Tusto

Gebruikers over webshop Tusto

Nieuwe licentie voor Office 365 Family nodig. Afgelopen jaren altijd bij DectDirect besteld, maar deze was nu wat duurder.

Bestelling zelf was eenvoudig, maar ik kreeg de licentiecode na 15-20 min nog niet opgestuurd, dus maakte me wat zorgen (zeker gezien het 'meteen' beschikbaar zou zijn).
Contact krijgen met klantenservice via de '7/7' chat duurde relatief lang (45 min), maar zondag ueberhaupt bereikbaar is al een grote pre!

Het probleem werd meteen opgepakt (produkt was 'uit voorraad' en zou binnen 30 min weer zijn aangevuld.

Een aantal minuten daarna ontving ik alsnog de licentiecode. De prijs van de Office 365 family licentie ging daarna wel meteen met 5 euro omhoog naar 75 euro, dus ik was net op tijd ;)

Let op, via de link vanuit Tweakers bestellen (linkt naar pagina die niet direct op de website te vinden is), want anders (nog een) 5 euro duurder.

Zie boven. Levering bleef even uit want 'uit voorraad'. Door klantenservice opgelost.

Uitstekend dat klantenservice via chat zelfs op zondag te bereiken is. Duurde wel een 45 min voordat ik een reactie kreeg, maar het feit dat dit op zondag kon neemt dat bezwaar zeker weg.

Vanwege het 'ongemak' kreeg ik nog een 5% kortingscode voor alles op de website. Aardige geste, maar ik zal er in praktijk niets aan hebben, want ik koop daar verder niets.

LIcentie besteld, direct geleverd via e-mail. Ze zijn ook mooi voordeling qua prijs. Ik zou hier zo weer bestellen.

Office 365 Family moest weer verlengd worden dus op zoek naar een activatie code, Tusto had op dit moment de beste prijs. Nette website, invoeren gegevens ging makkelijk op 1 pagina.

Na betaling binnen enkele seconden de licentie via email ontvangen en meteen kunnen activeren. Goede service!

Zeer tevreden. Ik kreeg meteen een mailtje met daarin de licentiecode van de software en een link naar een handleiding. Zeker aan te raden.

Levering van de software was zeer snel per mail. Handleiding was duidelijk. Link naar software werkt ook goed.

Scorekaart voor Tusto