Gebruikers over webshop Insight | Inmac
Review toevoegenOp een Maandag avond om 23:00h besteld, woensdag begin van de middag afgeleverd. Zeer tevreden over de zeer snelle en correcte afhandeling. Zeer lang geleden dat ik wat bij inmac besteld had, maar ze maken nog steeds hun reputatie van snelle levering waar.
VerzendingHP verpakt zijn printers altijd zeer goed, dus daar hoefde Inmac verder niets aan te doen. Printer is in originele HP doos ontvangen zonder extra verpakking van IMac zelf.
Laptop besteld via Insight Inmac, op de website stond dat hij direct leverbaar was. Twee dagen later een mail gekregen dat de laptop helemaal niet meer binnen zou komen, terwijl de laptop toch ineens voor 200 euro duurder op de website stond.
Contact persoon aan de telefoon gaf toe dat er een prijsfout gemaakt was, en dat dit kan gebeuren. Dat klopt, maar niet nadat ik er al voor heb betaald want dan is er een overeenkomst.
Vervolgens zou mijn geld teruggestort worden, 10 dagen later nog steeds niks ontvangen. Het bedrijf ging ervan uit dat dit al was gebeurd. Uiteindelijk na twee weken toch mijn geld terug gekregen en snel ergens anders een laptop gekocht.
Onbetrouwbaar? Geen idee. Mij zien ze in iedergeval niet meer terug.
Ik wist precies wat ik moest hebben dus hoefde niet lang te zoeken. Bij het product wat ik zocht waren alle specificaties duideljik en ik wist precies wat ik verwachten kon.
VerzendingOp vrijdag ruim na 15.00u een poging gewaagd om te bestellen. Helaas ging er iets mis met de iDeal betaling. Hierop gebeld over hoe dit op te lossen want er zat wat spoed achter. Telefonisch prima geholpen, en op mijn verzoek kwam de bvevestigingsmail hier gelijk achteraan. om 16.15 nog een spoedbetaling gedaan en ook daar een bevestiging van ontvangst van gehad. Ik dacht dat de levering (gezien het tijdstip) maandag pas in gang gezet zou worden waardoor ik uiterlijk woensdag de laptop zou ontvangen. Tot mijn verrassing stond de koerier maandag rond 12.00u al bij mij op de stoep.
Niets dan hulde over de afhandeling en het serieus nemen van mijn verzoek o er wat spoed achter te zetten.
Erg blij mee. Over aftersales kan ik nu natuurlijk nog niets zeggen en met een beetje geluk heb je een aftersales afdeling ook niet nodig.
Tot nu toe gewoon blij met Inmac. kan niet anders zeggen
Ik heb dinsdagavond 10 juli 2012 een HP microserver N40L besteld a 201 euro. De voorraadindicatie gaf toen 32 aan.
De website maakt een rommelige indruk. Op de productdetail pagina is een hoop product en technische informatie te vinden. Verder staat de prijs incl., excl. btw en voorraadindicatie (die niet betrouwbaar is en dat anno 2012) op de pagina. Tijdens het checkout proces ontbreekt een SSL versleutelde verbinding. Daarom heb ik maar besloten geen account aan te maken want als ze al niet de moeite voor een versleuteld verbindingen zorgen voor persoonsgegevens dan is te vrezen voor hoe men de gegevens opslaat (passwords).
Na bestelling een bevestiging per mail ontvangen.
Woensdagochtend was de server volgens Inmac website voorradig maar wel duurder geworden (de oude niet markt conforme prijs).
Donderdagochtend kreeg ik een orderbevestiging en ik nam aan dat de order snel mijn kant op zou komen! Drie uur later kreeg ik een onpersoonlijk mailtje: "Geachte klant,
Vanwege een enorm succes op de HP Microserver actie OP=OP, hebben wij geen voorraad meer.
De voorraden getoond op onze site, worden 1x ververst, ‘s morgens......."
Overeenkomst wordt dus eenzijdig opgezegd met als excuus gebrekkig functionerende website! Ik heb hierop teruggemaild dat ik verwacht dat ze de order gewoon conform orderbevestiging leveren. Hij stond immer op voorraad een dag nadat ik heb besteld, hij is leverbaar bij concurrenten in Nederland voor vergelijkbare prijs! Hierop heb ik geen reactie meer vernomen!
Geld werd op vrijdag teruggestort (dat is het enige positieve in dit verhaal).
Vandaag 16-7-2012 nog maar eens gebeld of ik nog iets van ze kon verwachten maar heb 5x 'excuses' gehoord en een slecht verhaal over het ERP en de website.
Mijn ervaring en advies is hetzelfde als CoonHouse hier niet kopen!
Hopelijk doet de tucht van de markt snel zijn werk....
Gisteren bij Inmac een HP Proliant Microserver laten bestellen door mijn vriendin en deze ook meteen laten betalen met iDeal. Op het moment van bestellen was het product volgens de website meer dan voldoende voorradig. Na het bestellen kreeg ik geen bevestiging per email wat ik een beetje vreemd vind. Dus vanochtend maar meteen gebeld met Inmac of alles goed gegaan is met mijn bestelling, de dame aan de telefoon wist mij te vertellen dat de betaling netjes binnen was en dat mijn bestelling waarschijnlijk vandaag (11/7) verzonden zou gaan worden. Ook vroeg ik om mij alsnog de bestelbevestiging te mailen, dit zou ze gaan doen. 's middag heb ik echter nog steeds geen bestelbevestiging gekregen dus heb ik om 16.15u nog maar eens terug gebeld of ik mijn bestel bevestiging alsnog zou kunnen krijgen en of het pakket al de deur uit was. De medewerker die ik aan de lijn had kon me niet helpen en ik zou bij de klantenservice moeten zijn, deze waren in gesprek dus kon hij me niet doorverbinden en zou me laten terug bellen. Om 16.45u was ik nog steeds niet terug gebeld door de klantenservice dus heb ik zelf nog maar een keer terug gebeld, de telefoniste kon me weer niet doorverbinden met de klantenservice en gaf me het telefoonnummer van de klantenservice, deze maar gebeld en kreeg meteen iemand aan de lijn. Er werd me verteld dat het product momenteel niet meer leverbaar is en mijn bestelling in backorder staat, echter staat op de website nog steeds dat er 33 stuks op voorraad zijn, nu alleen bijna 100 euro duurder. Na een discussie van bijna een kwartier kwam ik met die kerel geen steek verder, ook hij zou me wel een bestelbevestiging sturen en zou me laten terug bellen door de sales afdeling.
Tot mijn verbazing krijg ik om 18.05u een mail van sales@inmac.nl met de onderstaade inhoud:
Geachte klant,
De voorraden getoond op onze site, worden 1x ververst, ‘s morgens.
Wij hebben daarom helaas uw bestelling moeten annuleren, en zullen uw geld z.s.m. terugstorten.
Onze excuses voor het ongemak.
Momenteel zijn we bezig om te kijken of we een nieuwe deal kunnen maken. Wij zullen u hier dan over berichten.
Met vriendelijke groet/ Kind regards,
Complete onzin dus omdat het zelfde product ook nu op dit tijdstip ruim voorradig is. Hierop heb ik een mail gestuurd waarin ik verwacht dat zij mij het bestelde product alsnog leveren.
Ben benieuwd hoe de voorraad morgen ochtend is als de voorraad "bijgewerkt" zou moeten zijn en wat de reactie gaat zijn op mijn email.
Wordt vervolgd....
Met Inmac heb ik niets kunnen regelen, ze blijven voet bij stuk houden. Terug mailen doen ze niet, dus heb er al een hoop bel minuten aan besteed. Inmiddels hebben ze wel mijn geld terug gestort. Ik heb nu voor 30 euro meer een Microserver bij Afuture besteld.
Hoop dat de service daar stukken beter is.... Ik zou er wel even een paar keer over na denken of je iets bij Inmac moet bestellen. Als ze geen zin meer hebben om iets te leveren dan doen ze dit gewoon niet!
De website is overzichtelijik. De informatie is correct. Ik had maandag even na middernacht besteld en kreeg netjes een bevestiging van de bestelling. Het ging om de HP microserver en het was een tijdelijke aanbieding die goed geprijst was.
Kreeg de volgende dag een mail dat het binnen 48 uur geleverd zou worden.
Op de site staat; voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Dat was in mijn geval dus ook zo. Het geleverde zat in de orginele doos en was met 2 banden verzegeld. De door was onbeschadigd.
Ze verzenden via DPD, helaas krijg je hier geen track en trace code van. Dan was het helemaal goed geweest.
Al met al, toch tevreden.
In het algemeen kan ik niet anders dan zeer ontevreden zijn. Maandag middag zag ik een aanbieding van Inmac staan een HP Microserver N40L voor 167 € en een paar cent. Te mooi om waar te zijn. Om 15u33 een bestelling gedaan met 60 stuks in voorraad. Tegen het einde van de dag slonk de voorraad tot 23 (wat ik gezien heb). Dinsdag ochtend was het weer 60 stuks in voorraad. Ik had goede hoop, de voorraad was immers bijgevult. Vandaag stuur ik een email met de vraag ofdat mijn betaling was aangekomen. Dit duurt meestal 2 dagen of meer omdat ik geld moet overmaken uit België. Ik krijg een email dat betaling binnen is maar dat ze het gaan terugstorten omdat de voorraad uitgeput is. Mooi is dat. Zeker omdat de prijs deze morgen 201 € was en nu op dit moment 351 € bijna het dubbele van de actie.
Ik kan enkel een goede raad geven. Zorg ervoor dat je voorraadsysteem op orde is en waarom veranderd de prijs zo snel en dramatisch ? Communiceer met je klanten. (Bv. door een melding op de site te zetten dat het product uitverkocht is aan die prijs. Of door te grote vraag (te kleine voorraad) het gedaan is.
Ik verwacht niet veel van de aftersales. Heb nog een vraag openstaan hoe men bestellingen behandeld. Ik bedoel, word er geen exemplaar gereserveerd als je een bestelling plaatst, omdat ik de indruk heb dat wie eerst betaald eerst geleverd krijgt. Ik vroeg ook nog ofdat ze trackingcodes van hun verzender, DPD, geven om je zending te volgen, maar daar heb ik geen antwoord op gekregen. En uit berichten van andere tweakers die een N40L hebben besteld word er geen code gegeven of is men bij een gesloten deur geweest. http://gathering.tweakers...message/38567876#38567876
Ook ik zag de HP microserver staan voor een scherpe prijs. Die prijs was overigens mogelijk doordat HP zelf een kortingsactie had. Op zondag besteld, samen met een extra geheugenmodule voor in die server. Betaald via ideal en vrijwel direct daarna een bevestigingsmail van de bestelling. De webshop geeft op zondag na bestelling een voorraad aan van 25. Op maandagavond geeft de webshop nog een voorraad aan van 4 stuks voor de aktieprijs.
Op dinsdag krijg ik een mail waarin wordt gemeld dat de door mij geplaatste order (server én geheugenmodule) verstuurd wordt. En inderdaad, de geheugenmodule komt op dinsdag aan in een bubble-envelop. Daar zit nog logica in, de doos met de server zal waarschijnlijk ongeopend doorgestuurd worden.
Woensdag echter nog geen server. Donderdag maar eens gebeld(vanuit mijn werk). De medewerker van inmac kan nog niets aparts zien en beloofd het uit te zoeken en me de volgende dag terug te bellen. Bij thuiskomst zie ik een mail van inmac, waarin ze me doodleuk meedelen dat de order van de server geannuleerd is. Ze kunnen hem nog wel leveren, maar dan wordt hij een slordige 80 euro ex. btw duurder! Van de geheugenmodule wordt een nieuwe order gemaakt, om zodoende de verzendkosten nog in rekening te kunnen brengen. Ik mail ze dat ik dat niet alleen geen stijl vind, maar dat dit ook nog in strijd is met nederlandse wetgeving (BW, boek 7 art. 217, lid 1
Op initiatief van de webshop werd de geheugenmodule verstuurd in een bubble envelop, terwijl toen al duidelijk was dat men niet van plan was de microserver te leveren voor de toegezegde prijs.
KlantenserviceOp vrijdag wordt ik inderdaad teruggebeld door de medewerker, die een verhaal wil vertellen over dealervoorraad. Leuk, maar daar heb ik als consument geen boodschap aan. Dat noemt men ondernemersrisico.
Het bedrag van de server wordt snel teruggestort, echter... ze gaan hier ook de fout mee in. Werd er in eerste instantie geen btw over de verzendkosten berekend, nu ineens wel! Zeven euro ex. btw op een geheugenmodule van ca. 17 euro die in een server moet komen die niet geleverd zal gaan worden.
Nadat ik op de pricewatch zag dat inmac de HP Microserver als goedkoopste had staan, voor 177E, direct online bestelt. Volgens hun webvooraad hadden ze nog 25 beschikbaar. Later zag ik ook op hun frontpage dat het om een actie ging, op=op. Prima, er waren toch nog 25?
Afijn, betaalt en een bevestigingsmail van de bestelling binnen op zaterdag avond 13 augustus. Omdat het weekend is en er op dat moment uiteraard niemand werkt krijg ik maandag 15 aug netjes een mailtje dat de bestelling is verwerkt en dat het wordt verzonden naar mijn adres. Als ik vervolgens op dinsdag 17 aug. vraag wat het track-n-trace nummer dan wel niet is, krijg ik als antwoord:
Wel leverbaar, maar niet meer voor de actieprijs.
Maar het was toch al verzonden?
Vervolgens levert Azerty ze voor 199 volgens de pricewatch, dus ik meld dat aan inmac, maar ze kunnen toch niet voldoen aan de actie.
Wat ik nu dus niet begrijp, als er op de website staat 'voorraad 25' hoe kan het dan toch op zijn? Tot slot wordt het geld niet eerst over gemaakt, maar gevraagd of dat ik hem voor 273E dan alsnog wil bestellen.
Men heeft netjes op vragen geantwoord dus de aftersales waren wel 'netjes' in dat opzicht. Klantvriendelijkheid in dat opzicht was dus wel goed. Echter hadden ze wel veel eerder mogen antwoorden dat de order geannuleerd was, zodat ik direct ergens anders had kunnen winkelen. Nu zit ik een week voor nix te wachten.
Algemene oordeel is dat de voorkant (sales) uiteraard alle vragen netjes beantwoord, echter de achterkant (operatie/back office) nooit gehoord heeft van de term klant. Schandalige behandeling en de klant proberen af te schepen met een defect product. Juridische maatregelen worden getroffen, maar middels deze weg zowel de consument als de bedrijven waarschuwen voor de werkwijze van Inmac.
VerzendingDe verzending is slecht te noemen, omdat de multifunctional ge-repacked was. Ervan uitgaande dat er alleen producten worden afgeleverd door Inmac die niet beschadigd zijn, zijn we 2 weken na aflevering de multifunctional gaan installeren omdat eerder niet mogelijk was vanwege beschikbaarheid van de kantoorruimte. Bij het uitpakken bleek dat de deksel van de multifunctional beschadigd was. Vervolg bij aftersales.
KlantenserviceDirect bij het signaleren van de schade aan de multifunctional, gemeld aan Inmac. Vervolgens doodleuk gemeld door een medewerker van Inmac dat dit eerder gemeld dient te worden, omdat dit gemeld dient te worden binnen 3 dagen na aflevering. Vervolgens naar HP gestuurd om daar de schade te reclameren, echter HP verwijst me direct terug naar Inmac omdat Inmac nooit een bestelling had mogen versturen welke ge-repacked is. Vervolgens weer terug naar Inmac, echter zij blijven zich verschuilen achter de vervoerder (DHL) en HP. Oftewel, schandalige behandeling richting de klant en geen verantwoordelijkheid willen nemen, maar de klant de dupe laten worden. Nu dus juridische maatregelen ondernemen en zoveel mogelijk bedrijven en/of consumenten waarschuwen voor deze praktijken van Inmac.
Geachte pdewaal
Ik kan me uw teleurstelling voorstellen
Inmac is aangesloten bij ICT waarborg http://www.ictwaarborg.nl/leden/microwarehouse en digikeur http://www.digikeur.nl/leden/inmac.nl
Dit zijn onafhankelijke geschillencommissies met juridische experts, die in dit soort zaken bindende uitspraken doen, zonder dat daarvoor bij onze klanten kosten in rekening worden gebracht.
Dick Hinsenveld
E-Marketer
Micro Warehouse B.V.
Geen enkele service, geen up to date informatie voorraad, geen correcte informatie en misleidend.
Ik bestel al vele jaren via internet en loop ook wel eens tegen problemen aan met webshops. Dan heb je even contact en wordt het opgelost, of bieden ze een goed alternatief. Ik heb ook nog nooit een negatieve ervaring over een webshop gepost.
Wat is er mis gegaan:
Ik had een netbook [HP Mini 110-1150ED PC (VJ185EA)] al proberen te bestellen via een aantal websites, maar deze gaven aan dat het een end of life product is, wat niet meer kon worden geleverd. Daarna had ik de site van Inmac.nl gevonden, waar er nog 13 op voorraad waren. Dus ik bel ze op, of ze het ook echt konden leveren. Ze gaven bij me aan dat ze er 13 in eigen magazijn hadden en dit geen enkel probleem was.
De dag erna kreeg ik een mailtje dat het product waarschijnlijk niet meer te leveren zou zijn, omdat de 13 al naar andere mensen waren gegaan. Dus GEEN VOORRAADBEHEER.
Daarna hadden ze me een voorstel gedaan voor een andere netbook, voor 265 euro. Wat een stuk duurder is, maar deze is normaal 320 euro, dus na lang wikken en wegen laat in de avond toch maar gezegd dat we het zouden doen. De volgende ochtend krijg ik een automatisch mailtje dat mijn order verstuurd is naar me met de oude netbook. Ik was bij dat ze er toch nog eentje hadden gevonden, maar ik dacht, laat ik nog maar mailen om zeker te zijn. Bleek het mailtje waarin stond dat ze alles hadden opgestuurd een mail te zijn, waarmee ze aangeven dat de order correct ontvangen is. COMPLEET VERKEERDE INFORMATIE.
Toen heb ik aangegeven om de netbook van 265 euro dan maar te doen. Sturen ze me een mailtje dat het 320 euro kost, omdat er nog BTW bijkomt. MISLEIDENDE INFORMATIE.
DUS KOOP NOOIT BIJ DIT BEDRIJF!
Ik was op zoek naar een externe hardeschijf met firewire. Kwam via pricewatch op inmac. Ze stonden 2e en belangrijker ze hadden de schijf op voorraad.
Op de site bleek een gratis verzend actie te lopen, waarmee ze gelijk de goedkoopste leverancier waren.
Bestel proces is eenvoudig. Registreren, inloggen en betalen.
Voor 15:00 bestellen en de verzending vind die dag plaats.
Hierna gaat het een beetje mis. De status bleef tot laat in de avond op in behandeling staan. Waarmee ik er vanuit ging dat de schijf niet verzonden was.
De volgende ochtend stonden er opeens allerlei nieuwe status mails, die gedurende de nacht waren verzonden. Blijkbaar toch onderweg.
Verzending was dus gratis. De volgende dag om 10.00 uur al binnen. (geen track & trace)
De postbode stond aan de deur met een doos waar wel 8 schijven in hadden gepast. Helaas waren de luchtzakjes die in de verpakking zaten allemaal leeggelopen.
Vaag, maar daar kan inmac weinig aan doen lijkt me.
Nog niet nodig gehad.
Site is redelijk overzichtelijk. Je vindt vrij snel, als je weet wat je zoekt, het product. In mijn geval was ik op zoek naar een complete vervangset color laserjet toners (3 kleur + 1 zwart). Ik heb gekozen voor de toners van INMAC, die waren op voorraad en ik was benieuwd naar de kwaliteit.
Bestelling en afronding betaling verloopt soepel en in overzichtelijke stappen.
Ik kon mij niet herinneren dat je een track & trace krijgt, wel kun je zien dat je order is verstuurd. Maar de bestelling werd vlot geleverd (binnen 3 dagen). Dus daar geen klachten over.
KlantenserviceUiteindelijk heb ik mijn nieuwe INMAC toners pas afgelopen zondag 21 maart uitgepakt (de oude toners eerst helemaal uitgewrongen...), helaas bleek bij 1 toner een plastic lichtbundel geleider, waarmee de printer kan "zien" hoe het staat met de hoeveelheid toner, defect te zijn (=afgebroken).
Direct een mail met uitleg + foto gestuurt naar Inmac. En de volgende ochtend kreeg ik een mail terug dat ze direct een vervangend exemplaar zouden sturen en dat ik de defecte toner mocht weggooien (=recyclen). En inderdaad 2 dagen later de nieuwe toner in huis.
Kortom: top service!
Website is vrij overzichtelijk en alle informatie is duidelijk te zien. Alleen de orderstatus mag iets duidelijker naar mijn idee.
Voor de rest net als andere winkels, weinig aan toe te voegen.
Bij hun een server besteld en netjes met IDeal betaald. Bij het artikel stond aangegeven dat de leverdatum niet bekend was en dat hiervoor kon bellen, maar toch besteld.
Dikke week later kreeg ik een mailtje van hun dat het artikel niet meer geleverd kon worden en geannuleerd was en met het verzoek contact met hun op te nemen.
Vervolgens gebeld en gevraagd geld terug te storen.
Artikel was inmiddels van de site gehaald en geld netjes 2/3 dagen terugontvangen.
Jammer dat ze niet konden leveren, maar verder prima service.
2 weken geleden 1 product besteld en geld overgemaakt.
Na diverse keren gebeld te hebben werd mij beloofd dat het product toch echt die-en-die dag bezorgd zou worden, wat nu al 3x niet gebeurd is.
Het probleem zou zijn dat 'het product even niet in voorraad was.' wat volgens de site dus wel zo was toen ik het bestelde en de dagen daarna dat ik gechecked had.
Deze jongens liegen gewoon over levertijden, hun voorradden en bezorgingen.
Bestelling gedaan op maandag, alles op woensdag in huis....dat is normaal, niks bijzonders dus. Alleen zou de website wat beter kunnen want die klopt niet helemaal, maar als ik kijk naar de afgelopen maanden dan gaan ze er dik op vooruit :-) (Nu wij nog)
Ben zeer tevreden met mijn nieuwe camera, werd binnen 48 uur bezorgd, geen gezeik. Reparatieprocedures gaan misschien wat minder maar dat kan nou eenmaal gebeuren......heb er zelf geen last van gehad gelukkig.
Voorraadsysteem op de website is twijfelachtig / waardeloos. Op het moment dat aangegeven staat dat het artikel op voorraad is lukt het Inmac/Microwarehouse toch niet altijd om te leveren! Ze brengen de klant niet op de hoogte van leveringsproblemen, supportmedewerkers houden klant aan het lijntje. Na een maand wachten de bestelling geannuleerd en toch maar voor zekerheid gekozen. Voor een paar tientjes meer naar een winkel met voordeur gegaan.
Ik heb hier in de afgelopen tijd (voor de zaak) een drietal bestellingen geplaatst. Eerste bestelling voor een goede 3000 euro, 2 netwerkprinters. Tweede bestelling voor een kleine 1500 euro, een laptop met tas. Derde bestelling voor ongeveer 100 euro, een glasvezelkabeltje en 2 simpele optische muizen.
De site verdient geen schoonheidsprijs, maar is wel functioneel. Het voorraadsysteem is twijfelachtig.
Qua levertijd valt er niks te klagen, ze zijn snel wat dat betreft. Alleen de afhandeling van de bestellingen en de service laat op bepaalde puntjes toch wel wat te wensen over.
1. Ik bestel altijd met de optie "alle producten verzamelen en in 1 keer verzenden. Bij de eerste bestelling is dat gelukt, beide printers waren namelijk op voorraad en werden in 1 keer verzonden. Bij bestelling 2 en 3 is dit niet gebeurd. (Vooral bij bestelling 3 is dat een minpunt, omdat ik ze daar bij bestelling 2 telefonisch van op de hoogte heb gesteld.)
2. Vanwege een "fout" (voorraadsysteem is niet helemaal up-to-date doorgaans) in het systeem, was de door mij bestelde laptop voorlopig even niet leverbaar. Ik heb ze gebeld (in eerste instantie, waarom ze niet gewacht hadden met het versturen van de tas) en ik zou teruggebeld worden om een alternatieve laptop uit te zoeken in overleg met verkoop. Niet teruggebeld, dus tegen het eind van de middag zelf maar gebeld. Wel netjes geholpen toen. De volgende dag kreeg ik een heel vaag (intern) e-mailtje van iemand van customer-relations aan iemand van sales. Zonder toelichting erbij is dat in mijn ogen een beetje slordig, zeker omdat ik er slechts met wat fantasie uit op kon maken, wat er nou precies bedoeld werd.
Maar toch zeker nog wel goed voor een voldoende. Ik ga er waarschijnlijk nog wel meer bestellen.
11 september laptop besteld, betaald en niet ontvangen.
23 september gebeld waar het laptop bleef, oh meneer die is niet opgestuurd ( heb wel een factuur etc ), ik voer hem nu in dan is hij er de 30ste.
30ste niks gekregen, gebeld met ze ; ja hij is retour gekomen ik ga hem nu met spoed invoeren dan komt hij echt morgen!.
Het is nu 3 Oktober ik kom net van de telefoon af met een van hun. Ze gaan hem WEER opsturen! Als ik zeg dat dit geen manier van zakendoen is dan zegt hij doodleuk: Ach meneer dat is een punt van discussie.
Is dit een punt van discussie I think not!
Nooit maar dan ook nooit meer Microwarehouse. Op mijn vraag waarom ik nog geen een keer ben teruggebeld over hoe en wat.
Krijg ik als antwoord; nee meneer dat doen wij niet dat is teveel werk. Nou als je je gewone werk nou goed deed dan is dat ook overbodig.
Deutshe grundlichkeit my arse. *kots*
[Admin edit] Samenvoeging [/Admin edit]
zaterdag 6 december 2003
Zie bestelling, het is nu 6 december en heb 3 keer aan de telefoon gehangen om mijn geld retour te krijgen.
Het is nu nog niet overgemaakt !