Art Electronics

Gebruikers over webshop Art Electronics

Waardeloze aftersales: defect product ontvangen en een gevecht om je geld terug te krijgen.

Mijn ervaring met Art Electronics is een schoolvoorbeeld van hoe aftersales niet moet. Ik ontving een defect product, en wat volgde was een lang en frustrerend gevecht om mijn geld terug te krijgen. Bij problemen met de retourzending schuift het bedrijf de wettelijke verantwoordelijkheid volledig op de consument af. Ze zijn onwillig om te helpen, waardoor je als klant zelf alles moet uitzoeken en bewijzen. Zelfs wanneer onomstotelijk vaststaat dat de retourzending is aangekomen, komen ze hun belofte tot terugbetaling niet na. De communicatie is traag, klantonvriendelijk en juridisch wankel. Bespaar jezelf de hoofdpijn en koop hier niet.

De bestelde Samsung TV werd geleverd met een beschadigd paneel. Na melding is de TV retour gestuurd via het door Art Electronics aangewezen platform, Returnless. Tijdens dit retourproces raakte PostNL het pakket kwijt. Na weken vertraging is het pakket uiteindelijk, volgens de tracking van zowel PostNL als hun eigen Returnless-portaal, op 26 augustus bij hen afgeleverd.

Na het melden van de transportschade begon een moeizaam proces. Art Electronics vroeg om een reeks foto's voor hun claim bij de vervoerder, met de toezegging dat de retournering kosteloos zou zijn. Toen de retourzending zoekraakte, veranderde de toon volledig. Art Electronics begon zich te verschuilen achter juridische clausules (artikel 7:11 BW) en stelde dat het transportrisico volledig bij mij lag. Dit is de omgekeerde wereld: zij leveren een defect product, bepalen de retourmethode, en als hun vervoerder het pakket kwijtraakt, is het plotseling het probleem van de klant.

Ik heb zelf contact moeten opnemen met PostNL, die bevestigde dat Art Electronics als zakelijke contractpartner de enige is die een onderzoek kan starten. Zelfs met dit bewijs bleef de klantenservice weigeren actie te ondernemen en wezen ze de verantwoordelijkheid af. Ze bleven herhalen pas terug te betalen zodra het product fysiek bij hen binnen was. Zelfs nadat het pakket was afgeleverd, heb ik ruim een week later mijn geld nog steeds niet ontvangen. De belofte "Zodra de retourzending alsnog bij ons wordt afgeleverd, zullen wij conform onze verplichtingen de terugbetaling direct verwerken" wordt dus simpelweg niet nagekomen.

Hier een Samsung 77s95F besteld, je krijgt inderdaad een Europees model (XXH) maar hier zitten volgens mij geen nadelen aan, ik kan gewoon Kijk en andere NL apps installeren. Voor mij het enorme prijsverschil wel waard (1700,- goedkoper dan bij MM).

Om 16:45 besteld en de volgende ochtend werd de tv al om 8 uur ‘s ochtends geleverd. Nette bezorger, half uur van te voren gebeld en vlot geregeld!

Art Elecyronics heeft mij vandaag de LG OLED65C41LA in plaats van de LG OLED65C46LA geleverd. Dit is een product voor de buitenlandse (Oost Europese) markt. Ik heb voorafgaand aan mijn bestelling telefonisch contact gezocht en kreeg bevestigd dat ik daadwerkelijk de OLED65C46LA zou krijgen. Ik heb dit gesprek opgenomen omdat ik de prijs al te mooi vond om waar te zijn. In de bestelbevestiging en factuur staan weliswaar het door mij gekozen typenummer. Vandaag echter, een dag later, krijg ik dus inderdaad een ander (Oost Europees) typenummer bezorgd. Direct gemaild en ik krijg een algemene mail over Europees aanbod terug. Helaas werkt de wet zo niet, bij elektronica gelden typenummer als identieke en onderscheidende producten. Ik blijf dus bij mijn eis om de OLED65C46LA geleverd te krijgen. Ik heb dit laten weten en zal - wanneer dit niet opgelost wordt - mijn rechtsbijstand voorzien van mijn dossier waaruit de gemaakte fout (danwel misleiding) blijkt.

Wanneer Art Electronics de buitenlandse producten hier op de markt wil zetten, moeten ze dat wel met de juiste informatie doen. Dan weten mensen wat ze kopen en valt er wat te kiezen.

Waarin Art Electronic ook onwettelijk handelt, is dat er bij het retourneren geeist wordt dat er een bedrijfsmodel van een herroepingsformulier wordt geeist. De wet gaat hierbij echter voor het retourbeleid van het bedrijf.

Artikel 6:230o lid 3 BW (Burgerlijk Wetboek) bepaalt:

“De consument oefent het […] recht uit door binnen […] termijn het ingevulde modelformulier voor ontbinding […] te zenden of een andere daartoe strekkende ondubbelzinnige verklaring te doen aan de handelaar.”

Het gebruik van een herroepingsformulier is een handreiking en geen verplichting. De handelaar moet het modelformulier ter beschikking stellen, bijvoorbeeld via e‑mail of andere duurzame gegevensdrager, zodat je het kunt inzien en bewaren. Maar: Je bent niet verplicht het te gebruiken, een duidelijke e‑mail voldoet ook als herroeping. Jurisprudentie over deze kwesties is er genoeg. Bijvoorbeeld: https://uitspraken.rechts...ls?id=ECLI:NL:CBB:2019:47.

Ik raad iedereen die te maken heeft gehad met deze aanbieder en die daarbij op de koffie komt aan om een melding te doen bij de ACM. https://www.consuwijzer.n...lding-bij-acm-consuwijzer. Zij houden toezicht op de wettelijke nakomingen van bedrijven en kunnen optreden wanneer een bedrijf de wet overtreedt.

Daarnaast zijn er verschillende consumentenprogramma’s die de mogelijkheid bieden om zaken zoals hier genoemd te melden.

Tot slot is het mogelijk om een zaak aan te gaan, bijvoorbeeld met behulp van een rechtsbijstandverzekering of een andere vorm van juridische dienstverlening.

Ik zou me zeker 2x keer bedenken voor ik hier iets bestel. Er zijn echt betere aanbieders bij wie je voor enkele tientjes meer gewoon het gevraagde product kunt bestellen. Als je voor de keus staat en twijfelt: doe dit!

Met de verzending was niks mis. Met de levering wel.

De klantenservice gaf mij onjuiste en misleidende informatie, ondanks specifieke navraag.

In eerste instantie maakelijk en vlotjes een grote bestelling geplaatst.
Levertermijn was oké binnen een aantal dagen.

Echter ging bij de transporteur vanalles mis. Bevestiging dat alles geleverd was terwijl dit niet het geval was.
Daarna wel geleverd, maar 1 TV manco, terwijl deze wel op de pakbon staat.

Ondertussen compensatie door Art Electronics en TV zou geleverd worden.

Het was gemakkelijk om te bestellen, een overzichtelijke site met afbeeldingen en prijzen die vrij reeel waren voor mijn bestelling.

Het punt is dat het nog steeds niet geleverd is, het staat aangemeld bij PostNL en verder komt het niet en ze zijn bijna niet bereikbaar, het lukte een keer per mail,maar niet per telefoon op de dagelijkse uren dat ze aanwezig moesten zijn?

Ik heb één keer contact per mail met Lorens ,die het natuurlijk vervelend vond maar haar best ging doen,maar nadien niet meer bereikbaar was, en op de volgen dag was er geen mens aanwezig op de kantoor uren van 10uur tot 1700 uur. Hoe kunt zo’n bedrijf dertig jaar bestaan?
En tot nu toe nog niets geleverd!!!

En tot nu toe nog niets geleverd!!!

Product besteld vanwege scherpe prijs, komt niet aan, onduidelijkheid over reden. Na 8 dagen order gecanceld. Klantenservice redelijk bereikbaar, geld vrij snel terug

De informatie over levering is onduidelijk en misleidend. Kon er niet uit opmaken wat er aan de hand was.

Klantenservice redelijk bereikbaar, vriendelijk maar niet iedereen heeft genoeg kennis.

Bestel hier niet!

Ik heb een TV besteld, deze is via postNL verzonden. Deze TV zou meer dan een maand geleden geleverd worden. PostNL heeft 2x de levering geannuleerd en zit nu al 4 weken met de status "Sorry, bezorgmoment is bijgewerkt. Het lukt vandaag niet om je pakket te bezorgen".

Ik heb dit 4 weken geleden bij Art Electronics gemeld. Ze zeggen dat ze een onderzoek bij postNL zijn gestart wat 5 tot 7 werkdagen duurt. Inmiddels is het ongeveer 4 weken verder en is het "onderzoek" nog niet afgerond en heb ik mijn geld nog niet terug.

Ze weigeren nog steeds mijn geld terug te betalen.

Product is niet bezorgt. Zie de beoordeling. De originele bezorgdatum was 1 maand geleden.

Ze weigeren geld terug te betalen terwijl het product niet bezorgt is.

Goedemiddag Duinbergen,

Bedankt voor uw review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat uw bestelling en de communicatie rondom de levering niet naar wens zijn verlopen. Onze excuses voor het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren.

Wij nemen uw situatie zeer serieus en willen dit graag zo snel mogelijk samen met u oplossen. Omdat wij u persoonlijk willen helpen en de details van uw bestelling beter willen bekijken, verzoeken wij u vriendelijk om direct contact met ons op te nemen via randy@artelectronics.nl. Vermeld daarbij alstublieft uw ordernummer, zodat wij uw dossier direct kunnen opzoeken.

Wij streven ernaar om dit probleem spoedig met u op te lossen en hopen alsnog uw vertrouwen in onze service te herstellen.

Randy - Officemanager - Art Electronics

TV besteld via de Mediamarkt waar Art Electronics een wederverkoper is. Oftewel het product wordt door hun geleverd en verzonden. Ik kwam op een Samsung QE55Q73D uit, welke voldeed aan mijn wensen. Na de bestelling ging alles vlot en netjes tot er een TV binnenkwam met een ander serienummer erop. Dit vond ik al vreemd, na een belletje naar de klantenservice werd er gezegd ja de tv's komen uit heel europa maar dit kan wel hetzelfde type zijn.

Dus afijn ik kon zelf nog het een en ander opzoeken. Hier kwam ik tot de conclusie dat de TV's redelijk identiek waren echter stond er bij het bestellen niks over een buitenland's tv bij. Laat staand e garantie in dit geval. Tevens is het tv met het serienummer die ik gekregen heb goedkoper op andere sites zoals bol.com. Na contact met de klantenservice (opnieuw) de zaak voorgelegd en krijg ik een nonchalante medewerker aan de lijn die het allemaal maar prima vind en er vooral niet te veel tijd aan wilt besteden. Ik werd op een onvriendelijke manier te woord gestaan en als het me allemaal niet bevalt dan stuur je het maar lekker terug. Vrij bijzondere reactie voor een webwinkel waar je wat anders van verwacht.

Conclusie ik houd er een onprettige ervaring aan over en zou hier niet meer opnieuw bestellen. De bestelling zelf gaat fijn maar de klantenservice daarin tegen laat toch echt steken vallen. Ook vermelden ze dus andere serienummers van tv's op websites waardoor je het een denkt te kopen maar krijgt vervolgens wat anders. Dit vind ik een zeer slechte zaak, wees gewoon open en eerlijk over wat je verkoopt. Ook als dit een buitenlands model is geef dit eerlijk aan. Ook de Mediamarkt zou hier als verkoopplatform beter op toe moeten zien.

Bestelling was op tijd verzonden en geleverd. Verder was het product prima verpakt.

Klantenservice neemt niet echt de tijd aan de telefoon en is vooral druk met andere dingen (het mag vooral niet te lang duren). Verder de houding van de medewerker aan de telefoon was eerder onvriendelijk te noemen dan een behulpzame medewerker.

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Wat jammer om te horen dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen heel goed dat het ontvangen van een product met een afwijkend serienummer, en de wijze waarop u onze klantenservice heeft ervaren, zeer frustrerend voor u moet zijn. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Wij willen benadrukken dat het nooit onze bedoeling is om onduidelijkheid te scheppen over onze producten of om klanten een onbevredigende service te bieden. Wij nemen uw opmerkingen zeer serieus en willen graag samen met u naar een passende oplossing zoeken.

Kunt u alstublieft rechtstreeks contact met ons opnemen via randy@artelectronics.nl, onder vermelding van uw bestelnummer? Wij zorgen ervoor dat uw melding met prioriteit wordt opgepakt door een medewerker die de situatie grondig met u doorneemt.

Nogmaals onze excuses voor het verloop van uw bestelling en wij hopen alsnog uw vertrouwen terug te winnen.

Randy - Officemanager - Art Electronics

Zoals waarschijnlijk bekend zijn er meerdere varianten van TV's op basis van geografische regio.

De Europese modellen zijn vaak goedkoper,en later moeilijker te verkopen. Ook heb je geen recht op cashback en andere acties.
Ook garantie claimen op een Europees model in NL kan problematisch zijn.

Ik heb zelf geen ervaring met garantie claimen op Europese modellen in NL maar lees op internet dat bedrijven hier moeilijk over kunnen doen.

Het probleem zit het voor mij met het adverteren met de Europese SKU, Europese SKU op de factuur vermelden en vervolgens een Europees model met een andere SKU leveren.

Zet de Europese SKU's er dan gelijk achter zodat mensen duidelijk weten dat ze niet een OLED48C46LA kopen, maar een OLED48C4*.

Dit voelt voor mij als misleiding.

Verzending was top, er wordt aangegeven op werkdagen voor 22:00 besteld morgen in huis.
Zelf op vrijdag 20:41 besteld en de volgende dag in huis.

Mail gestuurd met de vraag hoe het kan dat ik een OLED48C46LA heb besteld, wat ook op de factuur staat, maar toch een ander Europees model heb gekregen.

Dezelfde dag een reactie gehad dat zij met Europese modellen werken.

Ik bestelde een LG C4 65 inch OLED TV aan een competitieve prijs. Bestellen en betalen verliep prima. Vlekkeloos en meteen bericht via email dat de bestelling werd ontvangen. Zie ook verder voor mijn ervaringen met de verzending en klantendienst.

De levering gaat iets trager dan de banner op de website aangeeft met "voor 22u besteld op werkdagen, morgen in huis". Misschien gaat dat trager voor een bestelling in België.
Ik had vrijdag besteld, en de levering werd eerst aangekondigd voor zaterdag, dan maandag en uiteindelijk werd het pas op dinsdag geleverd.
Ook voor het tweede lever- en afhaalmoment (zie hieronder). Dat werd op donderdag ingepland voor vrijdag, maar werd uiteindelijk pas op zaterdag geleverd. Rond middernacht ontving ik telkens een bericht dat het werd uitgesteld.

Na ontvangst bleek het product 7 a 8 dode pixels te bevatten. Ik contacteerde de klantendienst om te polsen wat ze voor me konden doen. Na uitwisselen van enkele foto's en informatie, stelden ze voor om het product om te ruilen en enkele dagen later was het al geleverd. Zonder enige kosten. Bij het nieuwe product is alles in orde. Dus ben ik eigenlijk wel tevreden met hoe dit verlopen is, ongeacht dat er een probleem was met het product zelf. Iets waar de verkoper natuurlijk niet verantwoordelijk voor is. De afhandeling van de klantenservice is prima verlopen. En dit is voor mij het belangrijkste element. Dus vijf sterren wat mij betreft. Prima ervaring.

Snelle service, ze stonden mij goed te woord toen het pakket niet bekend was wanneer het geleverd zou worden en ze hadden mij goed geupdate. Tevreden met het product en service. Top!

Binnen 24 uur en duidelijke informatie. Product kwam knbeschsdigd en werd vanaf bevestiging geupdate, wanneer die gepakt werd in het magazijn en de verzending.

Professionele houding en denken echt mee. Ik heb gesproken met Randy en die heeft mij goed geadviseerd.

Tv gekocht bij mediamarkt. Levering door partner Art electronics. Bij uitpakken bleek het beeldscherm beschadigd. Meteen gemeld bij klantenservice.
Na uitgebreid contact met de klantenservice en directie van art electronics is voor mij de klacht tot mijn grote opluchting goed opgelost. Mij is toegezegd dat de tv omgeruild wordt.

Ik krijg een nieuwe tv en de kapotte wordt opgehaald..

Ik ben door klantenservice van art electronics gebeld. Zij hebben hun beleid tav beschadigde producten uitgelegd. Beleid dat zeker nu voor mij duidelijk is en op zich ook redelijk is. Het is raadzaam om ten alle tijde producten meteen na levering te controleren op beschadigingen om zo later discussies te voorkomen.

Let op: zwendel.

TV voor NL/BE markt besteld (eindigend op XXN), maar ontvang buitenlands model. (eindigend op XXH).

Klantenservice Art Electronics beweert dat dit hetzelfde is, maar klantenservice Samsung zelf waarschuwt voor problemen. Wanneer je fora raadpleegt is het vragen om problemen. De hele reden waarom ik een Nederlands/Belgisch model heb besteld.

Dus ze verkopen UE50DU7190UXXN (staat zo ook op de factuur) maar sturen UE50DU7102KXXH.

Snel ontvangen, maar een ander product dan wat ik besteld heb.

Niet gekregen wat ik bestelde. Liegen over dat het product hetzelfde zou zijn. Omruilen doen ze niet terwijl ze nog steeds het bestelde model aanbieden hier bij Tweakers en op hun site. Ik kan het terugsturen. Ze verdoen je tijd en geld.

Goedemiddag,

Als eerst mijn excuses voor het ongemak!

Vervelend te vernemen dat de levering van uw bestelling niet is verlopen zoals het zou moeten. Ik wil dit graag met u oplossen. Ik vraag u contact met mij op te nemen door mij te mailen op onderstaand mail adres.

randy@artelectronics.nl

Nogmaals mijn excuses voor het ongemak!

Randy - Officemanager - Art Electronics

Perfecte levering!!! Makkelijk bestelproces en super snelle aflevering. Na wat research op internet heb ik mij Philips One Blade hier besteld. Voor een hele goede prijs en volgende dag al in huis.
DANK!

Vandaag besteld volgende dag al in huis. Echt een aanrader!

Ik heb even contact gehad over welke type het beste bij mij past zodat ik zeker wist welke versie ik het beste kon bestellen. Ik werd snel en professioneel geholpen.

Overzichtelijke website met scherpe prijzen! Leuke aanbieding van een TV gevonden de week voor black friday.

Levering is snel gegaan en volgende dag netjes afgeleverd. Niks op aan te merken.

Helaas bleek bij aankomst de tv defect te zijn. Direct contact opgenomen met de klantenservice, die aangaf dat de TV retour moest voor inspectie. Aangegeven dat we graag een nieuwe TV wilde ipv geld retour maar ze wilde niet een nieuwe TV mee te sturen en om te wisselen tijdens het ophalen van de retour. Hierdoor zit ik nu al 19 dagen zonder TV en is er nog steeds geen duidelijkheid over hoe lang de inspectie nog gaat duren.

Daarnaast is de klantenservice ronduit teleurstellend en onvriendelijk. Tonen geen begrip voor de situatie en denken totaal niet mee over een passende oplossing. Uiteindelijk heb ik maar ergens anders dezelfde TV gekocht en heb ik aangegeven dat ik mijn geld terug wil.

Aanvulling: Door het snelle schakelen van Edwin is de klacht naar behoren opgepakt, ben ik snel van informatie voorzien en heb ik mijn terugbetaling ontvangen. Ik hoop dat de feedback ook bij het juiste team binnen de klantenservice terecht komt. Goede informatievoorziening en meedenken met de klant helpt zoveel en is een mooi verbeterpunt voor het aankomende jaar.

Beste Lezz,

Dat is vervelend en zeker niet de bedoeling. Zou je mij je bestelnummer kunnen mailen op edwin@artelectronics.nl dan kom ik er binnen een werkdag bij je op terug.

Nul oplossend vermogen - UPDATE: alsnog opgelost

UPDATE
Nadate de directeur van AE - die zelf periodiek de webcare van negatieve recencies oppikt - deze case tegenkwam heeft hij snel geschakeld met de kalntenservice en de handelwijze was niet gelopen zoals gebruikelijk is. Er had een anbod van vervangen (beter) toestel of compensatie moeten uitkomen. Dit laatste is alsnog (middels waardenbonnen van de grootste webwinkel van Nederland) gebeurd. @Edwin waarvoor dank. Wellicht in toekomst toch opnieuw al hangt dat af van scherpte aanbiedingen.

Leuke Black Friday aanbieding op TV gescoord: het C model met goede specs voor prima prijs. Snel het pakket ontvangen, maar dat was het P model met mindere specs. Gemeld en teruggestuurd en gevraagd hewt juiste model op te sturen. Toen begon de ellende. "Hebben we niet op voorrad, en de advertentie is al verwijderd" (maar stond nog steeds op de website). Zij gaven fout toe maar terugsturen en refund was de enige optie. Nu de leveringsverplichting van juiste toestel niet zou worden nagekomen vroeg ik dat ze het prijsverschil zouden vergoeden omdat ik de C serie elders moest kopen. Dit verschil was slechts 49 euro, maar kreeg als antwoord: “Helaas is dit voor ons niet werkbaar, waardoor ik hier niet akkoord mee kan gaan”.
Samenvattend: er zit wel een klantenservice, maar die is er niet voor klanten, kan geen problemen oplossen en heeft nog nooit gehoord van coulance. Hier zitten tegelijk de verbeterpunten.
Dit was voor mij de eerste en laatste keer bij Art Electronics.

Verzending was vlot, enkel het verkeerde product geleverd, maar dit kon niet worden geruild voor het juiste model.

Beste Mikey,

Vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad met onze klantenservice, kan je mij misschien je gegevens / bestelnummer even mailen edwin@artelectronics.nl dan kan ik kijken wat er verkeerd gegaan is en dit met de betrokken bespreken. Ook wil ik kijken of je nog ergens een compensatie voor het ongemak kunnen bieden.

Algemeen directeur Art Electronics

Ik heb bij deze leverancier een LG OLED C4 C46LA TV gekocht, dit stond vermeld op de website en op de factuur. In plaats daarvan brachten ze me een model dat niet voor de Benelux market was: de C41LA. Wees voorzichtig bij het bestellen als dit voor u belangrijk is.

Vertraging door veel besmettingen in Black Friday. Tijdstip was drie keep veranderd.

Aanpassingen 19 dec 2024:
Edwin, CEO van Art Electronics, heeft nav onderstaande review telefonisch contact met mij opgenomen. Edwin heeft zijn excuses aangeboden en mij volledig in het gelijk gesteld. De TV was wel degelijk een ander type, dat deze verstuurd is lag aan een fout bij de opvoering van het artikel bij Art Electronics. De retournering van de TV had ook niet via het normale retourproces moeten verlopen. Edwin gaat het intern bespreken en heeft mij ter compensatie 50 euro aan Bol.com bonnen toegekend.

Deze uiterst correcte en nu wel klantgerichte benadering, is voor mij reden om de beoordeling van Waardeloos -> Goed aan te passen. Edwin bedankt, ik hoop dat jullie service proces er ook weer beter van wordt.

TCL Tv besteld met het typenummer: 43C69B

Snel verzonden, maar wat blijkt het geleverde type betreft: 43P69B.

Direct melding van gemaakt via email, met daarop dezelfde avond nog een bericht met excuses en het verzoek op de pakbon door te sturen.

De volgende dag hoor ik niets, dus zelf maar gemaild. Krijg eind van de dag pas een reactie als volgt:

Wij geven op de site aan dat wij werken met Europese modellen, deze zijn uiteraard technisch identiek echter kunnen in een cijfer of letter afwijken.
Verder volledig gelijk.

Dat is gewoon klinklare onzin, zijn twee verschillende type tv's. Bovendien blijkt het type 43C69B ook ineens niet meer te bestellen op de website, als ook niet op el-vidas.nl (wat later dezelfde winkel blijkt te zien, gezien het retouradres). Erg verdacht!

Klantenservice gebeld, vriendelijke mevrouw aan de lijn, maar retourneren is enige mogelijkheid. Ja daar sta je dan als klant, kan ik met de auto naar een postNL locatie.

Retour komt binnen op dinsdag in de ochtend. 2 dagen later nog niets over vernomen. Maar weer een mail gestuurd. Krijg bevestiging dat de tv is ontvangen, maar dat er vanzelf een melding volgt als het is afgehandeld. Pardon? Er wordt een verkeerde TV opgestuurd en dan moet ik maar rustig wachten tot mijn euro's terug komen? Waar is de klantgerichte benadering. Na nu een stevige mail van mijn kant, is het terugbetaald. Bijna 2 weken verder! Hier bestel ik nooit meer iets.

Snel verzonden door PostNL , gewoon in de originele doos van de TV.

Totaal geen klantgerichte benadering om een door de webshop gemaakte fout te herstellen. Sterker nog, je wordt als klant voorgelogen dat het bestelde type exact hetzelfde is als het geleverde type.

Algemeen directeur Art Electronics

Goede snelle levering (had eerder een foutieve review gemaakt. die bedoelt was voor Art deals en niet art Elektronics.)
In tegenstelling tot veel andere bedrijven is art elektronics heel duidelijk dat het om een buitenlands model gaat en niet om een benelux model. Bij andere leveranciers is dat minder duidelijk.

snelle goede levering van het product. precies zoals omschreven. top

Goedemiddag,

Vervelend dat u dit zo ervaren heeft, zou ik uw bestelnummer mogen om te kijken waar in het proces we hierin fouten gemaakt hebben zodat ik met de afdelingen dit kan doornemen. En waar het nodig is kan kijken naar verbeteringen.

U mag dit mailen naar edwin@artelectronics.nl

Algemeen directeur
Art Electronics