Gomibo.be

Gebruikers over webshop Gomibo.be

Poco X5 pro kunnen bestellen vooralleer deze beschikbaar was bij de grote andere verkopers. Vlotte bestelling en betaalproces.

VAvond voordien besteld met vlotte levering de dag nadien, zoals beloofd. Verder niets op aan te merken.

Het was makkelijk de bestelling te plaatsen en het te betalen. De website is ook duidelijk.

Het werd op tijd verstuurd maar bij PostNL hadden ze vertraging. Hier kan gomibo niets aan doen natuurlijk.

Bij contact opname waren ze heel vriendelijk, ook waren de antwoorden rap en was het makklijk te vinden hoe contact op te nemen.

Voorzien in zeer goede informatie. De levering kwam letterlijk per kerende post aan een zeer scherpe prijs.

De zending was zeer goed verpakt en kwam volkomen onbeschadigd aan. Gewoon no-nonsense, zoals het hoort.

Mooie prijs, snelle levering, makkelijk te bestellen en verzonden vanuit België. Blijkbaar moet ik nog extra woorden schrijven, tja...

Goed verpakt en snelle levering. Originele verpakking, goede luchtkussens in de doos erom heen. Top.

In september heb ik een Xiaomi T11 pro gekocht bij Gomibo. Het toestel werkte perfect alleen na 6 maand is de batterij verdacht snel leeg. ik heb mijn telefoon samen met de telefoonlader opgestuurd.
Nu weet Gomibo mij te vertellen via mail dat het probleem echter niet zou liggen aan het toestel maar aan de telefoonlader. Gomibo zegt ook dat ze nooit een lader hebben aangetroffen en ook het reparatiebedrijf niet...?? Hoe kan u dan weten dat het probleem bij de lader ligt?

De telefoon is nog bij het reparatiebedrijf terwijl ze een foutieve lader naar me hebben teruggestuurd. Bij de 11T pro zit standaard een 120W lader, ze hebben mij er 1tje opgestuurd van 40W. Allemaal zeer matig geregeld en info gekregen alsof ze snel van mij afwouden.

Telefoonlader zogezegd nooit ontvangen ter reparatie, terwijl deze gewoon samen met het telefoontoestel is teruggestuurd.

Vriendelijke dame alleen werd constant hetzelfde herhaald in plaats van mij verder te helpen. ik ben nu mijn originele lader kwijt om wille van een geautomatiseerde mail.

Alles perfect verlopen , goede communicatie en een scherpe prijs, dus wij zijn een tevreden klant

Snel

Duidelijke website met correcte informatie over beschikbare voorraad, heel makkelijk en snel besteld, heel snel geleverd, zoals het hoort, niets op aan te merken!

Snel en correct geleverd, up-to-date informatie via tracker en e-mails over de vooruitgang.

Heel vlotte afhandeling, een scherpe prijs, veel betaalmogelijkheden, m'n aankoop was geen verdoken RMA of dergelijke. Prima!

Propere verzending in onopvallend doosje, correct gemarkeerd om dit niet bij de buren af te leveren. Ook de levertijd was zo snel als geadverteerd wordt (next day), in België :)

wederom snelle verzending , avonds laat besteld en netjes de volgende dag in huis enso

netjes en goed verpakt in een ongemerkte doos zodat mem niet weet wat er in zit

snel vriendelijk response

Levertermijn klopt niet in België. Xiaomi band 6 gekocht die op voorraad was. Gomibo.be vermeld een levering de volgende dag indien voor 23u besteld wat ruimschoots het geval was. Levering pas 2 dagen later echter. Voor de rest ok.

Zoals vermeld, belofte wordt niet waargemaakt. Voor 23:30 uur besteld, morgen gratis in huis klopt dus niet.

Update: Klantenservice heeft me zeer correct opgebeld en uitgelegd dat het enige issue, een dag latere levering, niet aan Gomibo.be ligt maar bij PostNL zit. Pakje was wel optijd bij PostNL maar heeft daar vertraging opgelopen waar Gomibo natuurlijk ook niet aan kan doen.

Toch goed dat hier tijd voor wordt gemaakt om dit uit te klaren op een tijdstip dat me uitkwam.

Scherpe prijs voor mijn toestel, vlot kunnen bestellen en levering de volgende dag. Alleen jammer dat het toestel niet nieuw was.
- Batterij was volledig leeg, wou zelfs niet starten bij aansluiten van de lader. Pas na 5 minuten had hij voldoende energie om op te starten.
- Geen welkomst procedure, ik kwam direct op de homescreen. Na factory reset had ik wel de welkomst procedure om te telefoon in te stellen.
- Reeds wifi netwerk in 'gekende netwerken'
- IMEI reed geregistreerd en geactiveerd bij de fabrikant 3 maanden eerder.
Wel opvallend dat de seal van de doos not intact was.

Op een maandag besteld, en dinsdag geleverd met PostNL. Geen opmerkingen

Na eerste contact kwam er de uitleg dat het toestel rechtstreeks van de leverancier kwam, bij 2de contact de uitleg dat ze willekeurige checks doen van toestellen om er zeker van te zijn dat ze goed werken. Hier geloof ik niets van, ik ken geen enkele winkel die hier zijn tijd insteekt. En zelf heb ik 2 jaar in een winkel gewerkt waar GSM's en laptops verkocht werden en dat doen ze echt niet.

Heel scherpe prijzen en volledig in orde geleverd. Zal zeker volgende keer hier shoppen .

Zeer goed verpakt en vlot geleverd

Eén tweedekans Motorola Moto G100 gekocht tegen een mooie prijs. Het bestellen ging vlot, maar spijtig genoeg wel levering via Post NL. De klantenservice heeft het leveringsprobleem zeer goed opgevolgd.

Geen leveringsproblemen van uit de kant van Belsimpel/Gomibo. Post NL had mijn pakketje aan het fout adres afgeleverd.

Klantenservice heeft het leverprobleem goed en correct opgevolgd, als laatst kreeg ik ook nog een reep chocolade met een handgeschreven kaartje als excuses. Zeker een mooi gebaar wetend dat zij niet in de fout zijn maar Post NL.

Scorekaart voor Gomibo.be