Staal Computers

Gebruikers over webshop Staal Computers

Van de week heb ik mijn laptop naar Staal Computers in de Nassaustraat in Winschoten gebracht voor het VERWIJDEREN VAN EEN VIRUS. De volgende dag heb ik mijn laptop weer opgehaald. Tijdens het opstarten van mijn laptop op mijn stage, bleek er een barst op mijn scherm te zitten waardoor een zwarte vlek ontstaan was (zie de foto). Helaas kon ik door de drukte op mijn stage pas de volgende dag contact op nemen met Staal Computers. Na telefonisch contact moest ik terug komen in de winkel, hier krijg ik vervolgens te horen dat 'de barst ook ontstaan kon zijn onderweg in de auto' (toen mijn laptop keurig op de stoel naast mij lag). Omdat ik hier niet zomaar mee akkoord ging, stelde de winkelmedewerker voor opzoek te gaan naar een 2de hand scherm. Helaas werd ik de volgende dag gebeld met de mededeling dat ik mijn laptop weer kon ophalen omdat ze niks voor mij konden betekenen na overleg met de directie. Wijzer geworden opende ik in de winkel, voor het vervoer naar huis, de laptop om tot mijn schrik te zien dat de barst van 7 cm nu diagonaal over mijn gehele beeldscherm loopt (Zie foto). Toen ik ze hierop attendeerde kreeg ik als antwoord; 'ja mevrouw dat kan ook gebeurd zijn terwijl u uw laptop net open klapte, wij gaan namelijk uiterst voorzichtig met de laptops om'. Dus ik heb 45 euro betaald voor een, virus-vrije, maar flink beschadigde laptop en ben ik zwaar teleurgesteld in de klantenservice van Staal Computers.

Ik heb 45 euro betaald voor een, virus-vrije, maar flink beschadigde laptop en ben ik zwaar teleurgesteld in de klantenservice van Staal Computers in Winschoten

Scorekaart voor Staal Computers