Gamingpcshop.nl

Gebruikers over webshop Gamingpcshop.nl

mijn 2e pc bij gamingpcshop.nl nadat de eerste na 5 jaar wel aan vervaning toe was, eerlijk is eerlijk ik heb nooit problemen ondervonden in die 5 jaar, en daarom ook weer bij gamingpcshop.nl mijn nieuwe machine gekocht.

Service: top
Pre-Sales: top
Communicatie: top

verzending gaat dan wel via een 3e partij, en daar hebben leveranciers weinig tot geen controle over, je weet niet wat er met zo'n doos gebeurd naturlijk, want laten we wel zijn, de meeste post bedrijven gaan niet zachtzinnig met je spulletjes om. Maar gamingpcshop.nl had het pakket heel goed ingepakt, inclusief luchtkussens in de kast zelf. Heel netjes!

Had een vraag, was snel beantwoord, en de oplossing lijkt te werken. Al is het misschien nog wat vroeg voor de uiteindleijke conclusie want soms heeft het wat langer nodig om te zien of een probleem terug komt of niet. Ik heb er vertrouwen in.

Duidelijke en overzichtelijke website. Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Ik heb hier de MSI Intel RTX 4090 Game PC gekocht en ben hier zeer tevreden over.

Binnen 1 werkdag geleverd. De pc die ik hier kocht was stevig verpakt. De binnenkant was opgevuld met luchtzakken, zodat de onderdelen op hun plaats blijven tijdens de verzending.

Na 3 maanden gebruik had ik een probleem met een van de fans in de behuizing. Er werd aangeboden de pc te retourneren en dit te laten vervangen of om de fan naar mij toe te sturen, en het zelf te doen.

Vriendelijk en vlot contact met de klantenservice door middel van het handige ticketsysteem.

Had een GPU (RTX 3080) gekocht.
Bestelling plaatsen was erg makkelijk en ging goed.

Product werkte een tijdje top (anderhalf jaar).

Met de klantenservice heb ik een slechte ervaring (garantieafhandeling).

Goed verpakt, snel verzonden en erg snel ontvangen.
Tracing snel ontvangen en ging via Trunkrs - kon het live volgen.
Dat was spannend!
Dat was gewoon top allemaal.

De klantenservice is vriendelijk en reageert binnen normale termijnen, en geeft de gevraagde informatie duidelijk.

Contact opgenomen dat mijn GPU kapot is. 2 dagen later krijg ik de informatie met de adresgegevens voor retour.
Mijn GPU heb ik terug gestuurd en nadat ze bevestigd hebben (allemaal binnen een week tijd, netjes!) dat deze kapot is, wilde ze (ook netjes, daar niet van) een voorstel doen om mijn RTX 3080 voor een 4070 Ti te wisselen.

Iedereen mag zijn mening hierover hebben maar een dergelijk aanbod wil ik niet.
Ik heb verzocht om of de kaart te repareren of het geld terug te geven.

Deze werd dus opgestuurd om gerepareerd te worden.
De fabrikant kon de kaart niet repareren dus kwamen ze met het bod om "door slijtage, genot, gebruik" maar 72% van het aan mij verschuldigd bedrag terug te betalen. De wet zegt dat bij garantieclaims voor de consument alles kosteloos moet, dus ze zijn gewoon verplicht het volledige bedrag, inclusief retourkosten die ik heb gemaakt, te betalen aan mij.

Dit willen ze niet, dus de zaak is overgenomen door mijn rechtsbijstand.
Weet waar u zaken mee doet mensen.

En ja ik weet dat de 4070 Ti "beter" is in pure prestaties, maar dat past gewoon niet. Dan moet ik extra kosten maken voor een ander moederbord en dat ga ik niet doen. Ik ben ook blij met een 3080. Er is maar 1 "2 slot" 4070 Ti en die is alsnog dikker dan mijn 3080. Ik heb alle PCI-e sloten gewoon nodig, en er moet ruimte over blijven om de GPU te koelen, punt, einde discussie.

Ondanks dat is het ook zo dat de 4070 Ti goedkoper is dan de prijs die op mijn factuur staat, dus eerlijk, de wet is hier in mijn voordeel. Ik ben benieuwd hoe ze zouden handelen als de wet in hun voordeel was.

Duidelijke en overzichtelijke website en alles prima beschreven. Veel betalingsmogelijkheden. Betaling ging snel en eenvoudig.

Snelle verzending! Had na betaling al snel de laptop in huis. Goed verpakt in een stevige doos

MSI laptop besteld en bij aankomst zag ik dat het toetsenbord van laptop kapot was. Deze retour gestuurd en kreeg al gauw een nieuwe. De 2e had ook al snel problemen en ging kapot na een bios update. Deze weer opgestuurd en de klantenservice gaf aan dat het naar de fabrikant ging en dat het 3 weken ging duren. 3 maanden geleden de laptop gekocht en totaal maar een paar weken kunnen gamen. Ook al kan de webshop er niks aan doen dat MSI een wanproduct levert, had ik wel een andere oplossing willen zien. (Bv een vervangend product).

De enige webshop die de MSI laptop die ik wou op voorraad had. Snelle levering en goede helpdesk, prima webshop dus.

Snel en goed verpakt. Product was nog uit de verpakking geweest dus dat is altijd fijn

Snel antwoord bij een vraag over trackinggegevens, zowe telefonisch als op de e-mail wordt er snel gereageerd.

Zeer goed verpakt en bezorgd, gemakkelijk te betalen, bij vragen over de levering is er altijd antwoord.

Bij de aankoop van je pc, als er bepaalde onderdelen niet sterk genoeg zijn om andere onderdelen te ondersteunen word dit gemeld en word er een vervanging voorgesteld, bij verdere vragen worden die zo goed mogelijk beantwoord.

Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam bij vragen, altijd snel antwoord op de vragen die je hebt over de bestelling.

Hallo, gamingpcshop.nl

Ik heb een paar maandjes terug mijn pc bij jullie samen gesteld en ik ben erg tevreden over het gehele proces. Ik had keuze uit allerlij verschillende soorten pc's en allemaal verschillende onderdelen en als je dan alles hebt geselecteerd dan kan je zien hoe goed je pc is en welke games die dus op elk reselotie aan kan. Dat vind ik wel belangrijk. Verder had ik nog een paar vragen over specifieke onderdelen zoals werkt deze cpu goed bij dit motherboard en gpu, dus ik ging bellen en ik kreeg antwoord en ook nog heel goed advies en al. Dat is ook heel erg goed aan dit bedrijf. Ik ben nu nogsteeds heel blij met mijn keuze, wat maar goed ook is want het koste nogal wat. Verder is de website wel wat moeilijk te vinden en het moet iets duidelijker aangegeven worden. Overal vind ik gamingpcshop het beste bedrijf qua pc's en al. Ik schrijf deze revieuw natuurlijk omdat ik het mooie Raider pakket wil winnen, maar ik spreek echt de waarheid.

Mvg Olivier W

---

Dit is wel een grappig verhaal, mijn moeder zij dat ze op bestallen had gedrukt en dan zou die er in een paar dagen zijn, maar ze ging 'm gelijk de volgende dag al ophalen als verrassing voor mij dus dat was wel leuk, maar ja de levering ging dus wel goed dus.

De klantenservice is uitstekend want ik ging dus ook even bellen voor advies en ik kreeg GEWELDIG advies, en de gene die ik aan de telefoon had was ook heel aardig en meedenkend dus dat is echt een groot pluspunt!

Very pleased with this Shop. As someone who is not very familiar with building PC, I surprised myself when I did do it on GamingPCShop.nl. I got excellent service, they even called me twice on their own to advice me about what I ordered and modifications. I will defiantly visit the shop back, be it for an upgrade or other products that they offer. Thank you.

Product was delivered a day later, but I was still satisfied with the speed the order was finished. Assembled on Monday and got delivered on Wednesday.

Very friendly.

Aangezien ik mijn nieuwe pc eigenlijk niet voor gamen gebruik heb ik gekozen voor een Be Quiet kast (pure base 600). Deze kast is geheel gesloten en is werkelijk super stil. Het is voor mij niet noodzakelijk om het mainboard e.d. zichtbaar te hebben.
Eigenlijk zou deze webshop zich naast het verkopen van game pc's zich op DEZELFDE site ook meer toe moeten spitsen op het leveren van 'normale' pc's. Ook veel van deze gebruikers willen een samengestelde pc i.p.v. een kant en klaar-pc.
Verder complimenten aan Gijs voor het goed afleveren van mijn pc. (GS8517) Ik zou gerust weer een pc hier kopen. Alle complimenten voor GamingPCshop! (super snelle levering, volgens mij werkt Speedy Gonzales er zelf)

Groeten,
Wim

De videokaarten zijn vaak net iets goedkoper dan bij de concurrent. Over de klantenservice kan ik gelukkig nog niet oordelen omdat ik die niet nodig heb gehad.

De levering was snel. De doos was goed beschermd maar zat wel in een te grote omdoos.

Videokaart was gemakkelijk besteld, snel verzonden en een vriendelijke klantenservice. Eerste keer dat ik besteld heb bij deze webshop, maar zou er zeker weer bestellen.

Verzending verliep net niet helemaal soepel. (Trunkrs)
Ik had gekozen voor avondbezorging, maar was die avond niet thuis. Bezorgdienst liet het lijken alsof pakketje opeens verdwenen was. Gelukkig deden ze nog een tweede bezorgpoging toen ik wel thuis was.
Product was goed ingepakt (wel veel opgevulde lucht).

Via telefoon contact gehad over verzending van pakketje dat verdwenen leek bij Trunkrs. Snel en goed geholpen en kwamen met goede oplossingen aan.

Goedkoopste 3060 Ti te koop, besteld en volgende dag in huis, goed verpakt, gewoon een dramaloze besteslling.

was skeptisch door het lage aantal reviews, daarom er zelf maar eentje achtergelaten

besteld en volgende dag in huis, goed verpakt, gewoon een dramaloze bestelling.

Betrouwbaar en bereikbaar. Heb een paar maanden geledene een PC gekocht. Deze kwam een dag te laat maar had te maken met corona. Heb ook vriendelijk contact gekregen over de vertraging van de bezorging.
Grote aanrader!

Game computer gekocht bij gamingpcshop , en nog geen moment spijt van gehad .
Super goed geholpen toen er een probleempje was,
en er word goed met je mee gedacht .
Gewoon super !!

Product was op de afgesproken dag geleverd, en zag er
Goed verpakt ui.

Mijn probleem werd telefonisch meteen opgepikt, en meteen opgelost.

Ben tevreden over de kwaliteit en de prijs van mijn build, alleen had ik graag wat meer info gehad over onderdelen die belangrijk zijn maar niet zo gekend. Zoals bluetooth en wifi drivers.

Het heeft maar een aantal dagen geduurd voor mijn pakketje er was.

Bij deze nieuwe webshop een Inno3d Geforce RTX 3060 Ti aangeschaft. Ze waren de goedkoopste.Website is netjes en duidelijk en bestelling was zo geplaatst. Erg tevreden!

Beloven volgende dag in huis en komen dit ook na. Netjes steeds een update over de verzending gekregen

een relatief nieuwe speler op tweakers lijkt het, maar ze doen niet onder voor de grote bestaande bedrijven. Besteld bij dit bedrijf en het ging prima, daar kunnen bedrijven zoals redshell en grotere jongens nog wat van leren...

besteld voor 23:59 en de volgende dag in huis, en dat klopt helemaal!! goed verpakt en snel verzonden. Laat niet altijd een review achter maar een bedrijf met weinig ratings die goeie service levert verdient een goeie rating zodat ze hopelijk meer klanten krijgen :)
(hoop dan alleen maar niet dat ze zoals de grote bedrijven worden :P ).

Ze hadden een mooi geprijsde RTX 3060 waar ze geen verzend kosten op rekenden.
Betaling proces was simpel en vereiste geen acount wat ook een plus is.
het enige dat in de buurt van een minpunt kan komen is dat interface van de site zelf niet zo goed de prijzen aangeeft als tweakers, maar dat hindert niks als je hier al bent.

De aflevering datum die tijdens het bestellen werd gecommuniceerd klopte helemaal, volgende avond in huis.

Na een klein probleem (van mijn kant) bij de betaling werd ik goed geholpen dus ik kan alleen maar positief zijn.,

Rtx 3070 hier gekocht. Was de beste prijs en volgende dag meteen bezorgd. Goeie site en telefonisch goed bereikbaar.

Was de volgende dag meteen bezorgd.

Telefonisch goed bereikbaar. Ik moest iets retourneren en kreeg netjes geld terug gestort.

3060ti van Inno3D
Snelle levering, goed verpakt!
Gamingpcshop is nog redelijk onbekend, daarom deze review!

Verzending ging snel via relatief onbekend partij (Trunkrs), goede levering!

Scorekaart voor Gamingpcshop.nl