Elektro Retail

Gebruikers over webshop Elektro Retail

Na mijn verhuizing was ik enkel nog op zoek naar een nieuwe inbouwoven, blijkbaar was ik ook hier snel klaar.

Ik heb middels de filters op de website mijn oven uitgekozen, al met al was ik nog geen 10 minuten bezig. Perfect dus!

Netjes de avond voor de levering een mail ontvangen met de verwachte leverdatum.

Helaas voor mij was ik die dag niet thuis dus moest ik de levering wel uitstellen

Aangezien ik de dag van de levering niet aanwezig was heb ik de klantenservice gebeld waarna zij samen met mij een gepaste leverdatum hebben uitgekozen.

Echt een top service, mogen mede webwinkels van leren!

Bewust voor een bedrijf gekozen dat de volgende dag levert met de eigen bezorgdienst. Kwalijk dat deze misleidende info op de website wordt gecommuniceerd, want de volgende dag ontving ik niets en de schuld werd vervolgens afgeschoven op de externe bezorgdienst. Mij wordt daarop een compensatie toegezegd die vervolgens uitblijft. De dag daarna heb ik daarom mijn bestelling geannuleerd. Mij wordt gezegd dat de bestelling wordt doorgezet en ik de levering maar moet weigeren aan de deur. Achteraf blijkt dat ze dat doen zodat ze de transportkosten zelf niet hoeven te betalen, maar de klant. Bezorgen was gratis, maar retourkosten (€45) worden ingehouden op de terugbetaling. Schandalig bedrijf! Nooit zaken mee doen! Dan heb ik de extreem onprofessionele klantenservice nog buiten beschouwing gelaten.

---

Bij Elektro Retail vond ik de door mij uitgekozen vaatwasser voor de laagste prijs. Bestellen via de website ging probleemloos.

Omdat ik op tweede paasdag had besteld had ik er rekening mee gehouden dat er misschien wel een dag later geleverd zou worden, maar dat was niet zo. De volgende dag stond de bezorger voor de deur.

Makkelijk te bestellen, goede prijs. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de levering. Keurig afgeleverd. Zou zeker weer hier bestellen.

Mijn bestelling werd direct verzonden en geleverd door een vriendelijke en behulpzame bezorger. Zeer goede service.

Zeer tevreden met de koelkast en met de snelle levering. De koelkast is mooi, stil en... lekker koel!

Levering zoals beloofd de dag na de bestelling. Netjes afgeleverd zonder schades en geen gedoe.

Goede prijs, snel verzonden en live tracker voor bezorging de volgende dag, erg fijn! Oude vaatwasser namen ze ook mee, top!

De volgende dag verzonden met live tracker om de bezorger te volgen. Een half uur van te voren werd ik ook gebeld dat hij eraan kwam.

Ik had alleen gebeld of de vaatwasser echt op voorraad was en de volgende dag geleverd kon worden en dat was het geval.

Ze leveren wat ze aangeven. 's Avonds (voor 22.00 uur) een vaatwasser besteld, kreeg snel bevestiging en uitleg dat ik 's nachts een mail over de bezorging zou krijgen. Die mail was er de volgende ochtend met een goede track-n-trace waarop ik zelf kon zien waar de wagen was.
Helemaal zoals ik het weer zou willen.

Zie algemene review.
Helemaal zoals ik het weer zou willen.

Bestelling was snel geplaatst. Ik kwam hier uit omdat de koele blauwe gigant de leveringstermijn niet kon waarmaken. Daarop verder gezocht en bij Elektro Retail uitgekomen, die ook nog eens 100 euro goedkoper was.

Een tracker laat zien waar de bezorger is, dus je kan vrij exact voorspellen wanneer hij aan de deur staat. Aardige man, heeft de oude vaatwasser meegenomen.

Prima ervaring met Elektro Retail. Vaatwasser na het bestellen de volgende dag in huis. Bestellen ging makkelijk, snelle verzending, en het contact met de klantenservice was helder.

Twijfelde over het plaatsen van een bestellen na het lezen van een andere review waarin stond dat ze de oude vaatwasser niet meenemen als er nog een beetje water in een hoekje zit. Maar na het zo goed mogelijk laten uitlekken en afdrogen van mijn kapotte vaatwasser werd deze bij mij netjes meegenomen.

De verzending verliep goed. De bezorger belde ongeveer tien minuten voor aankomst dat hij eraan kwam, en kwam netjes binnen de aangegeven tijd langs. Het oude apparaat dat bij de voordeur klaarstond heeft hij meegenomen en het nieuwe apparaat op dezelfde plaats achter gelaten. Vriendelijke en behulpzame bezorger, prima service!

Gebeld met de klantenservice over het meeneemproces van het oude apparaat. Uitleg gekregen over dat er geen water uit de vaatwasser mag lekken vanwege mogelijke schade aan de andere elektronica die in de vrachtwagen staat. Allemaal helder.

Wat ik heb gedaan is al het water uit de kapotte vaatwasser gegoten/geschept, en een dagje op zijn kant laten uitlekken en goed afgedroogd. Er lekte nergens water meer uit bij het kantelen en deze werd netjes meegenomen door de bezorger.

Makkelijke standaard betaal mogelijkheden die voor iedereen prettig zijn en eenvoudig uitvoerbaar. Niks op aan te merken.

---

Niet nodig gehad, want de bestelling is tijdig geleverd zoals aangegeven en de service met levertijden is perfect. Niks veranderen.

Goed ingepakt en een indicator die aangeeft wanneer je je bestelling kan verwachten. Als je aan de beurt bent, dan ontvang je een sms als reminder.

Goed product en prima prijs. Moet langere levensduur nog beoordelen, maar voorganger in serie (Bosch vaatwasser) deed het ook goed, dus goede hoop.

Je kunt het vergeten dat je oude vaatwasser mee terug gaat. Bijzonder moeilijk om al het water eruit te krijgen, vooral als de leverancier alle hoeken en gaten weet waar het in kan blijven staan. Dus bespaar je de moeite en reken bij deze leverancier de afvoer kosten in de prijs alvast mee. In de woorden van de chauffeur: 98 van de 100 laten we staan...

De vaatwasser die ik zocht was overal uitverkocht. Elektro Retail had deze nog op voorraad en honderden euro's goedkoper. Ondanks dat er nog geen reviews waren en ik enige twijfel had, toch hier besteld omdat andere webshops aangaven dat het weken zou gaan duren eer er weer voorraad zou zijn.

Na het bestellen al snel een mail met de order bevestiging en een track&trace link. In een begeleidend schrijven werd aangegeven dat de chauffeur alleen was en het een drempellevering zal zijn, wat inhoud dat het apparaat in de hal wordt gezet en je de rest zelf moet doen. Gezien de prijs had ik hier al rekening mee gehouden, het moet immers uit de lengte of de breedte komen.
De chauffeur was vriendelijk en werkte vlot.

Het artikel is een goede staat afgeleverd, werkt naar behoren en het betreft een EU uitvoering met NL handleiding.

Om 22u de klantenservice gemaild en binnen een halfuur antwoord gekregen dat er inderdaad nog voldoende voorraad was.

Scorekaart voor Elektro Retail