Gebruikers over webshop DIL Elektronica
Review toevoegenSatfinder opgehaald. Prima langbestaande zaak. Veel kennis aanwezig. . Een van de weinige electronica zaken nog in Rotterdam
Perfecte zaak, alleen jammer dat ze zijn overgegaan naar display elektronica.
De kennis is nog steeds erg hoog, maar de laatste tijd mist het iets.
Maar ondanks alles nog steeds een perfect zaakje.
Jongens wordt alsjeblieft weer DIL electronica
DIL is een prima zaak. Ik wou dat er meer van dit soort zaken waren. Ik ben al meer dan 20 jaar klant. Het personeel is vreselijk goed op de hoogte van wat ze verkopen en staan hun klanten goed te woord als ze vragen hebben. Ze geven zelfs suggesties om zaken beter of goedkoper te bouwen. Bestellingen worden ook netjes afgehandeld (keurig telefoontje als het spul binnen is) en is meestal ook snel in huis (binnen een paar dagen). Bij hun vaste klanten zijn ze ook altijd in voor een geintje. Echt een zaak om voor je plezier naar toe te gaan.
Op zich een hele fijne zaak, zeker niet de goedkoopste maar wel goed personeel achter de counter.
1 dingetje wil ik graag delen.
Ik heb de volgende mail wisselling met ze gehad :
Hallo,
Ik heb even een vraag met betrekking op het prijsbeleid wat jullie
voeren.
Hoe kan het zijn dat ik voor een IC ( een LM 3914 om precies te
zijn )
op de website maar 7,95 ( 01.00.3914.50 LM3914N 7,95 ) hoe af te
rekenen, en ik afgelopen zaterdagmiddag bij jullie in de winkel
11,95
heb moeten betalen ?
Ik vindt het persoonlijk een beetje onduidelijk en ik zou het zeer
op
prijs stellen als u mij hierover wat opheldering zou kunnen
verschaffen.
antwoord van dil :
Geachte heer,
Helaas is het bestand op Internet niet up to date waardoor er nog al
eens
verschillen ontstaan (naar beneden en naar boven) tussen de opgegeven
prijzen en de werkelijke prijzen.
Wij streven er zeker naar om de prijzen op het Internet zo up to date
mogelijk te houden, maar slagen daar duidelijk niet in. Onze excuses
hiervoor.
Mailde ik vervolgens het volgende weer :
Kan ik dus nu hieruit de conclussie trekken dat ik voortaan beter vanaf
internet kan bestellen ?
Jullie zijn immers wettelijk verplicht te leveren volgens de
prijsinformatie die ik tijdens mijn bestelling te zien krijg ?
Antwoord dil :
Geachte heer,
Dat klopt!
De prijzen die u bij uw bestelling op het Internet te zien krijgt worden
berekend ook als deze lager (of hoger) mochten zijn dan de winkelprijs. De
levertijd is natuurlijk wel wat langer dan afgehaald in de winkel.. Verder
worden ook portokosten in rekening gebracht.
Dit was het dus .. je betaald dus als je pech hebt meer in de winkel, dus je kunt beter bestellen vanaf internet of telefonisch wat je wil en vervolgens de boel afhalen kan je een hoop geld schelen.
Wel netjes dat ze eerlijk en open zijn hierover dat stel ik wel op prijs en ze reageren snel en netjes op de mail.
Maar ik blijf het een vreemde zaak vinden
Ik was op zoek naar budget koelpasta voor een budget overclocker, en dat spul van hen doet het prima, en Fl 2,95 voor 4 gram is een prima prijs. Bovendien werd ik ook even gewaarschuwd dat het spul giftig is dus dat ik voorzichtig moest zijn.
Mijn Duron 750 draait met een Coolermaster DP5H61 koeler en deze pasta op 950 MHz op 1,75 Volt.
Bovendien hebben ze een behoorlijke sortering op elektronica gebied voor de liefhebbers.