OfficeEasy

Gebruikers over webshop OfficeEasy

Product wordt defect geleverd.
Scherm start software matig niet op.

Oplossing is de fabrieksgarantie waar we nu al bijna 3 maanden en meerdere mislukte reparatie-pogingen verder zijn zonder werkend scherm.

Beter koop je hier dus absoluut niet!

Informatie over de verzending was onjuist, levering heeft uiteindelijk 2 weken geduurd terwijl het binnen 2 werkdagen geleverd zou worden.
Geen updates over de verzending in de tussentijd.

Hoewel de 2e lijns klantvriendelijk zijn is de service om te janken.
Nieuw product die softwarematig niet opstart (scherm gaat aan, backlight gaat aan alleen wordt er geen beeld geproduceerd). Antwoord is als je dat bij een mediamarkt hebt je ook niet een vervangend product krijgt.

Nu nog altijd geen werkend product want garantie via fabrikant vereist -3- pogingen voordat ze verder kijken naar een oplossing.
Nieuwprijs betaald voor een DOA en geen fatsoenlijke afhandeling.

Verstrekt bewust foutieve informatie over levertijden. Claimt op de website tegen extra kosten voor express service de volgende dag te leveren.. Echter na het plaatsen en betalen, inclusief de extra kosten voor express service, van de bestelling plots te leversen na 3 dagen. Bij navraag bij de klantenservice wordt erkend dat dit bekend is maar dat ze hier niks aan kunnen doen. Zeer slechte misleidende manier van werken, klantonvriendelijk en betreurenswaardig. Dus voor goede klantvriendelijke en snelle service raad ik zeker een ander bedrijf aan dan OfficeEasy.

Extra betalen voor expres service, leveren op de eerst volgende werkdag. Na bestellen en betalen doorgeven dat ze geen expres service hebben en je waarschijnlijk 3 dagen dient te wachten tot je levering.

Krijgt enkel te horen dat dit bekend bij hun is . Maar ja, krijg de IT afdeling maar eens zover om dit aan te passen? Wat is dit voor een reaktie en wat kan en moet ik hier mee???

Pakket nooit ontvangen, Officeeasy laat je zelf achter dingen aan gaan en regelt niks voor je. beloven dingen die ze niet waarkomen.

ze hebben niet de juiste gegevens doorgegeven aan DPD, mocht daar zelf achteraan gaan. Pakket was volgens DPD daarna afgeleverd, maar ik heb het nooit ontvangen. officeeasy belooft het te regelen maar doet het vervolgens niet.

laten je zelf achter dingen aan gaan, belooft dingen maar maken het niet waar. krijg uit eindelijk te horen dat ze verder niks meer gaan doen. ze beloven je ook terug te bellen maar sturen een mail i.p.v. te bellen.

Artikelen besteld met aangegeven levertijd van 5 dagen. Twee keer zelf na moeten bellen wegens uitblijven bestelling. Verwachte levertijd is nu >30 dagen na bestelling, daar gaan we niet meer op wachten. Vooral kwalijk dat er niet wordt gecommuniceerd én dat de (blijkbaar niet haalbare) levertijd nog steeds op de site staat. Ik raad deze shop van harte af.

Scorekaart voor OfficeEasy