Gebruikers over webshop Shift Computers
Review toevoegenIk was mij aan het oriënteren op netwerkapparatuur op GOT toen een mede-gebruiker mij de digitusshop tipte. Ik heb een bestelling geplaatst met diverse spullen
Verzending5 werkdagen na de bestelling werd ik gebeld door een medewerker met de mededeling dat de cat5e kabel niet op voorraad was. Ter compensatie werd mij voor dezelfde prijs cat6 kabel aangeboden. Hiermee ging ik akkoord waarna het pakket de volgende ochtend aankwam.
KlantenserviceIk had gehoopt dat alles wat eerder binnen was, maar ondanks dat een super service van shiftcomputers.
De webwinkel ziet er voldoende uit, het bestelproces werkt zoals het zou moeten werken en je krijgt netjes een order bevestiging. Helaas is de afhandeling van de order niet zo goed.
Mijn advies is om hier geen bestellingen te plaatsen.
Vele beloftes dat het verzonden zou zijn, heeft bijna een maand geduurd en veel telefoontjes.
KlantenserviceOp email wordt niet gereageerd, telefonisch zijn ze wel goed bereikbaar en wordt je netjes te woord gestaan.
Op 15 april 2014 hebben wij een bestelling geplaatst voor een tweetal producten van Digitus (Shift Computers is ook Digitus Shop).
Omdat het systeem aangaf een paar dagen levertijd, heb ik de winkel gebeld met het verzoek deze zsm te versturen, aangegeven werd dat wij ze voor zaterdag in huis zouden hebben. Vervolgens is er niets ontvangen. Eén artikel bleek moeilijk leverbaar, hiervoor heb ik zelf contact opgenomen. Vervolgens op 5 mei heb ik de order geannuleerd.
Na contact op 5 mei, 12 mei en 2 juni hebben wij het geld nog steeds niet retour ontvangen. Ondanks telefonische toezeggingen.
Mijn advies, blijf weg bij Shift Computers.
Hier kan ik niet over zeggen, aangezien wij nooit iets ontvangen hebben.
KlantenserviceOmdat onze order geannuleerd is, verwacht ik wel een goede afwikkeling van de ideal betaling die wij in april gedaan hebben. Helaas is dat niet zo.
Makkelijk bestellen op hun website, al ziet deze eruit alsof deze in frontpage is gemaakt. Hoe dan ook kreeg ik keurig een bevestigings mail met met ordernummer en bevestiging. Vreemd was dat ik eerst moest mailen omdat ik vooruit wilde betalen, maar het bankrekeningnummer stond niet op de website. Maar er werd gelukkig snel gereageerd dus al met al een prettige ervaring. Mede ook omdat de prijs van de OEM MS wireless MCE toetsenboard zeer laag was. Voor 66 euro inc. verzending had ik hem binnen week in huis.
VerzendingDe bestelling was snel in huis. Ik maakte het maandag over en had het dezelfde week binnen. Het was echt top verpakt in een grote doos met heel veel opgeblazen plastic zakjes (geen idee hoe dat heet). Echt top van ze is dat op dat zo goed te verpakken. Helaas geen track & trace beschikbaar maar het was prima zo.