Elektramat

Gebruikers over webshop Elektramat

Heb voor een paar kamers schakelmateriaal besteld. Items waren makkelijk te vinden via merk -> serie -> kleur. Prijzen worden zowel met als zonder btw. weergegeven. En voor mij belangrijk:
- Geen account nodig
- Avondlevering
Punt van kritiek is het gebruik van Google Tag Manager.

Bestelling is de volgende dag geleverd, in mijn geval 's avonds. Items waren netjes verpakt.

Edit: Bij een volgende bestelling bleek dat sommige producten via een andere partij worden verstuurd. Dat wordt in een mail achteraf verteld. Op die producten krijg je geen track&trace (wel te achterhalen als je verhaal gaat halen bij de klantenservice) , dus maar afwachten wanneer ze binnenkomen. En vergeet in dat geval avondlevering. Pas in ieder geval op bij producten met een fabrikantnummer die begint met "DS-". (van DS IT)

Vlak na de bestelling merkte ik dat ik een fout had gemaakt in mijn e-mailadres, maar via de chat was dat in een paar minuten opgelost.

Ik heb een netwerk switch bij deze website besteld. Was een fijne ervaring en alles ging goed.

Met betrekking tot de verzending is alles goed verlopen, niets negatiefs over te melden. Voor herhaling vatbaar.

Erg prettige website met veel informatie en zeer ruim assortiment. Bestellingen komen in dozen die zijn bedrukt met handige tools als liniaal en sjablonen voor bv inbouwdozen, leuke gimmick.

De producten waren snel verzonden en er wordt steeds een uitgebreide statusupdate verzonden waarin de bestelling kan worden gevolgd

De klantenservice is goed bereikbaar per mail en per telefoon, snelle antwoorden en ook voor inhoudelijk advies

Prijstechnisch interessante partij! Snelle levering en mijn vragen over het product goed beantwoord, kortom top!

Vooral de hulp bij het kiezen van de juiste producten is mij goed bevallen. Voor een webshop is mij dat goed bevallen.

Scorekaart voor Elektramat

Webshop Keurmerk