Gebruikers over webshop De Greef Computers
Review toevoegenBij deze winkel (XNotebooks) terecht gekomen via tweakers. Website is netjes en overzichtelijk. De locatie van de winkel is misschien niet helemaal waar je het verwacht, zit achter een woonhuis. Verder ziet de winkel er netjes uit.
Verder is de man die me geholpen heeft vriendelijk. Nam ook de tijd om de bestelde notebook te laten zien, en ook de bestelling door te nemen. Even de notebook aangehad om te controleren. Daarna alles afgerond nog even een praatje en toen weer hup terug naar huis om te gaan spelen met het nieuwe speelgoedje.
Als ik over een paar jaar weer een nieuwe laptop nodig heb gaan we eerst daar weer eens kijken.
Ik heb de XNOTEBOOKS® TITAN IV17-HD7970 besteld. Op het moment zijn de 7970M kaarten nog in weinig gamelaptops te vinden, helemaal bij Nederlandse leveranciers. Vergeleken met A-merken als MSI of Alienware ben je voor dezelfde hardware een stuk goedkoper uit bij xnotebooks.
Als extra kreeg ik een gratis upgrade van 8GB standaard geheugen naar 8GB Crucial Extreme Performance, een iets snellere SSD dan besteld en een snellere wifi-kaart.
De laptop voelt erg solide aan en performed als een beest. Erg tevreden!
Alhoewel de laptop niet een dag later maar 3 dagen later werd bezorgd (ivm populariteit laptop) ben ik ook over de verzending tevreden. Laptop was goed verpakt en 4 dagen levertijd vind ik nog zeer acceptabel.
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe game laptop (nadat mijn oude overhittingsverschijnselen begint te vertonen) kwam ik op de MSI GX660. Na een hoop Belgische winkels te hebben afgeschuimd begon te blijken dat deze laptop bijna overal enkel te verkrijgen was in de 249NL versie, of aan een veel hogere prijs. Aangezien ik een Azerty toetsenbord nodig heb ipv een Qwerty was ik dus aangewezen op het zoeken naar een shop die een Azerty kon plaatsen.
Ik kwam hierbij op www.xnotebooks.nl, een onderdeel van De Greef Computers, welke een Azerty optie gaf voor deze laptop.
Na een vraag per email of de shop ook daadwerkelijk een Azerty kon plaatsen en het hier niet ging over een configuratiefout, kreeg ik prompt antwoord.
Na de positieve review hier te hebben gelezen heb ik dan mijn bestelling geplaatst op maandag en direct met internet bankieren mijn overschrijving gedaan.
Op dinsdag kreeg ik telefoon (ik kon toen niet opnemen) en liet een medewerker een boodschap na. Dit om na te gaan of de betaling al werd doorgevoerd aangezien deze laptop beperkt op voorraad was. Ik heb dan mijn betalingsgegevens per email toe gelicht en kreeg terug snel antwoord.
Ik heb mezelf niet geregistreerd op de website waardoor ik mijn bestelling niet kon volgen. Op donderdag heb ik dan per email geïnformeerd of de betaling reeds was toegekomen, dit bleek echter niet zo te zijn (Belgische PNB Paribas Fortis naar Nederlands ABN Amro).
Op vrijdag kreeg ik bericht dat de betaling toe gekomen was en dat de bestelling verzonden werd met GLS.
Op maandag dan mijn nieuwe laptop in ontvangst mogen nemen.
Conclusie: Zeer vriendelijke en snelle communicatie met de medewerkers. Snelle verzending.
Netjes toegezonden in de doos zoals deze op Youtube "unboxings" te zien is. Zijnde 1 grote doos met daarin de doos met de laptop die er perfect in past en de gratis rugzak. Alles zat goed vast. De doos was ingepakt met bruin inpak papier en (veel) plakband.
De bestelling werd vrijdag verzonden en maandag geleverd. De site spreekt over levering op zaterdag maar misschien werd de laptop te laat op de dag verzonden ofwel doet GLS geen zaterdag leveringen. De site spreekt ook over een track&trace nummer maar dit heb ik niet gezien waarschijnlijk omdat ik geopteerd heb om niet te registreren op de site en ik dus mijn bestelling niet kon volgen.
Conclusie: verzending perfect in orde, in de toekomst wel registreren zodat mijn bestelling te volgen is
Op zoek toen de VPC-F12S1E net uit was verschillende websites afgegaan. Hier stond mijn laptop erbij. Even snel telefoontje gepleegd om zeker te weten van de voorraad. Hele aardige meneer heeft zijn best toen gedaan. Meteen erna online besteld.
Verzending22e s' middags besteld en 24e geleverd. Heel netjes dus. Zal ook een laptop tas bij gratis. Er zat een grote doos om de laptop doos zelf heen dus ook zat bescherming en het was niet meteen zichtbaar dat er een laptop in zat. Ook wel prettig dus.
Ik was al even op zoek naar een nieuwe laptop en mijn oog was gevallen op de Sony VPCF13Z1E/B. Na diverse (online) winkels bezocht te hebben uiteindelijk bij de Greef uitgekomen.
De website is prima overzichtelijk en nadat ik telefonisch contact had gehad inzake het komen afhalen, de volgende ochtend de laptop opgehaald.
Omdat ik niet in de gelegenheid was om vooruit te betalen en/of een aanbetaling te doen, is er door de Greef netjes met mij meegedacht om toch tot een order te komen.
Bij het afhalen keurig te woord gestaan en er werd ruim de tijd genomen om e.e.a. toe te lichten.
Is een (web)winkel waar ik vaker zal bestellen als het om de wat duurdere aankopen gaat. De prijs was overigens erg scherp en als "cherry on the top" kreeg ik er tijdens een actieperiode ook nog eens een gratis laptop tas bij.
Nog geen ervaringen mee, en hoop dit eigenlijk zo te houden.
Op de laptop zit twee jaar onsite garantie, dus ik vermoed dat dit allemaal buiten de Greef om gaat.
Overzichtelijke website, laat zich gemakkelijk samenstellen. Duidelijk overzicht van de beschikbare laptops. Gemakkelijk besteld, ideal, krijg een bevestiging per e-mail.
Heb nog ge-maild voor een extra twink aan de laptop. Dit werd de dag erop nog opgevangen en aangepast en daarna al per post gestuurd.
11sept zaterdag laat verstuurd, daarom pas de verzend datum later.
Duidelijke factuur gekregen, alles erop van systeem specificaties.
Prijzen liggen redelijk in de markt naar mijn weten.
GX660 besteld bij x-notebooks, ram geheugen vond ik wat te weinig standaard dus heb ik er nog 2x4 gig geheugen in laten zetten. Allemaal prima verlopen!
Afspraak op tijd bezorgt, netjes in de doos. Zag er prima uit.
KlantenserviceNog niks aan de laptop gehad.
Na wat zoeken hier en daar naar een mooie notebook waar ook fatsoenlijk een spelletje op gespeeld kan worden, kwam ik uit bij de MSI GX740. helaas delen wel meer mensen die mening met mij en vlogen de notebooks over de toonbank. nou was dit niet erg aangezien ik bij De Greef de laatste kon bemachtigen. Ik ben daar via de pricewatch terecht gekomen en hij bleek ook nog eens dichtbij te zitten (Den Bosch). door de site snuffelen is geen probleem, er is zelfs een notebookwizard waar je al je dromen zo in kan voeren.
De prijs lag was hoger dan bij andere internet shops maar je krijgt er een goede service voor terug. Ik heb hem om 09:30 besteld en kon hem om 11 uur op komen halen! even een aanbetaling gedaan via internetbankieren en de rest in de winkel betalen. De beste man achter de balie checkt nog even of alles in de doos zit en legt hier en daar wat uit over de laptop zoals aansluitingen e.d. en uiteraard even aanzetten om te kijken of hij het wel doet.
Dan stopt hij alles weer terug en kan je hem meenemen, langer dan 20 minuutjes zal het niet geduurd hebben.
Doordat het een kleine zaak is die niet echt bedoeld is voor "shoppers" omdat het meer een internetshop is heeft hij alle tijd voor je.
Ik zou hier met een gerust hart zo weer kunnen bestellen, een goede zaak dus.
kan hier helaas geen oordeel over geven aangezien ik mijn bestelling heb afgehaald.
KlantenserviceNog geen ervaring mee gehad.
Ik heb op 18 augustus 2009 bij de Greef Computers een gaming notebook besteld te weten de Gnote XNi980nu (zelfde als de XXODD XNi980nu maar snel en uit voorraad leverbaar en goedkoper) met een Quadcore Q9000 met 4 Gb DDR3 intern geheugen en de GTX280 videokaart met 1 Gb DDR3 videogeheugen. Ook heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid om 3 harddisken van ieder 500Gb 7200 Rpm + Shock Protection te plaatsen.
De communicatie tussen mij en de Greef Computers is werkelijk fantastisch verlopen vergeleken met andere webshops waar ik ook vaker aankopen doe. De beloofde levertijd van 2 dagen is volledig nagekomen aangezien ik het notebook al 20 augustus om 10:15 door TNT post afgeleverd kreeg.
Wat betreft het notebook kan ik zeggen dat deze werkelijk alle verwachtingen heeft overtroffen die ik vooraf had van dit model, de video en reken kracht voor onder andere het gamen, en het draaien van Cad programma’s is ronduit perfect.
Ook het uiterlijk met alle led verlichting in de casing, rond het touchpad en dergelijke is geweldig. Mijn vrienden en kennissen die ik de Gnote XNi980nu heb laten zien werden groen en geel van jaloezie en een paar van hun denken er ook aan om de Gnote XNi980nu te bestellen bij de Greef Computers via www.degreef.nl .Om bij dit model te komen vermeld ik hier de link http://www.degreef.nl/index.php?geselecteerd=49930
Al met al ben ik uitermate tevreden over de service, levertijd en het product van de Greef Computers.
Ik heb op 18 augustus 2009 bij de Greef Computers een gaming notebook besteld. De beloofde levertijd van 2 dagen is volledig nagekomen aangezien ik het notebook al 20 augustus om 10:15 door TNT post afgeleverd kreeg.
KlantenserviceDe communicatie tussen mij en de Greef Computers is werkelijk fantastisch verlopen vergeleken met andere webshops waar ik ook vaker aankopen doe.
Op 8 februari een batterij besteld en meteen de aanbetaling gedaan.
Dezelfde nog een orderbevestiging via mail ontvangen.
Tot zover geen klachten.
De volgende dag een mail dat mijn order niet geaccepteerd wordt want het is een optie artikel. Dat stond en staat nu (18-02-2009) nog steeds niet vermeld bij het artikel.
De annulering heb ik geaccepteerd en netjes gevraagd mijn aanbetaling terug te storten. Eerst geen reactie. Nadat ik een herhalings mail heb gestuurd krijg ik het onderstaand bericht.
Geachte heer Bruurmijn,
U hebt een onterechte order geplaatst zoals u vooraf had kunnen weten gezien dat het een optie artikel is en een onwaarschijnlijk lage prijs voor een batterij, wij moeten hierdoor onnodig kosten maken gezien de nodige administratieve handelingen, deze zullen wij u niet door berekenen anders had u nog bij moeten betalen.
Met vriendelijke groet
Afdeling verkoop
De Greef Computers
Als ik de order annuleer kan ik het begrijpen dat ik annuleringskosten moet betalen. Maar dit slaat echt werkelijk alles. Zij hebben de order geannuleerd en daar moet ik voor betalen. Daarbij staat in de bedrijfsgegevens geplaatst op kieskeurig.nl dat De Greef geen annuleringskosten rekent.
Na mijn verhaal op internet geplaatst te hebben wordt ik binnen een paar minuten gebeld door De Greef. Ik kan niet zeggen dat mijn oordeel daardoor beter is geworden.
Ik kan niet lezen, ik ben gek en ik kreeg de vraag of ik wel Nederlands ben. Geen idee wat dat ermee te maken heeft maar goed.
Volgens De Greef probeer ik de boel te flessen maar dat is niet mijn bedoeling. Wat De Greef hier doet is volgens mij tegen de wet. De enige reden dat ik er geen juridische zaak van maak is dat het bedrag daarvoor in dit geval te laag is.
N.a.v. mijn review Heeft De Greef nog een keer nagedacht en is hij tot de conclusie gekomen dat hij toch niet echt netjes bezig was geweest. Hij heeft zijn excuses aangeboden en het bedrag terug gestort.
Geen verzending geweest aangezien De Greef de order heeft geannuleerd.
KlantenserviceNiet van toepassing.
Via de pricewatch ben ben ik bij de greef computers uitgekomen voor een samsung spinpoint 2,5" HDD. Na de harde schijf besteld te hebben kreeg ik vrijwel direct een besvestiging per e-mail met het verzoek het bedrag over te maken naar hun rekening. Na dit gedaan te hebben kreeg ik dezelfde dag nog een bevestiging per e-mail dat de harde schijf door hun leverancier verstuurd zou worden. Dit gaf ij mij een beetje het idee dat ze de verantwoording wouden afschuifen, maar 2 dagen later had ik het product al binnen.
De informatie over deze harde schijf is op zijn minst zeer beperkt te noemen op de website, specificaties van onderdelen zijn meestal niet aanwezig. De producten zijn echter wel makkelijk te vinden, waarbij google of tweakers.net geschikt zijn voor de specificaties.
edit:
Ik werd vandaag opgebeld over de minpuntjes die ik tegen was gekomen en de maatregelen die daartegen werden genomen. Er werd bevestigd dat een aantal productcattegoriën inderdaad weinig informatie hadden en dat er nog aan de invulling word gewerkt. In de tussentijd zoek ik de specifikaties wel gewoon op Tweakers / google op. Zeer nette service, vandaag een weiziging van de beoordeling van goed naar zeer goed.
De bestelling was 2 dagen na het bestellen binnen. Dit zou officieel 1 dag moeten zijn, maar gezien het pakket door de buren was aangenomen kan de vertraging ook daar hebben gezeten. Het product was goed verpakt, deze zat met plastic aan de wand van een kleiner doosje vast, welke weer met plastic aan een de doos was bevestigd. De doos was echter wel enigsinds overdreven groot, hier had beina aan compleet systeem in gepast.
De reden waarom het geen zeer goed is geworden:
-Er was helaas geen track en trace aanwezig.
edit:
De factuur was niet bij de bestelling aanwezig, maar word later per email opgestuurd.
Welliswaar niet met een defect product te maken gehad, dus daar heb ik geen ervaring over. Wel werd ik opgebeld over de minpuntjes die ik tegen was gekomen, een erg nette behandeling. Een winkel die, wanneer ze het gezochte product hebben, zeker bovenaan mijn lijst komt te staan.
Ik was op zoek naar een nieuwe laptop ter vervanging van mijn oude, overleden notebook. Na wat rondzoeken op internet naar geschikte modellen, kwam ik bij De Greef Computers uit, mede door de scherpe prijzen die zij hanteren.
Ik had in eerste instantie een aantal vragen, die via e-mail snel werden beantwoord met een bevredigend antwoord. Ook bij telefonisch contact kwam naar voren dat De Greef veel verstand van zaken lijkt te hebben. Dit gecombineerd gaf voor mij een vertrouwde indruk om met dit bedrijf in zee te gaan.
Op 22 november heb ik voor 15:00 uur 's middags een bestelling geplaatst, welke ik dezelfde avond nog heb kunnen afhalen. Bij het afhalen bleek echter dat de 7200 rpm harddisk van de bestelde laptop niet meer op voorraad was. Als compensatie heeft De Greef Computers deze zonder kosten vervangen voor een groter exemplaar van 7200 rpm. Goede service dus.
De laptop heb ik nog dezelfde avond kunnen afhalen, dus met verzending heb ik geen ervaring.
KlantenserviceBij het afhalen van de bestelling werd de laptop netjes tentoongesteld en alle functies en aansluitingen aangewezen. De Greef staat ook dan nog open voor vragen en legt deze goed en kundig uit. Geen verrassingen dus achteraf.
Na bij een aantal (web)winkels telefonisch te hebben benaderd om informatie en mogelijkheden van de Sony AR21S laptop heb ik naar aanleiding van het gesprek met Dhr. de Greef deze laptop bij hem besteld. Hij kwam bij mij kundig en betrouwbaar over en had op elke vraag van mij een goed antwoord. Daarvoor nam hij uitgebreid de tijd en ik had daardoor meteen de indruk dat ik als klant serieus wordt genomen. Ondanks mijn eisen en uitbreidingen (RAID configuratie met 2 harddisks, BluRay) was deze laptop al een dag na mijn bestelling binnen maar omdat ik niet in de gelegenheid was heb ik hem een dag later pas opgehaald.
VerzendingDeze laptop heb ik opgehaald.
KlantenserviceNa een paar dagen had ik een paar vragen over de werking van de laptop. Dhr. de Greef heeft mij uitgebreid te woord gestaan en al mijn vragen perfect beantwoord. Hij weet mijns inziens veel van de producten die hij verkoopt af en ik ga mijn volgende laptop zeker weer bij hem bestellen.
Ik heb gebeld naar de Greef, omdat ik meer informatie wilde hebben over laptops. Ik ben tot twee keer toe ongeveer een half uur te woord gestaan en aanstalten tot haast werden er niet gemaakt. Ik vind dit erg netjes! Mijn voorkeur ging in eerste instantie uit naar een bepaald merk laptop, maar dit werdt afgeraden, omdat er veel problemen met dit merk zouden zijn. Op aanraden van De Greef ben ik uiteindelijk voor een Jewel gegaan. Voor mij was het erg belangrijk dat de laptop probleemloos zou werken, omdat ik op dit moment in Spanje zit en hier nog een aantal maanden blijf (daarna in een ander land, maar niet Nederland). Dat ik geen zin heb om vanuit Spanje een laptop naar Nederland te sturen voor reparatie lijkt me duidelijk. Tot op heden ben ik erg blij met mijn laptop. Het werkt goed en de laptop ziet er naar mijn mening mooi uit (ook belangrijk ). Mocht ik mijn aanschaf over moeten doen, dan zou ik NIETS veranderen en absoluut weer bij de Greef dezelfde laptop aanschaffen. In de showroom kreeg ik overigens een kleine demonstratie van de laptop en liet de persoon zien dat alles wat besteld was ook daadwerkelijk in de laptop aanwezig is. Ik ben meer dan tevreden over deze winkel en mocht ik in de toekomst een nieuwe laptop nodig hebben dan zal ik als eerste naar de website van de Greef surfen!
Aangezien ik de laptop opgehaald heb, heb ik geen ervaring met verzenden. Wel hebben we via de telefoon afgesproken dat ik een bestelling via internet zou plaatsen en 2 dagen later (ik belde aan het einde van de dag) kon ik deze ophalen.
Overzichtelijke website. Gemakkelijke manier om extra opties bij je bestelling te plaatsen.
Direct na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld met het advies om niet voor over-the-top opties te gaan welke ik wel had geselecteerd. Uiteindelijk heb ik dus voor een lagere prijs een laptop zonder de extra's die ik toch niet gebruik.
Zeer goed, de Greef denkt niet alleen aan verkopen, verkopen. Hij heeft verstand van zaken en geeft je een goed advies. Een aanrader!
Zeer snel verzonden. Na het overmaken van het aankoopbedrag was de bestelling de volgende dag afgeleverd. Alles was zeer goed verpakt met bubblewrap (yes! ); dus geen ronddwarrelende chips oid.
Nou, geen oordeel over aftersales. Omdat ik het tot dusver nog niet nodig heb gehad. Het product werkt perfect, geen issues so far.
Mocht het zover komen dat er iets stuk gaat binnen de garantie dan heb ik sterk het idee dat de Greef hier goed mee overweg kan. De Greef is een professional.
Erg mooie webshop en zeer veel mogelijkheden met de aangeboden laptops.
Ik heb er een Sony Vaio FS315B gekocht met extra geheugen. Na 2 dagen kon ik hem al ophalen. Alles was helemaal in orde, op een klein foutje na, wat ter plekke gecorrigeerd werd.
het is alweer een jaartje geleden dat ik bij ze had besteld maar ik kende tweakers toen nog niet. nu ik tweakers wel ken wil ik even posten.
ik had 'n acer laptop besteld op vrijdagavond, 500,- goedkoper dan in de winkel (hoewel degreef het ook wel als aanbieding had staan). ik had maandag gebeld om te vragen wanneer ik het kon verwachten, want woensdag zou 1ste kerstdag zijn en ik zou het fijn vinden als ik het ervoor al zou hebben. ze zeiden dat het heel druk was maar dat ze hun best zouden doen en jawel hoor, dinsdag had ik mijn mooie snelle stille laptop binnen. terwijl ik belde maandag werd er trouwens meteen gevraagd of ik nederlandse of engelse wndows xp erop wilde hebben en toen ik dinsdag laptop aanzette kon ik meteen al inloggen onder mijn eigen naam. sindsdien raad ik vrienden dan ook bij het minste of geringste de greef aan.
Na veel gezeur met de-laptopper, heb ik de Sony Vaio A297XP bij de Greef besteld.
Ik wis dat deze niet direct op voorraad was en dat deze pas begin december in Nederland geleverd zou worden. Sony kennende kun je daar nog een week bij tellen.
Door de zeer goed shopsurvey van andere hieronder ben ik bij de Greef gaan bestellen.
Ik ben helemaal tevreden over de Greef. Op 22 november besteld en geld overgemaakt. Kreeg gelijk een reactie dat hij niet op voorraad was en dat (volgens Sony Planning) hij in de week van 1 december zou binnen komen. Ik dacht gelijk owk dat word de week erop. Maar nee, dinsdag 30 nov nog een mailtje gestuurd voor wat informatie. Binnen een uurtje een mail terug met daarin t bericht dat hij morgen bij mij thuis werd afgeleverd. Mega!!
Goed ingepakt, dudelijke factuur, zeer goede service, vriendelijk. kortom een 10 waard.
oh ja, de Sony Vaio A297XP is echt habba habba, hmmm. Heerlijk. Werkt vloeiend, heel mooi scherm (x-black) en zeer mooi design. Nadeel? Sorry, heb ik nog niet gevonde.
Ik had voor school een goede laptop nodig en na veel zoeken en rondvragen besloot ik toch bij de Greef te bestellen.
Ik heb op vrijdag 24 september gebeldt voor de Acer Travelmate 4001 Lmi. Deze was niet meer op voorraad en kwam maandag weer binnen en zou dus pas op zijn vroegst op woensdag bij mijn zijn.
Ik heb die dag gelijk besteld en kreeg dinsdag een telefoontje dat hij vertuurd was. Ook vroegen ze of ik even wou bellen als hij aangekomen was en of hij het deed.
Woensdag kwam hij aan en donderdag heb ik de Greef even gebeldt en ik zit nu zuper tevreden op de bank met mijn laptop dit stukje te typen...
Jongens de Greef heeft het allemaal, kwaliteit en een goede service...
29 juli een acer 1511lmi besteld en kon hem woensdag 4 aug. ophalen. Dit had allemaal eerder gekunt lag het niet dat ik nogal vergeetachtig was tijdens het bestellen en perongelijk de verkeerde laptop bestelde. Heb opgebelt en alles was nog goed gekomen en nu kan ik lekker genieten van dit mooie beestje (zelfs doom3 en farcry doen het erg goed).
Algemene indruk gaf ik een 9, dit mdat de site erg overzichtelijk is voor als je en laptop zoekt.
De service een 10! zelfs na een lastige klant als ik was de verkoper erg vriendelijk :-)
Technische kennis heb geen ervaring mee heb op dit vlak nog geen vragen hoeven te stellen weet alleen dat hij een laptop erg snel uit een doos en er weer in kan stoppen na hem te showen. iets waar ik mij nou nog over verwonder hoe snel die hem er weer in kreeg.
Afhandeling bestelling ook een 10.
Ik kon hem bij hem thuis ophalen stond netjes klaar voor mij en hij stond mij vriendelijk te woord.
Qua prijs niet de aller goedkoopste maar zit wel ruim onder het gemiddelde, maar je krijgt bij elke notebook ook een leuk tasje.
Zeer zeker een aanrader om je laptop of andere producten te bestellen.
Ook ik heb hier na alle positieve reacties besloten een laptop te kopen, en wel de Sony VAIO A115-S.
Allereerst hun site: de enige die ik tegen ben gekomen die netjes de VAIO's in hun verschillende reeksen indeelt. Ook krijg je meteen de mogelijkheid om voor een snellere harde schijf of meer geheugen te gaan. Helemaal top dus.
Ik kon echter moeilijk geloven hoeveel verschil er zat in prijs tussen een 4200 toeren en een 7200 toeren schijf. Ik stuurde ze hier een meeltje over en kreeg netjes een meeltje terug met dat de prijzen juist zijn en dat er nou eenmaal een groot prijsverschil tussen zit.
Afijn, de dag nadat ik het geld over maakte werd ik door ze opgebeld dat mijn laptop verstuurd was
Helaas duurde het nog een aantal dagen voordat hij binnen was (bedankt TPG )
Maar ondanks dat toch 5 dagen na bestelling binnen, perfect ingepakt en met zeer mooie gratis draagtas erbij.
Ik kan dus iedereen aanraden bij deze shop te kopen!