancier. In plaats van onbehulpzame 'the computer says no'-antwoorden bij grotere leveranciers nog echt aandacht voor de klant en denken in oplossingen.
*speciaal account aangemaakt bij Tweakers om dit te schrijven
Zie algemene beoordeling, speciale koerier ingezet om mij dezelfde dag nog het product te leveren. Professioneel en tijdig aangekomen.
KlantenserviceZie algemene beoordeling. Zoals ze in het Engels zeggen: above and beyond.
AlgemeenHadden snel best verouderde harde schijven nodig (iets met oude hardware) Beat it gecontacteerd en zelfde dag geleverd. Was goede communicatie en de server draait nu weer
VerzendingHet waren gereviseerde Hd's werkte en bij testen ook geen bad sectors. Enige wat de tip is om op de site gereviseerd er bij te zetten.
KlantenserviceBij spoedlevering stond bel met ons. Dit ook gedaan werdt meteen geholpen en in de middag hadden we de HD's
AlgemeenLevering indicaties kloppen consistent niet, in ieder geval zeker niet voor netwerk apparatuur. "Ruim voorradig, morgen in huis" duurt rustig 2 weken. Informatie is mager op de website je moet echt goed de typenummers controleren.
VerzendingTe late aankomst, doos beschadigd en opnieuw dicht getaped. Weinig tot geen communicatie over voortgang.
KlantenserviceBel je de klantenservice krijg je zelfde verhaal "ja net vertrokken, komt binnen 2 dagen binnen". Je raad het al, komt niet binnen.
AlgemeenBestelling teruggedraaid. Door een ´prijsfout´ konden ze het product alleen fiks duurder leveren (600 vs 900 is een fiks prijsverschil).
Ja wettelijk hoeven ze niet te leveren bij ´een kennelijk groot verschil´ in prijs.
Zeer vreemd dat het product in Duitsland bij diverse leveranciers ruim tegen de ´foute prijzen´ en goedkoper beschikbaar zijn...zelfs bij de ´Otto´....
De ruime beschikbaarheid van het product in Duitsland derhalve de makkelijkste en snelste weg gekozen en de bestelling terug laten draaien en product in Duitsland gekocht.
Ik denk dat ik met deze beoordeling nogal vriendelijk ben/blijf.
...de voorgaand tekst maar verwijderd met de onderstaande ´flauwe´ edit.richting onze inkoop.
Beoordeel zelf maar deze shop die IT´ers op waarde beoordeeld/respecteert met hun laatste copy/paste reply:
"Ja, dat is het geweest. Zie in de bio dat het een IT’er is. Beetje flauw ook. Maar goed..
drs. ...."
AlgemeenVlotte en prettige communicatie. Op tijd en volledig conform toezeggingen geleverd en een en ander is ook zeer netjes verpakt.
VerzendingOp tijd en volledig conform toezeggingen geleverd en een en ander is ook zeer netjes verpakt.
KlantenserviceVlotte en prettige communicatie. De reactie snelheid bij e-mail is uitstekend.
AlgemeenSnelle levering en zeer goede prijzen. In eerste instantie was er te weinig voorraad, maar ze hebben dat snel voor me opgelost.
VerzendingStandaard levering is gewoon de volgende dag in huis !
AlgemeenSnelle levering en prettige communicatie. Ik heb hier al vaker een bestelling gedaan en altijd werd ik prima geholpen.
VerzendingZe doen wat ze beloven.
AlgemeenJa, op zich heb ik de bestelling netjes via de site kunnen plaatsen. De prijzen van het product zijn conform de prijzen die op de site van beat-it worden getoond.
VerzendingIk heb geen problemen ervaren met de levering. De bestelling is netjes en goed op tijd afgeleverd op mijn woonadres. Beat-it voldeed aan zijn verwachtingen op dit gebied.
KlantenserviceIk vind persoonlijk dat de klantenservice van beat-it super professional is. Ze reageren dezelfde dag nog als je met een vraag zit of iets gaat niet lekker in de bestelling. Ze staan open voor suggesties en komen met een duidelijk verhaal over de levering.
AlgemeenLaptop besteld, direct geleverd, prima service tot zover. Bleek helaas een laptop voor de Duitse markt, wat niet op de site stond. Waarschijnlijk foutje dat ze die aanboden en laksheid van mijzelf niet even te controleren. Na in eerste instantie snel, maar wat stroef contact met Beat-it.nl uiteindelijk goed opgelost en met wat bijbetaling en beetje water bij de wijn vanuit Beat-it.nl om kunnen ruilen voor een NL versie.
Wat ik mijzelf niet gerealiseerd had toen ik de aankoop deed, is dat dit een webshop is die alleen aan bedrijven levert (en dat is 100% dommigheid van mijzelf, want dat wordt wel goed vermeld) en daarmee dus alle rechten die iedereen inmiddels heel erg gewend is met consumenten aankopen niet bestaan. De eigenaar zei (eigenlijk terecht) je hebt gekregen wat je besteld hebt . De afspraken die zij met hun distributeurs hebben en waardoor ze een lage prijs aan kunnen bieden, zijn zo dat retourneren eigenlijk niet mogelijk is.
Al met al dus wel een positieve ervaring, maar leerpunt voor mijzelf is dat je goed op moet letten wat je bestelt als je dit bij een zakelijke webshop doet.
Verzending was prima, initiële product en ook geruilde product zeer snel en goed verzonden.
KlantenserviceZoals hierboven beschreven, in eerste instantie wat stroef, maar dat kwam ook omdat ik mezelf niet goed realiseerde dat het om een B2B transactie ging, waar de regels echt heel anders zijn dan bij B2C transacties.
Algemeengoede prijs en snel bezorgt. ECC Dram samsung 8 X 32 voor WR 80 chipset
AlgemeenDoor algemene grondstof te kort zijn producten op dit moment soms moeilijk te leveren en dit drijft de prijs omhoog. Als de prijs van een product tussen het bestellen van de klant en leveren omhoog schiet kunt als leverancie je kop in het zand steken en wachten tot dat de klant gaat klagen waar zijn product blijft. Om vervolgend de levertijden op je site aan te passen (nadat de kant geklacht heeft ) en tegen de klant te zeggen je kunt het product krijgen als je bij betaald. Of je kunt zoals Beat-it het doet netjes de klant daarvan op de hoogte bregen en het tegen de bestelde prijs leveren en vragen of men hier een revieuw over wil plaatsen.
AlgemeenEen HP laptop besteld. Bij informeren over levertijd een snel en duidelijk antwoord. Laptop binnen 2 werkdagen geleverd zoals beloofd.
KlantenserviceSnel en duidelijke antwoorden.