Gebruikers over webshop Teqfind
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeen19 mei twee Hard Disks besteld. Nooit ontvangen. Na verschillende keren gebeld te hebben telkens een andere eerste lijns telefoniste gesproken met de belofte dat mij terug gebeld zou worden. Dit gebeurde echter nooit. E-mails worden ook nooit beantwoord. Vandaag, per e-mail, mijn geld terug gevraagd. Ik ben er bang voor dat dit nooit zal gebeuren. Ik zie zojuist dat hun webpagina uit de lucht is.
Wat een oplichters.
De bestelde producten kan ik helaas niet beoordelen omdat ik ze nooit ontvangen heb.
KlantenserviceBij telefonisch klachten doorgeven heb ik altijd een andere telefoniste aan de lijn gekregen die mij alleen maar kon aangeven dat ik terug gebeld zou worden.
Dit is tot op heden nooit gebeurd.
AlgemeenVia Tweakers pricewatch een M.2 Western Digital SN570 1TB op 24-01-2024 gekocht. Ik kreeg vervolgens een mail dat de bestelling intern verwerkt zou worden en naar schatting tussen 22-01-2024 en 26-01-2024 verzend zou worden.
29-01-2024 heb ik een mailtje verstuurd naar Teqfind, omdat ik geen verzend bevestiging kreeg na de beloofde verzenddatum. Daarna kreeg ik een mailtje terug dat er een vertraging was opgetreden. Ik kreeg ook toen te horen dat het bestelling uiterst 22-02-2024 opgestuurd zou moeten worden.
Natuurlijk weer geen bevestiging ontvangen en weer gemaild, dit keer zou het 29-02-2024 opgestuurd moeten worden. Na 3 pogingen had ik de hoop opgegeven.
Op 5 maart heb ik aangegeven mijn bestelling te willen annuleren en ik graag mijn geld terug zou willen krijgen. Dit zou 14 dagen moeten duren tot een terug betaling. 14 dagen gepasseerd en geen terug betaling ontvangen. Weer gemaild en toen zou ik tussen 10-04-2024 en 18-04-2024 mijn geld moeten ontvangen.
Kan je het al raden? Ik heb weer geen terug betaling ontvangen en er werd weer een nieuwe terugbetaling moment ingepland. Dit keer zou het tussen 25-04-2024 en 30-04-2024 moeten ontvangen.
De volgende beloftes voor de terug betalingen waren voor 31-05-2024 en 30-06-2024.
We zijn 4 maanden verder sinds mijn verzoek van terug betaling en nog steeds heb ik mijn geld niet ontvangen.
Dus bestel niet bij deze oplichters.
Beloftes worden niet nagekomen en ik heb mijn bestelling nooit ontvangen.
KlantenserviceMailen gaat dramatisch. Bellen word je doorgeleid naar een eerstelijns medewerker. Die geven aan dat de medewerkers van Teqfind terug gaan bellen. Eindstand word ik nooit terug gebeld.
AlgemeenBestelnummer O-2023-5432.
Bestelling was 31 oktober 2023. Elke 2 weken zouden ze de levering nog verder uitstellen. Ik heb gevraagd om de bestelling te annuleren en er werd mij een terugbetaling beloofd, maar dit is nooit gebeurd. Ik heb geprobeerd naar de Geschillencommissie te gaan, maar in tegenstelling tot wat op de website van TeqFind staat, werken zij niet met hen samen. Nu zal ik naar de RECHTER moeten gaan. Bestel niet bij hen.
In het geval dat TeqFind deze review ziet en wil antwoorden met het gebruikelijke "neem contact met ons op zodat we een oplossing kunnen vinden", heb ik het ordernummer al vermeld, er is geen verdere invoer vereist, u kunt het bekijken.
Na het annuleren van de bestelling reageerde de klantenservice niet op mijn verdere e-mails over de klacht.
AlgemeenSinds 9 februari! bezig om mijn besteling van een aantal Samsung SSD te ontvangen en inderdaad wordt de leverdatum steeds verschoven. Wel 1 ontvangen van het aantal bestelde met daarbij de volledige rekening. Aanmaningen lukken wel snel bij niet betalen. Via de chat wel contact gehad met veel verschillende personen; mooie beloftes maar niets ontvangen.
KlantenserviceRoepen van alles maar er gebeurt niets. Loze beloftes over een paar harde schijven. Zo moeilijk kan het niet zijn. Conrad Electronics verzorgde dese leveringen vroeger zelf en dat ging prima maar nu ineens via deze onbetrouwbare club; waarom dan?
AlgemeenSlechter dan deze webshop bestaat er niet. Alles is zogenaamd op voorraad, na bestelling wordt de levering oneindig verzet. Bij annulering wordt beloofd te storneren, echter wordt de deadline daarvan ook oneindig verzet. Absoluut geen zaken mee doen, zie vooral ook de trustpilot reviews.
Maandag start ik dan ook een incassoprocedure, stelletje oplichters.
Product is nooit geleverd, geannuleerd nadat het duidelijk werd dat dit bedrijf een pure vorm van oplichting is.
KlantenserviceDegene die achter de klantenservice zitten reageren de helft van de tijd niet als het te heet onder de voeten wordt en maken valse na valse beloftes.
Geachte,
Dit is uiteraard niet hoe het zou moeten zijn, wij verzoeken u vriendelijk om per e-mail contact@teqfind.com contact met ons op te nemen en uw ordernummer door te geven, dan zorgen wij ervoor dat dit probleem direct wordt opgelost. We verontschuldigen ons voor enig ongemak. Met vriendelijke groeten - Team TeqFind
AlgemeenVia tweakers pricewatch een mooie SSD (Western Digital SN570 1TB) op 26-01-2024 in de aanbieding gekocht. Stond op voorraad, met de melding dat deze binnen 1 dag verstuurd wordt. 1-02 krijg ik een email dat deze "intern verwerkt" wordt, wat dat dan ook mag betekenen. De verzenddatum was tussen 5 en 12 feb.
Op 18 feb heb ik een nieuwe mail verstuurd waarom ik nog niets heb, kreeg een nieuwe mail met als verzenddatum 29 feb.
Op 3 maart heb ik een nieuwe mail verstuurd waarom ik nog niets heb, kreeg een nieuwe mail met als verzenddatum 18 maart.
Daar ik ondertussen op onderzoek ben gegaan naar het bedrijf en helaas er achter ben gekomen dat het alsmaar vooruitschuiven van de verzenddatum nogal een bekend fenomeen is, heb ik op 12 maart ze een ultimatum gesteld. Voor 27/03 of een verzending van het product dat ik gekocht heb, een vergelijkbaar product of mijn geld terug. Helaas heeft het bedrijf besloten voor optie 4: net doen of men niet thuis is.
Ik heb nog twee keer gebeld op 27/03 met vraag 1: is deze nog of voorraad en kan ik er 10 bestellen en met vraag 2: ik zou graag over mijn order willen praten.
In beide gevallen kan de receptioniste mij niet doorverbinden en zou ik teruggebeld worden. Ik ben voor 1 ding gebeld, om aan de lezer te gokken om welke vraag het ging. Tot vandaag de dag staat het product nog steeds op voorraad.
Vandaag maar een aangetekende brief gestuurd als voorbereiding voor de geschillencommissie.
Edit 15/04/2024
Wat Teqfind hieronder geplaatst heb klopt niet helemaal; Het klopt dat ze teruggebeld hebben met de melding dat ze de 580 op voorraad hebben en kunnen leveren op de vraag of ze 10+ op voorraad hadden, echter toen wisten ze nog niets van mijn afwachtende order af. Daar heb ik pas later op de dag voor gebeld, en hier hebben ze niets mee gedaan.
Op de aangetekende brief hebben ze gereageerd met de volgende "word over 2 weken gestuurd". Toen ik daarop later heb gereageerd met dat ik het product expliciet niet meer wil ontvangen zoals omschreven in de brief kreeg ik de melding dat die geannuleerd word en het 14 werkdagen kan duren tot ik mijn geld terug krijg. Daar ik in de brief ze gemeld had dat ze 15 dagen hadden om de de boel te regelen heb ik gemeld dat ik onacceptabel vond en nog een poging om tijd te rekken. Hierop is er netjes gemeld dat ik maar te wachten heb.
Ondertussen geprobeerd naar de verschillencommissie te gaan; dit kan niet ondanks dat teqfind dat meld. Hoewel men de illusie (zie terms and conditions, volgens mij hadden ze de logo ook op een bepaald moment op de website) wekt dat hun zijn lid zijn bij de Webshop Keurmerk, is na navraag dit niet waar. De verschillencommisie zal dan ook niets doen.
Klantenservice negeerde totaal mijn eerste vragen waarom het zo lang duurt en waarom het product nog op voorraad staat maar niet verstuurd word. Na melding dat ik de vooruitschuivende verzenddatum niet begrijp noch accepteerd heb ik niet meer van hun gehoord.
We begrijpen volledig uw frustratie over de vertraging in de levering van het bestelde artikel WD 1TB model 570. Maar we hebben u op 27 maart daadwerkelijk gebeld om u te informeren dat WD een nieuwe versie model 580 heeft gelanceerd en we hebben u de levering van dit model aangeboden voor dezelfde prijs. Uw opmerking aan de telefoon was: oké, ik zal erover nadenken en het u laten weten. Vanaf dat moment waren wij op uw reactie aan het wachten.
Wij vinden het het beste als we met elkaar in contact komen om dit misverstand zo snel mogelijk op te lossen.
Mvg
Team TeqFind
AlgemeenBestelling gedaan, nooit ontvangen, geen contact mee te krijgen. Lijkt op totale fraude. Waarschuwing om geen bestellingen hier te doen.
---
---
Beste.
Wij vinden het jammer dat u het gevoel heeft dat wij niet reageren.
Alle geplaatste bestellingen krijgen een orderbevestiging met geschatte levertijd, helaas kunnen dergelijke geautomatiseerde mails in uw spambox terechtkomen. Wij verzoeken u vriendelijk uw spam- of ongewenste mailbox te controleren.
Als alternatief kunt u een e-mail sturen naar: contact@teqfind.com met uw bestelnummer, besteldatum en of naam. Wij kunnen u dan verder helpen. Mvg. Team TeqFind
AlgemeenEr worden allerlei betaalmogelijkheden gegeven doch bij het overgaan naar betaling zijn er plotseling velen niet meer mogelijk, in dit geval was het AMEX, maar ook andere betaalmogelijkheden bleken niet mogelijk bij betaling.
Beste,
Sommige betaalmethoden zijn specifiek voor bepaalde landen. Maar voor Nederland kun je altijd IDEAL gebruiken. Mvg Team TeqFind
AlgemeenAdverteren dat producten op stock zijn op hun website, maar laten je na een week weten dat je nog 2 weken moet wachten voor ze het kunnen opsturen.
VerzendingVoor producten die zogenoemd op stock zijn volgens hun website, krijg je 5 werkdagen na bestelling te horen dat ze deze misschien gaan opsturen binnen de 3 tot 10 dagen.
AlgemeenFinaal kansloos. Via ProductPine twee SSD's besteld. Ik heb vervolgens maanden gewacht maar niets gekregen.
Onze excuses voor het ongemak dat deze aankoop u mogelijk heeft bezorgd. Wij hebben zoals u terecht aangeeft onze producten voor een tijd aangeboden via Productpine, maar door onduidelijke afspraken tussen ons en Productpine werd een aantal bestellingen niet correct afgehandeld. Wij werken samen met Productpine om de misverstanden op te lossen.
Helaas beschikken wij niet over uw contactgegevens en hebben wij u niet van de juiste informatie over uw bestelling kunnen voorzien.
Wij willen u graag compenseren voor het ongemak, maar aangezien wij niet over uw contactgegevens beschikken, verzoeken wij u contact met ons op te nemen om uw compensatie te ontvangen.
AlgemeenEen bestelling van een WD Red hd gedaan bij ProductPine.nl. Levertijd zou 12 dagen zijn. Maar naar een maand was er nog steeds geen levering. Ik Heb contact met Productpine gehad en die vertelde dat zij de bestelling bij Teqfind hadden geplaatst en ze geen terugkoppeling bij Teqfind kregen.
Ik heb toen mijn bestelling maar geannuleerd.
Ik kreeg wel in een een dag of 5 mijn geld terug.
Als ik geweten had dat Productpine Teqfind als leverancier gebruikte, had ik de bestelling nooit gedaan
AlgemeenNiks bestellen bij teqfind. Je wordt aan het lijntje gehouden. Oplichters . Ik ben blij dat ik mijn geld terug heb gekregen.
AlgemeenOp 12-1-2023 een product besteld t.w.v. 750 euro. Op 2-2-2023, na een aantal contact momenten, besloten om een terugbetaling aan te vragen vanwege lange levertijd zonder bevestiging van versturing. Nu, 25-4-2023, na meerdere pogingen om contact op te nemen zowel telefonisch als via de email, waar geen gehoor aan is gegeven, besloten om een incassobureau te benaderen om mijn opties uit te werken. Ik heb er geen vertrouwen in dat ik op een alternatieve manier mijn geld terug zal krijgen. Erg teleurstellend.
KlantenserviceZowel via de email als telefonisch wel uitgehoord maar vervolgens niets mee gedaan. Nu worden mijn telefoontjes niet eens meer opgenomen.