Pc-Creatief

Gebruikers over webshop Pc-Creatief

Nu ik dit lees dan kan ik niets anders dan bovenstaand verhaal te bevestigen. Ben er ook 2 keer geweest o.a. voor een printer en een harddisk. De mensen die daar staan tonen totaal geen interesse en zitten alleen maar naar hun scherm te gapen. Op mijn vraag wat het verschil was tussen IDE en SATA kreeg ik een lulverhaal te horen. Is trouwens al wel bijna een jaar geleden, misschien dat het verbeterd is.

De winkel is bij mij in de stad. Ze weten echt helemaal niks over computers en als ik iets vraag kijken ze me aan van waar heb je het over. Ik ging een keer geheugen kopen en vroeg naar de CAS latencie. Ze hadden echt geen idee wat dit was. Maar ik heb nog een reden waarom ik daar nooit meer heen ga. Ik stond daar een beetje te kijken voor een boxenset en ze hadden niet door dat ik stond te kijken. Zegt de een tegen de ander: 'Ga je vanavond nog een bruine punt halen?'. Ik ben meteen die winkel uitgelopen en ik ga daar nooit meer heen. Zulke verhalene hoef ik dus niet te horen. Ik bestel wel bij een internetshop.

Ik heb geen ervaring met deze winkel en was er ook niet naar op zoek, maar toen ik per ongeluk www.sallandautomatisering.com intikte in plaats van www.sallandautomatisering.nl werd ik wel naar hun webwinkel doorgestuurd! En dat terwijl ze niet gelieerd aan elkander zijn.

Ben hier een keer naar wat laptops wezen kijken. Het technische advies wat ik kreeg klopte van geen kanten. Ze lazen maar de specs af van het blaadje wat naast de laptop lag. Zo kan iedereen natuurlijk wel een laptop verkopen.

Prijzen zijn te hoog vergeleken met randstad.

Heb er een keertje setje cd-rw's gekocht. Kijk ik later op de bon dat ze er 11 hadden aangeslagen terwijl ik er 10 heb gekocht. Erg slordig dus, dit zegt genoeg over de rest van de winkel. Weinig spullen in voorraad en ongeintresseerd personeel.

Ik heb hier al vaak hardware weggehaalt, en altijd alles prima in orde, wordt vrirndelijk behandelt. Als er een probleem is doen ze nergens moeilijk over. En ze leveren snel, ik heb mijn huidige pc in mijn middagpauze besteld, en om 3uur kon ik heb ophalen :)

Een MSI K7T Turbo besteld met een 1333 AMD Processor, snel geleverd. Ik had problemen met mijn board en werd goed te woord gestaan via telefoon en in de winkel

Scorekaart voor Pc-Creatief