Gebruikers over webshop Silentpc
Review toevoegensnelle duidelijke website, klikt makkelijk door en best overzichtelijk.
Ook de prijzen vind ik acceptabel
NA bestelling, binnen een tijdsbestek van 2 uur, 4 x mail binnen.
Van geregristreed tot aan " verzending via TNT onderweg, incl tracking nummer"
Nou das echt snel en knap werk.
De volgende dag om 10:30 de TNT voor de deur, dus binnen 24 uur de bestelling binnen.
1 puntje van kritiek : de bestelde Scythe Mugen Infinity zat in een iets te kleine doos verpakt, er zat wel schuim materiaal in, maar dit dekte niet alle 6 de kanten van de verpakking.
Helaas komt dit bijna overal voor.
Dus een tip, zorg ervoor dat alle 6 de kanten voorzien zijn van zacht materiaal als je iets inpakt
Verder vol lof over de verzending !
Over het algemeen geef ik SilentPC shop een voldoende. De site zit niet ingewikkeld in elkaar, maar loopt wat traag. Misschien dat de traagheid op dit moment aan de server ligt, want dat was toen ik bestelde wat minder.
Jammer dat je voor overzicht verzendkosten en bestellen per se een account moet aanmaken, maar daar valt mee te leven.
Weinig updates over betalingen, de status van de bestelling en verzending (kreeg er maar 1 en dat was dat mijn bestelling in behandeling was. Maar het is gewoon allemaal goedgekomen!
Ik had de Nexus PCI-300 besteld, dat zijn pci brackets uit zwart mesh, en deze kwamen aan in een standaard bubbelplastic envelop met een dik stuk Nexus tape eromheen. Dicht zat 'ie dus wel!
Helaas waren door (ik vermoed) wat zwaardere pakketten de brackets een stukje voor de hoekstukken wat omgebogen. Maargoed, de brackets zijn natuurlijk ook niet van 3mm mesh ofzo, dus wat dat betreft... Het blijft natuurlijk wel zonde, vandaar mijn voldoende hier.
Verder zaten er twee geinige ansichtkaarten in van Nexus om de Psile te promoten. Wat moet je ermee? Niets. Maar grappig extraatje.
Niet van toepassing.
Ik heb al een aantal keer bij deze shop een bestelling geplaatst, en dit naar volle tevredenheid.Ik heb zelf een internetshop, maar streef ernaar om uit te groeien naar een shop als deze.
Het geheel komt mij zeer professioneel over, volgens mij zitten zij dicht bij de bron, alles leveren zij uit voorraad.
Mailtjes worden binnen 2uur beantwoord.Ook een voordeel is dat je er met creditcard kunt betalen.Niet de allergoedkoopste van de aanbieders, maar het scheelt bijna niets.De uitstraling van de shop is voor mij belangrijker dan die paar euro!
Silentpcshop ga zo door!
Goed verpakt.Je kunt zien dat er aandacht aan besteed wordt.Alles in de originele verpakking.
KlantenserviceNog geen gebruik van gemaakt.
Twee keer wat besteld bij Silent PC Shop, een Nexus iStyle kast en daarna nog eens een tweetal Nexus Casefans, bijde keren een zeer vlotte levering en goed verpakt. Ook op e-mail wordt snel gereageerd. Afhandeling bestelling niks op aan te merken.
Verder geen ervaring met hun service
Aanrader.
Vorige week zondag een Nexus iStyle wit besteld en het bedrag direct overgemaakt,
Op maandag maar eens een mail gestuurd wanneer ik de kast kon verwachten.
Op donderdag maar eens gebeld hoe het er mee zat, aangezien ik nog geen mail had teruggehad. Ben keurig woord gestaan door iemand die vertelde dat door de nieuwe webserver de mails verloren waren gegaan en dat de kasten vrijdag of maandag zouden worden verstuurd.
Vandaag(dinsdag) pakketje op de stoep
PS.
Kast is
Silentdrive en 2 nexus memory heatsinks besteld met creditcard. Onhandig bestelmethode, je moet je registreren, maar ik zie geen mogelijkheid om me gegevens te veranderen achteraf dus moest ik maar weer onder een andere naam bestellen (ik had een foutje gemaakt). Daarna geen confirmatie email dat bestelling was aangekomen, niet dat het verstuurd was.
Echter 2 dagen na bestelling lag briefje van postbode in de bus dat ze langs waren geweest. Uiteindelijk vandaag opgehaald. Verpakt in (hele grote bubbeltjes envelop. Doos was veiliger geweest lijkt me.
Dus opzich snel en okay, maar website kan een stuk beter, bestel methode beter, up to date houden van klanten beter. Tip voor silentpcshop: kijk eens naar een site als informatique ... zo hoort een goede webshop te zijn lijkt me.
Ik heb al een tijd gelezen een 3ware ATA 66 raidcontroller gekocht. Bij de eerste zending zaten geen ide kabels bij aangezien we wachten dat ook werkte met de kabels die we al in huis hadden. Dit bleek dus niet het geval, en zaten we met een redelijk probleem. Silent pc shop stuurde toen kosteloos de 2 ide kabels alsnog naar ons toe, om zo een goede relatie te behouden. Top!
Dit was de eerste keer dat ik bij silent pc iets besteld heb.Ik had een stille voeding en een silent drive nodig.Volgens de medewerker waren deze in voorraad.Dus om 14:00 uur besteld.Vandaag om 12:00 uur TnT voor de deur!! Perfekt.
Ga zo door
Beetje rommelige website (en onoverzichtelijk vind ik). Kreeg wel vlot antwoord op een vraag. Helaas duurde de bevestiging van mijn order wel een volle dag, wat ik persoonlijk te veel vind. Hierdoor een 8 ipv een 9.
Bestelling is wel lekker snel, de volgende dag had ik hem al binnen.