Waarom kopen bij Onedirect?
Onedirect is gespecialiseerd in zakelijke communicatie. U kunt bij ons al meer dan 20 jaar terecht voor het grootste aanbod met de beste prijzen in: walkie talkies , kantoorheadsets, videoconferencing apparatuur, zakelijke telefonie, rugged smartphones en meer.
![]() |
In-house experts Een team van experts staat voor u klaar om u te adviseren over de beste producten die aan uw behoeften voldoen. Onze experts verlenen ook hoogwaardige klantenservice. Dit is vooraf, tijdens en na uw aankoop. |
![]() |
Snelle levering De producten die op voorraad zijn worden binnen 24/48 uur in de Benelux geleverd voor slechts €9,99. Indien u het niet spoedig nodig heeft, kunt u kiezen voor standaard levering, uw bestelling wordt dan binnen 6 werkdagen. Voor bestellingen onder €150 wordt €4.99 verrekend en vanaf €150 kunt u gebruik maken van de kortingscode DELIVERME voor gratis levering. |
![]() |
Gratis 14 dagen op proef Verschillende producten kunt u 14 dagen gratis uitproberen. Stuur ons een email naar contact@onedirect.nl of bel ons op 085 888 3452 voor meer informatie. |
Over Onedirect
Onedirect is in 1999 opgericht in Frankrijk. Het is het eerste bedrijf in Frankrijk dat zich specialiseert in professionele telecommunicatie. Sindsdien is Onedirect niet gestopt met groeien en heeft het zich ook uitgebreid naar andere Europese landen.
Onze beloftes aan u
![]() |
Price match Ons team voert wekelijks een benchmark analyse uit om ervoor te zorgen dat wij u de meest concurrerende prijzen aanbieden. |
![]() |
Kwaliteitsproducten Wij verkopen enkel producten van de beste merken die gegarandeerd Lang meegaan. |
![]() |
U wordt professioneel behandeld Onze verkoopteam zijn goed opgeleid en gemotiveerd en staan voor u klaar voor deskundig advies. Wij bieden doorlopende trainingen voor al onze medewerkers om ervoor te zorgen dat ze in staat zijn om u zo goed mogelijk te helpen. |
![]() |
Key accounts Wij bieden en flexibele en persoonlijke service aan grotere bedrijven die frequente bestellingen moeten plaatsen, in grotere hoeveelheden en op verschillende locaties. Onze afdeling Key accounts kan speciale tarieven, voorwaarden en een persoonlijke beheer aan onze grootste klanten bieden. |
![]() |
Permanente voorraad Ons logistiek team zorgt ervoor dat uw bestellingen zo spoedig mogelijk uit ons magazijn van bijna één miljoen producten worden verzonden. 96% van de bestellingen die vóór 14 uur worden besteld, worden nog dezelfde dag verzonden! |
![]() |
Geen verborgen kosten Bij Onedirect zijn er geen verborgen kosten. In onze catalogus zijn de prijzen exclusief BTW en de volledige prijs inclusief BTW worden weegeven in uw winkelwagen. |