Gebruikers over webshop EP:Tummers
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenLeveren twee keer een flink beschadigde vriezer die nieuw is besteld. Foutje kan, maar via de klantenservice kom je daarna geen stap verder. Ik raad deze partij niet aan.
VerzendingBeschadigde producten. Zowel de eerste als tweede levering was vol deuken.
KlantenserviceMoeten steeds overleggen met iemand die er nooit is. Kunnen geen enkele oplossing bieden.
Beste Jesse,
Zoals ook op het andere kanaal aangegeven is dit absoluut niet de bedoeling. Ik wil hiervoor ook mijn excuses aanbieden.
Inmiddels heb ik meer informatie kunnen achterhalen en gaat dit zeer waarschijnlijk om de Inventum vriezer. Aangezien het apparaat 2 keer achter elkaar beschadigd is geleverd, hebben wij dit ook gecommuniceerd met de fabrikant. De gehele productiebatch blijkt vanuit de fabrikant al beschadigd te zijn geweest. De schades waren door de verpakking niet te zijn en zijn eerder in het proces bij de fabrikant veroorzaakt.
Ik zag dat er inmiddels contact is geweest met mijn collega en dat we het apparaat komen ophalen.
Danique van EP:Tummers