Gebruikers over webshop Pro-alarm.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPaar keer al besteld, fijne service en advies op maat. Ik wilde de deurbel koppelen met homeassist en wilde graag weten hoe dat het beste kan. Met wat trucen is het uiteindelijk gelukt.
VerzendingVolgende dag was het al bezorgd. De keer daarvoor duurder het een dag extra, ook geen probleem
KlantenserviceDenken goed mee en geven passende tips. Soms duurder het even voordat ik antwoord kreeg, maar dat is te begrijpen tijdens de vakantie periode.
AlgemeenIk heb de afgelopen jaren hier meerdere beveiligings camera's en toebehoren gekocht. Het contact verloopt altijd prima, door de korte lijntjes met de klant/verkoper. Laatste aankoop was een nieuwe camera en NVR van Hikvision.
VerzendingProducten worden snel en zoals afgesproken geleverd, wat dat betreft zijn er van mijn kant geen klachten.
KlantenserviceIk had onlangs een defect model camera, en had zelf alles al uitgeprobeerd.
Mijn klacht over de camera voor gelegd, en i.o.m. bleek dat alles al was geprobeerd. Ik mocht de camera retour sturen en had binnen 5 dagen een nieuwe in huis.
AlgemeenOp basis van mijn ervaring kan ik zeggen dat Pro-alarm.nl een betrouwbare leverancier is voor degenen die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige beveiligingsproducten van gerenommeerde merken zoals HikVision en Satel.
Bovendien is de eigenaar's toewijding aan klantenservice een groot pluspunt voor degenen die overwegen om zaken te doen met het bedrijf.
Pro-Alarm.nl is geen groot bedrijf, waardoor de klant centraal staat! Al is de bereikbaarheid soms niet goed. De eigenaar heeft dit ondervangen door een telefonische antwoordservice in te schakelen, waar de klant op de hoogte gesteld word van de oorzaak van de tijdelijke slecht bereikbaarheid.
Een erg groot pluspunt is de manier waarop de pakketen samengesteld en verstuurd worden. De bestelling wordt erg netjes ingepakt en voorzien van middelen, waardoor de verpakking van de bestelde producten in tact blijven!!! Hier kan menig bedrijf nog wat van leren.
Het bestelproces verloopt soepel en als klant wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang, door het verzenden van e-mails. Een verbetering zou zijn dat deze berichten in je eigen omgeving op de site zou staan. Dat scheelt een hoop e-mails. Maar het is wel eerlijk en transparant!
Bij (technische) vragen over de gekochten producten is de eigenaar altijd bereid om mee te denken naar een oplossing of de klant van een duidelijke uitleg te voorzien! Hij neemt nog echt de tijd voor de klant.
Al met al is Pro-Alarm.nl geen dozen-schuif webshop. Het is een winkel waar met passie producten verkocht worden en de eigenaar achter het product staat!
Hulde!
Ik heb nog niet eerder een webshop meegemaakt, welke haar bestellingen zo zorgvuldig verpakte. De producten zijn goed, degelijk verpakt, waardoor de verpakkingen van de camera's heel blijven!
KlantenserviceDe eigenaar beantwoord de klantenservice! Wat fijn om direct iemand te spreken met verstand van zaken en beslissingsbevoegdheid. Hij denkt met de klant mee om tot een goede oplossing voor beiden te komen. Zelfs nadat de garantietermijn net verstreken is. De klant staat centraal bij pro-alarm.nl!
AlgemeenBestelling snel ontvangen, na een kort gesprek voor advies en bestelling geplaatst te hebben. Na de aankoop heb ik nog een paar keer gemaild. Ze denken mee over integratie mogelijkheden, top service.
VerzendingDezelfde dag verstuurd! Met track en tracé in de mail.
KlantenserviceKlantenservice is goed, snel reactie gehad. Zie algemene reactie.
AlgemeenPrima webshop die een camera voor een scherpe prijs aanbod. Wel gekozen voor achteraf betalen omdat er vrij weinig over deze shop te vinden is.
VerzendingBesteld. Volgende ochtend om 08:10 al een track en trace. Pakket wat nog geen half uur later al door PostNL ontvangen. Top!
AlgemeenSnel geleverd voor een goede prijs. Geen fake producten, gewoon met zegel. Verder mooi product met veel features
VerzendingBestellen was makkelijk en het leveren ging snel
KlantenserviceEen paar keer contact moeten zoeken maar dat ging heel makkelijk. Werd snel teruggebeld.