Gebruikers over webshop FutureScience
Review toevoegenBestelde kast en voeding werden goed verpakt en snel geleverd. Verder houden ze je keurig op de hoogte van je bestelling via e-mail.
Prima zaak gewoon!
Het is een klein zaakje met een goede service. Ik heb het idee dat ze weten waar ze mee bezig zijn en ze handelen bestellingen vriendelijk en goed af. Na wat heen en weer gemail en prijsbesprekingen heb ik een complete PC gekocht. Vriendelijke mensen en zeker een goede optie voor iemand die in de buurt woont (ik heb bij hun geen ervaring met postorders).
Terratec Sixpack besteld, levering duurde een aantal dagen later dan beloofd maar na een mailtje kreeg ik snel reactie en binnen 3 dagen had ik alles, netjes verpakt, in huis.
CDWriter bestelt bij hun, en de belofte om deze binnen 3 dagen te bezorgen werd perfect nagekomen. Na installatie probleem een email gestuurd en dezelfde dag nog de oplossing via mail terug gekregen met een duidelijke uitleg. Ook heb ik eerder wat gevraagd waarop ik prima antwoord kreeg en zelfs stuurden ze via email drivers naar me toe die ik nog nodig had. Een goed voorbeeld hoe een bedrijf moet zijn vind ik. Ze komen hun beloftes waar!!