MP3spelers.nl

Gebruikers over webshop MP3spelers.nl

De site is zeer eenvoudig in gebruik. Het (enigszins beperkte) aanbod spelers en accessoires is snel te vinden. Ik zocht een origineel beschermhoesje voor mijn Cowon iAudio D2+. MP3spelers.nl had deze in het assortiment tegen een acceptabele prijs. Overigens heb ik het beschermhoesje nergens goedkoper kunnen vinden. De bestelling was (14.00 uur) dan ook snel geplaatst.
De betaling per Ideal verliep vlotjes en per mail werd de bestelling bevestigd.

Een dag later was de bestelling al binnen. Erg snel. In een ruim kartonnen doosje was de originele verpakking van de beschermhoes verpakt.
Op de site is te volgen waar de bestelling zich in de orderafhandeling van MP3spelers bevindt. Van T&T is geen gebruik gemaakt. De verzendkosten zijn daarentegen wel laag.

Ik wilde graag de Cowon S9 16 GB Black hebben. Hier in de stad was hij nergens op voorraad en ook niet snel leverbaar, daarom ging ik op zoek naar een webshop. De website van mp3spelers.nl had ik wel vaker bezocht en dat was de eerste waar ik aan dacht.

De site is duidelijk opgezet. Als de gezochte speler niet op de voorpagina staat, bij de populairste spelers, heb je hem na een paar klikken wel gevonden. De site is naar mijn mening erg intuïtief en gebruikersvriendelijk. Als je een speler bekijkt, worden de beschikbare accessoires erbij getoond. Ook qua accessoires hebben ze een zeer compleet assortiment.

De prijs was beter dan hier in de stad en omdat de shop redelijk op de route ligt tussen mijn huis en mijn werk, besloot ik hem te bestellen en zelf op te halen. (Dan vind ik makkelijker dan opsturen, geen gedoe met pakketjes en ik ben overdag toch niet thuis.)

's nachts had ik hem besteld voordat ik naar bed ging. Direct kreeg ik een bevestiging in de mail met een duidelijke samenvatting van de bestelling. In de mail wordt ook aangeven dat er geen mogelijkheid is tot pinnen, maar dat vind ik geen probleem. 's ochtends vroeg belde ik wanneer ik hem zou kunnen ophalen. Er moet namelijk een afspraak worden gemaakt als je wilt ophalen. Het is tenslotte een webwinkel en geen 'gewone' winkel.

De speler was niet op voorraad maar werd óf dezelfde, óf de volgende dag verwacht. Hij stelde voor om me daar 's middags over terug te bellen. Zoals beloofd werd ik 's middags netjes teruggebeld: hij was al binnen! Dus ik kon hem de volgende dag meteen ophalen. Hulde.

Bij het ophalen maakte de medewerker een kundige indruk. Hij kende de features van het produkt goed en wist ook te vertellen wat voor extra software er beschikbaar was (skins, interfaces, flash games, etc) en waar ik dat kon vinden op de Cowon-website.

Al met al ben ik zeer tevreden. Als ik extra accessoires nodig heb, of op termijn een nieuwe MP3-speler, zal ik zeker opnieuw bij deze winkel kijken.

nvt, heb het produkt opgehaald.

nvt, het produkt werkt goed dus nog geen aftersales nodig.

Prima site. Lekker overzichtelijk. Normaal zie je bij dit soort sites door de bomen het bos niet meer.
Over deze lay out is nagedacht.
Ik was op zoek naar een betaalbaar apparaat wat er toch slick uitziet.
Ik ben dan ook zeer tevereden met de Iriver E50 4GB black.
Omdat de verzendkosten te drukken (later kwam ik er achter dat het om een louzy €1.95 ging) kijk ik altijd of er nog nuttige gadgets te koop zijn voor weinig. Mijn keus viel op de usb charger. Altijd handig, toch?

Vrijdags besteld, dindags binnen.
Als ze het op voorraad hebben gaat het supersnel.

De USB charger bleek DOA. Eén belletje en een paar dagen later had ik een nieuwe.
MP3spelers.nl onderscheidt zich met deze service. Ik heb al behoorlijk wat ervaring met webwinkels.
Ik voorspel dat deze shop een gerenomeerde speler op de markt wordt.

Ik heb een tijdje terug een Cowon S9 gekocht bij mp3spelers.nl. Ik wilde deze speler al enige tijd hebben maar de sites waar ik keek konden deze speler nog niet leveren. Via een vriend werd ik geantendeerd op mp3spelers.nl en daar was hij inderdaad wel leverbaar. Superduidelijke site en goede prijzen overigens. Ik kreeg na mijn bestelling geplaatst te hebben gelijk een bevestiging via de email.

Nadat ik besteld had kreeg ik de order netjes de volgende dag thuis bezorgt. Pakketje zat goed verpakt met van die luchtkussentjes. Bij het pakketje zat netjes een pakbon en een faktuur.

Mijn euforie over de snelle service maakte al snel plaatst voor irritatie omdat het middelste knopje van mijn S9 al na een week los liet. Ik heb gebeld met MP3spelers.nl en mocht hem terug sturen. Na een paar dagen kreeg ik een e-mail dat het een productie fout betrof en dat ze binnen een paar dagen een nieuwe lichting zouden binnen krijgen van hun leverancier Cowon. Ze hadden nog een mailtje binnen gekregen met hetzelfde probleem.

Na een paar dagen kreeg ik netjes een spiksplinter nieuwe S9, ze hadden er voor het ongemak een screenprotector bijgedaan en de verzendkosten zijn terug gestort op mijn rekening.

Als met al een supergoede service dus. Op zich kunnen zij natuurlijk ook weinig doen aan een fabricage fout, maar ze hebben het wel netjes afgehandeld.

Ik had een Cowon iAudio D2 16GB + 2GB SD kaart en een bescherm hoes voor de D2 besteld. De D2 was als enige aangekomen. Na ruim anderhalve week en 2 emailtjes naar de klantenservice niks van ze gezien of gehoort.
Ik heb ook nooit een bevestiging per email gekregen of een bericht dat mijn bestelling was verstuurd.

De D2 was binnen 2 werkdagen binnen en goed en stevig verpakt.

Geen reactie op emails. Ondanks dat op hun website staat dat ze er alles aan doen om je te helpen. Als je hier besteld moet je geluk hebben dat ze in 1 keer alles goed versturen, want hun klantenservice is ronduit slecht.

UPDATE 03-02-2009:
Kort na deze review uiteindelijk een mail gekregen van mp3spelers.nl. En de SD kaart zou begin van de volgende week verstuurd worden (week van 26 jan). Vandaag (een week te laat) pas binnen gekregen.
Beschermhoes had ik in mijn laatste email aan hun geannuleerd en heb het bedrag toch nog snel terug gestord gekregen.

Vrijdag 05-09-08 om 16:28 een Cowon D2 besteld, met gratis leren beschermhoes en gratis verzendkosten bij mp3spelers.nl.
De prijzen zijn er over het algemeen erg goed, en de website is overzichtelijk en goed te sorteren. Tevens hebben ze veel in het assortiment.

Ik wilde met ideal betalen, maar het eerste ideal betaal venster verdween helaas, (misschien sloot ik hem zelf wel per ongelijk af) waardoor ik de betaling niet kon voltooien.

Dus ik had gewoon een tweede bestelling geplaatst, en een mailtje gestuurd met de vraag of ze de eerste bestelling wilden annuleren. Dat werd meteen geregeld!
Toen een orderbevestiging ontvangen, met een overzicht van de gegevens, en een link naar de orderstatus.

Deze veranderde al snel in 'betaling ontvangen', en kreeg die zelfde dag nog om 18:42 een mailtje dat de bestelling was verzonden, met de track&trace code van het pakketje!

De volgende dag (06-09-08) om 10.30 had ik de speler al binnen! Uitstekende service van mp3spelers!

----

In de doos zat ook nog een extra 'gadget', namelijk een tas van mp3spelers, waar enkele logo's op staan vermeld, en een folder van Cowon.

Vrijdag 05-09-08 om 16:28 besteld.
Zelfde dag 18:42 een mailtje dat de bestelling was verzonden, met de track&trace code van het pakketje!
De volgende dag (06-09-08) om 10.30 bestelling ontvangen. Zeer goede/snelle verzending!

Op 6 juni via iDeal een iAudio 7 4 GB silver en travel charger besteld. Deze was bij MP3spelers.nl in de aanbieding. De website was overzichtelijk met genoeg zoek mogelijkheden. Ik kreeg netjes een bevestiging van de bestelling.

De bestelling had ik snel ontvangen (te tracken via track&trace) in een stevige doos. Ik had het pakketje ergens anders laten bezorgen en hier werd het ook netjes afgeleverd.

Na de speler uit te hebben gepakt bleek het een DOA te zijn. Erg vervelend en balen maar kan gebeuren. Vervolgens een RMA nummer aangevraagd met de mededeling dat ik graag een nieuwe speler zou willen ontvangen aangezien hier overduidelijk iets mis mee was. Ook medegedeeld dat ik de verzendkosten (ik kreeg geen antwoordnummer doorgegeven) graag vergoed zou willen hebben.

Na het ontvangen van een RMA nummer (wat enige tijd duurde) de speler met accessoires voor 6,20 euro opgestuurd naar MP3spelers. Gelukkig was TNT ook wakker en stuurde ze het pakketje naar het retouradres wat ik op doos had gezet dus na een dag kreeg ik het pakketje weer aangeboden. Na een tweede poging het pakketje wel bij MP3speler.nl afgeleverd.

Enkele dagen na het versturen kreeg ik de speler met alle accessoires weer terug. Tot mijn ontevredenheid zag ik een reparatiebon bij het pakketje zitten. De speler was dus gerepareerd en ik had geen nieuwe gekregen, dit vond ik erg jammer aangezien ik nu dus dezelfde prijs heb betaald voor een gerepareerde speler.......afijn.....hij werkte wel.

Na enkele weken waren de verzendkosten nog steeds niet bijgeschreven op mijn rekening dus ik heb vervolgens gemaild naar MP3spelers.nl maar krijg keer op keer geen antwoord. Vervolgens de telefoon gepakt en e.e.a. uitgelegd. Degene aan de andere kant van de lijn vroeg mij of er 'afgesproken' was of ik de verzendkosten tegoed kreeg. Dit vond ik een rare vraag aangezien overduidelijk was dat het een DOA betrof, er was dan ook niets afgesproken maar had het wel vermeld. Ze zouden er een aantekening van maken maar heb hier nu 3 weken later niets meer van gehoord en ook geen geld retour gekregen. Ik heb nu dus meer betaald voor een gerepareerde speler. Als ik zo zou werken qua aftersales kan ik mijn toko wel gaan sluiten........zeer slechte aftersales!

Update 05-09-2008: Vandaag de verzendkosten vergoed gekregen, daar ben ik blij mee! Gelukkig is de zaak nu afgedaan.

Mp3spelers.nl Heeft een overzichtelijke website. Ik kwam binnen op de website en zag meteen het grote "Sale" plaatje, waardoor ik natuurlijk aangetrokken werd. Je kunt gemakkelijk een selectie maken op geheugengrootte en geheugentype.

Eventuele korting wordt meteen in de winkelwagen vermeldt. Bestellen gaat simpel en snel met ideal, dus daar heb ik verder geen opmerkingen over. Er is 1 dingetje dat in mijn ogen beter kan, en dat is het feit dat je op de orderpagina eerst je emailadres en ordernr moet intypen om je orders te bekijken. Terwijl als je aan de rechterkant van de website wel met 1 klik je orderhistorie kan bekijken.

Al met al is mp3spelers.nl een goede website.

De verzending op zich ging voortreffelijk. Ik heb op 23 januari om 16:30
mijn bestelling verzonden en op 24 januari om 11:30 stond TNT al voor de deur. Beter kan dus niet!

De verpakking zat goed in elkaar. De verpakking bestond uit een klein kartonnen doosje waar alles precies in paste (geen overdreven papierverspilling dus). Er zat zoals het hoort overigens netjes een pakbon bij.

Het enige wat beter zou kunnen is het mailen van een track & trace nummer, maar als de bestellingen altijd zo snel gaan is dat overbodig.

Het verbaasde me, dat over deze shop niet meer reviews te vinden waren, dus heb ik besloten om er zelf een toe te voegen. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de shop, al mogen er wat meer mailtjes verstuurd worden naar mijn smaak.

Deze winkel viel op door het grote assortiment spelers van het merk Cowon (iAudio). Ik was op zoek naar de D2, en toevallig was deze speler net de dagaanbieding (inclusief SD-kaart) voor een scherpe prijs.

Op zondag bestelde ik de speler, en op maandagochtend voegde ik nog een setje metalen stickers toe aan de bestelling. Ik kreeg meteen een bevestiging van mijn bestelling. De status stond lang op "betaling ontvangen, bestelling wordt verwerkt" of iets dergelijks, en ik kreeg geen mail over statusupdates. Op dinsdag stuurde ik zelf een email over hoe het ervoor stond en later die dag werd ik gebeld door een medewerker.

De stickers waren niet op voorraad, of ik ook een ander type wilde? Dat was goed, en de bestelling zou die dag worden verstuurd. Op de website kun je de status van je bestelling bekijken, en deze was inderdaad veranderd in "verzonden".

Helaas kreeg ik geen T&T-nummer, dus het was afwachten wanneer het pakketje zou arriveren.

Op woensdagmiddag werd de speler bezorgd. Wat me enigszins verbaasde was, dat ik er niet voor hoefde te tekenen. Ik vraag me af, hoe het zou gaan als zo'n pakketje zou zoekraken.

Vanwege het ontbreken van T&T geef ik geen 'zeer goed', maar een 'goed'.

De speler zat goed verpakt in een stevige kartonnen doos, met opvulmateriaal, en er was niets beschadigd. De D2 werkte meteen toen ik hem uit de doos haalde, de batterij was al vol. Als extraatje zat er nog een tas (met wat reclame erop) in de doos. Prima service van mp3spelers.nl!

Overzichtelijke site, goede prijzen.

Met ideal betaald dus dat was snel afgehandeld.

Ook leuk dat ik gelijk gratis een lader voor in de auto / stopcontact kreeg voor mn usb mp3 speler.
En een gadget (opbl. strandbal).

Gister omstreeks 16:30 besteld, vandaag 14:00 in huis. Dat is echt super snel. Nog nooit zo meegemaakt (nog binnen 24 uur dus).

MP3spelers.nl biedt een zeer overzichtelijke en aantrekkelijke website met de nodige correcte informatie: algemene informatie van het product, specificaties, foto's e.d.

Na het plaatsen van een bestelling krijgt men netjes een bevestiging per e-mail, en kan de actuele status van de bestelling - middels een ordernummer - bijgehouden worden.

De leverancier is goed bereikbaar via e-mail.
Ik had een e-mail gestuurd, omdat ik iets vergeten was te vermelden bij de overschrijving. Ik kreeg binnen 60 minuten een duidelijke en nette reactie.

Op donderdag 07 - 06 - 2007 had ik bij MP3spelers.nl een Cowon iAudio D2 besteld. Meteen het geld overgemaakt. De volgende dad de orderstatus bekeken, welke was veranderd naar: ''Betaling ontvangen, pakket verzonden.''
Vandaag (09 - 06 - 2007) heb ik de MP3-speler in ontvangst mogen nemen. Zeer netjes binnen de (beloofde) levertijd van 1 á 2 werkdagen.

Ik heb hier een iAudio X5L 30GB besteld, inclusief gratis cradle was het een scherpe aanbieding en volgens de site was deze op voorraad. Zaterdag besteld, betaald met iDeal. Direkt orderbevestiging via mail gekregen en toen ik maandag de status van de order checkte stond al op de site dat de betaling ontvangen was en het pakketje verzonden. Dinsdagavond ontving ik het pakketje. De status van de order was dus prima te volgen.

Kortom, klasse! Helemaal zoals je het verwacht.

Verder een overzichtelijke website die makkelijk werkt.

Zoals gezegd, een zeer snelle verzending. Uitstekend verpakt, toestel was in een aparte verzenddoos verpakt met soort anti stoot plastic.

Ik gaf een ontvangadres op dat anders was dan het factuuradres omdat we overdag niet thuis zijn. Op het ontvangadres kwam het pakje keurig binnen.

Prima website met goede informatie. Goede statusupdates per mail en ook de orderstatus op de site is prima. De leverancier reageert snel op e-mails dus dat is allemaal dik in orde!

Binnen 2 dagen het pakketje met de mp3 speler in huis. Bestelling was op zondag geplaatst, dinsdagochtend is huis. Goed verpakt met luchtkussentjes in een nette doos.

De site ziet er goed uit met alle informatie die je nodig hebt. Een mooie Iaudio F2 besteld voor een goede prijs. Dinsdagochtend besteld met Ideal, woensdagmiddag binnen, kan niet beter.

Ik kreeg direct een mailtje binnen dat mijn betaling binnen was en dat de spullen onderweg zijn. Het zat allemaal in een mooi doosje, helemaal prima.

Geen ervaring

Prima site, netjes ingedeeld. Ik zocht een Cowon D2 en ik kreeg hem meteen op de voorpagina te zien, introductieaanbieding. Ik heb de mp3speler toen meteen besteld (rond 6 uur 's middags) en je kunt betalen met iDeal. Je kan ook meteen bekijken of je bestelling al is behandeld en verzonden. Ik vraag me alleen af waarom er geen andere merken mp3 spelers verkocht worden, gezien de naam van de website. Maar ik zocht het merk Cowon, dus dit is voor mij geen probleem.

De dag na de bestelling meteen 's ochtends thuisbezorgd. Netjes, niks op aan te merken.

Scorekaart voor MP3spelers.nl