MP3.direqt.nl

Gebruikers over webshop MP3.direqt.nl

Pas geleden bestelling geplaatst bij Direqt voor een MP3 speler. Bestelling via de website geplaatst en direct het bedrag via internet overgemaakt. Mailtje naar hun verstuurd dat e.e.a. was overgemaakt en de volgende dag stond de PPT al aan mijn deur en het spelertje was binnen!!!!!!

Perfecte snelle service! Helaas werd na opening van het pakketje mijn enthousiasme wat minder omdat een aantal kabeltjes ontbraken in de (op het 1e gezicht) ongeopende verpakking. De USB verlengkabel en koptelefoon ontbraken (niet geheel onbelangrijk!) :-(,

1 telefoontje met Direqt was voldoende en ze stuurden mij per ommegaande een losse USB verlengkabel en koptelefoon per post!!

Zeer te spreken over hun service en het afhandelen van de bestelling.

Keep up the good Work!!!!

Ik heb net een Creative Jukebox Zen 20 besteld. Erg goeie en overzichtelijke site, alleen een paar probleempjes met Rabobank direct betalen. Het bedrag is wel al van mijn rekening afgeschreven, maar ze hebben nog niets ontvangen :-S

Wel goeie telefonische support in ieder geval.

Waarschijnlijk ligt het dus niet aan de shop zelf, maar order zal dus pas maandag verstuurd worden (hoop ik) . Zal survey aanpassen als ik meer weet.

edit:
vandaag ( dinsdag ) player keurig ontvangen. lag aan de bank dus. goeie winkel overall!

Hier heb afgelopen weekend een adapter besteld. Was op voorraad, en volgens de shopsurvey is deze shop ok. Ik heb de adapter namelijk snel nodig.
Ik meteen betaald. Kijk ik de volgende dag naar de status van mijn bestelling staat er: Betaald maar product niet op voorraad. En dan zeggen ze op tweakers: Duidelijkheid en transparantie staan voorop en ons credo is altijd: vandaag besteld, morgen in huis!

Meteen een mailtje gestuurd, maar na een dag nog geen antwoord. Dit heb ik nog nooit bij een andere shop meegemaakt.
Na twee dagen dan toch antwoord gehad. Ze hadden een foutje gemaakt en de adapter is nu verstuurd. Als extraatje een Line-out kabel erbij.

Update: Inmiddels de adapter ontvangen. Helaas zonder de beloofde line-out kabel. Dat kost weer wat punten.

Algemeen maakt deze onderneming maar een rommelige indruk die zijn genoemde credo in ieder geval zeker niet nakomt. Ik denk niet dat ik hier ooit nog iets bestel.

Mpio fy 200 256 besteld. Volgens de site binnen paar dagen leverbaar. Dit bleek later een week te worden. Na drie weken nog geen mp3 speler. Wel excuses, snel antwoord op mijn mailtjes en terugstorting van mijn geld, zonder enig probleem.
Al met al goed, betrouwbaar bedrijf, alleen het verkeerde artikel besteld.

Ik ben eerlijk gezegd absoluut niet tevreden met hun service. Mijn aldaar afgeschafte mp3 speler ging na 3 weken kapot. Op hun website staat zeer duidelijk bij de garantie dat (technische) problemen met de bij hun gekochte producten door hun deskundige helpdesk zo snel mogelijk verholpen zullen worden. Echter toen mijn mp3 speler kapot ging stuurde ik een e-mailtje met daarin uitleg van mijn probleem en de vraag hoe zij aan de garantie bepaling zouden voldoen. In plaat van een antwoordt op mijn vraag, kreeg ik een botte doorverwijzing naar de servicelijn van creative. Ik moest het maar met hen regelen. :(Hiermee was ik het niet eens. Ik stuurde een e-mailtje terug waarin ik zeer duidelijk te kennen gaf dat ik van HEN verwachte dat ze het probleem zouden oplossen. Zij leveren een ondeugelijk product, dus dan moeten zij het oplossen. Ik werd dit keer wederom heel erg bot doorverwezen naar Creative. Ze hadden duidelijk absoluut geen zin aan hun eigen garantievoorwaarden te voldoen. Ook werd er aangekondigd dat ze de volgende twee weken op vakantie zouden gaan en dat ze dan niet bereikbaar zouden zijn.

Verder zijn ze telefonisch erg slecht bereikbaar (14.00 - 18.00, alleen op maandag woensdag en vrijdag).

Tevens zeggen ze dat ze zeer snel bezorgen. Daar heb ik weinig van gemerkt, het duurde ruim een week voordat mijn Zen binnenkwam. Niets mis mee, maar zeker ook niets bijzonders. Een 7 dus

Nog een laatste ding: Het kan toeval zijn, maar allebei de producten die ik bij hen aanschafte, gingen binnen 2 maanden kapot. :(

I rest my case.

Ik reageer op deze post vanuit Direqt BV. Wij vinden het jammer dat u als klant onze service zo negatief heeft ervaren. Dit is juist één van onze speerpunten. Wij proberen elk verzoek zo zorgvuldig mogelijk af te handelen. Het doorverwijzen naar Creative is absoluut geen onwil van onze kant. Wij zijn bij elke klant bereid zorgvuldig de garantie afhandeling te regelen. Bij Creative is het echter een apart verhaal. Ze handelen de garantie op al hun producten zelf af. Dit betekend dat na overleg met hun service-lijn de defecte producten netjes bij u thuis worden opgehaald en direct op de snelste manier worden behandeld. Uiteraard kan het ook via ons worden geregeld, maar dit levert voor u als klant alleen maar nadeel op. U zult het product dan zelf naar ons moeten opsturen, wat extra verzendkosten meebrengt. Verder zal de afhandeling waarschijnlijk langer duren omdat het product vanuit ons weer naar Creative verzonden moet worden. Al met al dus niet voordelig. Ik hoop dat ik met deze uitleg de nodige opheldering heb verschaft. Wij vinden het vervelend dat deze informatie in eerste instantie niet goed is overgekomen. Tenslotte wil ik opmerken dat het defect gaan van dit Creative product naar onze mening te wijten is aan de wet op kansberekening en niet de kwaliteit van onze webwinkel. Defecten komen helaas incidenteel voor bij electronica, ook bij een A-merk als Creative.

Zeer snel geleverd,
zaterdag (18:30) besteld, dinsdags in huis!
(En de levering zou œ week duren, dan ga je toch uit van werkdagen)

Zeer goede winkel,
na maand ging mijn beatman flash recorder
kaduukk en de volgende dag had ik al een nieuwe in huis top!!!!

Pas geleden een Mambox P505 256 MB bij deze shop besteld. Ik kon direct afrekenen via Rabobank internetbankieren.. heel handig. Alleen toen ik helemaal klaar was met bestellen was het 16.30 geweest. Volgens de regels van deze webshop eingelijk te laat om nog dezelfde dag af te sturen. Nu ben ik een beetje een ongeduldig persoontje en wilde ik mijn speeltje snel hebben. Ik dus even bellen met een aardige verkoopmedewerker. Hij heeft er persoonlijk voor gezorgd dat de speler toch nog diezelfde middag de deur uitging... Volgende dag werd ie op mijn werk bezorgd... Betere service kun je je niet wensen!!!! TOPPIE MP3shopper.nl!!! Ga zo door!

Nog geen jaar geleden heb ik hier mijn Iriver imp-250 besteld. Na wat problemen met de betaling, kreeg ik hem dan toch in huis in een beschermende doos. Na een week begaf de bediening het al, dus ik e-mailtje naar die mensen, ja ik kon hem opsturen. Na ongeveer 2 a 3 weken wachten kreeg ik een andere vervangende/gerepareede imp-250 terug in dezelfde doos waarin ik hem had opgestuurd. Gister brak het klemmetje van de afstandsbediening af. Al vlak na mijn bestelling viel het me op dat deze niet erg degelijk was. vandaag kreeg ik een mailtje met de tekst "Dit valt niet onder de garantie". Is dit nou de manier om een klant te helpen, ik dacht het dus niet. Vandaag maar meteen een mailtje met duidelijke foto's opgestuurd in de hoop als nog een andere afstandsbediening te ontvangen. Maar ik ben hier zeker niet te vreden over!

Om terug te komen op mijn vorige post, na mijn e-mail heeft een medewerker van Mp3shopper mij een voorstel gedaan om alsnog de afstandsbediening te leveren. Welliswaar in een andere kleur maar beter dan een kapotte. Meteen naar mijn bevestiging binnen in 1 dag thuis. Toch een zeer nette afhandeling!

Mijn Napa mp3speler had het na 3 weken al begeven :/ Heen en weergemaild met mp3shopper, ze belden me zelfs op om wat tips te geven (in de hoop de problemen op te lossen) Nou dat heb ik nog nooit meegemaakt. :)
Helaas waren er wat knoppen defect, dus moest ik de speler toch opsturen. Dinsdag opgestuurd en kreeg vandaag een (bubbel)envelop met briefje en nieuwe speler. Hij was inderdaad niet meer te repareren en vandaar het nieuwe exemplaar, netjes verpakt.
Het is altijd fijn als je ook tijdens minder leuke zaken zulke service krijgt van een bedrijf. Top!

Zaterdagnacht besteld, en zondag geld overgemaakt. Met pinksteren ertussen gokte ik op levering op donderdag, maar net stond de postbode al aan de deur :)
Je krijgt een nette bevestigingsmail en ze versturen snel. Prima webshop!

Er waren wat leverings problemen met de door mij bestelde iRiver iFP-190TC. Dat werd mij in een net mailtje verteld en om de pijn te verzachten kreeg ik gratis wat extra's bij (tasje, armband, hals snoer).

Prima!

Erg goede zaak, ik had vrijdagmiddag rond een uur of 1500 een Frontier Labs Nex IIe bestelt, betaald via Rabobank Direct Banking, en ik had em zaterdagochtend vroeg al in huis :)

Beetje jammer alleen dat dat Direct Banking (net zoals de rest van Rabobank telebankieren) niet goed werkt in Mozilla, waardoor ik met een niet betaalde bestelling zat... Even gebelt, bestelling werd verwijderd, meteen opnieuw bestelt en deze keer in IE betaald => geen problemen meer :)

Nu ik tot tweemaal toe bij deze winkel heb besteld, zonder ze ook maar op een enkel foutje te betrappen, leek het me tijd voor een reactie/aanmoediging. Eind vorig jaar heb ik een Beatman Flash besteld: ondanks de drukke decembermaand had ik hem direct de volgende dag in huis.. netjes verpakt, alles erop en eraan! Vorige week een Archos Jukebox MM besteld met zo'n grappig camera'tje erbij... (20 Gig nog steeds niet genoeg voor mijn MP3 collectie!!!!) Weer lag het pakketje de volgende dag op mijn bureau! Dus iedereen bij MP3shopper: mijn zegen hebben jullie!!! Helemaal top!!!

Bij onvangst van mn I-river Slim-X, bleek de radio niet te werken. Na een telefoontje afgesproken om terug te sturen, met omschrijving van defect.

Binnen week nieuwe speler ontvangen en de door mij gemaakte kosten voor terugsturen speler, vergoed!~

Prima service voor een winkel op afstand!

Vlak voor de kerstdagen afgelopen jaar een Freecom Beatman Flash besteld (i.c.m. een 128MB SmartMedia kaart). Mijn bestelling kwam prima op tijd aan, echter bleek na het openen van de verpakking dat de SmartMedia kaart ontbrak.
Ik heb toen direct even contact opgenomen, en volgens hun administratie was deze kaart wel degelijk geleverd... echter heeft de persoon in kwestie er geen probleem van gemaakt en heeft, in goed vertrouwen, alsnog de SmartMedia kaart opgestuurd (zonder extra kosten).

Degene aan wie de mp3 speler kado is gedaan is er zeer blij mee :) , en ik ben heel tevreden over de afhandeling van mijn bestelling, zeker in een drukke tijd als rond kerst!

Samengevat: een prima shop!

Leuke is aan deze winkel dat ze leveren en volledige nazorg doen. Ik mailde ze laatst nadat ik wat extra ccu-batterjen had besteld en die binnen waren gekomen. Ik had puntje van kritiek werd direct naar de volledigheid en of er schade aan zat bla bla bla. Gewoon toppie!

Een Napa MP3 speler besteld op donderdagavond omstreeks 9 uur. Zaterdagochtend om half 10 stond de PTT voor de deur met ee pakketje :)
Two thumbs up voor MP3Shopper.nl !

Beatman flash besteld, met 4 dagen geleverd. Dit was 1 dag langer dan beloofd was, oorzaak: 1 dag later verstuurd als dat ik per email te horen kreeg.

Verder oppie toppie !

Scorekaart voor MP3.direqt.nl