Stunter.nl
Hof 31 (Géén bezoek- of afhaaladres)
5571 CB Bergeijk
shop@stunter.nl
KVK: 17183772
BTW: NL8151.20.412.B01
Wij als Stunter maken onze naam ook echt waar!
Wij zijn sinds 2001 de specialist in de telecombranche.
Wij zijn jaren als GSMstunter (en GSMtrack) het adres geweest voor GSM's (en SmartPhones) en mobiele abonnementen. Sinds enkele jaren richten wij ons (met de algemene naam Stunter.nl) op accessoires en gadgets.
Wij hebben dus zo'n 20 jaar ervaring als webshop en zijn gedreven om de beste producten te leveren voor de laagste prijzen.
Ons assortiment bestaat onder andere uit de merken AirPOP, Aukey, Zens, Mobilize, iDeal of Sweden, Richmond & Finch, ScreenSafe, Accezz, BeHello, Celly, PanzerGlass, Puluz, UAG, Bone, STM, Lampa, Mophie, Valenta, Huawei, Apple, Samsung, ZAGG, Gear4 en wordt steeds verder uitgebreid.
Sinds kort zijn wij ook weer bezig met het verkopen van smartphones en tablets en dit aanbod zal dan ook weer worden uitgebreid en aangevuld
Hof 31 (Géén bezoek- of afhaaladres)
5571 CB Bergeijk
shop@stunter.nl
KVK: 17183772
BTW: NL8151.20.412.B01
Wij als Stunter maken onze naam ook echt waar!
Wij zijn sinds 2001 de specialist in de telecombranche.