Gebruikers over webshop Mr.@
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDell P2418HZm refurbished gekocht. Bleek niet de originele voet te hebben, maar de voet van een andere 24" Dell. Kleinere voetplaat en kan minder hoog, waardoor monitor niet in portrait mode te gebruiken is. Dus niks refurbished, maar gewoon tweedehands. Zat ook een sticker op de voet met de tekst 'lot' hetgeen suggereert dat de monitor van een veiling komt.
Tsja, kiezen tussen slecht en voldoende is wat moeilijk. 148 euro betaald voor monitor incl. verzending. Toch besloten een slecht te geven vanwege de niet-correcte info. Monitor is immers niet refurbished want niet originele voet..
Echt heel erg goed ingepakt. Alsof het een kunstschat betrof. Ook bijzonder snel geleverd. Hier geen puntverlies.
Eenvoudige website, overzichtelijk en ruim aanbod 2e hands appratuur. Netjes een bestel bevestiging gekregen, nog altijd goede ervaringen gehad.
VerzendingDe computer was goed ingepakt, binnen enkele dag binen. Helaas geen Track&Trace gekregen, dat zou het perfect maken.
Site oogt zeer simpel. aanbod is minimaal (als ik naar andere shops kijk) maar ze hebben vooral veel 2de hands en netwerk spul.
Ik had een USB connector nodig van USB naar serieel (tja laptops hebben die poort niet meer en toch lastig als je een switch moet programmeren).
Heb nog even verder gekeken naar netwerk kabel 305 meter soepel voor €60 weinig geld dus meteen erbij gepakt. Heb ik binnenkort ook nodig
Helaas waren beide artikelen beperkt voorradig. Ik had als opmerking erbij gezet dat ik het a.s. maandag nodig had (voor school).
Kreeg direct een reactie, kabel hadden ze nog maar usb ding niet, kregen ze misschien woensdag of donderdag binnen. Werd gevraagd als het apart opgestuurd moest worden.
Nee was niet nodig want het ging om de USB die had ik het hardste nodig. Toch netjes dat ze het aanboden
Op woensdag hadden ze de seriële usb binnen, vandaag ontvangen. Maandag fris aan de slag.
Al met al nette afhandeling!
Netjes verpakt. Bij de meeste shops als je daar een grootte doos hebt doen ze er geen doos omheen.
305 meter kabel zit standaard in een redelijke grootte doos. Bij ontvangst zat er nog een doos omheen. Dus de orginele doos kon niet worden beschadigd, klasse!
Verder was de doos opgevuld met luchtzakken omdat er nog mijn usb erbij zat.
Verder zijn de transport kosten zeer aantrekkelijk € 6, gewoon een nette prijs.
Geen ervaring, misschien maandag als de usb mogelijk kapot is, maar daar gaan we niet vanuit.
Ik was voor een vriend van me op zoek naar een eenvoudige computer om te internetten en te mailen. Ik kende de site van Mr@ al een hele poos en heb er al tot mijn volledige tevredenheid allerlei zaken gekocht. De site is eenvoudig en overzichtelijk en ik had al snel de refurb. computer in de gaten die ik wou bestellen.
Compaq EVO D510 P4 2,0Ghz/256Mb/ 40Gb/CD/LAN/Sound voor 125€. Betaald via mijn VISA kaart.
Ideaal computertje om het internet te verkennen. Ik had hier zelf nog een dvd brander liggen die ik er kon in stoppen.
Paar dagen erna, kwam het koerier bedrijf netjes aan de deur bellen.
De computer kwam aan in een flinke doos die gevuld was met beschermingsmateriaal en een nieuwe 220 stekker. Geen beschadigingen.
De computer netjes beginnen installen, xp erop en nog een hoopje andere programma's. Bleek hij plots niks meer te doen. Hij bleef dood, dus ik dacht dat het eventueel de voeding was. Eventjes een RMA aangevraagd voor een herstelling. Bij hun refurb computers krijg je altijd nog een garantie van 12 maanden dus da's altijd een hele geruststelling. Ik moest toch ergens in de buurt van Pijnacker zijn dus ik ging deze zelf binnenbrengen. Zonder het ook maar te moeten vragen kreeg ik gelijk een andere identieke pc mee. Klasseservice dus ..... en zo hoort het ook. Deze winkel zal nog wel meer bestellingen van mij krijgen.
Voor een mooie prijs een refurbished Dell latitude D600 besteld (met 12 maanden garantie).
Duidelijke en overzichtelijk site en je krijg netjes status overzichten van je bestelling per e-mail.
Snel en netjes verzonden, geen aanmerkingen.
KlantenserviceHelaas begaf de HD van de notebook het vrij snel (na circa 1 maand). Omdat ik zelf een reserve HD had geplaatst, een e-mail gestuurd met de vraag of alleen de HD kon worden opgestuurd voor vervanging ipv de hele notebook.
De volgende dag een e-mailtje terug dat dit geen probleem was en er was ook gelijk een RMA formulier met RMA nummer toegevoegd.
Defecte HD opgestuurd en circa 1 week later een andere (en betere HD) terug ontvangen (4200 rpm opgestuurd, 5400 rpm terug).
Al met al zeer tevreden over de ervaringen met deze winkel!
Voor ons bedrijf hebben we hier 2 refurbished Dell computers (Dell GX260) en 2 TFT monitor besteld voor een goede prijs. Na wat vergelijken met veel andere shops kwam mr-at als totaal er het goedkoopste uit, anders haddden we bij 2 shops moeten bestellen.
Per telefoon werd ik goed te woord gestaan door een verkoper (Bernd). Toen ik wat vragen had werd de mail ook altijd snel beantwoord.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over deze shop, ik zou zo nog een keer bestellen.
De verzending is helaas wat minder goed gegaan. Standaard werd er geen toetsenbord en muis geleverd, dit had ik echter wel met Bernd afgesproken. Na wat bellen is dit gelukkig alsnog verstuurd. Er is was echter nog een klein probleem, ik had namelijk computers met OEM stickers besteld maar niet geleverd gekregen. Dit is ook goed afgehandeld.
De verpakking van de spullen en de levertijd zijn echt dik in orde.
Voor verzending geef ik een 'goed' en geen 'erg goed' door die 2 dingen die niet meteen geleverd zijn.
Tot zover ik gebruik gemaakt heb van Aftersales ben ik erg tevreden. Het is snel afgehandeld en de spullen werden dezelfde dag netjes alsnog verstuurd.
Ik was voor mijn broertje op zoek naar een simpel huis-tuin-en-keuken ding voor internet office e.d. en kwam bij MR@ uit voor een Dell OptiPlex GX260.
De website was overzichtelijk (al jaren hetzelfde geloof ik) en de info was voor zover ik weet correct. Je krijgt netjes een email van je bestelling.
Ik heb de 23e rond 19:00 uur besteld met creditcard en de volgende ochtend(!) om 09:06 kreeg al een mailtje dat ze het hadden verzonden met TPG post en S3 nummer. De verpakking was overigens ook erg goed.
Mijn algemene indruk was goed.
Mr.@ is niet de goedkoopste maar het gemak van in de buurt zitten en klantvriendelijk personeel zorgde er voor dat ik hier veel spullen gekocht heb.
Hierover heb ik geen oordeel want ik haalde alles af.
KlantenserviceHierin heb ik de ware aard van Mr @ leren kennen.
Ik heb daar een 2 mnd oude, defecte Linksys WAP54G terug gebracht. Waarna telefonisch geprobeerd wordt onder de garantie uit te komen door verhalen op te hangen dat de garantiezegel verbroken is en dat het beter is om met bijbetaling een router er voor terug te kopen.
Toen dit niet lukte, kreeg ik mijn defecte AP na enkele dagen weer terug.
Dit was de laatste keer dat ik ooit iets bij Mr @ gekocht heb.
Inmiddels heb ik contact opgenomen met Linksys support die, na een aantal testjes, bevestigde dat mijn AP inderdaad defect is.
Ik kan deze kosteloos terugsturen (RMA)
En voor de duidelijkheid: een Linksys WAP54G heeft geen garantiezegel....
Was nog niet in hun nieuwe pand geweest. Stond dus eerst bij het oude pand voor de deur. Gelukkig zijn ze een paar straten verder gaan zitten. Mooi ingericht en de gebruikelijke schaal met snoepjes
KlantenserviceWilde voor mij libretto 70ct een cdrom hebben. Kon hem gewoon eerst even testen of het PCMCIA kaartje er in werkte. Heb dus een Freecom pcmcia gekocht voor weinig en nog eeen jaar garantie
Zeer mooie winkel, heel veel dingen te krijgen voor het netwerk, tegen scherpe prijzen. Ik moest een keer bellen en werd snel en correct behandeld.
VerzendingToen het geld over gemaakt was, de Postbank had een week nodig om het geld over te maken!!! Toen het betaald was stond het de volgende thuis, netjes ingepakt met veel tape.
KlantenserviceDe diestverlening is goed. Na 6 dagen toen de Postbank het geld nog niet overgemaakt had (ik had vooruit betaald) heb ik gebeld met de vraag of ze de termijn van 7 dagen konden verlengen, en dat ging allemaal goed.
Een aantal keren iets gekocht bij Mr.@ en steeds is alles naar volle tevredenheid afgehandeld. Eén keer aanspraak moeten maken op garantie (een CD-speler in een refurb-desktop had het begeven). Zonder kosten perfect hersteld. Bij gelegenheid ga ik er graag weer naar toe om iets te kopen.
Zeer goede shop, al 3 keer wat besteld , 1e keer een harde schijf wat binnen een dag was geleverd, hetzelfde voor mijn 2e bestelling ( een laptop ) die nu nog steeds prima draait , ze hadden er zelfs een 2e accu bij gedaan die niet op de site vermeld stond. alles keurig verpakt en snel afgehandeld. Zojuist een 3e bestelling gedaan via een vooruit per bank betaling voor een wat oudere PC, ik weet zeker dat dit allemaal zonder problemen zal lukken. Ook binnen een uur of 2 een mail gehad met daarin de betalingsgegevens, en ook zeker niet onbelangrjk : maar 5 euro verzendkosten
Prima shop en zal zeker in de toekomst nog wel wat spullen kopen !
Ben ooit in aanraking gekomen met dit bedrijf op de HCC Dagen, zag er wel leuk uit allemaal en heb er destijds wat kabels, wat stekkers en een RJ45 krimptang gehaald. Toen ik een 30m kabel met 2 stekkers kocht, wees de verkoper mij erop dat de 30m kabel al stekkers had en ik dus geen tang en stekkers nodig had. Hele goede voorlichting, maar ik was van plan dat ding in 2 stukken te knippen en door de muur te leggen (had 15 en 13m nodig )
Heb hier later bij hun online bestelshop nog een aantal keren wat spullen besteld, elke keer gewoon goed zoals het hoort en redelijk snel binnen.
Vorige week voor een klein lullig pakketje (moest een zak RJ45 stekkers en een SCA80->68pins convertor hebben), maar eens besloten om met vooruitbetaling te doen. Ik bedoel maar, wat is nou 40 euro bij een bedrijf waar je goede ervaringen mee hebt. Vrijdagavond geld overgemaakt, woensdagochtend een postbode bij de deur met een zeer net verpakt pakketje.
Enige wat ik mis is een verzendbevestiging met track and trace nummer zodat ik weet waar mijn vooruitbetaalde pakketje is. Gistron doet dit wel, maar ik denk dat als je mr.@ mailt, dat ze je dat nummer wel geven.
Enige weken een aantal spullen besteld om zelf een PIV systeem te bouwen. Afhandeling van de bestelling was snel en correct. Na installatie bleek uiteindelijk dat een van de componenten (processor) kapot was. Via de RMA procedure dit probleem aangemeld en binnen 1 week was de zaak naar volle tevrdenheid opgelost. Prima service dus, kom zeker nog terug bij deze shop wanneer er weer eens wat spullen nodig zijn.
Ik heb als WIFI noob en na vele vragen en verscheidene antwoorden maar een vraag besteld aan Mr.@ hierover.
Kreeg heel snel een heel goede antwoord, technisch verantwoord, etc. Na nog 2 vervolgvragen, en evenzo goede antwoorden, heb ik maar besloten om het product te kopen, een wireless router/switch/accesspoint.
Ik heb het bij Mr.@ gekocht, hoewel ze niet het goedkoopste waren, maar wel een hele goede service. Thuis had ik er wat problemen mee om het in te stellen zoals ik het wou, en weer een zeer snelle reactie gehad. Helaas zei de helpdesk dat wat ik wou niet mogelijk was, had maar een accesspoint moeten kopen...kan hem zo omwisselen als ik het wou. Daarom voor Technische kennis maar een 7 omdat ik heel duidelijk heb uitgelegd wat ik wou, en pas na aankoop en vervolgvraag krijg ik te horen dat het niet kan.
Maar het kon wel, dus al goed eind goed
Zie me thread als je wilt: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/885878/last
Goede winkel, goede service
Na diverse e-mails over en weer besloten twaalf 3com 990's besteld welke 2 dagen na bestelling netjes verpakt werden bezorgd.
E-mails en de vooruitbetaling zijn snel en correct afgehandeld. Mijn complimenten.
Kom bij deze zaak al een hele tijd.
Heb er al routers, modems, geheugen en een laptop gekocht. Je word altijd prima geholpen. Zit lekker dichtbij en de service is ook uitstekend. Ga zo door
Heb op de HCC2003 een geheugenmodule gekocht bij hun stand. Achteraf bleek mijn pc niet lekker met die geheugen module om te gaan (werd maar voor de helft gezien). Heb toen gemaild met de servicedesk en kreeg als antwoord dat ik de module terug kon sturen.
Een weekje later stond het geld alweer op mijn rekening!!!!
Echt super.
Ga zo door, zou ik willen zeggen!!!
2de keer dat ik hier heb besteld.
Erg snel en handige website.
Ik ga hier vaker bestellen!!
Dinsdag morgen ging mijn pc met freesco router kapot, gelijk Mr@ gebeld(geen internet meer) om te vragen naar een Linksys router.
Was op vooraad dus gelijk besteld onder rembours.
Ben perfect en zeer vriendelijk geholpen.
Woensdag middag TPG aan de deur met de router.
Prima zaak.