Gebruikers over webshop Space Promotion
Review toevoegenVoeding van vriendins pc na 2.5 jaar helaas kapot en via de zalman site terecht gekomen bij Space Promotion.
Een mail gestuurd met vragen over oa. garantie en kreeg erg snel een mail terug. Ik kon de voeding met de bon opsturen en tegen een klein bedrag kreeg ik weer een nieuwe opgestuurd. Werd niet moeilijk over gedaan, hoefde niet in te loggen of RMA aan te maken. Echt super !
Vrijdag 6/1 voeding ingepakt en opgestuurd. Daarna meteen betaald nadat ik de gegevens had gehad.
Als alles bij hun binnen was zou een nieuwe exemplaar worden opgestuurd.
Helaas zat er een weekend tussen, maar dinsdag kwam via DHL een pakket aan de deur.
Een RMA aanmaken was niet nodig en er werd niet moeilijk gedaan over de 3 jaar garantie van de voeding.
Door zeer snelle reacties was alles snel geregeld en we hadden een nieuwe voeding in een paar dagen in huis. Gisternacht alles geinstalled en alles doet het weer als vanouds.
Service is perfect!
Had telefonisch contact met hun opgenomen om te vragen hoe snel het product geleverd kon worden.
Toen heeft de verkoper (jeroen@spacepromotion.nl) mij verteld dat er onderhoud aan de website gepleegd werd en voor een snelle afhandeling heeft hij zijn emailadres aan mij doorgegeven.
Hij vertelde mij dat ik mijn adresgegevens en bestelling naar hem door moest mailen voor een snelle afhandeling en het op deze manier de volgende morgen zou worden bezorgd aan huis.
Nadat ik dat had gedaan kreeg ik na 10 minuten netjes een mailtje dat mijn bestelling verwerkt was en werd opgestuurd.
Rond 5 uur kreeg ik nog een mailtje dat mijn bestelling was verzonden alleen de factuur konden ze niet zo snel maken en deze zou nageleverd worden.
Goede zaak snelle levering en goede service van www.spacepromotion.nl
Had maandag middag een bestelling geplaatst.
De volgende ochtend stond DHL voor de deur en 's middag had ik ook nog is mijn factuurje binnen.
Ze zouden mij een factuur nazenden die had ik de volgende dag netjes binnen.
Verder nog geen aftersales ervaringen met www.spacepromotion.nl
probleem met een waterkoeling blok van swiftech. 20 minuten met een medewerker aan de lijn gehangen. Samen tot een oplossing gekomen. Erg goeie service dus.
(gebeld nadat antwoord op een meeltje paar dagen op zich liet wachten. Naar bleek zitten ze in een verhuizing, dus tijdelijk probleem.)
Hier een nieuw rapport nadat ik een klacht had gestuurd naar Spacepromotion ivm een zoemende voeding.
Dit was niet mijn eerste keer dat ik met spacepromotion contact heb gehad; ik heb eerder online bestellingen gedaan, en ben er langs geweest om maar de reserator te mogen gaan luisteren toen deze net een paar dagen te koop was in de winkels. Ondanks dat er geen winkel is en ik in de ruime hal van een groot woonhuis wordt geholpen is mijn indruk van spacepromotion wel goed.
Service
Ik stuur een email dat mijn voeding die ik ongeveer 8 maanden eerder gekocht had zoemt en niet meer de beloofde 0dB geluidssterkte benaderd en ik krijg de zelfde dag een email dat ik een nieuwe voeding toegestuurd zal krijgen zodra ze mijn oude ontvangen. Aangezien ik niet graag dagenlang zit te wachten op een voeding voor mn enige pc stel ik voor dat ik hem persoonlijk kom ruilen wat ook meteen goed bevonden werd.
Aan de deur krijg ik de voeding snel geruild, deze lag al klaar. Ook werd me verteld dat het probleem mogelijk door componenten uit de eerste revisie komt en dat de nieuwe versie die ik ontvangen heb hiervoor duurzamere componenten in de plaats heeft. Dit is natuurlijk wel fijn om te weten.
Service echt uitstekend, ook goed te bereiken per telefoon. Snel antwoord per mail.
Ik wou in eerste instantie een zalman hdd koeler/geluidsdemper kopen, maar ik werd in mijn situatie geadviseerd een silentmaxx hdd koeler/geluidsdemper te kopen. Dit paste echter alleen in een 5,25 inch bay die ik niet meer overhad in mijn kast. Ik vertelde dat ik een Coolermaster Aerogate II had waarop zij vervolgens (terwijl ik wachtte aan de telefoon) super snel alles gingen opmeten en tot de conclusie kwamen wanneer ik een paar gaatjes boorde, ik de silentmaxx achter mn aerogate kon plaatsen. HELEMAAL GEWELDIG!! Aflevering was ook supersnel binnen 1 dag! BEDANKT PEPIJN
Een case en nog wat kleinigheidjes besteld. Kreeg meteen een bevestigingsmail.
Ook na ontvangst van mijn betaling een mailtje. De case in zwart was niet direct leverbaar maar de witte wel. Of ik liever wou wachten op de zwarte of meteen de witte opgestuurd zou willen krijgen. De zwarte dus. Zou ong. 3 juni bij hun binnen zijn. Krijg ik gisteren een mailtje dat ie al binnen is en verstuurd. Vandaag binnen gekregen. Grote klasse!
Algemene indruk
Dit punt heb ik gebaseerd op de website & afhandeling van bestellingen, en niet op mijn beoordeling van de 'vestiging', aangezien het een internetshop is en geen echte winkel heeft in Heerlen...
Ik wordt netjes geholpen, de nieuwe website is goed opgezet op de categorieindeling na (ik ben een professioneel ontwikkelaar van websites) Ik krijg een netjes overzicht van mijn bestelling. Beloftes worden nagekomen. Bestelling wordt snel verzonden en is de volgende dag in huis. Ik kan zelfs langskomen om een product eerst werkend te bekijken (terwijl ze geen winkel hebben)
Service
Ik werd overal mee geholpen, netjes te woord gestaan, proefopstelling werd gemaakt van de reserator 1 om het geluidsniveau te testen. Er werd een Nederlandse handleiding bij mijn silentdrives geleverd (en een handleiding zit er standaard niet bij) Dit vindt ik prima service, en is net een beetje extra bovenop wat je mag verwachten...
Technische kennis kan ik niet goed beoordelen, wel was Pepijn in staat al mijn vragen te beantwoorden toen ik daar was in Heerlen.
Afhandeling bestellingen
Vandaag besteld, en geld overgemaakt = overmorgen in huis tenzij je ze opbelt en een snellere afspraak wilt maken. Bij rembourszendingen (heeft een vriend van mij gedaan) was het vandaag besteld en morgen in huis. Alles compleet, netjes ingepakt met schuim tegen beschadigingen. Duidelijke factuur, afgesproken bedragen.
1 Product hadden ze niet in de kleur die ik besteld had op voorraad (kabelsokken) En er werd mij gevraagd of ik een andere kleur wilde (dan werd het meteen opgestuurd) of dat ik wilde wachten, of gesplitst verzenden. Kleur was voor mijn dichte kast geen probleem, dus ik was blij met de vraag
Duidelijke site, vrij hoge prijzen..
Had een papst fannetje besteld! Keurig de volgende dag verstuurd.. Lag aan TPG Post dat ik een aantal dagen langer moest wachten..
Belde hen ivm de vertraging, meteen iemand aan de lijn die aan mijn naam kon horen wat mijn bestelling was.. Keurig teruggebeld (na 2 min.) nadat zij contact hadden opgenomen met TPG!
Goede indruk, jammer van de TPG
Donderdagmiddag een Zalman surround hoofdtelefoon besteld onder rembours...
Wel jammer dat je je eerst moet registreren op hun site voordat je kunt bestellen.
Na registratie meteen besteld en ik kreeg vlak daarna ook de bevestiging. En vrijdag stond de postbode voor de deur.
Algemene indruk een negen... nette site en redelijk vlot antwoord op mijn e-mail...
Het had een tien kunnen zijn maar omdat bij de bestelstatus op de site stond dat ik twee hoofdtelefoons zou hebben besteld...
Bleek uiteindelijk een fout op de website te zijn omdat ze een nieuwe site hadden... maar het lijkt me dat er wellicht toch wat meer getest had moeten worden voordat de nieuwe site on-line zou gaan.
Afijn, al met al een goede ervaring.
Vorige week woensdag een belletje gehad met Pepijn over een volledige alu Zalman CNPS7000 oem, ff doorgenomen en besteld, dag daarna geld overgemaakt, vandaag in huis.
Zitten een paar krasjes op de gepolijste bodem, maar daar heb ik zelf geen moeite mee.
Draait op 7V op m'n P4 3.06HT niet te horen en lekker koel
Space Promotion bedankt!
Ondanks dat ik een paar hele slechte ervaringen zag in deze shopsurvey heb ik toch maar een bestelling geplaatst.
Ik heb een aantal papst fannetjes besteld en die zijn netjes binnen een paar dagen geleverd.
Ik vind ze alleen erg duur ivm andere.
Poosje terug via mail geïnformeerd naar de leverbaarheid van een bepaald moederbord. Ik kreeg daags erop al een mail terug met antwoord, ik dacht, dat gaat lekker vlot. Vervolgens heb ik het moederbord besteld maar kreeg niks te horen. Heb na een week een mail gestuurd wat de status is, geen antwoord, nóóit meer wat gehoord. Het is gewoonweg onbeschoft. Érg onbetrouwbare indruk
Omdat de ATC-110B niet op de Pricewatch staat had ik diverse Coolermaster leveranciers een mailtje gestuurd met de vraag of ze een ATC-110B voor mij konden regelen. Één van deze was Space Promotion; ze reageerden geeneens op mijn mailtje
Dat zou eigenlijk een vier voor hun algemene indruk worden. Maar ik had er ook de Vantec 520W EPS voeding besteld: het werd snel afgehandeld en geleverd. Dankzij een dikke 8 voor hun afhandeling doe ik even een puntje bovenop de algemene indruk: 5.
Website doet erg knullig aan. Prijzen zijn ook bijzonder hoog in vergelijking met andere shops. Wel leuk assortiment. E-mails die ik stuurde met vragen werden niet beantwoord helaas.
Paar spullen besteld.. kwam maar niet binnen dus ik ff mailtje sturen.. snel reactie op.. ff wat gevraagd en naar aanleiding van dat mn bestelling aangepast.. Paar dagen later lag een perfect ingepakt pakketje op mn deur mat
Prima winkel, niet de goedkoopste maar ja, dat weet je van te voren.
Ik heb vanochtend een product besteld bij ze, een sunbeam rheobus. 's Middags heb ik om 17:00 de betaling gedaan en hiervan een screenshot gemaakt en vervolgens gemaild naar een van de medewerkers: dhr. Pepijn om te vragen of het nog mee kon met de post, zeer snel antwoord terug en het wordt vandaag nog verzonden ook. Ik ben zeer tevreden over de service
Zondagavond wat spulletjes besteld omdat niemand anders bepaalde dingen op voorraad had. Maandag kreeg ik netjes een bevestiging per ie-meel dat mijn pakketje was verstuurd. Helaas heb ik niet dinsdag maar pas woensdag mijn pakketje binnen gekregen, maar goed, dat kan ook een TPG kwestie zijn.
Mijn spulletjes waren echt stevig verpakt en dat vind ik altijd wel lekker. Ik zal hier met een gerust hart nogmaals bestellen.
Ik heb een Soyo sy-k7v dragon plus hier op 15-1-2k2 besteld. Alles goed en wel, totdat ik vorige week het bios wilde flashen. Het ging fout terwijl ik alles had gedaan zoals het hoorde en alle files van de officiele site had gehaald. PC deed niks meer. Ik ben hier een hele poos mee bezig geweest en gaf de moed op. Ik mailde naar Space-Promotion met de vraag om ff terug te bellen ivm bios probleem. Er werd niet gebeld, ongeduldig dat ik was belde ik de volgende dag zelf nog maar een keer. De man stond me vriendelijk te woord en zei dat hij nog niet aan mijn probleem was toe gekomen. Hij beloofde mij in ieder geval wel een nieuwe chip en ik hoefde daar alleen maar de rembourskosten en 10 euro voor de chip voor te betalen. Dit kreeg ik dan via normale post en ik kon achteraf betalen. Ik vertelde hem niet de beroerdste te zijn en zou wel 16,95 euro overmaken zodra ik thuis was. Dit om de goodwill van de man te verhogen. Hij zou direct de factuur faxen naar mijn werk. Een uur later belde ik nog eens terug met de vraag hoe het nu kon gebeuren dat de flash fout ging. Hij antwoorde dat dat zo nu en dan wel eens kon gebeuren en dan heb je gewoon pech. Een leuke verrassing was dat de nieuwe lading dragon plus-en net binnen was gekomen. Daar zou hij de chip vanaf halen en direct opsturen in een enveloppe, zodat dit door de brievenbus zou passen. Ik blij! Gelijk vrij gevraagd voor 2 dagen daarop, zodat ik de boel weer in orde kon maken (OS was ook vernaggeld door de corrupte flash). Gisteren toen ik thuis kwam in de brievenbus gekeken........niks. Gvd, mja zal wel donderdag komen. Vandaag (donderdag) gekeken in de brievenbus........weer niks! Ik bellen, ik kreeg iemand aan de telefoon die zou 5 minuten later degene laten terug bellen want hij was in gesprek. Ik zei hem dat ik wel ff zou wachten. Paar minuten later komt dezelfde man weer terug en zegt dat het gisteren verstuurd is. Ik zeg: dat zou EERgisteren verstuurd worden! Bovendien als het gisteren verstuurd is, zou het vandaag binnen moeten zijn. Ja zei de man, ik zal vragen of hij zo nog ff terug belt. Ok........na 2 uur.........3 uur........niks dus. Weer terug gebeld. In gesprek.......6 keer gebeld, maar continue in gesprek. Zit ik hier voor Jan Lul te wachten ofzo?
Ben ik vandaag toch maar weer gaan proberen het bios in orde te maken. Het is gelukt!!! Ik gelijk kijken voor het nieuwste bios op de officiele site (ik ga niet dezelfde .bin weer opnieuw installen, het zal wel aan een foute download hebben gelegen dacht ik). Nergens die 'nieuwste' file meer te vinden!!! Ik ben er van overtuigd dat Soyo deze heeft weggehaald, nadat bekend werd dat het een corrupte file was. En Space-Promotion vertelde mij nog dat het GEEN bekend probleem was...
Dit is absoluut een zaak om niks te kopen.
Dus voor iedereen die goede service en afhandeling wil hebben: NIET HIER KOPEN!
Technische kennis niet ingevuld, dat weet ik nl niet en de 5 voor algemene indruk krijgen ze nog omdat er spullen worden verkocht die vrij zeldzaam te verkrijgen zijn.
Ik had een Zalman cooler bestelt en deze bleek na een tijdje een modificatie nodig te hebben. Na het bellen met Space Promotion werd de modificatie Fan toegestuurd. Daarna gebeurde weer hetzelfde en weer gebeld, ook deze keer werd ik super goed geholpen en werd voor de tweede keer de fan afgestuurd plus nog een extra fan voor mijn voeding om mijn systeem zo stil mogelijk te krijgen.
In 1 woord SUPER!!!!