ASUS Store BE

Gebruikers over webshop ASUS Store BE

Aankopen via de Asus store is nogal een hit en miss.

Soms verloopt alles goed, maar zodra je een probleem hebt is het enorm moeilijk om ze te contacteren vanuit België.
De response time lag gemiddelde rond 3 werkdagen , dat vind ik persoonlijk hoog.

De prijzen zijn echt een jojo omhoog omlaag omhoog. Ik vermoed dat het gebaseerd is op je bezoeken zoals vluchten. Misschien moet ik nog eens proberen met een privacy tab en zonder aangelogd te zijn.

De betalingen gebeuren via een 3de partij wat ook voor problemen zorgde, ik kon heeft betalingsbewijs krijgen tot na 6 weken bellen en mails...

En sinds kort mag je geen zakelijke aankopen meer doen via hun website, ook contacteren heeft geen zin tenzij je 20+ laptops gaat aankopen. (Dan doen ze een uitzondering).
Op hun website staat dat ze geen facturen zullen opmaken voor aankopen via de website. Ik vraag mij af in hoeverre dit wettig is.

De verzending was één week vroeger dan gepland, maar dan was het 4 dagen onderweg vanuit Polen.

Die is hun grote zwakte, het duurt dagen voor beantwoord te worden, vaak had ik het gevoel dat ze ook niet konden helpen alsof ze de Asus producten zelf niet echt goed kenden.
Ik spreek wel enkel over de shop klantenservice, want de technische klantendienst is wel heel goed en snel.

Het grootste gemis is nu de onmogelijkheid om zakelijk te bestellen. Dat weerhoudt mij om nog twee andere laptops te kopen want door de prijsstijgingen zie ik niet veel privatieve kopers met zo een grote sommen op tafel komen. Als men zakelijk besteld dan is het betaalbaarder omdat men btw vrij kan kopen of de btw kan aftrekken.

Scorekaart voor ASUS Store BE