Gebruikers over webshop Bico computers
Review toevoegenasus eee mini laptop gekocht, hierbij werd vermeld dat ik geheugen erbij zou kunnen doen. Uiteindelijk was dit niet mogelijk. Daarnaast kon de mini laptop geen windows 64 bit draaien.
KlantenserviceUiteindelijk bij verhaal halen, word je bijna niet te woord gestaan en de enige optie is een tegoedbon na veel touwtrekken. Er zijn vrijwel geen producten die richting mijn originele product kwamen, waardoor ik ong. 200 euro kon bijbetalen voor een laptop. Uiteindelijk geen zin in overige moeite en deze asus eee mini laptop maar mee terug genomen en aan mijn vriendin gegeven. IK RAAD DEZE TENT ERNSTIG AF. Zie topic: [url=\"http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1552732/0\]forum: Rechten als consument?[/url]
Ipadhoes gekocht die geschikt was voor de 1,2 en 3. Thuisgekomen bleek dat hoes niet om de 1 paste. Terug naar de winkel gegaan om mijn geld terug te vragen. Verkoper vertelde dat ik alleen tegoedbon kreeg. Op de bon, bij de kassa of bij het pinapparaat staat niets vermeld over de tegoedbon/ ruilen en geen geld terug. Dit papiertje hangt hoog schuin boven de toonbank, half verscholen achter een camera. Eigenaar wilde niet indiscussie en gaf mij een email adres, dit adres is gewoon van de winkel zelf dus naar de eigenaar, een of andere Belg, zaldus nooit reageren. HELE SLECHTE SERVICE! VERKOPER WEER DUS NIET WAT HIJ VERKOOPT! VERKOCHT MIJ VERKEERDE SPULLEN EN WEIGERT GELD TERUG TE GEVEN!!!!!
Ruilen mocht wel, maar er zat niets leuks bij
De service bij Bico Computers is echt uitzonderlijk. Ik heb ervaringen bij Alternate, DCH en Heijligers Computers gehad. En die waren allemaal letterlijk drie keer niks. Ik had een Micro SD 4GB kaartje nodig en die hadden ze niet op voorraad. De eigenaar vertelde me dat hij gelijk de leverancier zou bellen en het was na twaalven dus hij hoopte dat hij de volgende dag nog geleverd kon worden. En hij heeft vriendelijk aan zijn leverancier gevraagd of de bestelling erbij kon. De volgende dag werd ik stipt om 13.00 uur gebeld dat mij micro-SD kaartje er was en hebben ze zich verontschuldigd omdat ze het kaartje niet op voorraad hadden. Dat is pas klantvriendelijk. Natuurlijk kan je als winkel niet altijd alles op voorraad hebben maar het de volgende dag al in huis hebben is echt heel netjes. Verder ziet de winkel er heel mooi uit. Een mooie showroom. De eigenaar + monteur hebben een zeer hoge kennis van computers. M.b.t. tot software en hardware. Ik haal hier altijd mijn spulletjes. Ze zeggen er netjes bij voordat ik iets koop, wat onder de garantie valt en hoe lang de garantie is en of ik 6 weken moet wachten op een fabrieksgarantie (zoals een Asus laptop wat niet onder hun garantie valt maar onder de garantie van Asus en hij verteld er dus netjes bij dat je hem zo lang kwijt bent en dat dat niet zo prettig is en dan geeft hij alternatieven zodat ze laptop als alternatief wel bij hun gelijk kan worden gemaakt) of dat hun het gelijk kunnen omruilen. Dus erg klantgericht en zeer tevreden! Ook heb ik een computer gebracht die moest worden opnieuw geinstalleerd. Ze hebben netjes een backup gemaakt en XP geinstalleerd en nog even gebeld om te vragen welke software (ik had cd's bijgeleverd) er precies moest worden geinstalleerd aangezien ik een oude printer cd had gegeven. Ze hadden de driver gedownload alle windows xp updates geinstalleerd en Chipset software. Goed voor de stabiliteit voor je xp. Ik kon hem de volgende dag al ophalen!
VerzendingNa 1 dag al binnen!
KlantenserviceZeer informatief en altijd in de voordeel van de klant!