Gebruikers over webshop Smits
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVia hun website kun je kiezen voor "vraag naar de Smits prijs". Vervolgens bellen ze je terug, maar ze boden mij geen betere deal, alleen iets goedkoper als je de tv zelf ophaalt in Arnhem. Vervolgens kun je gelijk telefonisch bestellen en achteraf vroeg ik mij af of je dan eigenlijk nog wel herroepingsrecht hebt. Maar gelukkig heb ik dat niet nodig gehad.
VerzendingDe exacte leverdag en tijdvenster hoor je pas op de late avond voor levering. Als je dan niet thuis kunt zijn wordt dit wel ingewikkeld. Ik had vooraf overleg over de leverdag verwacht.
AlgemeenWou eerst een "uit inruil verkregen" NAD T778 versterker op marktplaats bij deze verkoper kopen voor een zeer aangename prijs. Na vriendelijk contact via de telefoon te horen gekregen dat deze reed gereserveerd was een nieuwe NAD T778 versterker aangeboden voor een zeer aangename prijs.
VerzendingIn het weekend besteld en de eerste werkdag verzonden.
Kan dat sneller? Ja natuurlijk maar 500/1000 euro meer betalen bij AMAcoolBOL om het een dag later op de stoep te hebben.
Zoals elke versterker en speaker die ik ooit al geleverd heb gekregen, verstuurd in de originele doos. Die dozen zijn te groot om nog eens in te pakken en ruim voldoende om een pakjesbezorger veilig te laten aankomen.
Via de chat van marktplaats men telefoonnummer gegeven en werd opgebeld en keurig te woord gestaan door een echte levende persoon.
Kan dat beter?
Niet echt denk ik dan.
AlgemeenLG OLED TV en Bluesound Powernode gekocht. Goede prijs gekregen na telefonisch contact en vervolgens vlot geleverd. Contact verliep vriendelijk en snel.
VerzendingGoed geleverd zonder vertragingen. Oude TV werd netjes meegenomen. Enige verbeterpunt zou zijn dat je de precieze datum van levering bij de ‘3 dagen bezorging’ vaak pas laat in de avond van de bezorging weet. Thuisblijven kan dan lastig plannen zijn.
KlantenserviceTV had een defect (kan gebeuren) maar werd zonder enige problemen omgeruild voor een nieuw exemplaar, en dat binnen twee dagen. Prima geregeld.
AlgemeenPrima advies gehad in een geluidsruimte, en e.e.a. voor scherpe prijs kunnen meenemen. Later net na blackfriday een tv gekocht voor blackfriday prijs. Veel tv's opgesteld, het is makkelijk de juiste keuze te maken (inlezen helpt uiteraard wel). Beide keren fijn geholpen.
KlantenserviceBij aankoop in de winkel een ouderwetse handgeschreven bon. Een electronisch exemplaar zou via email komen, die kwam nadat duidelijk was dat men een typefout had gemaakt. Kan gebeuren, niets ergs.
AlgemeenPrima winkel, zowel in de fysieke winkel als online/telefonisch.
Er wordt goed tijd voor je uitgetrokken en er is ruimte om met de uitgestalde demo TV's te spelen en te wisselen in modi om te zien of de TV aan de wens voldoet.
Je kunt nog onderhandelen over de prijs, die overigens al vaak scherp is.
Telefonisch kun je een afspraak maken en een persoonlijke kortings code ontvangen om zo online de bestelling te plaatsen. Je wordt overigens ook via telefoon vriendelijk te woord gestaan.
'Kleinere' producten worden via een koerier overgedragen aan DPD. Bij DPD kort stondig een pakket zoek geraakt omdat deze richting Duitsland was afgezonden, uiteindelijk goed terecht gekomen. In mijn geval zijn de producten in de originele doos opgestuurd, geen probleem gezien de uitstekende beschermend inhoud van de doos
AlgemeenInmiddels 3 keer aan de lijn gehangen met de klanten service. Vrolijk en goed geholpen en geen lange wachtrij of wat. Daarnaast heb ik de LG 48 CX voor een scherpe prijs besteld en hier 3 jaar extra garantie bij gekregen. (Gratis)
Ook latere levering van het product in verband met een verhuizing was geen probleem.
Kortom een top winkel!
AlgemeenNieuwe LG OLED TV gekocht met black Friday. Zowel telefonisch als via mail zeer goed bereikbaar en heldere communicatie. Had een dode pixel, netjes en adequaat opgelost. Daarnaast gewoon de goedkoopste, dat gaat niet vaak samen met goede service 😊
Grappig detail: bezorging kon vanwege black Friday drukte wel even duren werd gewaarschuwd (tot max 2 weken), uiteindelijk hadden wij hem twee dagen later binnen. "Underpromise, overdeliver". Dat zie je niet vaak meer 😊
AlgemeenOp black-friday een berichtje achtergelaten op de website; Binnen 5 minuten ging mijn telefoon over om mij keurig netjes te woord te staan.
Helaas een teleurstellende mededeling; de TV waar ik interesse had; was helaas niet meer op voorraad. zou tot 3 weken kunnen gaan duren voor deze weer op voorraad was (de daarop volgende batches waren reeds vergeven)
2 uur later (8 uur 's avonds) ging mijn telefoon weer; Smits uit Arnhem. De TV was door een klant afbesteld; of ik nog interesse had om hem op te halen.
de volgende dag in de auto gestapt & de TV opgehaald.
duidelijke, heldere & snelle communicatie ; top!
Duidelijke, snelle & vriendelijke communicatie; Geen loze beloften, alles keurig netjes nagkomen. in 1 woord top!
AlgemeenBij deze site besteld nadat via google bleek dat deze het product (een soundbar) goedkoper aanbood dan de pricewatch. Uiteindelijk naast de soundbar ook een muurbeugel voor de TV en een beugel voor de soundbar meebesteld vanwege de scherpe prijzen.
De site is makkelijk en redelijk overzichtelijk, al had ik wat moeite met het doorzoeken van de site op randproducten. Uiteindelijk opgelost door gewoon de zoekfunctie van de site te gebruiken met de exacte typenummers waar ik naar op zoek was; als je exact weet wat je wil dus geen issue.
Betaling en orderverwerking in een vloek en een zucht geregeld. Het viel me op dat er nergens op de site melding wordt gemaakt van een webwinkel-keurmerk, echter (b)leek het een fysieke winkel te zijn met al een goede historie en reputatie.
Op woensdag 25-11 na 18:00 besteld en op vrijdag 27-11 rond 12:00 in huis, conform updates via e-mail. Prima geregeld via DPD die het tijdsslot van bezorging tot een uur nauwkeurig aangaf. Ondanks dat er op de website een disclaimer stond dat leveringen langer konden duren ivm Black Friday drukte dus prima op tijd geleverd
KlantenserviceIk had voorafgaand aan de bestelling nog even gebeld, aangezien bij enkele items stond "bel op voor de prijs". Bij mijn keuzes bleek de op de site vermeldde prijs al de beste deal te zijn die ze konden bieden. Vriendelijk geholpen en ze gaven de indruk actief bij te houden dat ze inderdaad de laagste / matchende prijs bieden op hun artikelen.
AlgemeenOp zoek naar een nieuwe TV tijdens de BlackFriday sales, via Tweakers uitgekomen bij Smits, waarbij ik telefonisch een scherpe aanbieding kreeg. Vriendeljike en behulpzaam personeel m.b.t het uitzoeken van de juiste muurbeugel erbij.
VerzendingOp vrijdag besteld, en zaterdag met de koeriersdienst al in de ochtend thuisbezorgd.
KlantenservicePrima service n.a.v. mijn vragen m.b.t. de TV, de muurbeugel en de garantie.
AlgemeenHele goede zaak om iets te bestellen, vriendelijk en mooie deal gemaakt. en snel bezorgd.
VerzendingDinsdag besteld en woensdag in de avond bezorgd, hele vriendelijke bezorger, kwam hellemaal uit Arnhem naar het Noorden van het land om de tv af te leveren, zonder extra kosten.
KlantenserviceHeel goed en snel geholpen, en hele mooie deal gemaakt.
AlgemeenIn de winkel wezen kijken luisteren voor nieuwe TV en home Cinema. Super geholpen en geadviseerd door Frits.
VerzendingDe uiteindelijk bestelde spullen, kwamen ze de zelfde middag nog aan huis brengen.
KlantenserviceEen missend / niet mee besteld onderdeel kwamen ze de volgende dan nog kosteloos na brengen. Goede service van Michiel?Michel?
AlgemeenIn mijn zoektocht naar een nieuwe tv kwam ik via een Tweakers forum terecht bij Smits. Hoewel ik deze winkel volgens mij niet tegen kom in de Pricewatch, zijn de prijzen bij Smits laag. Uiteindelijk gekozen voor een LG C9 OLED.Ik ben goed en professioneel geholpen en zou deze winkel zeker aanbevelen.
KlantenserviceIn eeste instantie contact gezocht via mail functie op de website. Ik werd al snel teruggebeld. Daarna nog eens telefonisch contact gehad. Vriendelijke en deskundige medewerkers gesproken.
AlgemeenIn mijn zoektocht naar een LG C9 Oled Smits tegen gekomen hier op Tweakers. Mailwisseling verliep erg vlot, en de eerst volgende dag dat deze open was een exemplaar tegen een scherpe prijs kunnen ophalen. Verkoper (Bram) was erg vriendelijk en behulpzaam, en heeft nog prima advies kunnen geven over een muurbeugel waar ik nog wat over twijfelde.
Shop oogde verder erg netjes en professioneel. Zou deze shop zeker aanraden!
AlgemeenGebeld met smits omdat ik wel interesse had in de Marantz sr7012.
Deze was helaas niet meer te leveren.
Smits bood mij de sr7013 aan.
Vrijwel gelijk kreeg ik, zonder hier om te vragen een kortingscode.
Donderdag 4 uur heb ik ze gesproken.
Smits vertelde mij als ik snel bestelde konden ze er een DPD zaterdag levering van maken.
Ik kon dit niet zien in de bestelling, maar de versterker werd netjes zaterdag geleverd door DPD.
AlgemeenNaar aanleiding van een eenmalige kortingsactie op een LG 55C9 televisie waar diverse tweakers over berichtten, hebt ik Smits een mailtje gestuurd met de vraag of de actieprijs correct was en of ik daar ook gebruik van kon maken. Een kwartiertje later, ruimschoots buiten de openingstijden van de winkel werd ik teruggebeld: jazeker, ik kon ook een order plaatsen tegen de actieprijs. De verdere afhandeling verliep vlot en ongecompliceerd.
VerzendingAanvankelijk zou ik de tv laten bezorgen, maar als gevolg van een last minute agendawijziging kwam ik onverwachts in de buurt van de winkel. Kon ik de tv alsnog ophalen in plaats van laten bezorgen? Dat was geen enkel probleem, er werd erg klantgericht op gereageerd.
KlantenserviceAl met al vond ik Smits erg servicegericht. Voor een winkel die (op aanvraag) ook nog eens erg scherpe prijzen hanteert, is dat in mijn ervaring uitzonderlijk. Goed gedaan, Smits!
AlgemeenDe service bij Smits is voortreffelijk. Ondanks dat ik op vakantie was, waren ze veelvuldig in de gelegenheid mij te helpen met bestellen van een TV en kwamen ze mij tegemoet met goede oplossingen om de tv toch af te leveren terwijl ik op vakantie was. Erg blij met mijn aankoop en de perfecte service van Smits.
VerzendingGoed verpakt en de tv werd op de afgesproken datum afgeleverd. Niks op aan te merken
KlantenserviceZie mijn punten hierboven. Telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam.
AlgemeenEerste keer bij deze winkel gekocht, maar voor een volgende grote elektronica aankoop zal ik Smits zeker als eerste meenemen in mijn achterhoofd. Scherpe prijs maar met een ruime klantvriendelijkheid zoals het hoort!
KlantenserviceAftersales is zeer netjes. Vriendelijk en alles in goed overleg.
AlgemeenLG speakereset SPK8 besteld omdat deze volgens diverse sites paste bij de soundbar SK 5.
Prachtig op tijd geleverd, echter niet compatible.
Gebeld, geen probleem. retourbon werd gemaild en enkele dagen later geld weer op de rekening
Mails en levering klopten exact.
KlantenserviceService perfect! Daar begrijpen ze de klant tenminste.
Doe een volgende keer zeker weer zaken met ze!
AlgemeenVorige week een LG televisie gekocht voor een zeer nette prijs via internet bij Smits. Daarvoor had ik al wat telefonisch en e-mail contact gehad met Bram. Na een paar dagen wachten werd ik door de transporteur gebeld wanneer hij de TV kwam afleveren.
Op het afgesproken tijdstip kwam de transporteur de tv brengen. Helaas toen geen tijd om de TV te bekijken, dus laten staan en ‘s avonds terug met meer handjes om de TV voorzichtig uit te pakken.
Zo gezegd, zo gedaan en de TV uitgepakt. Toen kwam de nachtmerrie van iedere nieuwe TV-koper. Er zat een vlek aan dode pixels in het nieuwe scherm...
De volgende dag direct gebeld, maar deze DOA (Dead on Arrival) was geen enkel probleem voor Smits. Ik zou een nieuwe krijgen, maar ze hadden dezelfde TV niet op voorraad en ik moest dus wachten. Wel werd nog gevraagd of ik nu niet zonder TV zou komen te zitten, maar dat was niet het geval. Ik was al blij dat ik een nieuwe TV zou krijgen.
Een paar minuten later werd ik teruggebeld: of ik een beter model van Sony wilde in plaats van wachten op de LG. En dat zonder bijbetaling! Wat een service! Smits Arnhem en Bram, ga zo door! Volgende keer koop ik weer bij jullie.