Gebruikers over webshop Smetsers Systems
Review toevoegenHeb hier 1x een pc gekocht maar heb nog nooit zo`n waardeloze winkel meegemaakt als smetsers. ze hebben meer verstand van varkens als van computers. ben menig maal teruggeweest met de pc vanwege allerlei mankementen en ze hadden niet de kennis in huis om die te verhelpen nadat mijn pc daar 2 weken lang had gestaan en ik hem terug kreeg was het probleem nog erger als toen ik de pc bracht. echt een waardeloze winkel ik wil iedereen adviseren hier nooit maar dan ook nooit heen te gaan.
Ooit een pc gekocht voor vrienden van me.
Ik moest er verschillende keren mee terug omdat er elke keer wel iets mee was.
Toen ik de laatste keer dus de pc in de winkel wou testen of hij deze keer inderdaad wel werkte werd ik boos aangekeken en werd er gevraagd of ik hem soms niet geloofde/vertrouwde.
Aangezien ik al een paar keer de pc mee had gekregen met de verzekering dat het "nu wel" goed werkte wou ik gewoon zeker weten of dat ook zo was...
Vrienden van mij wilden die pc graag ,maar ik had hem allang niet meer nodig.
Kortom ,nooit meer iets van deze winkel nodig.
Service is nul-komma-nul.
epson printer gaf duidelijk problemen maar smetsers wilde het niet geloven... schoonmaken deden ze wel maar een nieuwe cartridge moest ik toch echt zelf betalen, wat nou garantie? wat nou service?