Driebond Computers

Gebruikers over webshop Driebond Computers

De site van Driebond-computers is heel duidelijk en mooi overzichtelijk. Ik heb bij driebond op 6 november een koeler (cm hyper tx 3) en koelpasta van zalman besteld, na een uur ongeveer kreeg ik een mail dat de zalman koelpasta niet op vooraad was maar de koeler wel en dat ik ook coolermaster koelpasta (2 euro goedkoper) kon nemen in plaats van de zalman en dat ik het anders kon afhalen, dat heb ik dus gedaan.
De winkel is niet heel duur (maar goedkoop is ook anders) dit was de site waar het het goedkoopst was en waar ik kon afhalen in groningen. De winkel zelf is wel goed te vinden en van binnen ziet de winkel er ook goed uit.

Geen oordeel want ik heb afgehaald

ik heb nog geen problemen gehad

Nette website, goede prijzen. Bestelsysteem vertoonde wat foutmeldingen en het zou wat eenduidiger aangegeven kunnen worden waar het geld heen dient te gaan. Ook zijn de verzendkosten 6 euro (wordt verzonden met pakketzegel van 5,50) en bleek de bestelling kaart 129,99 ipv 129,00 als op de website te zijn.

Op mails wordt echter vrij traag gereagerd. Vuistregel: volgende werkdag reactie.

Het was allemaal prima verpakt, niets op aan te merken. Ook is het pakket verzonden direct na ontvangst van betaling (ik kreeg een bevestiging per mail en wordt ook op de site weergegeven), dus ook hier geen problemen.

Mijn videokaart was niet helemaal in orde (licht geknikt, zag er niet gezond uit). Ik heb hem direct terug gestuurd, bleek daar wel te werken. Er werd me vertelt dat het zo hoort. Echter de knik hoort echt niet (andere GoTter had de kaart ook) en bij mij moet die kaart gewoon lang mee.

Ik kon de kaart terugkrijgen (ze leverden hem niet meer en dit was het laatste exemplaar) of mijn geld. Ik heb vrijdag voor mijn geld gekozen. Nog niets gehoord via mail. Ik hoop dat ze ook de verzendkosten nog terug gaan geven, want dat is bij elkaar toch ook weer 6+5,50=11,50.

Omdat het verhaal dus nog niet helemaal is afgelopen, wacht ik nog even met de becijfering op dit punt.

[update]
Ik krijg alles terug, behalve de door mij gemaakte verzendkosten a 5,50.

Ik heb hier een videokaart, Asus v9999/td besteld voor €129. Ik had speciaal aangegeven dat ik graag bericht wilde wanneer de kaart er nog niet was of later kwam. De volgende dag kreeg ik een mailtje dat hij de dag daarna binnenkwam. Twee dagen daarna kreeg ik hem thuisbezorgd.

Goed verpakt, op tijd bezorgd.

Ik heb onlangs een Club 3D videokaart opgehaald bij deze shop omdat ik in de buurt woon. Nette winkel en de meneer achter de balie is behulpzaam en vriendelijk. De kaart thuis getest en ik kreeg geen beeld wat ik dan ook probeerde.Dus ik heb de kaart teruggebracht en de meneer heb hem getest. De kaart is 100% in orde.Ik heb de kaart weer thuis meegenomen en bij mijn computer weer niet.Ikheb hem weer gebeld en hij zei dat het misschien aan de kabel ligt. Ik heb dus een andere kabel van hem gekocht met een afspraak dat als het probleem niet opgelost was, kan ik de kabel gewoon terugbrengen en mijn geld krijgt ik terug. Het probleem blijft en ik kwam tot conclusie dat misschien het een hardware conflict was,( ik weet niet zeker ).Dus ik heb de kabel teruggebracht en de videokaart en binnen 2 minuten kreeg ik al mijn geld terug.HEEL TOF. Bij andere winkel doen ze altijd moielijk. Ik heb dus niks gekocht omdat de andere videokaart dat ik zocht hebben ze niet. Ik kom zeker terug naar deze winkel. Zo moet je een klant behandelen.

Heb hier van de week een Club3d Radeon 9700 besteld en de volgende dag was er al. Erg snel dus. Snelle reacties op mail ook. De kaart vertoot artifacts dus even een mailtje gestuurd. Ga er vanuit dat ze niet moeilijkdoen, past niet echt bij hun stijl, maar anders laat ik het nog wel weten.

Onlangs was driebond een week lang dagelijks tot 13.00 open, maar ik kon na mn werk (18.30) nog gewoon even langskomen om mn product af te halen. Verder is men niet te beroerd om even te bellen of te mailen wanneer een besteld product beschikbaar is.
Prima service, zoals het hoort.

Uitstekende zaak.
Laatst een komplete PC besteld via internet. Netjes de volgende ochtend een bevestiging gekregen met vermelding van de levertijd.
Op afgesproken leverdatum kon de PC ook worden afgehaald, 4 dagen na bestellen.
Prijs was ook goed, zelfs iets goedkoper dan Norrod. Met als voordeel dat de winkel makkelijk te bereiken is met de auto.

Ik ben zeer blij met mijn nieuwe PC.

Echt een prima zaak, hier speek ik grote klasse over. Heb samen met iemand anders hier twee computers besteld. ( 2x een AMD XP 2000+ systeem) Elk rond de 2000 euro. Op een zaterdag mijn bestelling doorgemaild, en krijg de vrijdag erna een mailtje dat de pc's klaar zijn. Goede kwaliteit, geen beschadigingen ed gewoon goed.
Prima zaak dus, bestellingen heb ik zelf in groningen afgehaald. Veel beter als Norrod dus.

Ik heb een automatiseringszaak maar koop het liefst de hardware bij een vaste dealer in de buurt ivm service e.d. Deze zaak was net nieuw en supergoedkoop dus ik wilde ze eens een kans geven. Nu, enkele weken later, heb ik meerdere pc's en onderdelen ervandaan gehaald en niets dan lof! Ook internetbestellingen gaan prima en mail wordt keurig beantwoord. Een minpuntje: de eerste keer zijn ze erg lastig te vinden op het industrieterrein in Groningen. Maar ook laten versturen ging perfekt. Ik vind deze zaak zonder meer een aanrader voor wie moe is van funprice, norrod en al die andere zaakjes in Groningen. (of uberhaupt waar dan ook, dankzij de internetshop).

Scorekaart voor Driebond Computers